Ännu en underbar dag..

Idag har varit en riktigt trevlig och rolig dag..

Jag och Anna träffades och tågade upp till Karin för att leka med henne och Oliver... Söta söta unge! Så stor han har blivit, bara på lite mer än en månad.. Helt sjukt!

Vi blev bjudna på Nachos och så snackade vi en massa skit och hade riktigt trevligt.. Det är så skönt med Karin för hon är en sån vän som man inte behöver hitta på värsta grejerna för att ha kul, utan man kan bara vara.. sitta och snacka och ta det lugnt utan att ha något speciellt planerat och vi har ändå skitkul. Vissa vänner är ju såna som man måste typ gå ut och käka eller kolla på bio, gå ut på krogen etc. för att ha riktigt skoj.. och sen när man väl umgås typ "käkar middag hemma och snackar skit i soffan" så blir det stelt.
Så blir det definitivt inte med Karin.. Fin vän det där :)


Vi hann även med att träffa Joe i en stund den här gången, de gångerna vi har setts har det bara varit en snabbis men nu hann vi även med att snacka lite skit och så skjutsade han oss till Rotebro's tågstation.
Vi åkte väl 16.30 eller nåt sånt och kom inte hem förrän precis innan 20... Så det blev verkligen en heldag. Vi stannade ju på Stanleys och tryckte i oss middag också... Båda var skitsugna på kött och både ceasars och Texas har senigt och äckelpäckel kött.. Så vi tog mumsiga stanleys!



Jag och sötnosen :) Ser så jäkla obekvämt ut men han ville sitta så, haha..

 

Charmtroll!

Stolt mamma? Syns ut i fingerspetsarna *kärlek*

 

Anna är tydligen jätterolig, haha ;)

 

Undebara!

 

Finast!

 

 

TACK ALLA INBLANDADE FÖR EN SUPERTREVLIG DAG!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0