Händelserikt..

Vilken dag.. Det har hänt saker hela tiden och nu sitter jag som ett kolli framför datorn!
Jag vet inte om jag är trött eller om jag håller på att bli sjuk, jag hoppas på det första alternativet för sjuk har jag inte tid eller ork att bli.

Meeeen hur som, imorse så åkte jag upp för att möta Anna inne i stan, hon skulle shoppa lite och så fick det bli... Ett par affärer senare så käkade vi Tacobar till lunch, mumsigt värre, innan vi drog vidare för att hitta ett par skor till både mig och Anna... Jag hittade tillslut ett par, jag blev riktigt nöjd faktiskt och eftersom att Anna köpte 2 par så blev det tredje på köpet så totala summan för mina skor bidde 233kr istället för 399kr - Man tackar och bockar!

Jag hoppade av i Östertälje när vi åkte hem för att möta syrran och Albin, sen bar det av till Heron City för Albin skulle bjuda mig på middag och bio, haha. söta unge.. Han hade fått välja vem han ville ha med och då valde han mig och bjuda skulle han göra också... det var viktigt, haha..gullis!

Jag kom hem för en stund sen och nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon serie som släpptes i natt - Me like!

Börjar få lite abstinens redan, har kollat klart på de två säsonger av The Mentalist som finns och är nu i kapp med USA..*suck* vilket gör att det blir en evig veckoväntan på den serien också..

Mot oändligheten... ooooch vidare :)

 

 

Mina nya skor.. tyvärr fick jag inse att det tydligen är "inne" med bred klack... så inget klapprande för mig inte :(

Soran Ismail

Soran Ismail har skrivit en grymt bra debattartikel för svt. LÄS!
http://svtdebatt.se/2010/09/soran-ismail-visa-respekt-for-sverigedemokraterna/

Partylite..

 

Som jag skrev tidigare så ska jag börja sälja partylite igen. Det ska bli riktigt skoj faktiskt... Jag hade min startvisning igår och jag har gått upp för att få väskan gratis nu :) Så nästa party så får jag pengarna själv och inte behöver lägga dom på väskan! JIPPIE!


Smycken..



Jag vill börja använda ringar lite mer men jag har inte riktigt råd att köpa upp mig på en massa ringa... Men jag var inne på HM och såg denna för 29kr och halva priset på det.. Jag hade 19:- i fickan... Perfekt!

Bakis och skakis?

Nope... jag blir fan nästan aldrig bakis... Gårdagen var riktigt trevligt förutom en incident med mig... Men det har jag pratat om med de inblandade - Flåt!!

Jonny och Anna kom över och käkade frukost med mig och Catta.. Riktigt gott med en riktig frukost efter en festkväll.. Mumsigt värre.
Anna och Jonny drog vid 12 tiden och Mamma och Pappa hämtade upp mig nere på stan efter att jag sagt hej då till Catta, så bar vi iväg ut till syster för att fira Abbe.. :) Jag var inge vidare sällskap då jag satt och stirrade apatiskt vid köksbordet och längtade efter min säng, haha... Men men.. så kan det gå!

Egentligen bör jag väl ta tag i och städa upp efter gårdagen.. Men jag tror att jag ska vara lat och göra det imorrn.

Nu - ??!

Städa städa..

... Varje fredag? Idag har det städats och diskats och tvättats.. Imorrn är det ju nämligen dags för ljusparty och sen fest!

Mamma och Pappa kom upp vid 14 tiden och hjälpte mig sortera och fixa lite här hemma som jag har behövt hjälp med..
Jag har varit så jäkla sugen på panerad fisk, potatis, spenat och remouladsås... så det fick det bli till middag.. Jag bjöd över Anna också så att hon fick lite mat i sig!

Nu är jag riktigt rastlös och funderar på att attackera någon via telefonen... Hmm...

Sisådär lagom sexig... Mums!

img_0506 (MMS)

Sisådär lagom sexig... Mums!


Slut..

Jag är helt slut... Det har varit en såndär dag i skolan där en sak gick fel och då gick allt fel... Jag har varit riktigt trött hela dagen och fattar inte hur jag ska orka storstäda lägenheten inför helgen..?

Nej usch och fy... ska jag våga mig på en powernap?

Ord..


Jag har fastnat på det här med att göra olika ord eller meningar och sätta upp på diverse väggar.. Det jag har börjat med är ordet Breathe, som syns lite längre ner..

Nu sitter jag och funderar på olika ord och olika meningar som betyder mycket för mig..
Jag skulle hur gärna som helst vilja klistra upp "Would you catch me if I fall out of what I fell in.. Don't be surprise if I collapse, down at your feet again.. I don't want to run away from this... I know that I just don't need this.."
Men det blir lite för långt...

Åh åh åh... Nu kom jag på.. Jag har en vägg med foton på folk som betyder mycket i mitt liv - som btw behövs uppdateras ordentligt - men hur som.. Ovanför dom, kanske 10 cm nedanför taket så ska jag fixa "Cause you're all I want, You're all I need..You're everything..". DEN NI! Snilleblixt.

Ovanför datorn så vill jag ha "Believe".. I köket typ "bon apetit" eller något sånt.. I sovrummet "Sov gott" och i hallen, ovanför hallbyrån "Breathe"..



Goodiebag..

För två veckor sen så blev jag medlem på en sida som heter http://www.goodiebag.nu , Man blir medlem, klickar i några saker som man är intresserade av och sen får man hem det i brevlådan, testar det och säger i stort sätt vad man tycker om det på hemsidan. Jag trodde inte riktigt på att det skulle komma en massa gratis grejer men igår så hämtade jag ut paketet..


 

 




Numb..

Jag känner mig tom på något sätt, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.. Minnesstunden var hur vacker som helst och Anna hade skrivit ett riktigt fint tal.. Duktiga Anna!
Don't Cry med Guns n Roses spelades till bildspele och efter vi hade sjungit fattig bonddräng så var nog inte ett öga torrt..!



Underbara..   Sitter på tåget nu upp för a...

img_3946 (MMS)

Underbara..   Sitter på tåget nu upp för att träffa Anna... Det är minnesstund och vi har en del att fixa innan.


Valet?



Ska man kommentera valet? Alla andra har ju gjort det...

1. Moderaterna får en chans till... Jag är nöjd med det! Utifrån den situationen jag sitter i så borde jag egentligen ha röstat på sossarna, men jag planerar inte att sitta i den här sitsen i 4 år till, utan jag vill ut i arbetslivet.
Jag tycker att det är absurt att man ska behöva skatta mer för att man tjänar mer... Jobbar du arslet av dig så ska man då behöva betala för alla oss som inte har något jobb.. Det är ju helt sjukt!!! Jag planerar inte att leva på bidrag hela livet.
Folk tror på något sätt att alliansen skulle kunna komma in och lösa ett helt lands problem på bara 4 år.



2. Sverigedemokraterna in i riksdagen.. Jäklar vilket halabaloo (ord? nää)...Som jag berättade tidigare en gång så tycker jag inte att man ska skylla allt på SD för att dom kommer in i riksdagen utan det är helt och hållet Moderaterna och Sossarnas fel... Uppenbarligen har dom misslyckats så jävla kraftigt med invandrarpolitiken och det är inte någon annans fel än deras att folk tror sig att det kommer bli bättre med ett rasistiskt parti i riksdagen.
Vissa punkter som SD står för kan jag hålla med om... Låååångt ifrån alla, att gå och dra in religion i det hela är helt absurt och sjukt. Åsikter är åsikter, tro är tro... Det spelar fan inte någon roll om du tror på Buddah eller Allah.. Varför ska alla muslimer lida för att det finns extremislamister (fancy word som inte finns?)... Nej jag tycker att det är helt sjukt.

Däremot så tycker jag att Sverige borde stoppa gränserna i ett tag, se till oss som redan bor här och se till att det finns mer jobb för alla oss som redan har medborgarskap i Sverige, invandrare eller svensk det spelar ingen roll, vi som redan bor här i Sverige behöver hjälp och vi behöver komma ut i arbete, speciellt vi som lever på socialbidrag. Se till att det blir integrerat och inte segregerat och sluta skicka alla flyktingar till en och samma stad och till ett och samma område i den staden.
När Sverige kan hantera detta så kan vi öppna gränserna igen.
Dessutom tycker jag att kravet på att lära dig svenska för att få medborgarskap ska gå igenom.. I Södertälje behöver du inte kunna svenska, utan det finns tolker för arabiska överallt, posten, banken, apoteket, soc... överallt. Man kan inte kräva mirakel, det tar ett tag att lära sig svenska kan jag tro..

Jag är nog mer intresserad av politik än vad jag trodde.


Check.

Bildspel - Check... Dator - Check... Stressad - Check.. Nervös - Check!


Breathe...







Det har varit lite mycket här i dagarna som har gjort att jag inte har uppdater
at. Jag var i skolan idag.. För första gången på tre veckor.. Det kändes både skönt och konstigt...
Jag kom iaf igång ganska snabbt..


Jag ska göra några skyltar till väggarna hemma, ord... meningar.. betydelser!
Ni vet "Sov gott" ovanför sängen osv.
Jag gjorde "Breathe" idag och det tänker jag hänga ovanför min hall byrå så att man ser den så fort man kommer innanför dörren.

Snabb dag..

Dagens middag som jag och Anna gjorde :)

Dagen har gått snabbt men ändå långsamt... svårt att förklara! Det känns som att det var igår jag var på möte och kom hem ifrån Gnesta..

Jag tassade över till Kackah tidigare och sen kom syrran och hämtade oss... Anna fick sin svampplockning, men jag bangade efter några meter in i skogen för jag började få smått panik pga grodorna som inte fanns, haha.
Tvingade Sebbe att skjuta luftgevär istället men myggen åt upp oss så vi gick in.. Trevligt värre!

Vi spelade lite mig och nu sitter jag här och tror fan att jag ska gå och lägga mig i sängen och kolla på Top Chef och försöka sova i någorlunda bra tid!

Pang Pang

img_0481 (MMS)

Pang pang.. Jag och Sebbe sköt luftgevär mot alla äckliga mygg!


Rösta?

Det är jäkla svårt att fota sig själv med iPhone:n... *morr*


Jag vet att jag ska skämmas nu men det är första gången jag faktiskt kommer att pallra mig till en vallokal eller möjligtvis en förtidsröstningslokal (typ Ica Maxi) i år...
Jag har aldrig brytt mig om politik och i år ska jag fan rösta.
Och därmed basta.

Jag vet dock inte vad jag ska rösta på men det lutar åt blått, men jag vette faen än... Ska väl sätta mig ner och kolla vilka partier som har mest likt mina åsikter...

Augusti 2009


Jag satt och kollade igenom några bilder på Lacie och hittade den här bilden... Vilken jäkla kväll, i särklass en utav de bästa festerna jag har varit på... Favorit i repris?

Så var man hemma..

Jag har varit på möte så nu sitter jag hemma och har tråkigt...
Anna och jag ska ut till syrran sen och Anna envisas med att gå ut i skogen och kolla efter svamp (!!)
Jag - Skog - Höst = GRODOR = BIG NO NO!!!!

Men jag ska försöka tills nån jävel hoppar fram iaf..


Men det ska bli trevligt iaf...

Lite Vampire Diaries.. :)

img_0472 (MMS)

Lite Vampire Diaries.. :)


Birka Paradise..



Jag är en inbiten Viking Line åkare, Cinderella för att vara exakt. Någon gång har jag åkt till Helsingfors eller Åbo och då åkt med Amorella och vad sjutton alla dom nu heter, Men hur som... Nu låter det som att jag åker båt hela tiden, så är inte direkt fallet..

Men nu har vi iaf planerat och bokat en kryssning den 9 oktober och vi har tagit steget utanför våran trygghetszon och ska åka med Birka Paradise. Vi har alltid åkt Viking för att hytterna är så mycket billigare... Men eftersom att vi är riktigt white trash och vill dricka i hytterna, och det har cinderella stoppat ordentligt genom att se till att ingen sprit går att köpa i tax freen på utresan, så bestämde vi oss för Birka.

Jag blev förvånad...
1. Hytterna kostade inte mer än 400-800kr... alltså inte så fasligt mycket dyrare än vad Viking är om man är medlem (pinsamt jag vet)
2. Taxfree priserna - Jag gick in på Vikings taxfree katalog och såg att vissa spritsorter (de jag brukar handla) är mellan 40-60kr dyrareviking än på Birka..

Så nu får vi se hur det går... ska bli riktigt spännande att se hur bra den här båten är, men jag tvivlar på att det är sämre än "klassiga" Cinderella..


I natt jag drömde...

I natt drömde jag att jag var riktigt förkyld och hade feber... Det får fan ta och vänta i ett bra tag innan jag ska ta och sjuk... Kryssning och fest har inte tid med sjuklingar faktiskt. Sådeså!


Kungarna av Tylösand..



Att det alltid ska bli såna rabalder så fort en snopp dyker upp i rutan eller så fort några dricker och har sex..
Jag tycker att det är ett sånt jäkla roligt program.. Grejen är ju att det finns såna här pinsamma människor överallt som lever för stunden, super tills dom däckar och pissar i poolen m.m. Det Kanal 5 har gjort är att samlat några och filmat det som händer i ganska många unga människors hem...
Riktigt jävla sviniga och respektlösa människor... Mindre kul när dom finns i ens egen bekantskapskrets men mycket mer roligt att titta på när dom gör bort sig på tv..
Det är genialt och jag älskar såna här program.

Förstå mig rätt, personerna i fråga är väl något utav de mest pinsamma människorna som går i ett par skor och jag skulle aldrig själv ställa upp att vara med i ett sånt program. Men all cred till dom, dom står för hur dom är och skiter fullständigt om folk tycker dom är pinsamma på tv.

Men liknande personligheter får gärna hålla sig på tv:n och inte komma i närheten av mig... för jag skulle nog inte klara av en sekund med dom där människorna. Men risken för ett "Kungarna av Södertälje" är nog inte så värst stor...


Moget...

Jag fnissar fortfarande när jag slinter med fingrarna och råkar trycka in www.hormail.com


Chirre..




Pappa köpte dom här supergoda chipsen, dom finns säkerligen inte någon annanstans än på Godistrollet här i Gnesta, men dom är så satans goda. Mumma!

Onsdag.

Igår träffade jag Anna i skolan för att träffa prästen och prata om minnesstunden, det gick riktigt bra... Förvånansvärt bra. Jag tror att det kommer att bli jättefint på tisdag - Tufft men fint. Vi är ju iaf där tillsammans allihopa!

Efter skolan så åkte jag ner till Gnesta för att träffa Kevin, jag har inte kommit därifrån än.. Jag fastnade framför datorn.. Hittade lite kul på PB och sen fastnade jag framför blogg.se och nu känns det lite försent att ta sig hem.
Jag åker hem imorrn med halv 10 tåget istället..!

Ett litet hjärta från chipspåsen ;)


Det får duga..

Nu har jag suttit framför datorn i en timme med dessa jäkla koder och det får duga tills vidare, jag har varken ork eller inspiration till att göra en avancerad design så den här får duga tillsvidare...


Jag har bestämt mig...

Jag har avgjort ett löfte med mig själv, jag har bestämt mig att börja ringa till dom som hör av sig till mig, jag har helt plötsligt blivit dålig på att ringa folk...

Däremot så har jag också bestämt mig för att sluta höra av mig till dom som inte hör av sig tillbaka... Uppenbarligen så är man inte viktig nog i deras liv så varför ens bry sig genom att försöka höra av sig om och om igen?

Kryssning...

Nu har det bokats kryssning så den 9:e oktober åker vi iväg... Sååå skoj det ska bli!

Mycket som händer...

Nu är det mycket som händer... mycket planerat fram över, både bra grejer och jobbiga grejer.
I går satt vi och pratade om lite som dyker upp inom de närmsta månaderna..

Först och främst så är det Pierres minnesstund vilket känns jobbigt och "bra".
Sen har jag bestämt fest och ljusparty, det ska bli riktigt skoj.. Sen är det Kryssning och sen blir det förhoppningsvis 30-års fest för Helle någongång också.. Mycket mycket, men skoj också!
Sen ska vi ha en "baka julgodis och spela massa spel"-kväll någonstans där...

Och Anna stackarn har typ inga ledigheter bara för att allt planeras och planeras... fast det är roliga grejer som vi planerar iaf :)



På besök

God eftermiddag kära läsare..

Jag tassade över till Anna tidigare för att väcka gullisöten, haha... Det gick förvånansvärt bra, alla som känner Anna vet ju att det är i stort sätt omöjligt att väcka henne.. Men vi satt och snackade i ett bra tag och nu sitter vi och umgås a la Anna och Lisa- vis... Jag med min dator och hon med sin dator...Haha!

Men det är så satans skönt att ha en sån vän att kunna bara vara med, bara sitta och inte behöva umgås med egentligen utan bara vara..

Vi lyssnar igenom Linkin Parks nya album och bara är.. Härligt!



Älskade TV-serier...

Nu börjas det.. Nu i kväll så visas b la One Tree Hill, Gossip Girl och Life unexpected i USA... så imorrn ska det tittas på "tv"...
Är så nyfiken på vem som dog i One Tree (om dom vågar döda någon), och om vad som hände i Gossip med Chuck!

Dagen...

Jag ringde Jonny igår och bestämde med honom att han skulle komma hit på morgonen för att vi skulle upp och muntra upp och ta hand om Anna lite... Och så fick det bli. Vid halv tolv tiden så gick vi över till finaste Anna och pratade, grät, skrattade, kittlades och däremellan pratades det lite allvar *ASGARV*.. (internt skämt)

Anna gjorde den pirogen som jag introducerade för dom, fast med riktig pirogdeg, det var riktigt mumsigt och mycket mättande. MUMSIGT FULLIBIBBLAN, Jag misstänker starkt att det blir sån på festen.
Hanna och Mollie kom över så vi gick till täljehallen för att snacka skit. Trevligt värre.

Har hunnit med att snacka lite med Anna i telefonen också och nu blir det ett avsnitt av Top model innan jag sussar kudde!

Så trevligt så...


Oj så trött jag är och oj så ont i ryggen jag har.... Men lika glad för det är jag, men gladast är nog...hmmm tåls att tänkas på!

Niklas kom och hämtade mig redan vid halv 12 och sen bar det iväg hem till syrran för hjälpa till att steka köttbulle lunch, göra pajer, fixa snittar... you name it. Vad gör man inte för en stressad syster som tror att hon kan göra allt på en gång - PIK!

Vid 6 tiden kom gästerna vilket var: Helen, Clarre, Ulli, Fredrik, Lill-Ullis, Robert, Cecilia, Katrin och Månkan. Vi minglade med alla mygg ute på baksidan och sen började 5 4-kampen och för första gången i mitt liv har jag skjutit med luftgevär och satan vad kul det var. Kommer nog att hända några fler gånger.

Eftersom att vi körde med 4-kamp pga alla jobbiga mygg så blev det oavgjort..
Det bidde tacopaj för mig eftersom att jag är så satans dålig på att äta kräftor, hur gärna jag än vill.. Men för en gångs skull så snappsade jag, visserligen så sköljde jag ner med några liter pepsi, men ändå...
Jag skulle egentligen stanna kvar över natten men det är alltid skönast att sova i sin egen säng så jag tiggde skjuts hem av Katrin och Månkan som skulle åka hem.
Men det var riktigt trevligt.. Nu ska jag däremot sova för jag håller på att avlida.


Haha min hand blev visst centrerad... inte ansiktet...

 

Det blev snapps i "mammas" glas ;)

Virus..

Jag vågar inte riktigt ta ut något i förskott men det verkar som att jag har löst virusfrågan och har inte fått samma problem som Anna fick med sitt Windows 7... *peppar peppar*

Jag håller på med en virus scan nu och känner att ögonlocken hänger nere vid knäskålarna.

Inatt drömde jag om mördare och flög upp ur sängen för att tända lampan och tvinga upp Kevin i sängen... haha.
Jum Jum ligger alltid i "min" säng när jag sover över hos Mampap och han kryper liksom upp mellan benen, helt sjukt... Jag sover alltid på mage med ena benet upp en bit, och i mellanrummet mellan benen ska JumJum sova, han skiter fullständigt i om jag behöver röra mig eller inte.
Mamma brukar alltid säga att det är så skönt när jag sover över för då kan dom sova för båda hundarna är hos mig..

Kevin är en sån vovve som vill gosa lite och hoppar upp i sängen i en stund, men sen när han har tröttnat så hoppar han ner på golvet igen, haha...

Nej nu ska jag försöka fixa den här skiten så att jag kan sova..

Äntligen.

Mitt i allt skit så ringer vårdgarantin och berättar att jag har blivit skickad till Carema hjärnhälsa och kallelse för utredning bör komma inom kort. ÄNTLIGEN!


Tack pappa :)

img_0431 (MMS)

Tack pappa :)


Salems besök...

img_0429 (MMS)

Oj vad trött jag är.. Jag var hemma hos Anna idag och vi pratade om Pierres minnesstund.. Bestämde låt b la... Don't cry med guns n roses.. Det kändes helrätt och båda blev superkänsliga efter det.. Beundrar Anna som orkar det här!


Mot Salem...

Ska börja röra mig mot mina hemtrakter för att träffa Anna... Men först blir det skolan och hämta ett papper!

Note to self...

Ulljackan är alldeles för varm att använda... Måste skaffa mig någon snygg cardigan eller tjocktröja...

Dags att sova?

Nu börjar John Blund sakta men säkert komma hit.. Jag är riktigt trött men inte sovklar ännu, jag hoppas verkligen att jag kommer kunna sova inatt och utan en massa mardrömmar, eller jobbiga drömmar.

Usch jag kan verkligen inte sätta mig in i personer som har insomnia och har svårt att sova... Herregud jag är typ helt knäpp i skallen efter att ha sovit dåligt i 3 nätter.

Jag gick ner och mötte Anna på jobbet och nu sitter jag här.. Imorrn åker jag till Anna och sen blir det Gnesta igen för jag ska till läkaren tidigt på fredag. Just det... jag får inte glömma köttfärsen till pajen jag ska göra till helgen...


Min manliga hund...


Färga håret..

Jag är riktigt sugen på att färga håret.. Men jag vet inte riktigt hur än, det blir en mörk färg iaf.. men Mörkbrun, mörkrött eller svart kanske? Det var sisådär 12 år sen jag hade svart, haha.


Spökar mobilnäten?

Jag har försökt att ringa Anna och kommer till södertälje kommun (!!!) Mamma ringer mig när hon skulle ringa Maria... Frågan är om det är Tre eller tele2's nät som strular!


Leka med maten?

img_0426 (MMS)

Leka med maten?


Jummis

img_0424 (MMS)

Jummis och jag... Jag försöte få JumJum att vara med på bild men det ville han såklart inte! Dumma hund..


För mycket död...

Ni vet när man vaknar och inte kommer ihåg någon dröm man har haft utan det kommer lite senare...? Jag trodde att jag skulle sova hyffsat bra inatt men jag vride och vände på mig, jag sov... det gjorde jag men inte så värst bra.

Sarah's sida finns kvar på facebook och hela tiden får jag upp "Vill du skriva i Sarah's logg" osv. Och nu kom jag på min dröm. Om Sarah. Usch! Det är för mycket död och jag trodde verkligen inte att det tog så hårt mig som det uppenbarligen har gjort.

Jag vill försöka hjälpa Anna att ordna upp den här minnesstunden för Pierre och har tagit på mig att göra ett bildspel, och helt plötsligt satt jag här och grät..
Ska försöka få ner powerpoint och göra något fint men stilrent..!




Vill vill vill...

Jag har ju som jag skrev tidigare fått lämnat in min kamera för att fixas och just nu så känner jag självklart hur det bara kliar i fotofingrarna och jag vill bara ut och fota... Självklart så blir det såhär bara för att jag inte har den här, för att jag inte ens har en kompaktkamera till övers utan får nöja mig med min mobilkamera.

Men det blir väl alltid så, kan man inte så vill man ännu mer...

Lista för dig som fotar...

 




*Systemkamera eller kompaktkamera?
Systemkamera..


* Vad har du för kamera? Canon EOS1000D


* Hur många exponeringar har du tagit? Har inte kameran här just nu så jag kan inte kolla :(


* Hur många GB minne har du?  Jag har två stycken 4gb


* Fotar du med Raw eller JPEG? Det beror på vad jag fotar... typ fester etc. blir det jpeg... är jag ute i naturen eller liknande så blir det med raw.


* I vilka lägen fotar du? Nästan alltid i Manuellt, när det är fester, middagar etc. så kör jag auto av bekvämlighetens skull, men annars blir det manuellt.. Roligare så, d e ju det som är det roliga med att fota... att hitta den perfekta bilden med de rätta inställningarna...


* Vad är roligast att fotografera? Först och främst att ha det på bild, försöker lära mig att se saker som blir fantastiska på bild och få typ "foto visioner".. vilket blivit mycket bätte.. Jag har nästan alltid med mig systemaren i väskan för att kunna fota om jag blir sugen. Sen är det som jag skrev ovan, att lära sig vilka inställningar som behövs för att göra den perfekta bilden...


* Vilket är ditt bästa objektiv? Tyvärr har jag bara orginalobjektivet för jag har inte haft råd med ett nytt... eller ska vi säga jag har inte prioriterat ett nytt..


* Hur många objektiv har du? 1


* Föredrar du fasta eller zoom objektiv? Zoom


* Har du tappat bort något objektivlock? Nej inte helt men jag undrar alltid vart fan det är någonstans, men oftast har jag det i väskan eller liknande!


* Vad blir ditt nästa inköp? Ett objektiv..efter det, ett till objektiv och efter det en ny blixt och sen om ett år eller så så blir det en ny kamera med videofunktion!

 
* Har kameran något namn? haha Nej!


BILDBEHANDLING

* Vad har du för photoshop? C3 och lightroom


* Hur redigerar du en bild? Om jag redigerar så ändrar jag exponering m.m. justerar färgerna lite och låter den få mer djup.


* Vilket format sparar du i? Jpeg.


*Vad gör du i photoshop när du inte redigerar bilder? Jag brukar göra olika designer till bloggen etc.


ÖVRIGT

* Vad var det senaste du fotograferade? Hundarna..


* Har du varit på något fotouppdrag?  Nää d kan man väl inte riktigt säga...


* Har du sålt bilder?  Nope!


* Vad blir ditt nästa fotouppdrag? -


* Kommer folk fram till dig och frågar om du säljer bilder? Nej..haha


* Nu är det sista frågan, tycker du att du är en bra fotograf? Ja det tycker jag... En bra fotograf vill lära sig hela tiden och vill utvecklas inom området tycker jag... Med en systemare så är det så mycket enklare att ta snygga bilder och vem som helst kan ta det bara man trycker av i autoläget. Det jag vill komma med det är att man blir inte bra fotograf bara för att man har en systemkamera som många verkar tro utan du kanske ska börja ta steget bort från autoknappen och lära dig vilken bländare etc du måste ha för att få just DEN bilden. Prova dig fram, experimentera... Som tur är så  har du säkerligen en digital systemkamera och du kan ta bort bilden om den inte skulle bli bra! Jag tycker inte att jag är en mästerfotograf men jag provar, vågar misslyckas och ger mig oftast inte förrän jag får DEN DÄR bilden.


Min systemkamera...

Min dumma dumma dumma systemkamera har gått och blivit sjuk och måste in till fabror kameradoktorn... Blixten vill inte fällas upp så den åker in på reperation... Vilket suger ganska rejält nu till hösten - Hoppas verkligen att det går snabbt!

My BFF, haha...



Anna
tipsade mig om en jättebra sida med massor av listor i helgen så jag tänkte att jag skulle gå in och kika nu när jag har riktigt tråkigt och ett superskönt tangentbord att skriva på... och vem passar inte bättre att skriva om en fröken som tipsade om det... Så jag ger er fjortislistan som jag egentligen borde ha skrivit på lunar år 2000... 10 år försent... Listan om din bästa vän

1. Vad heter hon? Anna Gustavsson
2. Hur gammal är hon? 26 och ett halvt ;)
3. När träffades ni sist? Igår
4. Vad har hon för hårfärg? Brunt
5. Brukar hon färga håret? Japp
6. Vilka färger har hon haft: Brunt, rödaktigt och blondt!
7. Vad har hon för parfym? Armani She (MORRAR)
8. Är hon galen? Alltid ;)
9. Vad är erat bästa minne? Hjälp! Det finns så många så jag kommer knappt ihåg. Alla resor är ju kanon. Den dagen jag fick för mig att ringa Anna även fast att jag tyckte att hon va skitjobbig, för annars hade vi inte suttit här idag.
10. Har ni många minnen ihop? JA!
11. Vart bor hon? I Södertälje
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Japp, Dublin, London, Grekland och Amsterdam :)
13. Är du avundsjuk på henne? Ja ibland, hon är grymt social vilket jag inte är.. Och väldigt driven.
14. Vad heter hennes syskon? Malin och Fredrik
15. När träffades ni första gången? Egentligen så träffades vi i september 98 men vi kom inte på det förrän Anna kollade igenom hennes bilder ett par år senare, men på riktigt så träffades vi utanför The Moffatts på Toppen 26/2-99.
16. Hur träffades ni? Utanför fryshuset för inspelningen av toppen, hon och hennes kompis trängde sig i kön och jag tyckte att hon var skitjobbig och hon tyckte att jag var värsta bitchen, sen pratade vi typ någon vecka senare i telen för jag typ "nu ringer jag den där Anna...I'm bored" och idag är vi som systrar.
17. Vad går hon i för sporter?  Hahahaha den var bra..
18. Vad kan hon göra på helgerna? Sova, gå ut, jobba... det vanliga... Umgås med vänner..:)
19. Göra efter jobbet?  Gå hem och varva ner framför datorn om hon inte har nåt planerat och sen sova, kolla på tv-serier eller laga mat å sånt :)
21. Har ni kramats ? haha, ja!
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Ja ofta när man har bråkat eller när man känner på sig att den andra behöver höra det... Det e inte så att vi säger det varje ggn vi lägger på...
23. Har hon fräknar?  Nope
24. Har ni kollat på film någon gång?  Ett par ggr ja!
25. Har ni bråkat någon gång?  Aldrig. Dagens lögn. Jo väääldigt mycket, vi är som syskon.
26. Har ni sovit i samma säng? Japp vi har bott ihop och delade på en 160 säng i mitt rum!
27. Har ni skrattat tills ni gråtit?  Många gånger
28. Har du sett henne gråta?  Ja :(
29. Vad gjorde du då? Försöker trösta så gott det går..
30. Har du sett henne vara riktigt arg? JA!!
31. Har hon sett dig gråta?  Ja!
32. Vad ska ni göra i sommar? Nästa sommar hoppas jag att det mesta har löst sig och att vi har börjat på en "ny" kula...
33. Har hon svikit dig någon gång? Har säkert hänt...men inget jag kommer på just nu!
34. Har ni pratat i telefon någon gång? I stort sätt varje dag...
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Jag vill inte ens tänka på det... Jag skulle inte klara av det!
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Ja!
37. Älskar du henne? Absolelut!
38. Vad är det bästa med henne?  Hon är driven, har starka åsikter och hon finns alltid där för en. Social till toppen och den bästa vännen jag har.
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på?  Hmm... Sluta stressa och sluta tänka för mycket (hon tänker ut varje senario i huvudet om och om och om och om igen,haha)
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? Ja det skulle jag och bjuda na på en resa till Australien/Nya zeeland och USA...:D
41. Hur ser hennes klädstil ut?  Bra, men kvinnan har såååå mycket kläder som e skiiiiitsnygga som hon typ bara använder när man går ut...*morrar* som hon kan använda på dagarna också..*morrar lite till*
42. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Hon gör preeeecis som hon vill :)


Ljudlöst?


Jag har i stortsätt ALDRIG ljudlöst på telefonen på natten, jag hatar känslan av att inte kunna vara nåbar om det mot för modan skulle hända någon något eller liknande. Tanken att någon skulle vara med om en olycka och folk har försökt att få tag i en gör mig tokig.

Hur som.. Nu när jag har min iphone (smygreklam) så har jag en tendens att stänga av ljudet när jag håller på med appar som kräver en massa jobbig musik.. (orka gå in och ställa in i inställningar, haha) I natt var en utav dom väldigt få gånger jag hade glömt att sätta på ljudet på telefonen så i morse när jag vaknade så hade jag 3 missade samtal - Som tur var så var det inte något jätteviktigt men jag hatar att ha missade samtal.

Jag skulle aldrig ha ro att stänga av mobilen en hel natt... Stänger ni av mobilen, sätter den på ljudlöst eller har den alltid igång?

 


Me like...

Åååh Mamma och Pappa har köpt ett nytt tangentbord som jag bara älskar... jag tror fan att jag ska kidnappa med mig det hem...! Satan i gatan vad underbart det var att skriva på...

Jag åkte ner till Gnesta vid kvart i 7... käkade lite flygande jakob och bakade en kladdkaka (okej mamma bakade... men ändå)..
Jag kollade på halva Idol och sen snackade lite skit med Anna och Hanna i telefonen... En ganska bra redogörelse för vad jag har gjort sen jag lämnade Slöddertälje, inte sant och helt ointressant, haha.

Jag ska se om jag faktikst kan sova bra i natt utan mardrömmar, jag har drömt riktigt obehagliga drömmar sen i Söndags så nu hoppas jag på en bra drömnatt.


Lite kladdkaka? Jaa tack!

img_0413 (MMS)

Lite kladdkaka? Jaa tack!


Jaga...

Jag såg på facebook att min kusin har skjutit en björn och alla grattade honom... jag undrar om det är någon som vet varför man skjuter björn? Alltså man äter väl inte köttet? Eller? Ge mig gärna en förklaring för jag vet nada om det där...


Vilket budskap...



?!

 

VARNING - RISK FÖR LÅNGT INLÄGG.


Okej jag har nog varit så ointresserad av politik som man kan vara i alla mina år som röstberättigad.. Men jag och syrran satt och snackade förra veckan och då blev jag helt plötsligt intresserad över vad mina åsikter hamnar någonstans på Sverige's färgskala... Blått, grönt eller rött? eller rödgrönt? eller Blårött? Eller lila? You get the point.

Min mormor är sosse in i benmärgen och jag har liksom alltid trott och tyckt att "yay sossarna" bara för att jag inte har orkat bry mig. Jag har mina åsikter och är ganska stark i dom, men less did I know att de flesta av mina åsikter hamnar mer åt det blåa hållet. Och hur många av mina åsikter säger emot den situationen jag sitter i idag, eller ska man kanske säga att många av mina åsikter skulle inte gynna den situationen jag är i idag.

I dagens läge är det så jäkla enkelt att skylla på panikångest, depression eller social fobi och vips så går du ut med ett sjukintyg i handen. Det är sjukdomar som du så jäkla lätt kan "fejka" dig till och folk utnyttjar det. När jag mådde som sämst och gick till läkaren så fick jag diagnosen depression... När jag skulle förnya min sjukskrivning så satte personen panikångest på mig. Jag har inte panikångest. Jag kan få panikattacker när jag mår riktigt jävla dåligt för att jag bråkar med någon t ex, men jag vill inte klassa det som panikångest som jag vet flera andra har.. dvs får attacker helt plötsligt utan någon som helst anledning egentligen. (i grund och botten finns det ju en anledning men ni förstår hur jag menar) Det jag vill komma med det här är att det är så jäkla lätt att fejka sig till en långtidssjukskrivning med en psykisk diagnos.

Det finns sjukdomar som verkligen behöver en långtidssjukskrivning och depression är inte en utav dom, en depression går att bota med rätta medel... Och det handlar inte om att du ska sitta hemma hela tiden och vara sjukskriven för det får en ju inte att må bättre. Man måste hitta en mening med sitt liv och komma ut igen och se en livsglädje. Förstår ni hur jag menar? Alla kan hamna i depressioner (oftast när det har hänt något) och alla har rätt till att "tycka synd om sig själv" och alla måste kunna få må piss och ligga på botten i ett tag. Men inte för evigt... Någon gång så måste man ta sig upp och ja, alla kan inte ta sig upp själv. Jag tror nog näst in till ingen klarar av det själv. Man hittar alltid något eller någon som hjälper en att ta sig upp sakta men säkert.

Är du depp så går du oftast in i ett mönster, du orkar ingenting.. du sitter hemma, du vill kanske inte umgås och hit och dit. Det är synd om dig för att du mår dåligt.
Men för att bli bra och må bättre så måste man bryta mönstret. Du fastnar så lätt i det och något av det värsta man kan göra i en sådan situation är att t ex höja socialbidraget eller sjukförsäkringen. Det är inte meningen att du ska vara sjukskriven eller gå på soc hela livet. Det är meningen att du ska ta dig ut ur systemet. Men jag kan förstå att det känns ruttet när man inte kan rå för att man är sjuk.

Det jag menar är att jag tycker inte att depression är något du kan gå och vara sjukskriven i hur länge som helst.
Depression är inte en dödsdom utan det går som sagt att bota med dom rätta medlen.
Självklart finns det fall (yours truly) där man försöker och försöker hitta något och göra något men du blir nedputtad av ignoranta människor som inte förstår att man faktiskt vill.

Mitt fall just nu ser ut såhär att jag vill plugga och tillslut få mig en utbildning för att kunna jobba.
Min socsekreterare tycker att det är bättre att vi satsar på en medicinsk behandling istället för att gå i skolan. Okej.. Tack för den. Jag är inte deppig utan jag vill komma ut i arbetslivet, varför då tvinga mig att stanna kvar i sochålan och inte bli självförsörjande och istället knapra några piller.
Vi kan ju nämna att min socgubbe är en utav de mest dumma (jag menar dum i huvudet, puckad.. nästintill förståndshandikappad) jag har träffat på, han förstår ingenting ( nu menar jag inte att han inte förstår personliga situationer utan att fattar inte någonting).

Jag säger emot mig själv hela tiden, och jag själv sitter i den sitsen då jag egentligen borde tycka att mer bidrag åt sverige, men jag tycker att kraven bör vara hårdare för i min situation som jag sitter i just nu så kan jag helt enkelt sitta på mitt feta arsle och bara casha in pengar från soc...Men jag vill inte det! Jag vill plugga!!!

Hur som helst, hela grejen med att jag började den här skiten var för att jag läste detta: http://lt.se/nyheter/1.943131-olpimplande-bidragstagare och tyckte att hans uttalande var lite komiska då jag inte riktigt ser ungdomarna som problemet på soc här i Södertälje... För det är tydligen okej för en 50+:are att gå på soc, hämta pengar och sen gå till systemet och supa arslet av sig. Men det är inte okej för en 30-:are att gå på soc och göra samma sak. Inför hårdare krav helt enkelt utan att peka ut några speciella grupper. Det är som att säga att alla invandrare går på soc. Det hade blivit hus i helvete om dom skrev något sånt.

Jag vet inte vad jag ska rösta på men antagligen så blir det något åt det blåa hållet, jag ska läsa vidare och se vad alla partier står för och sen får vi se.
Jag läste på Katrin Zytomierskas sida att sossarna har väl haft 3 mandatperioder (?) i rad och alliansen kommer in och tar en period och folk förväntar sig att dom ska fixa allt på 4 år när sossarna inte gjorde det på 12.. Tycker att och jag hoppas nog på att dom kommer att få en period till för att visa om dom klarar att städa upp den här skiten eller inte...


Plus, kunde dom inte hitta en bättre människa än Mona Sahlin... Jag klarar inte va människan!




Aj!

Jag har sovit skitdåligt i natt igen... Blir tokig. Först och främst så måste jag nog hitta en till kudde att ha i sängen, jag vaknar med sån jäkla nackvärk varje morgon som går upp i huvudet liksom... Inte kul alls.
Jag får nog ta hem min kudde som jag har hos Mamma och Pappa.


Sen kan jag väl tänka mig att det inte direkt blir bättre av att jag ligger i sängen hela tiden när jag ska hålla på med datorn istället för att sidda vid ett bord. Men det funkar inte riktigt så bra det heller, jag ska springa över till Anna sen när hon har kommit hem och hämta Windows 7 för att se om jag kan försöka mig på en omformatering..

Nej nu ska jag kolla på en film eller nåt..

Pictureshow...

img_0409 (MMS)

JAG ÄLSKAR PICTURESHOW... vilket liv det kan bli i mobilbilderna...


Hahaha

img_0410 (MMS)

Hahaha


Fina Mollie

img_0394 (MMS)

Mollie är så fin så..  Är så nyfiken på hur båda två kommer se ut om typ 5 år... Mina bästa och skitsnygga brorsdöttrar..


Fina Hanna

img_0372 (MMS)

Hanna är en sån person som är snygg även fast hon gör miner... Ibland! Haha


Klockrent

img_0387 (MMS)

Haha Hanna och Annas miner är klockrena!


Power

img_0393 (MMS)

Det underbara med Mollie är att hon gör precis som man säger... I detta fall: HOPPA IN I TRÄDET MOLLIE...


Telefonering...

Jag har den senaste tiden pratat ofantligt mycket med Hanna i telefonen... Jag har alltid uppfattat Mollie som en "tycker inte om att prata i telefonen"-person så jag har inte ringt upp henne... som Anna sa idag Mollie är en såndär person som måste upplevas live, hahahha... Underbara du!

Men idag kom jag och Mollie överrens om att jag skulle prova att ringa henne och så skulle vi se om det gick att få ut ett samtal och om det inte gjorde det så kunde jag ringa Hanna... 56 minuter senare sitter jag här och kan glatt meddela er att vi fick ut ett väldigt intressant samtal om både bajs, praoplatser och centerpartiet. Så Mollie är alltså inte bara en live person utan även en telefoneringsperson. Me like!







Brr...

Fy satan vad kallt det är nu, bara sådär har det gått från att vara sommar till höst (okej jag inbillar mig lite, det har varit höst i någon vecka nu)... Men för en gångs skull så vill jag vara optimistisk och trotsa hösten. vägra ha på mig tjocktröjor för det är fortfarande varmt m.m

Sen i Juni har jag sovit med öppet fönster i sovrummet.. nu börjar det bli dags att stänga det tror jag minsann..

Spriing...Gullisöt...spriiing...


Det bidde lite fart ikväll ändå...
Anna ringde när hon var på väg hem från jobbet som resulterade i lite pizzaätning.. Det var mindre gott tyvärr... Mitt i allt så ringer söta Mollie och frågar om hon och Erica får komma förbi!
Hanna dök också upp så vi har gått runt i grusåsen och snackat skit hela kvällen.. trevligt trevligt!

Vi gick och kollade på Isac's basketträning också och jäklar vilken hård coach.. Han pratade engelska vilket är skitbra ju, snacka om fördel... Duktiga var han iaf.. Isac alltså.


 

 

 

 



What to do?

Jag har suttit/legat framför datorn hela jäkla dagen, jag har knappt klätt på mig... Med mysbyxor och ett linne ligger jag uppkurad i min säng som att jag vore dunderfökyld eller nåt.. Inte riktigt okej.

Måste gå någonstans, röra på mig... Jag får ju fan liggsår av att ligga i sängen!
Jag orkar inte ens ta upp något ur frysen för att äta middag, det kommer väl bli något snabbt och halvtrist för inte orkar jag laga någon mat...

conclusion? FY FAN VAD LAT JAG ÄR!!

Partylite



Nu mina små sötnötar till vänner kommer ni inte undan... Jag ska börja sälja PartyLite igen och jag tänker inte ge mig förrän ni har bokat en visning.. haha.
Först ska jag ta några PL-oskulder och bjuda några på ett party så dom verkligen får se hur fina grejer det finns...

Fest?

 

Eftersom att festen i helgen blev totalt misslyckad = inställd. Så kommer jag nog försöka på en ny här inom snar framtid. Men när? That's the question.. Kryssning har vi ställt in oss på den 9:e oktober tror jag att det var, men det beror väl lite på hur många som tackar jag och hur många som bangar - (som vanligt I might add)..

Nyklippt gräs...



Dumma Telgebostäder har bestämt sig att klippa gräsmattan utanför mitt sovrumsfönster. Inte okej!
Något utav det värsta jag vet är "nyklippt gräs" - lukt... Jag vet jag vet... jag är konstig, de flesta jag känner älskar den lukten men inte jag inte.



Glömt...

Herregud jag tror att jag har glömt att skriva att Karin ska flytta till Sverige. YAAAAAAAAAAAY! Har jag inte glömt det så upprepar jag det igen.. YAAAAY!

6 September 2010

Hjälp vad det här året har gått snabbt.. Det är redan september och det känns verkligen som att det var igår Anna hade sin 26-års fest.. Shit!

Jag är riktigt uttråkad just nu och har precis kollat på den absolut urtöntiga disney filmen Camp Rock 2. Hur dålig är den inte? herre jäkla gud..! Okej jag är väl inte direkt den rätta målgruppen, men jag undrar lite vilken målgrupp dom här filmerna vänder sig till.
Det ska ju portretera (inte ens ett ord men who gives a fuck...ni fattar) en ungdom i highschool ålder, och om jag inte minns fel så är man väl enda upp till 18 när man går i high school?
Eh dom känns bara riktigt overkliga och inte alls något som man håller på med när man är 16-17 år.. Jag menar det är ju den tiden man formas, den tiden man är nyfiken på allt man inte får göra... men här, i Disney's värld så pussas man inte ens med sin pojkvän när man är 16-17 bast, inte ens när man är 18 utan då kramas man bara och möjligtvis håller i handen.
Bullshit!

Oj hjälp, jag har glömt bort att ta ner True Blood! Jeeeesus!



Fy fan!

Jag har inte sovit bra alls i natt, jag låg och vred och vände på mig efter 2 -tiden och tänkte på döden, vilket kanske inte var så smart.
Jag bara känner i hela kroppen att det kommer hända något mer och jag vill inte det!

Jag vaknade ungefär en gång i timmen fram tills nu och vid 7 tiden så vaknade jag helt kallsvettig av att jag hade drömt en mardröm... Jag drömde att Anna och Jonny skulle komma och hämta mig i Gnesta och dom kom inte på utsatt tid, jag försökte ringa men inget svar och sen helt plötsligt så ringer Maria till Mamma och berättar att det har varit en riktigt allvarlig bilolycka utanför mölnbo. Jag och Pappa åker dit och där ligger dom. Fy! Det var en utav de värsta drömmarna jag har haft på länge.



Nu ska vi se...

om det funkar med radbyte på google chrome eller inte?
Hoppas!

Mozilla då?

Funkar det kanske i mozilla då? Kanske är något med google chrome?

Eh nu ska jag släcka lampan och försöka sova...

vad fan?

Det funkar inte med radbyte... mina blogg inlägg ser ut som dom har blivit skrivna av en mupp som inte fattar att man kan dela in i stycken... HATAR att läsa såna bloggar.
Och sånahär bloggar som aldrig vet hur man ska göra för att avsluta en mening idag så var jag och spelade kort och igår spelade jag monopol ikväll ska jag ut på krogen min mamma heter yvonne och min pappa heter kurre och jag ska köpa en häst och allt går åt helvete. SÅNT HATAR JAG!

Trött på det här...

Jag är så trött på det här, jag vill att det ska hända något nu som gör att det blir "normalt"... jag vill kunna ha det "normalt"... Jag blir helt enkelt tokig över att vara helt handikappad och gå på nålar för att få veta. Och sen om man får veta att det inte går att få "normalt"... Vad fan gör man då? Jag får inte tänka så, jag får inte och jag ska inte. Därmed basta!

Kan inte sova...

Jag kan inte sova... Anna ringde mig förut och berättade att det skulle vara en andakt imorrn i skolan för Pierre, det kändes då som att jag fattade att han faktiskt är död.. på riktigt.

Vi var inte bästa vänner, men det var alltid jag, Anna, Pierre och Peter liksom. Det hörde till... Det känns som att det var igår vi satt i dom blåa sofforna och snackade skit om allt och ingenting... eller som när han kom fram och skulle ge mig en kram och slickade mig i halva ansiktet istället.
Det känns så jäkla ofattbart att han inte finns mer...
Anna pratade om att hon ville att vi skulle försöka göra en slags minnestund i kapellet på skolan, jag hoppas att det går igenom. Det skulle han verkligen ha gillat. Pierre var ändå vår favoritslampa och jag vet inte hur många gånger man har skrattat med honom.. Känns så underligt att det aldrig kommer att bli så igen.
Det är för mycket på en gång liksom, först Sarah och nu Pierre. Det får mig att bli riktigt rädd över vad som kommer att ske framöver. Jag vill inte förlora någon mer!
Jag tog det här hårdare än vad jag trodde.
Ännu en gång. Sov gott Pierre..

Virus...

Jag har ju självklart gått och fått virus på min stora dator... Jag som är riktigt jävla dålig på att fatta hur man gör om en dator från scratch... Dvs formatera om skiten m.m
Mina skivor från när jag köpte den är väl nerpackade någonstans och jag tror inte att jag har kvar säkerhetskopiorna heller... What to do?


Jag har inget photoshop på den här datorn och även om jag skulle ha det så finns det ingen chans i världen att fixa en ny bloggdesign på den här datorn, jag får helt enkelt vänta..

Välkomna tillbaka...

Jag försvann ju över till Wordpress i ett par månader, mest för att jag var riktigt trött på att blogg.se inte tar tag i sina bloggares önskemål och skaffar t ex. "svara på kommentarer", "tidsinställda inlägg" "En flytta över andra bloggar till blogg.se grej" m.m. Det finns ett par fel med blogg.se och det största just nu är "The lack of an Iphone app"... Jag blir tokig, jag tror att många av alla iphone användare som använder sig av blogg.se känner likadant.

Jag mailade dom på blogg.se härom dagen och frågade i stort sätt "Vad fan händer??" Till svar fick jag att en iphone app är på gång i höst (sisådär några år för sent) och då kände jag att "what the fuck, jag kan lika gärna flytta tillbaka".
Som ni märkte så bloggade jag mycket mindre på wordpress och jag hade inte alls någon blogg-glöd. Utan det var rätt innehållslösa inlägg och designen är i stort sätt urtrist. Man måste också betala för att kunna använda CSS, vilket suger hästpung.
Jag håller mig här i ett bra tag till helt enkelt.
Förhoppningsvis kommer bloggsuget tillbaka snart och vi vinkar hej då till funktionen att kunna blogga via iphone:n utan app (tillsvidare hoppas jag), svara på enskilda kommentarer, tidinställda inlägg (som jag har använd 1 ggn)...

Jag tänkte testa att mobilblogga... Jag är...

img_3083 (MMS)

Jag tänkte testa att mobilblogga... Jag är hemma hos mamma och pappa medans dom är hos mormor... Åker hem sen!


Datorvantar..

Jag skulle verkligen behöva ett par datorvantar, min högra hand är iskall så fort jag sitter vid datorn vilket är helt sjukt!


...

Everything will be fine…

Everything in no time at all… Hearts will hold!


Lista..

1. Vad heter du? Lisabet Mikaela Nilsson
2. Vad kallas du? Lisa, Siissa
3. Vad vill du bli kallad? Lisa
4. Födelsedatum? 7 Maj 1984
5. Stjärntecken? Oxe
6. Lunar? Those were the days ;)
7. Msn? Japp..
8. Helgon? Nope det var ett tag sen..
9. Vart bor du? Södertälje
10. Vad har du för mobil? En iPhone 36S
11. Har du en egen dator? Japp, 2 stycken :)
12. Vem är din/dina bästisar? känns som den här listan är för lite yngre, men Anna är min bästis..haha sen har jag fler väldigt nära vänner..!
14. Vad ska du göra i sommar? Nu är sommaren precis slut så… nästa sommar ska jag försöka åka till Amsterdam igen!
15. Favoritfärg? Svart, rosa, lila, röd…
16. Turnummer? 7,3
17. Vad älskar du mest? Mina nära och kära
18. Intressen? Datorer, fotografera, umgås med nära och kära..
19. Favoritband/artist? Lifehouse
20. Favoritlåt? Everything
21. Namnsdag? Ehmm.. jag är osäker faktiskt.
22. Vad skulle du vilja heta? Jag är nog nöjd!
23. Vad heter du på din msn just nu? Lisa
24. Hur många online? 2
25. Vem är din 15:onde online? det är inte så många online :(
26. Vem har du blockat? Jag har haft msn:en i nåt år så jag har nog blockat både den ena och den andra…
27. Hur många olika grupper har du?  Inga..
28. Har du några olästa mejl på hotmail? Japp 2..
29. Har du några nya kommentarer på bdb? Har inte bdb..
30. Isf hur många? -
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Mörkt hår, lång.. eller ljus och lång… eller rakad, haha… :) Inte för mkt muskler det ska vara gosigt men inte för gosigt, haha…
32. Beskriv ditt hår?  Tunt, stripigt och sönderfärgat..
33. Har du några piercingar/tatueringar? 10 tatueringar..
34. Vart skulle du bo om du fick välja? Amsterdam
35. Bor du i lägenhet eller villa? Lägenhet
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Beroende på…
37. Vad har du på dig? Mysbyxor och en tunika (har precis vaknat)
38. Har du något i håret just nu? Nää..
39. Vad har du gjort idag? Toabesök och sen satt jag mig här…
40. Vad ska du göra imorron? Jag ska ner till Gnesta och vara hundvakt i någon timme…
41. Hur mår du just nu? Ganska bra…
42. Hur brukar du annars må? Upp och ner…men när mina nära mår bra så mår jag bra!
43. Är du sjuk? Haha det beror på vad man menar med sjuk :P
44. Har du ont nånstans? Japp, i en finne på näsan…
45. Har du gått till tandläkaren detta året? Nope
46. Vad heter din pappa? Kurt (hahahahahaha)
47. Har du några syskon?  Japp 2..
48. Vilket är ditt favoritdjur? Delfin, Kevin..
49. Äter du ofta godis? eeeeh ja.
50. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad
51. Vad är det finaste som finns? Kärlek..
52. Vilken är din favoritdryck? Coca cola och Vatten
53. Vilket är ditt favorit tv-program? Jag orkar inte ens skriva alla… men det finns många.
54. Vilken är din favoritveckodag? Lördag
55. Vem är din förebild? Jag har nog ingen..
56. Vad är bäst med dig? Ööööh…
57. Har du några komplex? Japp
58. Hatar du någon just nu? Japp.. hela 2 stycken har äran att finnas på den listan!
59. Vem hatar du? Ni som känner mig vet..
60. Har du kysst en apa? haha… jo! (inte riktig dock)
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? Små delfiner i ett akvarium :P
62. Är du allergisk mot något? Myggor…
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? -
64. Hur många bilder har du lagt ut? -
65. Vad har du valt för bild här ovan? -
66. Vilket band är det sämsta som finns? Artist tar vi – Beyonce, jag spyr när jag hör henne.
67. Är du kär? Nope..
68. Isåfall i vem? -
69. Vad är din civilstatus? Singel och glad (men börjar bli lite trött på det)
70. Är du cool? Som fan! :P
71. Är du homofob? Nope…
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? -
73. Isåfall vilken/vilka?-
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Ingegerd, margareta,
75. Vilket är det fulaste killnamnet? Ove, Kurt, alla norrländska dubbelnamn.
76. Har du varit hos frisören det här året? Nope
77. Använder du nagellack? Japp
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Persienner…
79. Har du eget rum? haha, ja…
80. Har du en dubbelsäng? Japp!
81. Har du en egen platt tv? Näää :(
82. När flyttade du senast? 1 december 2009
83. Vilken stil har du? Öööh det jag får på mig stil..
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Robert Pattinson.. eller Ian Somerhalder kanske :P
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Jessica Alba
86. Vill du bli känd? Nää
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Nää men om jag skulle tänka mig det ngn gång så blir det i amsterdam..haha!
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nope
89. Vilken är den godaste frukten? Banana
90. Äter du grönsaker varje dag? Nope…
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Nej verkligen inte..:(
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Överviktig
93. Hur lång är du? 176-177cm
94. Är du nöjd med dig själv? Skulle nog va nöjd om jag var smal, men jag är så nöjd man kan bli för att va fet..
95. Vad är du bra på? Fota..
96. Har du en egen hemsida? Nope… blogg dock!
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Nej va fan sluta tjata!
99. Vad är klockan just nu? 10.48
100. Är det jobbigt att svara på frågor? Nej.. inte än…
101. Hur ser din dataskärm ut? Skitig, platt..
102. Har du städat idag? Nej..
103. Har du varit ute idag? Nej…
104. Vem ringde du senast? Anna..
105. Vad var du senast arg på? Arg var jag väl inte men irriterad på Johanna..
106. Vad har du för status på msn just nu? Online
107. Är du ofta inne på msn? Varje dag
108. Önskar du att du var tjockare? Nope haha..
109. Hur många hus har du bott i? 1 radhus…
110. Är du medlem på last.fm? Nooope
111. Lyssnar du på webradio? Nope
112. Bäddar du sängen? Nää ibland..
113. Har du lätt för att somna? Japp
114. Snarkar du? Japp
115. Vad har du för startsida? Aftonbladet
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? Nope
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Nää inte ofta!
118. Vad lyssnar du på just nu? Love the way you lie med Eminem och Rihanna.
119. Vad har du för ögonfärg? Blandad.. Brun längst in och sen grön eller blå beroende på.. ibland även bruna men d e sällan!
120. Vill du tatuera dig? Ja alltid typ!
121. Vad har du för visningsbild på msn? När jag sitter på golvet inne på globen…
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? Facebook och min blogg, och just det spotify!
123. Laddar du olagligt ner musik? Nää film och serier däremot…
124. Har du en egen ipod? I iphone:n..
125. Är du fet? Ja
126. Vad önskar du dig i julklapp? Pengar
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? Japp
129. Är du emo? Hahahahaha alltid *hämtar osthyveln*
130. Vad stör du dig på? Folk som inte står för sina åsikter och går runt ämnet.
131. Vad är emo enligt dig?  Svartklädd liten snorunge som skär sig för att få uppmärksamhet…
132. Brukar du lyssna på hög musik? Nää..
133. Vad gör du om dagarna? Det jag tycker om att göra…
134. Tycker du om popcorn? Japp
135. Vilken är din favoritläsk? Coca cola
136. Vad är din favoriträtt? Lapskojs, tacos..
137. Vad tycker du om raggare? Lite halvpatetiska kanske…
138. Vad tycker du om punkare? Jag vet inte, har lite svårt med folk i allmänhet som klär som helt pucko för att synas…
139. Har du skärt dig nån gång? Japp, när jag var liten..
140. Är du död? WTF?
141. Är du osynlig? WTF?
142. Filar du naglarna? Nää…
143. Har du fräknar? Japp
144. Har du posters på dina väggar?  Nej inte direkt…
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance?  hahahah
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Det blir nog jag…
147. Vilket är ditt favoritämne? Historia och engelska
148. Vilket ämne hatar du? Matte och idrott
149. Vilket ämne hade du bäst betyg i? Engelska
150. Vilket ämne hade du sämst betyg i? Idrott och Matte
151. Favoritstad? Amsterdam, Dublin och Stockholm
152. Favorit loka? Dricker inte loka…
153. Cola eller cola light? Cola
156. Vad är ditt favoritplagg? En klänning
157. Vilka affärer handlar du oftast i? Lindex eller ellos
158. Vart handlar du mat? Willys
159. Favorit tvserie? Same as above… går inte att skriva..
160. Tycker du Top Model är roligt? Japp :) Drama!
161. Vilken är din favoritbok? Twilight serien..
162. Favoritfilm? August Rush e grymt bra…Shutter Island!
163. Vilken är den bästa musikgenren? Rock
164. Bada eller sola? Bada
165. Katt eller hund? Hund
166. Åska eller sol? Sol men ibland åska
167. vinter eller sommar? Sommar
168. Knarkar du? haha nej!
169. Röker du? Nope
170. Snusar du? Nope
171. Äter du? öööh ja!
172. Snattar du? Nej
173. Röker vattenpipa? har aldrig gjort…
174. Är MER gott? Japp
175. Tycker du om salt? Ja på mat
176. Har du kysst din egna spegelbild? haha nej!
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? Det beror på humöret…
178. Ät en banan? nej tack!
180. Använder du för mycket hårspray?  Nej!
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? Nej…
182. Favoritsäng? Min
183. Har du en snopp? Nej
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? haha nej
185. Vill du ha sex just nu? Nää inte just nu..
186. Har du ljugit någon gång? Haven’t we all?
187. Favoritmeny på donken? Cheeseburgare bara
188. Donken eller burger king? Burger King
189. Svart eller vitt? Svart
190. Rosa eller grönt? Rosa
193. Tittar du på tv just nu? Nej…
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? Nää
195. Favoritkaraktär i simpsons? Homer!
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? haha nej tack!
198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? Njaaa inte direkt..!
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? Jo varför inte… *yum*
200. Städat eller stökigt? Städat men har det stökigt..
201. Bästa sexplatsen? Sängen
202. Favorithalstablett? Något med citron eller honung
203. Är du ofta sjuk? Nej
204. Gillar du anonyma bevakare? Nej
205. Vågar du rapa högt inför andra? Tyvärr ja!
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? Nej!!!
207. Vad är klockan nu då? 11.02
208. Vad är det för datum? 4/11-10
209. Vad ska du göra sen? Träffa Anna
210. Är du inne på msn nu? Ja fortfarande
211. Hur många har du blockat på din msn? Orkar inte kolla…
212. Är nallar söta? Ja tack…
213. Är Rob Patinsson söt? Nee mer sexig!
214. Vart handlar du helst mat? Willys
215. Favoritglass?  Ben and Jerrys baked alaska
216. Hemmakväll eller fest? Beror på humöret…
217. Privat fest eller krogen? Förfest sen utgång beroende på humöret..
218. Ditt nordiska favoritland? Sverige eller norge!
219. Älva eller vampyr? VAMPYYYYR!
220. Gud eller djävulen? öööh
221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha?Jag skulle  kunna vilja få folk att må bra.. och ha en förmåga att få folk att lösa problem.
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? Lägenhet själv, hus med familj.
223. Favoritgrönsak? Gurka
224. Har du anorexia? inte mycket..
225. Vem shoppar du helst med? Anna
226. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M? Nej
227. Hur vill du dö? I sömnen
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på Facebook
när du dör? Jag vet inte…
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Vet inte..
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns?  Inte mycket!
231. Hur ofta sitter du vid datorn? för ofta!
232. Har du klippt ditt eget hår? Nej!
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Ja!
234. Favoritöl? Öl suger bajs!
235. Vitt eller rött vin? Vitt om jag måste välja!
236. Öl eller vin? Sprit
237. Coca cola eller red bull? Coca cola
238. Vad ska man blanda vodkan med? Sprite
239. Havet eller sjön? Havet… men sjön är mysig med…
240. Favoritö? Möja
241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? Mamma
242. Vad klarar du dig inte utan? Mina nära..
243. Behöver du mer kärlek? Nej…
244. Blir du full varje helg? Nej
245. Är du natt eller dagmänniska? Dag..
246. Är du vampyr? You’ll never know :P haha Japp!
247. Har du varit med i något rollspel? Nää..
248. Favorit ”the sims”-spel? The sims 3
249. Festa eller festival? Festa
250. Ska du på pride? Nej jag var inte på pride!
251. Vill du det då? Nej..
252. Är du transa? Nej, haha…
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? MYCKET!
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Bakåt!
255. Barn eller vuxen? Vuxen
256. När ska du flytta hemifrån? Har redan flyttat!
257. Eller har du redan gjort det? Jopp!
258. Går du i kyrkan varje söndag? Nej
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? Nej
260. Har du piercat någon? Nej
261. Är du laglig? Nej…
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Ja måttligt..
263. Värsta musikstilen?
264. Resesätt du föredrar? Beror… flyg om man ska långt, annars buss eller tåg…
265. Är Britney en bra mamma? Jag känner inte henne..
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? Mumintrollet
267. Vilken skådespelare är hetast? Joel Kinnaman
268. Tvättbräda eller ölmage? Mitt emellan, inte så att man ser musklerna men någorlunda platt och inte värsta kulan..
269. Vill du ha barn någon gång? Japp!
270. Har du sjungit singstar nångång? Japp!
271. Vilken är din favorit då? Jag vet inte… alla är roliga..
272. Favoritparfym? Armani she
273. Använder du deodorant? Japp
274. Är du beroende av nånting? Coca cola
276. Favoritradiokanal? Bandit eller the voice
277. Favoritbil? ?!
278. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år? Skandal
279. Favoritförfattare? Anna Jansson är bra!
280. Vad vill du bli när du blir stor? Något inom historia!
281. Favoritmodeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet? ?!
282. Senaste biofilm du såg? Eclipse
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner?  nej
284. Är du rik eller fattig? fattig
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? Inte mycket
286. Favoritsport? Fotboll
287. Silvertåget eller kustpilen? ?!
288. Har du sett filmen spökhistorier? Nej
289. Var den bra då? -
290. Vilken historia är läskigast? -
291. Har du långt hår? Ja
292. Vill du ha längre/kortare? Längre
293. Schlagernörd eller? Nej
294. Kungafamilj eller president? Kungafamilj
295. Sämsta veckodagen? Måndag
296. Har du en dålig hårdag idag? Alltid!
297. Tror du på ett liv efter döden? Vet inte
298. Är du politiskt intresserad? Nej
299. Är du rädd för att dö? Ja
300. Vad är klockan nu då? 11.12

Å skalman han är tlööött..

Jag är riktigt trött, men jag ska försöka hålla mig vaken lite längre så att jag pallar att vara vaken lite längre i morgon!

Jag hade tråkigt så jag våldgästade Anna, haha… Så nu sitter vi ”a la Lisa Anna style” vid varsin dator och snackar skit…
Vi har bestämt en kryssning nu så förhoppningsvis åker vi med Birka Paradise den 10:e oktober, tjohooo! Jag har aldrig åkt den båten så det ska bli skoj faktiskt!

Nej nu ska jag jag spela lite super mario med Kackah :) See yaa!


En liten lista...

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Lisabet Mikaela Nilsson
Smeknamn: Lisa, Siissa, Bettan…
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Ingen speciell, men brukar kunna gråta lite extra befriande när det är någon lugn, sorglig låt på radion
Beroende av: Nära och kära, närhet, coca cola…
Vad tror folk om dig?: Att jag är en fet jäkel som alltid trycker mat i käften… haha.. nej jag kan nog uppfattas som liten bitchig/blyg första ggn man träffar mig!
Stämmer det?: Nej om maten, för jag äter typ inte så mycket mat *slår mig själv på fingrarna* och joo… har svårt att spela att jag tycker om någon när jag inte gör det, däremot så är jag en vuxen människa och skiter inte att gå på grejer för att någon jag inte tycker om är där. Jag kan vara i samma rum som någon jag avskyr utan att hoppa på den människan, så pass vuxen är jag så jag är inte trevlig men civiliserad mot folk jag har riktigt svårt med.. Tycker jag om dig så märks det direkt! Har dock börjat lära mig att ge folk flera chanser och inte dömma första ggn man träffas. Yay me..haha! Vi kan väl också säga att jag älskar sarkasm och ironi, så folk har lätt att uppfatta det lite om bakfoten när jag vräker ur mig ”skit i mig för att jag är fet” stuket…
Vad får du oftast komplimanger för?: Oj.. folk tror ofta att jag mår apa pga att jag är fet, vilket inte stämmer alls… utan jag skiter i det så ofta när man kommer in på ”djupa” samtal så kan jag få komplimanger för att jag ”skiter” i vad andra tycker och står för att jag är fet.. Mina ögon har också kommit på tal några ggr.. jag har melerade så dom ändrar färg..
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag impar inte på folk… vad jag vet iaf, jag kan däremot på fyllan och villan kanske dra upp mina tatueringar när någon pratar om att vilja gadda sig!
Hur imponerar man på dig?: Du är ärlig och kan erkänna när du har gjort fel!
Brukar du skratta för dig själv?: Händer inte så jätte ofta men ibland så…
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ”Lisa vet du om dom ska filma en säsong 3″… från Catta

Var bor du?: I slöddertälje my friends… dock i de finare området Grusåsen :)
Trivs du där?: Ja… jag trivs!

Äger du några converse: Nope!

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit all the way, dock slinker en cider ner ibland för att varva lite och inte dricka hårdsprit hela tiden.

Brukar du bli för full: Nej det händer väldigt sällan… men det har hänt typ 2-4ggr.. beroende på hur man räknar med ”för full” …

Vad har du för mobil operatör: Tre

Är du allergisk mot något: Myggor…

Har du haft sex idag: Nope, tyvärr..haha

Hur svarar du i mobilen: Beror på vem som ringer, men oftast Hallooo.. känner jag inte igen numret så blir det ”Hallå eller Lisa”

Vem ringde du senast?: Anna

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi skulle ses utanför..

Antal timmar sömn inatt: 9

Sov du ensam: Räknas Kevin?

Brukar du komma i tid: Japp, nästan alltid! Hatar att komma försent!

När mår du bra: När de jag älskar mår bra!

När blev du fotad senast: Oj jag kommer inte ihåg… kanske förr förra helgen?

Hur känner du dig nu: fryssig…

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, lila, grå…
Vad tycker du om fötter: Jag HATAR fötter, vilket min kompis har kommit på så varje gång vi sitter i närheten av varandra så tar han upp sina fötter på mina.. YUK YUK!!

Hade du en bra kväll igår: Ja… jag och Anna snackade skit…trevligt!

Favorit dryck på morgonen: Oboy eller nektar..

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: 22-23

Är du blyg?: Jo… d händer!

Sysslar du med någon idrott: Nej

Vill du hellre ha mail än brev: Ja…
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej… du kan inte bli kär vid första ögonkastet, däremot kan du bli grymt intresserad och vilja veta mer. Tycker att du behöver veta lite mer om personen ifråga än att titta på den för att kunna bli kär!

Har du spytt offentligt: Haha, ja, det har jag..

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex…Onanera… kissa ståendes… det vanliga som alla tjejer vill prova om dom var en kille!

Är du bortskämd: Haha… kan man väl säga :P

Vad gör du i morgon: Hoppas att jag ska ut på krogen med Kackah mfl.

Vad är det värsta du vet?: Folk som tror att dom är mer än vad dom är, folk som kan snacka en sjuhelvetes massa skit via nätet, sms och liknande men träffas man face to face så blir dom rädda och vet inte alls hur dom ska bete sig. Folk som inte kan stå för sin åsikt!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Det beror på hur mycket jag har…

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Finns det bra förebilder? Nee… jag tror fan inte det!

Vad längtar du till?: Mars..

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja verkligen ♥

Vad använder du för shampoo?: Det som är billigast, haha..

Vad är det finaste du fått?: Vänskap, flera chanser…

Hur gammal är du: 26

Tycker du om någon just nu: Nej jag är inte kär i någon just nu…

Du samlar på: skräp..haha

Gröna eller röda äppeln: Golden delicious

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Anna

Gillar du golf: Nää…minigolf kan vara kul ibland om man har tålamod..

Vilken tid gick du upp idag: 9

Har du sovit i din egna säng inatt: Jupp!

Har du strumpor på dig nu: Nope…brrr!

Är det okej att gråta: Eeeh varför inte?

När grät du senast: Jag kommer faktiskt inte ihåg, förra måndagen kanske?

Vad skulle du göra om du vann en miljon: betala skulder och åka utomlands… jo… fixa lite i hemmet, ta körkort och köpa en bil..

Bär du glasögon eller linser: Glajjor!

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Jaa… haha nej inte mycket inte!

När går du upp ur sängen en helgmorgon: 9-10

Har du piercing: Hade i tungan men blev vuxen (och jag hade en sjuhelvetes massa halsböld/halsfluss) nu har jag hål i öronen :)

Vill du gifta dig: Ja men det är inte jätteviktigt…

Vill du ha barn: Japp det vill jag!

Solar du ofta: Ooh ja.. eller inte!

Är du bra på att laga mat: Ja det tycker jag väl, men jag hatar att laga mat till mig själv..

Är du flygrädd: Lite rädd… men jag har flugit själv… yaay me!

Hur vig är du: Såå jävla vig, eller inte!

Är du musikalisk?: Nää!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, vatten… bara vanligt vatten!

Vilken är din favoritglass:  Ben and Jerrys baked alaska!

Tror du på ett liv efter döden: Jag vet inte…

Tycker du om sushi: Nej men jag skulle vilja…

Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips, dip

Bor dina föräldrar tillsammans: Japp

Har du tandläkarskräck: JA!!

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgonmänniska

Vilken ögonfärg har du: Melerade, bruna längst in och sen blir dom gröna eller blå… någon gång har jag haft bruna..

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jo…
Biter du på naglarna: Nope!

Röker du: Nej !

Hur ofta tränar/motionerar du: Oj du ska bara veta, jag går upp och ner för trapporna hem till mig :P

Senaste låt du hörde: Carpark north – save me from myself.


Google Chrome...

Okej… jag erkänner, jag har testat google chrome and I like it – hittills I might add!


Fredag

Bättre rubrik orkar jag faktiskt inte komma på… Jag åkte ner till Gnesta för att lämna Kevin idag… på bussen så sätter sig en hostade och snorande människa som inte håller för när hon hostar och jag kände hur jag nästan blev sjukare ju längre tid jag satt på den där bussen, haha.. Nej men jag fattar inte riktigt det där med att inte hålla för när man hostar eller nyser… Är man så jävla förkyld så att man hostar, snorar och ser ut som att man håller på dö.. hur kan man då gå till jobb eller skola då? Är det inte ganska respektlöst att sprida sin skit runt bara för att man inbillar sig att man är frisk? Stanna hemma för fan!

Stannade på stan och uträttade några ärenden… nu sitter jag här hemma och segar lite, ska väl egentligen käka något men är inte hungrig. Men jag måste annars får jag skäll… haha!

Som jag skrev tidigare så fick jag reda på i morse att Pierre har gått bort, tragiskt… Han hade precis fått jobb och skulle börja komma ut i arbetslivet igen så hände det här.. Tydligen en krock med en buss, det stod på aftonbladet! Nej livet är inte rättvist för vissa… Mina tankar går till hans dotter!

Nej nu ska jag göra Anna sällskap till bankomaten!

Bättre rubrik orkar jag faktiskt inte komma på… Jag åkte ner till Gnesta för att lämna Kevin idag… på bussen så sätter sig en hostade och snorande människa som inte håller för när hon hostar och jag kände hur jag nästan blev sjukare ju längre tid jag satt på den där bussen, haha.. Nej men jag fattar inte riktigt det där med att inte hålla för när man hostar eller nyser… Är man så jävla förkyld så att man hostar, snorar och ser ut som att man håller på dö.. hur kan man då gå till jobb eller skola då? Är det inte ganska respektlöst att sprida sin skit runt bara för att man inbillar sig att man är frisk? Stanna hemma för fan!

Stannade på stan och uträttade några ärenden… nu sitter jag här hemma och segar lite, ska väl egentligen käka något men är inte hungrig. Men jag måste annars får jag skäll… haha!

Som jag skrev tidigare så fick jag reda på i morse att Pierre har gått bort, tragiskt… Han hade precis fått jobb och skulle börja komma ut i arbetslivet igen så hände det här.. Tydligen en krock med en buss, det stod på aftonbladet! Nej livet är inte rättvist för vissa… Mina tankar går till hans dotter!

Nej nu ska jag göra Anna sällskap till bankomaten!


Nu får det vara nog...

Nu har två vänner till mig gått bort inom loppet av en månad, det är fan inte okej! Nu får det vara nog, vill inte förlora någon mer nu…
Både Sarah och Pierre var på tok för unga för att gå bort!

Vila i frid

Pierre och jag på min fest jag hade i december… riktiga Lk3:or :)

Vila i frid Pierre… det var inte alls din tur, vi syns på andra sidan!


Vuxen...

Anna har blivit vuxen och dricker kaffe… (hon håller i Jonnys mugg…)


Trevlig dag..

Jag åkte som sagt ner till Gnesta för att hämta lite grejer från tradera som hade kommit dit.. Åkte hem och fick samtal av Anna och Jonny som ville spela minigolf, men det bidde inget för det var för kallt så vi tar det imorgon istället. Vi käkade grek, kolla på tv och snackade skit… Dom följde med mig på sista svängen med Kevin också – tack sötnötar!

Nu håller jag på att somna snart så det blir tidigt för mig ikväll…


I brist på annat

Så spelar vi ”alla annas kort ifrån plånboken”… Jag fick ganska usla kort men trodde att jag skulle ta hem spelet med frikortet… Tji fick jag!


Någon har en favorit...

Kevin pevin har hittat tillbaka till sin favorit, hahaha


Give away

Såhär vet man att Jonny är hemma hos Anna… Fönstret är på vid gavel…


Hemåt..

Har varit i Gnesta och hämtat mina skal och min Kevin.. passade på att duscha honom också så nu är sååå fin såå :)


Glasögon

Jo men jag känner mig lagom dum när jag hittar mina glasögon för närsyntheten och inser att allt på datorn blev så mycker klarare… haha! Dom övre är mina ”vardags”- brillor och de andra är dom jag ska ha när jag läser eller sitter vid datorn.. Dom är lite lila i färgen..! Nästa gång jag skaffar nya glasögon så blir det nog progressiva = Svindyrt!


Kräftskiva

Jag har en uppgift att fixa nubbe sånghäfte till syrrans kräftskiva den 11:e (?)… ska bli riktigt trevligt att gå på faktiskt, trots att jag inte äter kräftor… men det brukar alltid vara trevligt sällskap iaf. Me like!
Hoppas bara att värmen hinner komma innan dess… det vore något faktiskt… sisådär 20+ iaf, snälla vädergudarna!

Kryssning

Jag såg att Birka har billiga hyttpriser just nu så det ser ut som att jag skulle kunna tänka mig att åka i början av oktober… frågan är dock vilka man ska bjuda med!
Det är verkligen frågan med stort F just nu… jag får tänka på det där!

Hösten

Jag älskar hösten, det är supermysigt och det är då det är det snyggaste modet för oss tjockisar, haha.. inte för att jag riktigt har råd att köpa kläder, men ändå…

Det är då man kan gå i snygga cardigans
Det är då man kan börja med snygga halsdukar/sjalar och snygga stickade mössor.
Det är då det är mysigt att komma hem efter att det har regnat och krypa upp i sängen och läsa en bra bok…
Det är då det är så jäkla mysigt att bara stanna inne och lyssna på regnet smattrandes med en mysig karl…
Det är då det är så jäkla vackra färger ute så foto inspirationen ligger på topp!
Det är alltså utan tvekan en superhärlig årstid.

Har så svårt att förstå alla som blir så himla deppiga nu, herregud… hur kan man inte bli glad hjärtat av alla dom färgerna? Det finns absolut något speciellt med varje årstid…

Jag kan inte riktigt säga någon favorit… alla håller en speciell plats och alla årstider är fyllda med olika minnen. Sommar, vår vinter och Höst… Förra hösten däremot var en höjdare.


Valet

Jag gjorde ett test och svarade på en massa frågor för att se vilket parti jag ska rösta på, enligt det här testet så ska jag rösta på Sverigedemokraterna ellerfolkpartiet, haha.. Jag får nog sätta mig ner någon dag och kolla igenom vad alla partier vill egentligen. Jag var i stor majoritet på den blåa sidan, det trodde jag inte..

Btw så har jag inga planer på att rösta på SD utan tror nog att dom fångade upp mitt hat mot just invandrarpolitiken som vi alla vet suger pung främst här iSödertälje..


Mörkt

Klockan är inte ens halv nio och det börjar bli mörkt ute… Fy så trist!


Middag

Middagslagning hos syrran idag :)


Cooolt

Hittade ett sätt att lägga bokmärken som ”appar”… Här är mina bloggar jag snokar på..:)


The last one


Badaabom

HJAM


Booom

Mina två bästa… Och sen min absolut bästa och ”lilla” jag..


Picture show

Åh alla dessa appar… Har hittat en fotoapp.. Ala hipstamatic! Jag älskar när man kan få nya foton att se äldre ut, kör en liten fotobomb här i några inlägg (mobilbloggning så det blir typ en bild per inlägg), jag har tagit några utav minafavoritbilder som jag har i mobilen och gjort dom lite äldre via pictureshow.. You like?

 


True Blood

Sitter och kollar på True Blood och självklart gjorde dom värsta cliffhangern nu och jag skulle inte förvåna mig om det är ett litet uppehåll nu, visserligen gör det inte så mycket för nästa vecka börjar några utav mina serier igen… tjoho! Äntligen!


Appar?

Någon med en iPhone som är här inne och kikar? Isf… behöver tips på appar.



Blogg

Ibland undrar jag vilka som är här inne och läser, visst så kan jag gissa mig till vilka ni alla är… några utav er i allafall… Men jag undrar varför ni är här inne och läser? Vad som ni tycker är så intressant.. och om ni har några bloggar som man själv kan få läsa?

Dom gästerna som har bloggar som jag följer är typ Tess, Anna, Hanna, Mollie, Carre och Malin… Jag vet inte om Helle är här inne ibland, men hennes följer jag med.. Men som sagt, det vore kul om ni ville ge er till känna så jag vet om ni har något eget krypin man kan få kika i! Men det är kul att ni läser denna oh så innehålls lösa blogg…


Inte riktigt okej..

I förrgår när jag och Tess var på skopunkten så såg vi dom prickiga skorna i storlek 24 (!!!!!!!!!!) typ för en 2-3 åring alltså.. Aldrig i livet att jag skulle sätta på min dotter ett par skor med klack… Okej bred ”klack”, men en sånhär klack..??? Fötterna mår fan inte bra av att ha klack för en vuxen hur kan dom tro att ett barn skulle ha det så mycket bättre… Jag såg Suri (Tom Cruise unge) ha ett par rejäla klackskor på sig och hur gammal är hon egentligen? Inte ens fyra? Det är helt sjukt!
Får jag en dotter så kommer jag säkerligen vara riktigt girly girly med henne, och det ska vara rosa och det ska vara klänningar m.m. (om barnet själv vill dvs) men att sätta på klackskor på en liten tjej som har storlek 24-32Tycker det ser helt stört ut när man går och så kommer det typ en 5 åring tassade i ett par höga stövlar med klack. Jag kanske är lite gammalmodig men kan inte klackskorna hålla sig till utklädningslådan där dom vill leka ”vuxna” och få fortsätta vara barn med sina gummistövlar och fodrade kängor i ett tag till.. För mig spelar det ingen roll hur mycket modeintresse barnet har, det finns fan en gräns och jag tycker att det är riktigt överdrivet att tillverka skor med klack till småflickor.

Dom här fanns i storlek 24 och det är till en 2-3 åring… Helt sjukt!

Dom här tycker jag är helt okej… det är rejäla men samtidigt snygga kängor för en tjej som ska springa och leka ute m.m.

 

Dom här fanns i storlek 31 och uppåt tycker det ser helt absurt ut när en liten tjej på kanske 7-8 år kommer i ett par såna…
herregud, det är typ i L’s storlek, lätt att springa runt i skogen och på berg med ett par såna?

Hennes fötter kommer att vara helt trasiga…


Seg

Usch vad jag är seg… jag vet inte om det var räkmackan jag käkade igår men förmodligen så var det så, men jag kräktes igår kväll.. inte kaskader (too much information) men tillräckligt för att det skulle smaka riktigt illa i käften.
Sen efter det så mådde jag inte alls illa längre, sjukt.

Jag åkte upp och träffade Tess och Leija för att sällskapa dom på tåget.. satt och väntade på Pappa i Södertälje och snackade filmer… kom in på Eclipse och underhöll då Tess genom att berätta om fjortisarna på bussen och det slutade i att jag berättade i stort sätt hela Breaking Dawn.  Fast jag kom på att jag redan har gjort det en gång tidigare fast det var innan hon hade fått arslet ur vagnen och sett Twilight och därför inte var ett dugg intresserad. Jag gick igenom alla 4 böckerna med både henne ochJessica utan att dom ville höra i början kom jag ihåg. Stackare. Tess – DU MÅSTE LÄSA BÖCKERNA…!!! Pappa hämtade upp oss och vi åkte till skopunkten och sen ner till Gnesta.

Jag åkte hem idag vid 20.10 och var nere på stan från 21.10 till 22.30 för att sen gå och möta Anna… Tack till världens bästa Hanna som gjorde mig sällskap i telefonen hela den tiden!

Shit vad täppt i näsan jag är… får inte bli sjuk tills helgen för då blir det fest!


Kräftor

Jag vill så gärna tycka om kräftor… men jag är inte så värst förtjust i dom alls, jag tror att jag skulle kunna äta dom i framtiden, men just nu så tänker jag bara på dom svarta små krypen i Jessicas badkar, haha.
Men igår så var jag hos Mamma och Pappa, och Kevin är väl inte riktigt normal någonstans… Jag skulle busa lite och skrämma JumJum som är rädd för allt genom att visa honom kräftan, sagt och gjort..JumJum springer därifrån och vågar inte närma sig den, medan Kevin får denna reaktion… Normalt? Nää!



Twilight saga

Jag satt på bussen igår och det satt två stycken snorungar ala 14 kanske som är några utav dom alla fjortisar som INTE har läst böckerna utan bara går på filmen… hur som haver, dom satt och diskuterade New Moon.. för dom skulle se Eclipse på kvällen! Dom verkade vara team Edward (hahaha) och var typ sura för att fimen hade slutat som den gjorde genom ett frieri och inget svar… Jag hade sån jävla lust att säga till dom ”Hörrni… Edward och Bella gifter sig åker på honeymoon och knullar gärnet, helt plötsligt e Bella gravid med en halv vampyr och håller på att dö under förlossningen men Edward gör henne till vampyr snabbt som attan och Bella är den bästa vampyren ever typ…ungen är underbar och dom lever lyckliga i alla sina dagar” Det skulle vara så kul att förstöra någons bok eller film på det sättet någon gång… Bara gå fram till någon som läser en bok och typ ”Du… han dör i slutet”… hahaha..

För övrigt så tycker jag att Breaking Dawn‘s slut är ganska uselt, skulle velat att någon stackare dör eller att det blir lite mer våldsamt… men icke sa nicke :( Det kändes som att hon hade så bråttom att få ut den fjärde boken att hon plitade ihop något skitslut.
Men annars älskar jag böckerna. Trots fjortisvarningen. Twilight serien är helt enkelt bäst… Och Harry Potter ;)


Örhängen

För ett par dagar sen så fick jag två par nya örhängen… Dom ena är verkligenjättehäftiga, vet inte riktigt till vad jag ska använda dom… men dom är grymma. Dom andra åker på nästa helg för då blir det fest!


Ännu mer skal

Tradera i mitt hjärta… iphone skal kostar mellan 1-20kr exkl. frakt så nu budade jag hem 4 stycken för 80kr inkl. frakt. Sweet.. två har redan kommit resten kommer på måndag kan jag tro..

Mitt partyskal…

 


Ååååh

Ni anar inte hur glad jag blev när jag och Watz gick nere på stan och kollade i den”holländska ståndet” och såg att dom hade Stroopwafels…!! Ringde Jonny för att berättade den glada nyheten, haha… För övrigt så var det riktigt trevligt att träffa Watz och snacka lite ADHD språk… haha! Det är nog rejält sjukt att höra oss prata, men vi förstår iaf varandra… Käkade på Barolo för första ggn… pizzorna var INTE värda 135:- styck!


En favorit...

Söta Anna skrev till mig på msn och hade tråkigt… så nu ska vi synas nere på stan och attackera något matställe… Riktigt trevligt. Det var skit länge sen vi sågs och jag måste faktiskt få krama lite på henne efter allt som har hänt.
Jag ska kolla på Top Chef och ”work up an appetite” innan jag tar bussen ner för att snacka en massa skit med min favorit LK3:a…. Oj så tomt det är utan henne i skolan btw… känns så himla tomt!


LK3 LK3 LK3…


Ombytlig

Gud vad seg jag är… men det blir nog bättre snart… träffade Kackah som snällt nog hade en köttfärs till mig som hon hade tinat men inte hann laga… och hon fick syn på mitt nya skal så vips, nu har jag ett rosa och Anna har mitt turkosa, hahaha… Ibland är jag en snäll kompis ;)


Saknar

Jag hade ett gammalt 1gb minneskort liggandes och jag skulle kolla vad som var på det, då är det filmer från när jag var typ dundersjuk förra hösten hemma hos Mamma och Pappa... och Emil är där...

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JdPwrYVLZSY]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-xg0O62WlFo]


Nytt skal

Det framgår väl inte riktigt på bilden men det är typ mer turkost än blått i verkligheten… :)


Cimon Lundberg

Jag är ju lite utav en ”sucker” för skandalsåpor… Förra året gick ju Paradise Hotel på 6:an, vilket gjorde att några utav deltagarna startade bloggar på tv6.se.. En utav dom är Cimon Lundberg, jag vet inte vad det är men hans blogg är verkligen bra. Helt total ärlig.. Mår han skit så mår han skit och skriver om det, är han glad så skriver han om det… Det är så en blogg ska vara. Inte bara skriva om det bra som händer i livet, utan även det dåliga.. Så gillar ni att läsa bloggar så tipsar jag om den, så klicka in här – Dock tycker jag nog att det är dags för honom att bytablogg sida, det måste vara ett par som vill ha över honom till sin sida, såsom finest t ex.


Lapskojs

Mumsfullibiblan så gott det var…


Torsdag

Jag vaknade med en rejäl seghet och jag klarade inte av att gå upp, det händer typ aldrig mig… Så jag stannade hemma ifrån skolan idag. Nu sitter jag och väntar på attsyrran ska komma förbi och hämta upp mig, sen åker vi hem till henne för att äta.. WAIT FOR IT… LAPSKOJS!!!!!! Det är sant, Min absoluta favoriträtt, eller en utav dom iallafall. Sen skulle hon iväg till Hornbach med en kompis så vi får se om jag följer med eller inte…  Nej hoppsan, nu ringde hon och jag måste gå ut! See you later



"Lunch"

Det bidde en sen lunch på Nancys :)


Spontant besök

Igår var det en sådan där usel dag som blev mycket bättre.. Mollie skickade ett sms och frågade om hon vill komma över medans Isac spelade basket.. Sure thing! Jag tassade över till Anna och snackade lite skit medan vi väntade på Mollie som kom runt halv 7… alltså blev det riktigt sen middag. Anna tassade iväg för att spelaminigolf med några kompisar och jag och Mollie gick till ”paviljongen” för att snacka skit… (vet inte ens vad en paviljong är, men det låter bra där). Jag gick med henne för att krama en riktigt svettig Isac också… satan vad lång han har blivit på bara några månader..

 

 

 

 


Skrikande barn

Satt på bussen idag och på bussen var det en tjej i 3-års åldern = trots. Hon skrek och skrek så himla mycket att folk runt omkring började hyssja.. Okej, där går min gräns lite… Är det så att Mamman i fråga skiter totalt i ungen och kanske sms:ar och bara lallar… Då skulle jag tycka att det var okej att ge en kommentar till MAMMANom att ”hörru, kanske ska kolla till ungen?” Idag så märkte man verkligen att det inte var första gången och säkerligen inte den sista gången den här tösen hade fått ett utbrott. Men mamman satt och hyssjade och försökte få tjejen lugn men samtidigt var hon hård och förklarar att så beter man sig inte på en buss - folk tittar osv osv.

Okej, det är jobbigt med skrikande trotsiga småbarn men lite vett i skallen har man väl ändå, mamman sitter och försöker få barnet lugnt men ändå så går människor runt omkring och ger kommentarer, busschauffören sa till och med till henne att hon fick gå och sätta sig där bak för det stör honom?Okej… Det är inte okej, han har blivit busschaufför och vet nog med sig att både barn och t ex. utvecklingsstörda människor åker buss och får därmed ta den skiten att ett barn kan få ett trotsbryt. Eller har jag fel?

Däremot hade jag fått krupp om mamman/pappan hade suttit och skitit fullständigt i om barnet håller på som hon/han gör för att antingen så bryr dom sig helt enkelt inte och tycker att någon annan ska gå in och göra deras barnuppfostran, eller de folk som använder sig sånt att ”skrik hur mycket du vill du får ändå inte din vilja igenom”. Det är ”okej” hemma – Men INTE ute. Jag vill inte höra ditt barn skrika bara för att du vägrar att lugna ner ditt barn, man behöver inte ge med sig men däremot kan man försöka trösta och lugna men samtidigt som sagt: Vara hård.

Säkert mycket enklare för mig att säga som sitter här utan barn, men lite vett i skallen har jag ändå. Tyckte riktigt synd om mamman där faktiskt pga alla idiotiska människor runt omkring. Puckon!


Skolan

Idag var jag i skolan… satan vad trött jag är, även fast det inte är krävande alls egentligen så är jag helt utmattad och orkar knappt göra någonting. Plus att jag snart ska över till Anna för att prata med henne och Jonny… känns som min redan urusla konsentrationsnivå kommer att vara på topp, eller kanske inte ;)
Nej nu ska jag ner och försöka hitta nåt att äta… so long!

 

Vår sjuka jäkligt fula grej vi skulle göra… jag förvånas aldrig över mina ”lärare”…


Here we go again

Here we go again … Sitter i skolan och har ingen lust någonstans att vara här, men förhoppningsvis blir det bättre.


Utgång

Tjohej… Gårdagen blev riktigt bra! Jag åkte hem till syrran och fixade mig, sen kom Carro och Tessie så åkte vi hem till Carro för att förtära alkoholhaltiga drycker.. Det var riktigt trevligt, efter ett tag så kom Camilla också! Vi drog till berget efter ett tag och dit går jag igen – me like!


Vackert

Jag vet inte om ni har sett Eminems nya video? Eller Eminem och Rihannas… ”Love the way you lie”.. Om ni inte har sett den så kolla på den, den är talande på något sett… Jag kan se den flera gånger om. Hur som så finns det just en scen som jag harfastnat för helt och hållet… Ni som känner mig vet säkerligen redan vilken scen det är, men jag tog en printscreen på det (därav den dåliga kvalitén) men jag älskar det… Fick sån inspiration till den fotogrejen vi ska göra…

Är den inte vacker? Eller är det bara en ”Lisa-grej” och bara jag som ser det?


Jummis och fötterna

Tess bad mig förut att lägga upp filmen på JumJum när han håller på med mina fötter, här kommer filmen iaf…glömde lägga upp den igår
.

Babbel

Tog mig ner till Gnesta och hälsade på… det känns som att jag har bott i telefonen ikväll… Hanna nästan en timme, Syrran och sen Tess… sen blir det nog en Annainnan kvällen är slut. Inte undra på att batteriet i telefonen.. Sorry min iPhone har sjunkit ner till 24%.

Jag har inte lust att blogga så jag skiter i det helt enkelt. Hej rå


Skärpning

Jag satt precis och kollade igenom en utav mina gamla bloggar och inser att så fort jag flyttade över till WordPress så försvann bloggandet rejält. Inte okej folket… Inte okej!
Vad ska vi göra åt det då? Det känns inte som att alternativet blogg.se finns längre då jag verkligen vill ha en iphone app till bloggen.

Det känns inte som att blogg.se vill gå vidare och utveckla sig inom deras bloggares ”krav”… Jag vet att det finns jättemånga som har bloggat om att dom vill ha olika saker som finns här på wordpress. B la iphone app, tidsinställda inlägg etc. Men blogg.se sitter på sina feta arslen och skiter helt enkelt i det. Dumma er!

Aja nog om det.

Pappa bjussade mig på mat på lokala asiatiska köket… ”Gnestas Sushi och Wok”… Det var riktigt gott och fick duga till middag :) Jag blir här tills imorrn bitti tror jag… Kevin spydde som en gris alldeles nyss så han ligger helt utmattad i soffan och blir ompysslad.. Underbara vovve!


Bokstavsbarn

Nu kommer det ett väldigt ärligt inlägg här och jag hoppas att jag inte gör illa någon med att skriva allt detta, utan jag känner bara att det är på tiden att jag skriver lite om det som händer i mitt liv just nu och vad jag utsätter mina vänner för. Det är sjukt att man ska inse det… när det är för sent!

Okej… Här kommer det. Jag har fått en remiss till att undergå en utredning om ADHD. När jag har läst om det så stämmer nog mer ADD in på mig, men det kommer nog komma fram i utredningen.

Anledningen till att jag inte har skrivit om detta är just för att det har varit så jäkla nedlåtande och jag själv har varit en sådan person som har ”Jävla adhd-idiot”…

Anledningen till att jag skriver detta just nu är för att det drabbar mina nära och kära och de har fått gått och hållt tyst om detta i en bra tid, en börda som inte är deras att bära.

Främst Anna har fått tagit all skit som kommer med den här sjukdomen. Jag har verkligen inte velat insett att jag till 100% har ”vuxen-ADD” och därför har jag skjutit på utredningar och samtal i ett bra tag enbart i egoistiskt syfte.
Det är slut med det nu...Allt för många av de jag älskar mest av allt får lida på grund av det här och jag tänker inte låta det ske längre.

Först och främst så ville jag skriva ut allt det här i bloggen (och på facebook eftersom allt publiceras där) för att det är så jäkla jobbigt för alla runt omkring. Jag har specifikt sagt till både Anna och Jonny (de var de två som först fick reda på detta förra året) att dom INTE får berätta detta för någon..

Först nu så förstår jag vilken skada det har gjort. Att säga att dom inte får berätta det för någon. Herregud.. Det är som att jag har satt munkavel på dom och sagt att dom inte får berätta varför dom mår dåligt till andra.
”Varför mår du dåligt gumman?” ”Nej jag bråkar med min kompis” ”Vad fan håller hon på med…” ”eeeeeeeeeh” Det är ju helt absurt att jag ens har sagt något sådant hemskt till två utav mina bästa vänner.

Jag säger inte att min ”ADD” rättfärdigar de bråk jag har med t ex Anna… Absolut inte!

Jag ringer vårdgarantin varje dag för att fråga om dom har fått reda på något men det är stopp just nu pga semester.. Just nu vill jag mest av allt att detta ska bli utrett så att jag kan bli mig själv igen och därmed behandla de runt omkring mig på det sättet de förtjänar.

Jag är så ledsen över att det har tagit sådan jävla lång tid för mig att inse att jag har begärt något så stort av mina två bästa vänner. Jag skäms så inåt helvete över att jag har gjort dom så illa. Jag vet att det inte gör allt bra genom att jag skriver ut allt det här men jag tycker att det är dags att bördan ska släppas från framförallt Annas axlar. Att jag har betett mig såhär är inte okej någonstans!!!

Jag ville bara vara ärliga med er.. och berätta att jag har betett mig som en F**ta mot min absolut bästaste vän som alltid har funnits där för mig. Det finns inga ord att beskriva hur dum i huvudet jag har varit.. att jag har tryckt ned den personen som har funnits där för mig när jag som mest har behövt det. Den personen som har burit på mina problem…!

Jag längtar… jag längtar så tills jag får den hjälpen som går att få!


På besök i Norrtan

Jaha ja… Jag tog mitt pick och pack och följde med Anna till hennes päron i Norrtälje så nu sitter jag här medans Anna har tagit Ankis elmoppe in till affären… Igår hann vi med att bada i poolen, snacka skit och bevittna en sjuhelvtes massa smågrodor som finns överallt – Inte uppskattat!!! Nu vänyar jag på Kackah och sen blir det bada i poolen!


Drömmar

I tre nätter i rad så har jag drömt riktigt mysiga drömmar… Ni vet när man vaknar upp på morgonen och är helt pirrig i magen och bara vill att drömmen ska vara sann?

Natt 1: Min gamla kompis Mange

Natt 2Ian Somerhalder… Är det okej eller? Drömma om kändisar känns lite 2000liksom.

Natt 3: Min gamla kompis Mange… Igen liksom.. Inte heller okej!!

Fan jag hatar att drömma mysdrömmar, eller egentligen inte men jag hatar att vakna upp och känna mig super kär i magen.. haha. Men men, nu ska jag åka ner till Gnesta och hjälpa Mamma att fatta hennes mobil!

Ja.. vad ska man säga? Kan man egentligen döma mig? Satan vilka ögon!


Plättar

Plättar med sylt hos världens bästa…


Tant doktor

Imorrn ska jag till tant doktor.. Ja, ni märker väl själva hur mycket jag klagar på hur trött jag är i den här bloggen, och nu ska jag kolla upp det plus min mage på samma gång.. Jag sover på nätterna men ändå så vill jag sova hela dagarna… vilket inte är okej någonstans..

Igår så bjöd jag Anna och Jonny på pirog, det verkade som att dom uppskattade det iaf… Nu ska jag över till Anna och käka lite pannkakor… mumsigt värre!

Jag har blivit jättesugen på att dra utomlands, antingen DublinAmsterdam eller något varmt land… Nej jag har inte någon energi till att skriva mer!



Regn regn

Det är tur att man har gummistövlar… Är ute och går och styrdes mot Astra så det blir väl till aty möta Anna när hon har slutat…


Skräckis

Jag, Anna och Jonny kollade på en skräckis idag.. Eller mer en läskig Thriller… Den hette Shelter… med Jonathan Rhys Myers! Läskig men bra slut… Det här resulterar i att jag sover med lamporna tända i natt!


Mongomat

Jag,Anna och Jonny har ätit på mongoliska…wunderbar!


Oliver & Karin

Jag fick precis godkänt av Karin att lägga upp bilderna från i igår så här kommer några utav alla… – Enjoy!

 

Ett litet leende fick vi till iaf, det var säkerligen efter att han var så nöjd över att ha pinkat ner mig ;)

Bam-Bam…;)

Värsta fåtöljen.. ;)

Helt underbara läppar… sötnöt!

Promenad i regnet… Åt världens godaste pizza..Mums!

Stolt Mamma…

 

Söta tant Anna och söta Oliver…hihi!


Strömavbrott

Oj.. Nyss var det jordens åskoväder som passerade Slöddertälje med buller och bång.. Verkligen blixtrar och dunder! Jag är riktigt mörkrädd men jag hade sällskap av Anna på sms under tiden det var kolsvart här. Tände lite ljus och spelade upp batteriet på telefonen, haha. Smart move? Njaa kanske inte. Nu ska jag iaf sova… Jag som skulle sova tidigt idag, jo tjena.. Sov gott!


Utflykt

Usch, jag vaknade klockan 8 imorse och tog tåget ner till Gnesta för att få låna 50:- så att jag kunde käka lunch inne i stan, men väl nere på ringer Karin och har spått vädret till att det ska ösregna – oj så rätt hon hade! Men hur som, så vi bestämde oss för att åka hem till henne.. eller ah till hennes föräldrar och snacka skit och bara vara.

Så jag mötte Anna nere på stationen och sen tågade vi upp till Rotebro där Karin glatt väntade! Det var så jäkla trevligt… Oliver är ju världens sötaste bebis, såååå underbart snäll unge så att det inte är sant… Bästa blandningen också, Svensk och irländsk… kan det bli bättre?

Det som är så skönt med Karin är att vi inte behöver höras varje dag, eller varje vecka… inte ens en gång i månaden.. utan när vi väl träffas så är det som att vi har pratat typ varje dag och det är absolut aldrig några ”awkward moments” som det kan bli när man har ganska långa uppehåll med att ses. Men det är verkligen alltid lika roligt att ses och jag hoppas verkligen att vi hinner ses en gång till nu innan dom åker hem..

Vi gick och käkade pizza på pizzerian och gud så god pizza det var… Mumsigt värre! Sen fick vi sockerkaka och cola (Nope, har fortfarande inte växt upp) och en massa skitsnack. Tack tjejer och pojke för en superbra dag!
Lagom till att vi åkte hem så började ösregnet.. Joe hade varit på Sonisphere så Karins pappa skulle som tur var hämta honom vid stationen och vi fick skjuts dit - TACK! Det var verkligen helt sjukt mycket vatten… På perrongen hann vi säga hej till Joe också som berättade att T-centralen var ett stort kaos typ.. Kan verkligen tänka mig det, Stockholm är inte förberett på något annat väder förutom 20grader och lite sol och lite moln… råkar temperaturen gå över det eller det blir regn så blir hela staden i kaos.


Bäst?

Den med eller utan ram?


Impulskväll

Tummen skickade ett sms förut idag och undrade om vi skulle träffas ikväll..slutade med att Tobbe och TinTin mötte upp mig och sen gick vi till Annas jobb för att lura med henne ut på krogen.. Vi hann med donken och sen en cider på Stanleys innan jag och Anna tackade för oss!


Orolig

Efter det som har hänt idag så får det mig att bli extremt orolig inför morgondagen… det får bara inte hända något!



Sov gott Sarah

Idag fick jag riktigt riktigt sorgliga nyheter, en gammal vän Sarah har somnat in.. helt oväntat och alldeles för tidigt.. Usch jag är fortfarande i chock. Vi hade inte så jättebra kontakt nu på senare år men vi umgicks ganska mycket för 4-5 år sen..och hon var med på en kryssning för två år sen.. Det känns overkligt! Det sjuka var att jag senast idag satt och kollade igenom alla mina kontakter i mobilen och reagerade över att hon inte hade svarat på att jag har bytt nummer, för hon brukar verkligen vara först av alla.. Jag sprang in i henne på stan för 2-4 veckor sen. Nej jag vet inte vad jag ska säga – Mina tankar är med hennes mamma och resten av hennes nära och kära!

Vila i frid Sarah – Du är saknad!


Ringsignaler

Eftersom att en iphone (ursäkta mitt tjat om iphone:n hela tiden… feel free to hit me when we meet) eller snarare apple har gjort denna telefon någorlunda unik så går det ju inte att fixa ringsignaler på det vanliga viset, ni vet… klicka in i filhanteraren, markera låten och använd som ringsignal.. No No nooo… Här måste du vara olaglig för att ens kunna fixa en ringsignal, eller egentligen inte… bara du är laglig och köper all din musik via itunes (Never gonna happen) så kan du göra ringsignaler via itunes, men nu har jag hittat mig ett online program som kirrar ringsignalerna på nån sekund.

Vips så går jag runt och sjunger ”Ståååår i din båååt står bara still” så fort telefonen ringer.. Jo jag är väl medveten om att han sjunger ”Står i din port står bara still” men min hjärna vill inte förstå det så varje gång jag hör låtjäveln så sjunger jag glatt att han står i en båt istället. Sådeså!

Men nu har jag hur som helst varit lite busig och fixat den låten nedan Brent Morgan – Yellow… Och jag njuter så fort någon ringer att jag inte vill svara utan bara fortsätta lyssna…


Musik

Jag älskar musik, men inte alls i samma utsträckning som några av mina närmsta. De klarar sig inte utan musik och musik är en stor del av deras liv och hjälper dom mycket i vått och torrt. Jag har full förståelse för det.. Då och då kommer det några låtar som bara skär in i själen på mig och jag kan börja gråta till dom..
Några exempel är väl Jimmy Eat World – Turn my head, Coldplay – Fix you… Jag har fler som jag inte kommer på just nu… Men hur som, jag kom över ett klipp på en kille som har gjort en cover på Coldplay’s låt – Yellow. Jag ryser och jag får tårar i ögonen och en klump i halsen. Jag älskar hans röst!




Mysiga vovve

Söta Jum jum satt i Annas knä och njöt massor,underbaraste!


Lördag

Jag kom hem ifrån Mamma och Pappa idag, vi åkte till Malmköping och den här satans marknaden som sög hästpung.. Det fanns ingenting av det jag ville ha, men däremot hade dom korv i massor, foppatofflor och fula jävla klädstånd!

Jag har hunnit med att säga hej till Anna, och varit hemma och tagit det lugnt.. Hon tassade iväg på minigolf medans jag drog hem och käkade en calzone. Dock har jag ätit godare = I Edsbergs Centrum med Catta, Anna och Jonny. Fy satan vad god den pizzan var. Hur som, jag försöker få min jävla itunes att fungera som den ska, men jag blir tokig… Appstore vill hela tiden konfirmera att det är jag som loggar in och varje gång dom gör det så måste dom dra 2kr från mitt kort i nån dag, sen får man tillbaka det… Jag måste få hjälp av en applekunnig person. Jag HATAR itunes. itunes suger svettiga pungkulor (ja pung är ett roligt ord)

Men innan mina pengar på kontot tog slut så hann jag iaf få ner den viktigaste appen som jag har försökt att få ner i sen igår och det är wordpress-appen. BLOGGTIME!


Blogg-app

Tänkte prova att blogga via iphonen


Hoppsan!

klockan var visst snart 1.. det kanske inte är så bra.

Imorse så vaknade jag 07.30 av att klockan ringde och jag orkade verkligen inte gå upp… Men 08.20 satt jag på bussen upp till Orminge för att träffa Tess, men först så träffade jag Matte i Älvsjö. Kändes faktiskt helt okej, jag trodde att det skulle vara riktigt stelt men det var det inte. Det kändes på nåt sätt som att 2 stora stenar har sjunkit en bit nu iaf..

När jag och Tess hade fikat så satte magen igång, som vanligt.. Jag blir tokig. Ja jag vet att jag måste ta kontakt med läkare men jag vill inte ha en slang i arslet så därför har jag undvikit det ganska lång tid.

Eftersom att jag skulle till Gnesta imorgon så tog jag tåget direkt ner dit och kurerade min mage i soffan hela kvällen. Och jag har tänkt, tänkt och tänkt och tänkt lite till… Folk mår dåligt hit och dit och saker sägs till mig och borde egentligen sägas till andra folk. Nej usch!!

Det här är bara en snabb uppdatering om vad som har hänt, en mer ingående och mer intressantare blogg kommer imorrn!


Ensam

Jag känner mig riktigt ensam just nu.. Hela veckan har jag känt att det typ är ingen som vill hitta på något. Jag har hört av mig till varenda jäkel känns det som och alla har olika ursäkter för att inte hitta på något. Det känns riktigt tråkigt och ledsamt..
Nej jag vet inte… idag är en sån dag som jag bara vill dra täcket över huvudet och tycka synd om mig själv.

Flugan

Det känns som att det är någon slags film som utspelades i mitt kök igår… Så skitigt har jag inte haft så att flugor tycker att det är okej att bygga bo!


Lucia?

När jagHanna och Mollie satt och väntade på Anna och Jonny så gick den här filuren förbi. Observera att det var den 21:a juli och inte ens i närheten av att ha anledning till att bära ett lucia linne!


Operation iPhone..Done??

Sittin’ here in my booring room… och vet ni vad? En iPhone kommer lastat till Lisa snart, tjohej! Min bror ringde mig (!!!!!) och frågade om jag ville ta över hans abonnemang och telefon.. Passar prima för mig!
Känns dock helt sjukt och ha pratat med honom i telefonen för första gången på ungefär 5 år i telefonen!

Dagen har gått så jäkla sakta, mitt kök har invaderats av spyflugor.. Jag skojar inte..ÄCKLIGA JÄVLA SPYFLUGOR.. Så jävla äckligt. Mamma och Pappa kom upp och gick på flugjakt men vi hittade inte något ställe som dom kunde ha förökat sig på, dock har det ju varit problem med vasken i ett bra tag så jag misstänker att det kanske är därifrån det har kommit? Men jag hoppas att dom är borta nu iaf, har inte haft några på ett par timmar nu. Sweet!


Minigolf

 

När Hanna och Mollie var här i helgen så fick vi ett ryck att gå ner till minigolfbanan, närmare bestämt i fredags. Jag har NOLL tålamod när det gäller att spela minigolf ännu mindre när man är 5 stycken som ska spela 18 hål. LORD!
Men jag tycker att det var kul iaf och kommer mer än gärna göra om det…
När det var sisådär 5 hål kvar så ställer sig Mollie mot mig och börjar gråta och säger Lisa… jag fattar inte vad hon menar förrän jag tittar några meter bort (det kändes som 1 meter men det var nog 10 kanske) och ser jordens största äckligaste fetaste padda kräla sig över vägen, det var säkert 30cm stor (okej, mindre än så… men ändå)

Vad händer? Jo uppenbarligen har jag fört över min grodfobi på stackars Mollie som gråter, jag får den största panikattacken jag har haft på länge och klarar knappt av att gå hem, Hanna står och tröstar mig, Anna springer ut och jagar bort paddan med en colaburk och Jonny tröstar Mollie. På vägen hem går Jonny, Anna och Hannamed uppspärrade ögon på grodjakt. Flera gånger hoppar jag till pga bajshögar och lövhögar. Fy fan alltså, det var inte kul någonstans att se det där äcklet. Usch!


Uttråkad

Jag är verkligen jätteuttråkad just nu… Jag har kommit fram till att jag behöver en liten paus från några grejer och folk för att kunna underlätta mitt tänkande och se till att allt blir bra. Det är svårt att förklara, men den här paus:en går åt pipsvängen för min del. Men från och med nu så blir det ändring på det..! Jag sätter det på pause så länge..

Idag har jag bara tagit det lugnt, jag har inte mått så jäkla bra så jag gick in och la mig en stund och tog en liten powernap, vilket självklart (som alltid annars) resulterade i att jag blev ännu mer seg och ännu mer tröttare än vad jag var innan.Smart move? Not at all!


Home at last

Jag fick skjuts hem av Mamma och Pappa – TACK!
Jag passade även på att utnyttja dom lite och åka förbi Willys och handla lite mat, så nu har jag äntligen fyllt kylskåpet och frysen lite grann iaf.

Jag har mått illa i stort sätt hela dagen och det känns skönt att äntligen vara hemma, även om det är tomt efter tjejerna har åkt.
Den här veckan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra förutom att skriva ganska mycket och tänka lite grann och så möte, men utöver det så har jag inget planerat…
Man kanske ska fixa lite hemma och rensa lite i garderober osv? Eh det märks vad jag orkar med… I helgen är det ju malmamarken, men jag vet inte om jag orkar följa med dit… det beror på pengar och väder


Trött

Jag är snuskigt trött, ändå envisas jag med att vara vaken för att föra över en bok så att jag kan lyssna på den… Det kommer ju ändå sluta med att jag däckar och inte hinner lyssna på mer än 2 spår. Pucko jag!

Jag tänkte egentligen åka hem för att sova i min egen säng, men jag drar hem imorrn..

Filmkamera...

Igår åkte jag, Mollie, Anna och Jonny till Elgiganten för att köpa en videokamera till mig :) Tjoho! Den filmar i HD så från och med nu kan ni vara förberedda på att jag går med en filmkamera och dokumenterar också, inte bara systemaren.

Smile… you’re on… Youtube? eeh!


Uppehåll

Det har varit ett längre uppehåll här på bloggen, jag tror faktiskt inte att jag har varit såhär dålig på att uppdatera bloggen.. Varesig om jag har haft folk över eller inte. Som sagt, Hanna och Mollie har varit här, Hanna kom i tisdags och Mollie kom i Torsdags kväll. Vi har hunnit med att vara i stan 2ggr, ena gången kollade vi påEclipse med Anna och Jonny och andra gången åkte vi upp för att lalla kändes det som..

Det har iaf varit en bra vecka trots lite upp och nedgångar. Men jag är iaf jätteglad att tjejerna kom över – TACK!

Vi har ätit god mat och bara varit, kollat på film och snackat massa skit.
Ena kvällen joinades vi av Marre och hennes gäng.. Eller ena natten, haha.

Känns alltid lika tomt när dom åker härifrån.. Man är van att ha dom 24 timmar i ett par dagar så blir det ju självklart tomt när dom pyser.
Men vi har lite planer på gång. Får se vilka som löper hela vägen ut och vilka som bara stannar här.

Nu sitter jag på tåget ner till Mamma och Pappa.
Fan jag har verkligen varit urusel på att fota den här veckan, jag vet inte vad det har varit med mig!

Återkommer med bilder :)


Storstäda

Oh lordie, jag svettas som om jag har haft riktigt roliga aktiviteter för mig, meeeen nej, inte.. Jag städar! STÄDAR! kul? NEJ!

Anledningen till att jag städar förutom att jag vill ha fint hemma? HANNA PANNAkommer över idag – Tjoohooo!  Mollie kommer på fredag tror jag :)
Det ska bli riktigt skoj faktiskt, meeeen om man kanske ska städa klart och sen typ… öööh komma på något att käka, eller hoppas att jag hinner få in pengarna för mobilen och kanske gå ut och käka? Aja, det märks!
Nu måste jag diska det sista, ut med soporna och dammsuga och torka golvet, och däremellan lägga in en tvätt!

Den finaste Hanna:n i världen!


Norrtan

Gääääsp, jag sitter hemma hos Anna och ska snart gå hem tänkte jag.. Nattens sömnbrist har slagit till nu.
Det var en riktigt trevlig dag faktiskt minus några irritationsobjekt, men det försökte jag att inte fokusera mig på.

Jag åkte upp till Mörby för att bli hämtad av Jonny, skönt att slippa åka kommunalt till Norrtälje faktiskt. Ut och hämta Anna och sen blev det direkt till Malin för att lämna packning och sen bar det av till societetsparken för att kolla på alla raggar bilar, kanske inte riktigt min stil. Men det var trevligt sällskap iaf.

Efter en god middag på Dejvan, dock massa problem. Vi hade bokat bord men det funkade inte att sitta där och yada yada så skulle vi sitta på framsidan istället för att sitta där vi satt bra. Men men.. Egoism? Yes!

In på kryddan för groggvirke och sen till Malin för lite kalabalik för musik och stress hit och dit.. Tillslut kunde man sätta sig ner och andas och fick en trevlig kväll tills jag och min alkoholfyllda skalle fick för mig att jag och Anna hade värsta tjafset även fast vi inte hade det…
Jag och Jonny åkte inte till Motorgården och jag trodde att Anna blev skitsur på mig och började säga att jag skulle åka hem mitt i natten och med tanke på hur situationen ser ut mellan mig och Anna så kanske inte det var sådär jätte smart gjort av mig. Plus att bråket typ bara var i min skalle (jo jag låter lagom schizofren just nu) Så jag ”tvingade” stackars Jonny att vara vaken tills klockan 3 typ för att babbla om allt och ingenting, tillslut fick stackarn gå och lägga sig och snusa kudde tills Kackah kom hem vid 4-5 tiden.

Vaknade sött av två små möss som babblade lite (Banana och Ponny) och efter frukost så åkte vi ut till Annas föräldrar och sa hej, kollade pool och babblade lite skit. Bilen Jonny körde hade inget baksäte så jag satt mindre skönt hela vägen men jag ska inte klaga för vi fick skjuts hela vägen hem efter ett middagsstopp hos Catta.Trevligt värre!

Nu fick ni minsann en riktig uppdatering om vad som har hänt i helgen..Nu ska jag tassa hem och sussa kudde.

Fina Kackah!


*Asgarv*

Kackah vill flyyyyga flyyyyygplan :)

Jag och de finaste!!

Jonny passar gryyyymt bra i glajjor må jag säga.. Mina fina nördar..hihi


Lakritsstång

Nej, bort med snuskiga tankar nu, jag menar en pingvinstång med lakrits och mint.. Det är fan den enda lakritsen jag tycker om.. Jag har varit snuskigt sugen på godis hela jäkla dagen och så kommer mamma upp och har en pingvinstång med sig.. Yiiiippie!


Videokamera

Denna kanske? Joo me like!

Jag har börjat blivit sugen på att köpa mig en videokamera, okej… ta det lugnt, jag har inte råd att köpa en videokamera just nu så det blir om ett bra tag.. men man kan ju alltid skriva.

Hanna har min digitalkamera just nu så det går inte att filma alls.. Vilket kändes lite ruttet i Amsterdam, skulle velat ha haft några grejer på film. Attans skitkorv!


Från och med du...

Okej… Tydligen så har den ena halvan av Snook gått och lärt sig att sjunga, Anna har trott att karln kan ta ton men jag hade ingen aning. Eftersom att jag och radio inte går ihop och jag lyssnar bara på Annas spotifylista där hon lägger upp det nya inom musikvärlden, I know – LATHUND!

Men hur som så var jag inne på youtube härom veckan och kom över ”Från och med du” med Oskar Linnros.
Jag blev så kär i låten att den numer ljudar som min ringsignal på mobilen. Käckt va? Yees!

Spotify: Oskar Linnros – Från och med Du
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=lJaFgeLTYgY


Update

Jag skrev ju om min bror och att han fyllde år, jag skickade ett meddelande till honom på facebook och fick faktiskt – kors i taket, ett tack!


Norrtälje

I helgen åker jag till Norrtälje för att gå på American Carshow med Anna, Jonny, Malin och några till.. Det ska bli skoj faktiskt!
Jag ser väl inte riktigt fram emot själva utsällningen men festen ska bli riktigt skoj!

Anna panna har redan intagit staden så jag åker dit på lördag, antingen så åker jag på lördag morgon och får skjuts med Jonny ELLER så åker jag lite senare och då får jag åka buss! Hmm… Jag har inte riktigt bestämt mig ännu, men det lutar väl åt att åka med Jonny.. Ganska soft att åka bil!


Diskmaskin

Jag har hittat en egen diskmaskin!


Värme

Okej, jag tänker faktiskt inte klaga på värmen som alla gör.. eller jo lite tänker jag klaga på kvavheten, värmen är helt okej… Men när det blir kvavt inomhus så blir det jobbigt!

Jag är i Gnesta, fick ett ryck och kände att jag lika gärna kunde åka idag istället för imorrn sådär på kvällskvisten, så jag tog kvart i 8 tåget ner. Jag blir här iaf över natten.. Imorse vaknade jag av ett samtal 6 på morgonen (!!!!!!!! – Jävla Jonny), visserligen bad jag honom att ringa mig när han såg mitt meddelande, såååå jag får skylla mig själv. Hur som, är lite trött nu iaf.

Sååå sova lite? Ja!


Tiden går..

Idag fyller min bror 35 år, det betyder alltså att det är 5 år sen vi började det här satans bråket… jag vet fortfarande inte varför han är arg på mig förutom att jag skrev dom där elaka sms:en och bloggarna.. Det känns apa att inte ens veta varför, utan bara ha en person som hatar en och man har inte ens fått reda på anledningen.Det värsta är väl att vi var på väg att lösa det några månader efter att bråket hade startat, då jag berättade att jag bara är glad om han är glad, att jag är lycklig om han är lycklig. Han skulle ringa mig senare den veckan så skulle vi träffas och prata men jag har fortfarande inte fått något samtal eller hört något alls. Vill bara veta varför han är så arg så att jag kan försvara mig och be om ursäkt för det jag har gjort. De sms:en jag har skickat till honom och det jag har kallat honom har varit hemskt. Men det var inte det som gjorde att han blev arg, det var något annat och jag vill veta vad!


Tweet tweet

Har börjat återuppta Twittrandet faktiskt.. Eller jag började väl aldrig ordentligt, så fort min operation iPhone har genomförts ordentligt så lär det bli ännu mer.. Men me like it so far. Trist bara att det typ inte är några som twittrar så jag får sitta och attackera Hanna där helt själv, haha..



Grekland

Anna ringde mig lite innan elva tiden och frågade om jag ville komma över och kolla på vad ”Zumba” var för nåt… verkar faktiskt skitkul, typ träningsvideor fast du dansar.. Thumbs up!
När jag kom utanför dörren så slog verkligen fuktigheten till, det var inte lika varmt som tidigare idag – självklart, men det var den här fuktigheten som det var iGrekland på kvällarna när man gick runt i alla affärer och drack fiishboowl’s.. Det fick mig att vilja åka någonstans nu.. NU på en gång!

Jag kommer ihåg för nåt år sen (2 eller 3) så var det riktigt varmt i någon vecka och då sjönk verkligen sista minuten resorna till 900:- för en vecka i Bulgarien. Vart fan är dom priserna idag? Den här värmen ser inte ut att dra någonstans… KAN NI SÄNKA PRISERNA SÅ SIISSA HAR RÅD MED EN SISTA MINUTET FÖR 900?!?Nehe.. inte det?


Länge sen..

J

ag har inte uppdaterat på länge, mest för att jag inte har haft ork.. Jag har tänkt och försökt att hitta ett sätt att få min hjärna att fungera som den ska. Svårt att förklara, men tids nog så kommer jag nog ha ork att prata om det här, men tills nu så är det bara några speciella som vet vad jag pratar om…
Tills dess så kan jag väl runda upp allt med att jag kan bete mig som en jävla idiot ibland och göra mina nära och kära illa… Älskar er, är tacksam för er och skulle inte klara mig utan er… jag är ledsen att jag inte visar det tillräckligt!

I fredags började jag få smärtor i magen som gick ut i ryggen, i vanliga fall skulle jag tro att det var ett gallstensanfall, men eftersom att jag inte har en galla och eftersom att smärtan inte riktigt påminde om ett anfall så gick den teorin åt helvete. Jag bet ihop under natten och lördags morgon men vid 13.30-tiden så hade jag så jäkla ont och en promenad som i vanliga fall tar 5 minuter tog 20 för att jag gick dubbelvikt. Akuten nästa! Jag fick ligga på en bår och dom kom och tog prover på mig, efter 2 timmar så kom dom på att dom hade glömt att ta blodtrycket så då gjorde dom det, 3 timmar senare fick jag rulla in i ett rum för då skulle läkaren komma snart, smärtan hade lagt sig någorlunda… Inte helt men det var hanterbart.
2,5 timme senare gick jag från Akuten utan att ha fått träffat en läkare, dom satte mig alltså i ett rum, utan att komma och titta till mig en jäkla gång. Tänk om jag hade legat där inne och krampat? 7,5 timme inne på en kvav akutmottagning utan ventilation och inget vatten för Lisa! Det är ju helt absurt!!  Jag tänker aldrig mer åka till Södertälje akuten iaf, då väntar jag tills jag behöver tas in med ambulans. För då kan man ha lite tur och få hjälp. Idioti! jag har full förståelse för att det är mycket folk och att alla verkar vara superklantiga och bryta allt möjligt just nu, men jag tycker väl att sköterskorna kan väl kika in och se så att man lever iaf…
Nu är smärtan borta iaf… men har beställt tid för doktor igen så jag får bukt på den här skiten.

Jag orkar inte skriva så mycket mer… Jag känner att just nu ska jag använda mig av min bok som jag skriver i, behövs.. Mycket som har hänt!


Storbråk

Bidde riktigt rädd nyss när JumJum fick värsta jäkla utfallet på Kevin och dom bråkade ordentligt, tur nog så gick det inte hål på någonting men oj vad JumJum skämdes när jag stängde in honom på rummet och skällde ut honom… När jag släppte ut honom efter ett tag så gick han direkt och slickade på Kevin… Undrar lite om det var hans sätt att säga förlåt!

Skor

fredags så åkte vi förbi skokanonen här i Nyköping och jag var i stort behov av ett par dojjor, dom är väl inte de snyggaste jag har haft, men heller inte de fulaste.Ville egentligen ha ett par med ”skinn” men dom var lite för dyra.. Så dom här fick helt enkelt duga fin fint.

150:- fattigare gick jag ut med ett par pjuck som passade utmärkt, vill ha ett par sandal liknande skor men inte visa tån.. PÖRFA!


Polaroidkamera

Varje torsdag under sommaren är det en jättestor loppis bara någon kilometer här ifrån i Buskhyttan. Den är ganska stor och det finns mycket skit att hitta förprylgalningarna (läs. Pappa).. Meeen igår så hittade jag en gammal polaroidkamera… 30:- fick Mamma betala, hahahaha..

Tyvärr så verkade det som att det inte finns film att köpa till kameran, den kommer från 1971-1976 någongång, helt sjukt!
Men Mormor däremot hade tydligen en polaroid kamera liggandes hemma som jagpaxade så fort hon sa det.. Och den borde det finnas film till. Hoppas hoppas!!


En vecka

En vecka har gått och jag har knappt uppdaterat 3 gånger, det är fan skandal.. Visserligen har jag väl inte varit på topp så det kan ju vara därför. Och det har varit semester, är det en bra ursäkt? Inte? Nehe!!

Först vill jag bara nämna att jag var inne på underbara Hannas blogg och såg alla hennes nya kläder… Verkligen skitsnygga! Fick mig att vilja bli smal nu på direkten så jag också kan börja klä mig i snygga klänningar.

Veckan har både varit bra och lite mindre bra…Mindre bra mest för att situationen är som den är och jag handlar innan jag tänker, men också för att de sista dagarna har jag inte kunnat koppla av för att irritationen äter upp mig. När jag väl irriterar mig på något så har jag så svårt att stänga ute det. Som t ex snorungar som spelar musik på tåget. Eller en person som smackar och spottar ut maten lite för att sen kunna tugga om det, eller sitter frenetiskt och dunkar i bordet - HELA TIDEN!!!
Men jag har gått undan och andats istället… Plus att jag snackade typ 1 timme med Kackah i Onsdags och det fick mig att tänka på annat.

Men det har också varit underbart väder, trevliga spelkvällar, fiske och en hel del fotografering (ca 500 bilder!!!! I do need to get a life).

Lite färg har jag fått, mest på armarna eftersom det typ inte går att sitta i solen med ansiktet utan att få migrän, men tyvärr tror jag inte att jag kommer upp iJonnys brunhet på hans armar som jag sa att jag skulle ha gjort tills veckan var slut. ATTANS – Solarium kanske?

Jag har precis hjälpt till att städa huset, mamma diskar det sista och ska väl dammsuga tror jag. Vi åker direkt och lämnar av mig i Södertälje , såå skönt med skjuts.


Operation Iphone

 

Nu kliar det i fingrarna på mig, jag har kört igång operation iPhone.. Det jag mest saknar på den här telen är just en app för bloggen… Nu har jag en, men det går inte att ladda upp bilder, vilket är liiite surt! Jag såg att tre har ganska bra priser på kontantkortet, nu gäller det alltså att få själva telefonen. med tanke på att iphone 4 kommer ut så lär 3gs:en sänkas rejält i pris på t ex blocket m.m. Så nångång innan detta år är slut ska jag äga en iphone. Sådeså!


Godmorgon

Jag har verkligen inte sovit bra alls i natt, när jag vaknade så kändes det som att typ en fet människa hade satt sig på mitt bakhuvud och min nacke.. Mindre kul faktiskt.
Jag blir nog kvar i natt också, åker hem imorrn.. Hem hem hem… det ska bli så skönt att komma hem, jag åkte ju till Gnesta förra onsdagen och då jag hade bara varit hemma 2 dagar från Amsterdam..

Trött? Nää

sch jag har verkligen inte haft någon som helst motivation till att blogga den här veckan, surt. ( fan vad jag har importerat det där ordet till mitt ordförråd)…

Imorrn är sista dagen här och jag vet inte om jag åker hem eller stannar till på fredag förmiddag, jag får iaf hur som helst skjuts till Södertälje vilket känns ruskigt skönt med tanke på all packning.

Jag har mestadels legat i sängen eller på en madrass ute på altanen och solat.. Fast färg i ansiktet har jag inte fått, med tanke på att det e så satans varmt så har jag varit tvungen att ha nåt över skallen för att kunna andas.

I söndags tror jag att det var så kom Ingrid och Fredrik över, det var kul att träffa Fredrik, han bor i USA just nu för att plugga till Pilot, ganska coolt faktiskt. Han ska alltså flyga jetplan, typ boeing 737 (heter dom det?).
För er som inte vet så är Fredrik min kusin.

Nu ska jag sova. Natti!

Ser ni alla mina tjockismuckler? Jag e staaaark, haha


Albin

lbin fick leka modell på bryggan tidigare, fortfarande så orkar jag inte skriva jordens inlägg..men jag lägger upp en bild eller två.

 

 


Inga ord..

ag varken orkar eller vill skriva just nu så jag slänger upp två bilder istället…

 

 


Framme

Nu är vi framme i Vibäck, jag fryser som bara den och har gjort det hela dagen… vilket e helt sjukt då det är typ över 25 grader ute!
Det är skönt att vara här ute, men jag kan inte riktigt koppla av..Fast det är rätt åt mig. Så som jag beter mig ibland.

Jag orkar inte skriva värsta inlägget men jag ville bara skriva att jag lever.


Sommarens första

Jo det är mjukglass runt munnen, inget annat..haha

Sommarens första mjukglass, det är helt sjukt… det är fan Juli och det är första gången jag äter mjukglass denna sommar.


Reductil

Låter kanske ironiskt när jag precis har berättat att jag har tryckt i mig lite mindre än en halv pizza, men jag har bestämt mig för att ta tag i min vikt…
Men jag vill göra det i min takt och inte höra en massa skit om ”åååh nej, men du skulle ju sluta med colan” m.m. Imorse började jag med reductil så får vi se om dom vill hjälpa till lite..

Under den här veckan ska jag ut och gå på morgonen innan frukost tänkte jag, jag ska nog t om försöka jogga men jag vet inte om mina knän klarar det, men jag ska nog försöka iaf..
Skulle dock behöva ett par skor – Ingen som har ett par joggingskor i stlk 39-41 som dom vill låna ut? Nehe inte det.. Vilken stil!

Så nu blir det fler kvällspromenader och mindre tjejkvällar med chips och godis..


Plattång

Anna har varit snäll nog att låta mig låna hennes plattång, och den är bäst! JagÄLSKAR den… vilken skillnad den gör! Jag önskar att jag skulle orka platta håret varje dag, men jag pallar verkligen inte..

Jag vet inte om ni kan se skillnad (ni som vet hur mitt hår är i vanliga fall alltså), men jag kan verkligen det


Kebabpizza

Idag envisades mamma och pappa med att äta på Vita Villan, jag var inte ett dugg sugen, helt sjukt… Dom som gör Sveriges godaste kebabpizza! Jag ljuger inte, DEN ABSOLUT GODASTE KEBABPIZZAN JAG NÅGONSIN HAR ÄTIT..

Jag och Pappa delade på pizzan men jag åt inte upp ens den för att jag inte var hungrig. Tokigt!


Alone

Jag ska åka med Mamma och Pappa till Vibäck i en vecka nu, jag vet inte om jag blir där hela veckan, men iaf över helgen… Skulle dock vilja ha någon med mig, Annajobbar och ska till Norrtan så det fungerar inte.. Hade tankarna på Hanna ochMollie..

Det är inte det att jag inte vill sitta med Mamma och Pappa och mormor helt själv i en stuga, haha.. ;) Nej det ska faktiskt bli skitskönt att komma ut.. Skulle varit mysigt att ha med sig Leijamen det kanske inte riktigt går…


Shit shit shit

Lifehouse kommer till Europa i September/oktober… Dom vill tydligen inte besöka Sverige men.. dom åker både till London och AmsterdamAAAAAAAAAANNNAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ny mobil

Jag vill ha en ny mobil… En iPhone helst, men det kan jag nog se mig i stjärnorna efter, Det får helt enkelt bli the next best thing… En android tele, men vilken är frågan… Inte för dyr heller… Jag får tänka på det tills jag har råd!

Kväljningar...

Usch jag mår riktigt illa just nu, fick kväljningar och höll på att kräkas.. Fy!
Fan vad tomt det känns utan att ha Anna och Jonny runt en… även fast det bara var 4 dagar så känns det lite sorgligt att gå tillbaka till verkligheten..

Nej fan vad varmt det är här…man kanske ska gå och lägga sig och läsa en bok eller nåt? Joo… Så gör vi!


Pusss

Nu är jag i Gnesta och sitter hemma hos Mamma och Pappa och kollar på tv, det är verkligen det enda stället jag kollar på tv… Jag tror inte att jag har haft min tv på under flera månader…Shit!

Vi har precis ätit riktigt god jättepirog och nu ska jag bara ta det lugnt och kolla mitt internet och sen kolla på Hell’s Kitchen – ME LIKE!


Gnesta it is..

Fan vad trött jag är just nu.. inte sov trött, men seg.. ”orkar inte göra någonting”-humör.. Jag hade planer på att faktiskt sova tills jag själv vaknar, men tji fick jag klockan 10 ringer Jonny.. Skitkul, eller inte :P ”Väckte jag dig?.. mmm… Va bra!”.. Inte okej, haha! Det är tur att jag inte är en sån person som blir förbannad när folk ringer och väcker en, det finns ju en person som ganska ofta tar utnyttjande av det vid namn Anna.. - No biggies.. Love you anyways, hihi!
Jag vet egentligen inte vad karln ville heller… Typ informera om att han har pratat med Anna på morgonen, haha..

Jag drar till Gnesta redan idag, förmodligen ska jag åka upp till stan imorrn för att leka med Catta , men vi skulle bestämma detaljer i morgon för att se hur vädret är..
Pappa är på väg upp hit och sen blir det att laga mat hemma hos dom, jättepirog, mumsigt värre!

Nej, off I go…


What to do...

Jaha ja… sitter och funderar lite på vad man ska göra idag, jag måste tvätta allt jag ska ha med mig och sen packa. Jag funderar faktiskt på att åka ner till Gnestaredan idag, Pappa kanske skulle hämta mig och det känns ju något skönare att åkabil än att sitta på tåget med all packning! Jo – så får det bli!

Jäklar..

Klockan hade visst redan slagit över midnatt… Jag trodde verkligen inte att klockan var så mycket… Dagen har bara varit en seg dag, en riktig ”ta det lugnt”- dag… Jag har suttit hemma, fixat med alla bilder på Facebook och varit över hos Anna nångång för att käka Pizza och lämna ett USB-minne… Snackade massa skit om enidiot och sen nu är jag här igen.

Imorrn behöver jag nog tvätta och plocka lite grann… På torsdag eller fredagåker jag ner till Gnesta och sen vidare till Vibäck, så får vi se hur länge jag stannar där… hade varit härligt att ha med sig någon där, eller åkt ett par polare… men nu får väl mamma, pappa och syrran + familj duga, hahaha..
Nej nu ska jag lyssna på bok, väldigt intressant inlägg… Råder er till att kika på alla underbara bilder från Amsterdam på Facebook, både jag och Anna har lagt upp… har ni inte Anna som vän så får ni väl flirta lite så kanske ni får se dom ändå, haha..!


Bada..

Äntigen äntligen så fick jag bada Amsterdam, det var hur härligt som helst… Jag kunde inte vara nöjdare… Fan vad jag saknar mitt badkar!


Amsterdam

Innan jag åkte så hade jag inte direkt några förhoppningar om att jag skulle bilkär i staden, jag trodde verkligen att det skulle vara en halvokej stad, men att vi skulle ha kul ändå för att det var vi tre liksom, OJ så fel jag kunde ha… Jag är kär, totalt kär… jag planerar redan nästa resa, haha!

På fredagen åkte vi upp redan klockan 08.20 till Stan för att träffa Jonny på T-centralen, det var tur att vi åkte så pass tidigt… För självklart så slog midsommar trafikens alla olyckor till just precis när vi skulle åka till Skavsta, Resan som i normalt fall tar 1 timme och 20 minuter tog nu 2 och en halvtimme pga någon olycka i : SALEM, Alltid Salem. Det var flera som hade flyg som gick 30 minuter innan vi kom fram till flygplatsen.
Flyget gick okej, jag var dock riktigt riiiiktigt nervös när vi lyfte, så jag nöp Jonny i låret, haha.. Antagligen lite för hårt för när vi landade (HATAR ATT LANDA) så fick jag klämma sönder handen istället, måste sett rätt roligt ut; På ena sidan sitter jag och andra sidan sitter Anna och båda kniper hans händer så hårt det bara går… stackare!

Bussen från Eindhoven till Amsterdam gick smidigt och vi kom till hotellet relativt snabbt, inspekterade rummet som var riktigt fint. Jag antar att Anna kommer att lägga upp bilder på det, jag var rätt dålig med att fota… Vi letade upp första bästaKFC och blev riktigt besvikna över att det inte fanns chicken popcorn :( Men vi får ta det i Dublin istället!
Vi tog en lång promenad in i gator och gränder, in i Red light och gatan ovanför… Kollade i olika shoppar mm. Sen tillbaka till hotellet för att spela massor av kort och sen sova gott för att komma upp i tid på lördagen, fast innan det så hann jag med att bada… Ni hörde rätt, vi hade BADKAR! UNDERBART!

Jag vaknade av att Anna och Jonny hoppade in i duschen och sen tassade vi mot en uteservering som kom till att bli det bästa matstället på hela resan. Underbar mat och underbar personal... Vi tog en tripp med en kanalbåt, gick på marknadoch hade en helt underbar dag!

Det var lite jobbigt på söndagen men tillslut löste det sig och vi hade en bra kväll tills mina och Annas fötter gick sönder ungefär.. För mycket klagomål på en gång!
Men tillslut somnade vi sött i våra sängar för att sen vakna upp på måndagen och åka till flygplatsen och göra våra sista ärenden i Amsterdam..

Det var en helt underbar resa och jag kan inte sluta att tacka Anna och Jonny för en helt spektakulär upplevelse, vi hade riktigt trevligt och vi hann med att göra saker som alla tre ville kolla på, det var ingen som hade ”övertaget” och tyckte att ”JAG vill se det”, utan vi kom överens och det kändes riktigt bra.
Så ännu en gång – Tack till världens underbaraste vänner Anna och Jonny för att ni har gjort en helt underbar resa; Ni är absolut bäst.. Älskar er!

Jag och Anna utanför en utav stadens alla Coffeshops…

 

Jonny på flygplatsen, tycker att han blev jättebra på den bilden :)

Staaaarbucks :)

 

 

 

 

 

”Dam”-torget…(utalas Damm)

 

 

Den här bilden är helt jäkla underbar…Jag älskar den! Världens finaste Anna och Jonny…

 

Tröjorna som fanns där nere var grymma :) Här är ett utav Jonnys inköp..:)

De bästa!

Red light District…

50 cent… 50 cent… 50 CENT!!!!!!!


Morrn Morrn

8.50 vaknade jag av att telefonen ringde, gissa vem!? ANNA… Jäkla dumming(orkade inte tänka fram ett bättre ord, hihi).. Somna om gick ju verkligen inte så det var ju bara att gå upp helt enkelt..

Lite senare…

Jag började visst skriva det här inlägget och sen glömde jag bort det, så det är väl lika bra att fortsätta…Jag tror inte att jag har gått så mycket som vi har gjort iAmsterdam någonsin, vi tog ”tramen” en gång och det var till Vondel Park frånCentralstationen.. Sen har vi bara gått, gått och åter gått…
Albumet med bilder blev tydligen fel på fejjan så jag ska bara ladda upp dom där igen så ska jag uppdatera lite mer här..


Hemma

Nu är jag äntligen hemma, mina fötter värker som aldrig förr och min rygg gör riktigt ont..
Jag orkar inte skriva jordens inlägg ikväll så jag tar det imorrn plus att jag tänkte lägga upp lite bilder!

Jag ska hoppa i säng och sen imorrn kommer jag tyvärr att vakna till ljudet avBirkakorsets trafik och inte Amsterdams morgonliv, det skär lite i hjärtat.
Men jag ska tillbaka snart, det har jag bestämt.. Och då blir det inte bara Amsterdam utan även Dublin.. Stockholm – Dublin – Amsterdam – Stockholm.. ME LIKE!


Snart hemma..

Nu är vi på väg från nyköping… Skulle garanterat velat stanna några dagar till…! Nu åker vi upp till Sthlm för att sen åka tillbaka till Slöddertälje…! Känns onödigt, dumma flygbuss som inte stannar hemma…


The last day

Idag ar det den sista dagen har i underbara Amsterdam... Kommer definitivt aka hit igen... alskar staden, det gar inte beskriva hur positivt overraskad jag kanner mig... Innan vi kom hit sa trodde jag verkligen inte att det skulle va sa underbart som det ar... Nu ska jag ga upp och tjata pa Anna och Jonny som fortfarande inte har kommit ner...*morr* Ikvall kommer vi hem till svensk mark igen... :( Fast det ska bli underbart att ta hem min lilla Kevin igen.. So long!

Trott

Jag vet faktiskt inte nar vi somnade igar men klockan 2 tror jag att det var sa fick vi for oss att ga ut och ga i natten... Sen deckade vi nog alla tre inom loppet av nagra minuter nar vi la huvudet pa kuddarna.. Jag passade pa att ga ner till Lobbyn medans Anna och Jonny duschade klart... Vi har hittat ett helt underbart stalle att kaka "brunch" pa... dom har helt enormt goda Club sandwiches... I gar var vi och gick langst hela "Red light district" det ar dar tjejerna star i fonstret och saljer sig Mamma... Det var ganska sjukt att se... dom ser riktigt bra ut sa det sag ratt bisarrt ut... Jag trodde att det skulle va varsta skabbtjejerna... Whoops, bara 40 sek kvar... skriver mer imorrn :)

Underbara Amsterdam

Jag ar kar... Amsterdam ar helt ohyggligt underbart... det gar inte att beskriva hur vackert det ar och vilken atmosfar det ar.. Allt ar och har hittills varit superduper bra.. Dock luktar det weed vart man an gar vilket kanske inte direkt ar favorit lukten... Idag har vi akt kanal, varit pa marknad m.m.  Jonny och Anna ar uppe pa rummet och chillar medans jag kollar mitt i lobbyn, vi ska ut och kaka sen...Igar at vi KFC... Huuuur underbart som helst, fanns inte popcorn chicken, vilket gjorde mig lite halvtjurig..haha! Nu ska jag upp pa rummet och fixa i ordning mig och trycka i mig lite jordgubbar... Skriver igen nar jag kommer hem! Ta hand om er i Schweden!

Funkar detta?

Härligt... Idioter som lyssnar på hög musik i en jävla flygbuss? Respekt? Nope! Vi har fortfarande inte kommit långt alls, jag hoppas att vi hinner med flyget, känns mindre kul att behöva ställa in allt... Men gaten stänger om en timme så vi borde hinna, vi är i vagnhärad så jag tror inte att det är några problem. Ni kan väl hojta om detta fungerar?

På bussen..

Nu sitter vi på flygbussen... Det är jordens kö för att folk uppenbarligen inte vet hur man kör mellan Salem och Hallunda... Jag har installerat en ny app och jag hoppas att det funkar att blogga med den.. Nuuu lättar det upp, vi kanske hinner ändå, wiiie!

Vacker bild...

För er som inte ser så är det skådespelaren Josh Duhamel...

Det är något med dom här två bilderna som jag gillar (förutom det uppenbara) men jag gillar verkligen ljuset i dom.

Packa?

Man kanske ska packa? Jag har precis kommit på mitt största problem inför resan, jag kan INTE ta med mig min kudde, hotellkuddar suger pung och vi åker bara med handbagage eftersom vi ska vara borta i några dagar.. Men först ska jag kolla på Hell's Kitchen och ta det lite lugnt. Skönt faktiskt! Imorrn vid den här tiden så är vi på bussen till Skavsta för att åka till Amsterdam, helt jäkla sjukt! Starbucks imorrn kväll och KFC... F*cking KFC, jag hoppas att Anna och Jonny går med på att äta där någon dag iaf ;)

Honey I'm home...

Jag försöker desperat att leta efter någon liten dammtuss som blir ivrig att se mig.. men icke,  usch vad tomt det känns här nu utan Kevin, en hel vecka också.. NEJ så surt, men å andra sidan så får jag en sjuhelvetes upplevelse genom att åka till Amsterdam med två underbaringar (påhittat ord).. Ja ja, mycket tjat om Amsterdam.. Nej fan, nu ska jag krypa ner i min helt tomma säng och försöka sova...

Bra dag...

Det känns som bra dag idag.... Det negativa jag kan komma på (och Ja, jag måste alltid ha något negativt att kontra med.. that's me) är att min mage inte vill repa sig alls och att jag helt enkelt får ta tag i den här skiten på tisdag när jag kommer hem ifrån Holland.. Blir väl säkert slang i baken och skit.. usch fy fan! Jag sov ju hos Mamma och Pappa tills idag och sen fick jag skjuts upp hem till Anna av Pappa, vi har typ suttit och snackat och inte gjort någonting ungefär.. Vid 8 (!!!!) så gick vi och käkade på den nya restaurangen här i Grusåsen.. ÅÅÅH så gott det var, äntligen så har jag en favorit pizzeria här :) Efter det så blev det ett långt men väldigt behövt samtal.. Skönt att reda ut en del missförstånd. Ska träffas och prata också så att det pratas på riktigt och inte bara skjuts under mattan som att inget har hänt. Jag funderar på att börja tassa hemåt nu... Det är så jäkla varmt och jag bör väl sova i någorlunda tid så att jag inte vänder helt och hållet på dygnet. Jag vill hinna med att kolla på en serie innan jag somnar. Sov gott alla söta! Återkommer imorrn...

Facebook

Det är kul när man ser att folk helt plötsligt har försvunnit från Facebook... folk som utan anledning har blockat en... Tar man inte kontakt och berättar vad som stör en istället för att bara blocka utan anledning?

Bättre...

Det känns inte bra... Men det känns bättre!


Kackah

Just nu sitter jag hemma hos fröken Gustavsson och snackar en massa skit och försöker komma fram till om vi kanske ska äta ute idag eller inte.. Mongoliska kanske? Ååh det vore ju riktigt gott att trycka i sig några tallrikar buffé..Aaaaaaaaaaannna!

Lite bilder...















Jag hade kameran med mig när jag och Mamma var ute med hundarna, nu är det verkligen sommar ... underbart!

Räkmacka..

Jag och Mamma gick till Thékannan och käkade räkmacka och snackade en massa skit... Riktigt trevligt, det är ju riktigt varmt ute också... Hundarna hängde med också så vi tog en liten promenix ut med dom också!

Gnerre

  Sitter i Gnerre just nu och tar det lugnt... jag blev kvar här inatt och åker hem idag för att tvätta lite och städa så att man kommer hem till en mysig lya efter Amsterdam! Anna är gullig nog och lånar ut hennes 4gb minneskort till i helgen så att jag kan fota gärnet utan att behöva tänka på minnet i kameran, känns riktigt skönt - TACK BÄSTA DU! Sakta men säkert så börjar jag inse att vi faktiskt är i Amsterdam i helgen. Det känns rätt overkligt, en riktig jäkla impulsresa som bara tog fart av ett "Jag har lust att åka till Amsterdam och fota lite..." Och på fredag klockan 13.55 sitter vi på flyget från Skavsta. Absurt! Nu ska jag ta och valla gamla Mamma ut på "stan"..

Mumsbit

Cheddar cheese Dip, Guacamole, Gräddfil och Salsa...

Nachos, Cheese tortillas och Chili tortilla..

Till en massa repriser av 2 ½ män så blidde det lite gott till...:) Mumsigt värre!

Människor...

Att det ska vara så svårt att svara på frågor, hur kan man vara så rädd för sanningen att man flyr så fort den kommer inpå? Varför kan man inte stå för sina åsikter och det man har gjort? Varför alla dessa jävla ursäkter?

Djävulsk..

Lite godis passar bra... : )

Just nu sitter jag i Gnesta och tar det lugnt.. Jag kom precis på att jag har ju bara den lilla datorn med mig... Jäkla skiiit, kollage:t på de underbara få vänta tills i kväll eller i morgon istället.. Idag känner jag mig djävulsk... provocerande och "don't mess with me"- aktig. Att folk ber om respekt som inte vet vad ordet respekt innebär är för mig ganska komiskt. Nej om man kanske ska umgås lite och kolla på en film eller nåt?

Ner till Gnesta...

Jag kom hem från Gnesta i Söndags eftermiddag, Pappa skjutsade upp mig och sen blev det köttbullar och stuvade mackisar till middag... och nu blir det ner till Gnesta igen för att lämna Kevin inför Amsterdam resan, jag åker ner idag för att det blir lite att göra innan fredag.

Hannanas

Jag sitter och kollar igenom bilder på min "lacie" och såg den här bilden, den är verkligen skitrolig...


Tisdag..

Tisdag idag... TISDAG! På fredag är vi i Amsterdam och jag har fortfarande inte förstått att vi ska dit.. Kanske för att det har varit så jäkla osäkert över om Jonny ska hinna få sitt pass tills fredag... Det är inte direkt kul att behöva punga upp 1600 spänn för ett provisoriskt pass - Tur nog så har passet hunnit komma nu..! Wiiie! Jag är riktigt trött just nu.. Jag vill egentligen gå in och "lyssna på bok" och därmed somna i nån minut, men jag vet att jag blir riktigt seg om jag gör det! Jag håller på att kolla igenom olika foton hårddisken för att lägga upp i ett litet collage... Så man kanske ska smita härifrån och fixa det då? Joo!

Sömn

är överskattat? Nej inte alls... Nu är det dags att hoppa i säng... Jag hoppas att Kevin inte tar upp hela sängen nu som han gjorde i natt... shit! Natti Natti söta!

Första...

Så var det dags för det första inlägget på den här bloggen, jag har flyttat över så mycket som gick från den gamla bloggen men allt fick inte plats så vill ni snoka i det nästa 4-åriga arkivet så får ni helt enkelt kika in där.. Jag har varit riktigt sugen på att byta till wordpress i ett bra tag nu men bristen på design möjligheter har fått mig att stanna kvar på blogg.se i ett bra tag.. Men nu kände jag att jag fick det riktiga suget att flytta ut från blogg.se och stå på egna fötter... Designen får duga tills jag någon gång har råd att köpa till så att jag kan klippa och klistra i HTML alldeles själv.. Men så jag vill iaf välkomna er hit och hoppas att ni kommer att trivas alldeles ypperligt!

Sommaren -09

^^ och bussresan med malen, haha! Shit!

Det här är ett utav mina starkaste minnen från sommaren -09... Sen dess har Hanna och Mollie spenderat i stort sätt varje lov hos mig med undantag för Jullovet. Mina underbara!


RSS 2.0