Tiden går...

..SAKTA!!

Jag blir tokig, den här dagen har gått i slow motion trots att jag egentligen har massor att göra, jag brukar sätta mig i den situationen ganska ofta har jag märkt..


Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska iaf träffa Anna och betala resan m.m. Sen kanske jag åker med Jessica ner till Gnesta så att jag kan hämta mina skor... men jag har inte riktigt bestämt mig ännu, det märks vad som händer..

 

Nu ska jag försöka sova ännu en gång...

 

 

 


Vacker utsikt..

Jag har verkligen underbar utsikt när solen går ned, tyvärr är det några usla träd i vägen och några hus, men vad ska man göra?

 

 


Ledsen..

Jag är så extremt ledsen, det har nästan 6 månader sedan jag och X började bråka, jag är inte ett dugg intresserad av att ha någon som helst kontakt med henne, men med Leija... Jag älskar L mest av allt och jag har fortfarande inte fått prata med henne.. Jag har skickat brev, presenter, vykort m.m. men uppenbarligen så får hon inte ens ringa och tacka för sakerna.
Förr i tiden när det fanns lite vett kvar i X's skalle så var hon riktigt jäkla noga med att L skulle tacka för ALLT, oavsett om L var trotsig och inte ville prata i telefonen med den personen. Men nu använder hon bara henne för att hon vet att det är det som sårar mig mest.

Det sjuka är ju att alla runt omkring en håller med, tycker att det inte finns något vett kvar i hennes skalle... det är väl det som är så sorgligt.. att dom inte kan vara raka nog att stå för vad fan dom tycker, utan dom springer och snackar så satans mycket skit och sen spelar som att inget har hänt.

Pratade härom dagen med en av alla som inte förstod alls hur man kan utnyttja barn på det sättet. Jag känner att jag förlåter hellre Matte än att förlåta henne...(och då har det gått långt) för hon intalar sig själv att hon inte har sagt saker till en, hon låtsas att hon lever i sin lilla bubbla och sen beter sig precis som Matte, trots att hon har snackat så jävla mycket skit om honom och hur han har betett sig. Så sitter hon själv där nu.. det är det som är så sjukt!
Aja... Jag har svårt att släppa det här just för att hon drar in barn i skiten och låter hennes barn lida hela tiden, det är en bra mamma det.. not so much, jag har aldrig träffat på en sådan svag människa som alltid behöver ha någon i sitt liv som trycker ned en för att överleva. Det är sjukt! Det finns något som heter "Ensam är stark" och det stämmer verkligen in i detta fall..

Jag vet att jag kan vara omogen och att jag kan vara en idiot iaf, men jag kan åtminstonde erkänna det..

Det här kortet är taget den 14 oktober och det var den senaste gången jag träffade henne... mitt hjärta!


Ner på stan..

Jag tänkte ta mig en sväng ner på stan och jag passar på att åka samtidigt som Kackah när hon åker till Norrtan, smart där.. Slipper man åka alla dom 4 minutrarna det tar att åka ner till köpmangatan, om det ens tar så "lång" tid..

Jag känner mig uttråkad och jag vill hitta på något.. men vad?

Ska det vara så svårt?

Jag blir så trött på folk som inte kan svara på mail, vad är problemet?? Herre jäklars vad irriterande det är.. Jag har mailat fyra mail nu och fortfarande inte något svar.. Varför ens ha en mail om man inte är utbildad i att kunna svara på den? Morr!!


Ticket to ride...

Jag har berättat om ett spel som jag verkligen tycker är skitkul, jag spelar det så ofta det går och nu har jag hittat det online...Ticket to ride - Helt underbart... Plus att jag kan spela både USA och Europa versionen. Tjohooo!


Tvungen...

På något väldigt underligt vis har jag fått för mig att jag måste vara vaken i ett tag till, trots att mina ögonlock i stort sätt hänger nere vid knäskålarna, riktigt sexigt förresten..haha!
Min granne har gått och fått för sig att det är helt okej att spela musik 23.32 (piiip) på en söndagskväll vilket kanske inte gör det direkt lättare att sussa lite kudde..

Så istället för att sitta här och försöka hitta ett ämne att babbla om så kanske jag ska lägga huvudet på kudden för att somna..?
Jo!

Systemkameran..

Jag har ett dilemma.. På onsdag åker jag, Anna, Anna, Katariina, Katarina, Natalie, Susanne och Peter (stackars peter... eller stackars oss kanske, hihi.. skoja) på kryssning och jag funderar på om jag vågar ta med mig systemkameran. Alltså jag tvivlar inte på att den funkar att ha på själva "förfesten" i hytten, men uppe på dansgolvet och sånt... frågan är om man verkligen vågar ha den bland fulla idioter som brukar spilla öl på allt och alla?

Det tåls att tänkas på... Anna sa något om att jag kanske kunde ta med mig systemaren så tar hon med sig kompakta kameran. Det är ju nämligen så att jag är världens bästa faster..Och har därför lånat ut den kompakta till Hanna för att hon ska kunna dokumentera hennes avslutning så att hon ska komma ihåg vad som hände.. , hahaha.. fan vad rolig jag är idag!
Vi får nog köra på att jag tar Systemen och Anna tar Kompakten. Låter det bra Kackah?




Home at last...

Nu har jag äntligen kommit hem, eller jo jag kom hem för ett tag sen och gjorde en snabb bloggdesign.. Den får duga tills jag har ork att göra en ny..
Jag stannade i Gnesta igår också, Sebastian och Albin kom över så vi umgicks, åt gott och kollade på film.. Det var riktigt trevligt!

Fan, måste hänga tvätt... Kommer strax!

Sådär ja.. Vi var hos Mormor och hälsade på idag och sen fick jag skjuts hem av Niklas så jag slapp tåget. Superskönt!

Jag agerade matleverantör åt Anna och nu har jag precis tryckt i mig supergoda rester från gårdagen, Kyckling - Bacon - Creme fraiche - matlagningsgrädde toppat med massa ost och tjoff in i ugnen. Så gott!


Solnedgången...

Jag skulle gå ut och titta på Mamma och Pappas terass och såg att solen gick ner så jag passade på att ta vara på det vackra ljuset och klickade lite på kameran...
Det var helt okej resultat med tanke på dom få minutrarna jag hade innan solen försvann...

 

 

 

 

 


Jordnötsringar...




Det finns inget godare sätt att äta jordnötsringar på ;)

Fröken Anna..

Nu gott folk är min bästa vän äntligen tillbaka i bloggvärlden och det är här hon har parkerat sig tills vidare:

http://flippiefloppies.blogg.se

Fy fan!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7208995.ab

Vissa människor ska inte få ha barn...

Loppis..

Jag åkte ner till Gnesta igår för att vara snål och tigga middag och gosa med Kevin.. Min lilla Kevin!

Idag så är det loppis här i Gnesta, vi tog en sväng förbi när vi var ute med hundarna och så slutade det med att jag kom hem med 2 böcker och en fönsterprydnad.
Böckerna var Snabba Cash och Vince & Joe.. Det är bra att ha Pappa med sig när man är på loppisar, han är en såndär pinsam jäkel som prutar på allt. Till och med inne på SIBA, ja du hörde rätt.. Jag skulle köpa ett trådlöst nätvärkskort eller något sånt och idioten vågade pruta ner det till 200 istället för 400, helt sjukt!

Men pappa prutade och mamma betalade, perfekt. 20:- kostade stjärnan som ska hänga i mitt sovrum, och 10 för böckerna. Tack Mamma!



Den här finingen ska hänga i mitt sovrumsfönster... Nu måste jag bara se till att få iordning där inne..*suck*

Kackah!

Anna - TACK för all hjälp... du är underbar!

Evil!

Jag var nog lite elak i kväll när jag tvingade Anna att kolla på sista avsnittet, säsong 5 på Grey's Anatomy, ni vet den gången George råkar ut för en hemsk bussolycka och dom märker inte av att det är han? Jag kom på det i mitten av avsnittet att man inte får reda på vem av honom och Izzie (?) som dör.. utan det har dom lämnat till säsong 6. Men hon ska vara glad att hon slipper vänta i flera månader som jag fick göra. Mwohaahaha!

Birkakorset..

Jag bestämde mig för att gå och möta Anna när hon hade slutat jobbet och tog med mig kameran för att fota birkakorset, inte trodde jag att det skulle regna heller, därav den snygga droppen på bilden i mitten.
Jag vågade inte ha uppe kameran för länge men här är dom tre bästa bilderna som jag försökte ta på trafiken.. Det blir nog en gång till när vädret tillåter.

 

Jag älskar molnen på den här bilden!

 

Snyggt med droppar eller hur? ... eller INTE!

 

På bron när ett par bilar åker förbi...


Utställning

Den 17 maj så var det utställning i skolan och sen dess så har mina grejer hängt kvar, idag fick vi ta ner allt men jag hann med att fota hur det såg ut..



Grattis Karin & Joe..

Jag skrev ett inlägg igår kväll men det publicerades aldrig. Men igår morse fick jag ett sms av Karin där hon berättade att söta Oliver har kommit till världen, jag längtar tills jag får se bild.
Så grattis till Mamma Karin och Pappa Joe - Och framförallt VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN OLIVER!

"och sen skrev jag den här när..."

Fy fan vilken urusel vårfest det var i skolan. Förra året var riktigt kul och riktigt trevligt, men den här... den sög verkligen! Det kändes som att dom inte hade planerat något och dom hade åkt ner på Willys i sista sekunden och handlade lite skit.

Plus att min klasskompis envisades med att läsa sisådär 15 "dikter".. (därav rubriken) Herregud, jag höll på att ta livet av mig!
Jag drog tidigare för jag pallade inte att vara med längre..

Imorrn är det iallafall slut på skiten och nu ska jag kolla på 16 and pregnant.

Glasögon..

Jag tog ett foto i webkameran utan glasögon... När jag såg bilden märkte jag att jag nog inte passar så bra utan glasögon, och jag som var så rädd när jag var liten för att använda mina glasögon.. (åh andra sidan var väl 90-talets glajjor inte nåt att hänga i julgranen direkt!)


And I'm off!

And I'm off to vårfesten på skolan... det bjuds på middag och underhållning men vad säger man? Gratis är gott!


Tatueringar & Armband

Jag har väl nästan alltid varit en sån person som INTE passar i armband.. Men sen jag tatuerade underarmarna så tycker jag att det bara ser konstigt ut när jag har armband... Eller gör det inte det?


 

 

Med eller utan? (okej kanske inte det bästa armbandet att ha som exempel..)


Sen middag..

Jättepirog med en liten sallad vid sidan av..


Det fick bli sen middag idag och jag slängde ihop en jättepirog med köttfärs, morötter, lök och vitkål i.. Det var enormt gott och det blev mycket över så några matlådor får jag ut på det där. Vuxenpoäng!

För övrigt så har den här dagen varit riktigt seg och riktigt tråkig.. Jag har inte haft så mycket att göra och jag har mest suttit framför datorn, vilket känns lite okreativt.
Jag funderar på om jag kanske ska ta en promenad och möta Anna när hon slutar, beroende på hur trött jag är senare.


Middag?

Okej, det kanske är lite tidigt att tänka på middag.. I know. Men jag börjar bli hungrig...
Härom dagen så var jag ju nere i Gnesta och skulle äta middag där - Det var riktigt gott!
Fläskfilé med bacon, champinjoner och gräddsås i ugnen och så ris till det. MUMS!
Egentligen skulle det vara ost över det men vi hade ingen ost men det gick så bra ändå...

 

 

 

 

 

 



Så vad ska man äta idag då?

Maria Montazami..




Anna Anka kan ju slänga sig i väggen, det här är verkligen den absolut roligaste och bästa Hollywoodfrun i programmet Svenska Hollywoodfruar.


Jag kollar nästan aldrig på tv, och när jag gör det så är jag hos någon annan och kollar, jag har inte haft min tv igång sen Hanna och Mollie var här sist och det var länge sen.
Men jag älskar alla webb-tv funktioner som finns och förra året så kikade jag på Hollywoodfruar och skrattade glatt åt Maria Montazami och undrade vad fan den där Anna Anka har för storhetsvansinne.
Idag har jag inte så mycket att göra (läs: Jag har saker att göra men jag orkar inte) och eftersom att alla mina serier är på sommarlov så fick det helt enkelt bli Svenska Hollywoodfruar och Maria får mig att skratta högt för mig själv. Det finns fan inte någon roligare människa.

Glada nyheter!

Åååh jag fick nyss ett sms med riktigt glada nyheter, jag vill inte skriva ut det här ännu men jag blev riktigt glad och jag längtar sååå mycket till i Juli/Augusti för då hoppas jag att jag får ta del av nyheten..


Tacos, skitsnack och lite spel...

Jag agerade bärhjälp åt fröken Gustavsson idag och som tack för hjälpen skulle jag få äta middag där.. Vi möttes upp nere på stan och sen åkte vi till Willys för att handla, först tänkte vi käka hemmagjord pizza, men sen råkade vi gå förbi tacohyllan. Så planen ändrades ganska snabbt, haha..

När vi kom hem till Kackah så tog det inte många minuter innan Jonny ringde på dörren och joinade oss.. Vi snackade skit, spelade spel och åt gott! Riktigt trevligt alltså..
Vi pratade även lite om Amsterdam och jag hoppas att vi kommer iväg. Vi ska försöka boka billjetterna i veckan.

Jag är störtnyfiken på om Karin har fått bebis än, hon blev igångsatt igår vid 22-tiden.. jag hoppas iaf att allt går superbra och att vi snart får se bilder på det lilla miraklet.


Nu ska jag sova!

50 jävla minuter!

Dum som jag är så har jag förlagt mitt bankkort så idag bussade jag ner på stan för att spärra det och ta ut de få kronor jag hade på kontot.
När jag kom in på banken så var det 10 nummer före mig, det tog mig 50 minuter att få komma fram till den halvt förståndshandikappade bankpersonen som inte förstod att jag ville ha ett nytt Visa kort och inte ett nytt electron kort.

Aja, det är Slöddertälje, vad mer kan man begära?





Cutgrove..

Skolan idag var helt enkelt skit, det kändes helt onödigt att gå dit. Det var en utav de flummigaste dagarna jag har varit med om..
Min lärare tycker att vi skulle gå ut och gå, leta upp... eller nej, tre saker skulle leta upp oss för att dom sakerna ville prata med oss? WHAT THE??
Jag gillar verkligen min lärare men det kändes som att han hade varit i Amsterdam under hela helgen och käkat spacecakes..

Jag och Anna skolkade och åkte ner på stan, satt och drack en varsin cola och snackade ihop oss angående kryssningen som sker nästa vecka, jag trodde först inte att jag skulle kunna åka.. Men nu ska jag dela hytt med Kackah så det löste sig!

Jessica kom och hämtade mig och sen åkte jag hem till henne och åt jättegod mat; köttfärspirog.. Mumsigt värre!

Nu sitter jag här och har huvudvärk och morrar för att jag vill att allt ska bli bra bara sådär!

 

Jag kan inte få nog utav att fota i motljus, det kanske börjar gå lite för långt?

 

Jag tycker verkligen att det ser ut som en gubbe... ser ni också det?


Tuff tuff..

Jag sitter på tuff tuff tåget ner till Gnesta, ska käka middag där och kramas med Kevin som har varit där i två veckor utan att jag har träffat honom, usch och fy!
På fredag är jag äntligen klar med skolan och då tar jag hem honom igen, det ska bli så skönt!

Jag förde över två filmer på USB-modemet (det är USB-minne också) så jag tänkte att jag kanske skulle kolla på en film nu istället för att sitta vid nätet. Så får det bli!

Hot hot hot...

Sommaren har verkligen kommit och vart fan tog våren vägen? Antar att det börjar snöa nästa vecka eller nåt, det skulle fan inte förvåna mig!

Jag sitter hemma hos Anna just nu... hon spelar Mario och jag sitter här vid datorn, helt sjukt egentligen.. Men vi har en sån vänskap att vi bara kan vara, vi behöver liksom inte alltid hitta på något tillsammans.. antagligen för att vi har bott ihop, då lär man sig att bara vara liksom!

Nej jag ska nog gå hem och sussa nu, börjar bli lite trött!




Blåsor..

Okej, jag tänkte först ta ett foto på min fot, men den ser verkligen inte mysig ut..
Men hur kommer det sig att när man får reda på att det faktiskt är en blåsa på foten så gör det mycket mycket ondare..?

Mollie konfirmeras..

What a day, mina fötter gör så satans ont..
Jag och Anna gick ifrån Läggesta till Åker idag, vilket i vanliga fall inte skulle ha varit en sådan jätte jobbig promenix, men idag var det verkligen det. Dels för att det inte var planerat plus att det var riktigt varmt..
Men tillslut kom vi iallafall fram och Hanna mötte oss, vi hoppade in i pappas bil och sen åkte vi till kyrkan.

Mollie skötte sig galant i kyrkan och sen blev vi bjudna hem till familjen F, K & N, haha.. Det bjöds på supergod mat och trevligt sällskap.

Det blev inte så länge där eftersom att vi hade ett tåg att passa, men jag och Anna snackade om att vi skulle åka ner någongång och hälsa på kanske när man har tillgång till bil så kan Jonny följa med så kan man kidnappa ungarna och åka och bada och sen kanske fika eller nåt. Mycket trevligt! Tack alla!


Kyrkan i Åker..

 

 

Jag och min guddotter.. shit vad konstigt det lät.. Eh världens bästa Hanna och Jag..:)

 

 

Sötnöt!

 

 

Alla konfirmanderna...

 

 

Anna tänder ljus för dom underbara som inte finns med oss längre..

 

 

Finaste Hanna och Anna :)

 

 

Snorungen fick ihop 2500:-



Fredag?

Det känns verkligen inte som fredag idag, är det verkligen fredag? Tydligen!
Jag har tassat nere på stan med Anna idag i åskoväder och solsken, riktig svenskt sommarväder.
Eftersom jag inte har några pengar så fick jag agera köphjälp till Kackah som köpte ett par skitsnygga skor..

Imorgon är det Mollies konfirmation, egentligen skulle vi ha åkt bil med Jonny men han var tvungen att avboka i sista sekund pga familjeangelägenheter (säger man så?).. Vilket är en självklarhet, förstår honom till 100%.
Jag och Anna åker tåg dit istället.. Så det blir upp tidigt imorrn, 7 ringer klockan och jag sitter fortfarande här.. INTE bra, så jag kanske ska attackera kudden nu!
SOV GOTT!

En månad

Lord, det är nästan bara en månad kvar till Amsterdam.. och vi har inte bokat flygbiljetterna ännu! Det kommer att lösa sig eftersom vi får pengar snart (hoppas jag) och då har vi 3 fina tur och retur biljetter till Amsterdam för bara 1200!

Jag fick ett ryck här för ungefär lite mer än en vecka sen där jag sa att jag ville till Amsterdam, Anna blev skitsugen och sen kom vi på att Jonny alltid snackar om att åka dit så vi bestämde oss för att dra med honom också, det ska bli skitskoj faktiskt och jag hoppas att allt kommer att gå superbra och att vi kommer ha skitkul!
Systemkameran i högsta hugg och solglasögonen på sen drar vi runt på Amsterdams alla sevärdigheter.. Ah kanske inte allt dårå.

Amsterdam here we come..

Och nej, jag ska inte bli en haschtomte, haha!

Chic(k)a Chic(k)a..

Jag hittade en drink i Annas drinkbok som heter Chica Chica, den låter asgod också så den ska testas nästa gång man alkoholar lite!

Tjuvkika inte!

Haha.. Liten rolig grej vid T-centralen.. Det fanns små kikhål, antagligen något nytt spännande som ska öppnas där.. Kackah var självklart tvungen att springa fram och ta sig en titt!


I'm back...

Jag har haft lite utav en bloggtorka.. Inget mer med det nu tycker jag!

Jag har ju uppdaterat lite grann om att jag har varit sjuk, och det har verkligen inte varit skoj! Jag har legat helt borta i sängen och knappt orkat resa på mig för att hämta vatten och ännu mindre äta någon mat.
Nu är jag i slut tampen på den här satans förkylningen och (varning för känsliga läsare) min hals och mina bihålor (?) är fulla med snor och slem så det enda jag gör är att springa runt och harkla mig och snörvla mig sådär osexigt och äckligt bara en förkyld människa kan göra!
Jag har aldrig snytit ut så mycket segt snor de senaste dagarna i hela mitt liv.

Haha, too much information.. Jag vet. Men alla är ju förkylda och jag tror att de flesta vet vad jag snackar om.

Idag mutade jag Anna med en glass för att sitta nere på en bänk utanför mig och snacka lite skit.. det slutade med att jag skulle följa med upp och kolla på lite kläder som hon hade beställt och låt oss säga att jag precis kom därifrån. Det har en tendens att bli så..
Jonny kom över så vi tre gick och satte oss utanför på gräsmattan och åt tacos.. Mumsigt värre!
Men det fick ett litet abrubt avslut när Jonny började reta Anna om spindlar, och alla ni som känner Anna vet ju hur rädd hon är så hon fick typ panik och vi bestämde oss för att gå därifrån för att gå hem till henne och spela spel istället.
Men stor eloge till henne för att hon satt kvar så länge som hon satt kvar.. DUKTIG TJEJ!!

Imorrn så vet jag inte riktigt vad som händer... Jag vet iaf att jag ska skölja min tvätt som jag kom på har legat där i två dagar. Bra Lisa.. BRA!!!!
Jag får hoppas att det inte har möglat.

I looove tacos  - Tack Kackah för maten!

 


Nu blir jag trött..

Jag har legat halvt medvetslös hela helgen och inte orkat röra mig utanför lägenheten, i lördags hörde jag och såg de få gånger jag var inne på facebook att vädret var kanon.
Men jag har bara legat helt utslagen i min säng, med pappersrullar vid nattduksbordet och min kära lilla dator vid min sida för att då och då kunna kolla på 2 ½ män som fick bli min serie under denna sjukperiod.

Men jag har inte bara varit sjuk utan det har varit pest och pina för övrigt också, vilket jag inte ens kan tänka mig hur det är för den personen.. Älskar dig, du vet vem du är.

Idag var det vernissage i skolan.. och på torsdag kan man kolla in den också tror jag att det var.. Jag är iaf i korridoren och lallar mellan 9 och 10.45..

Jag är fortfarande inte helt kry och imorrn ska jag på flera möten, vilket känns skönt.. eller det ena känns inte skönt då det är med en människa som har lika mycket innanför pannbenet som några i LK3..
Men den andra känns bättre!

Ihelgen är det ju faktiskt Mollies konfirmation, jag längtar efter att träffa Hanna, Mollie och Isac igen. Trots att det inte var så värst länge sen!

Nej nu ska jag sova, mycket ointressant inlägg det här, men jag ville bara visa att jag lever.

Jag hade rätt...

Jag vaknade i morse och kände mig riktigt dålig... Nu sitter jag hemma hos Anna och har precis blivit bjuden på Torskpanetter, potatis, spenat och remouladsås. Mumsigt värre - Tack för maten!

Som alltid när jag är sjuk så inbillar jag mig att jag mår mycket bättre än vad jag egentligen gör.. så nu snart ska jag tassa hem och sen lägga mig i sängen och kolla på en massa serier eller någon film och tycka synd om mig själv..!



Jag måste ha en papperstuss i näsan som får agera kork så att jag inte droppar snor överallt..
så sjuk är jag...

What a day...

Okej, jag skrev i ett inlägg lite längre ned att jag inte skulle påpeka att jag "håller på att bli sjuk" något mer, men nu håller jag verkligen på att bli förkyld och det är inte skitsnack! Förhoppningsvis blir det bara en förkylning och att jag slipper feber och allt sånt skit.. Men usch, det känns i hela kroppen att det ligger något och gror som säkerligen kommer att bryta ut under natten.
Fast bara för att jag har påpekat det nu så kommer jag säkert vara frisk som en nötkärna när jag vaknar, haha..

Det har varit en pissdag fram till fyra-tiden ungefär, då Anna ringde och frågade hur det var.. Jag låg och sov då men hon och Jonny tvingade mig att låta dom komma över, så dom kom hit och vi käkade middag ihop som Jonny lagade (tack) och sen spelade vi spel..
Det var riktigt trevligt.
Så ett stort tack till dom!

Jonny åkte hem vid 20 tiden och då följde jag med Anna upp till henne för att spela Mario och umgås, vi snackade lite skit och ibland vill jag bara slå till henne lite, hon vet varför!

Jag ska kolla på Supernatural nu och sen sova och hoppas att jag vaknar pigg och kry!




Trött

Jag blir så trött på att folk alltid får bete sig som idioter, men när jag beter mig som en idiot så blir det ett sjuhelvetes jäkla liv.

Den här dagen kommer ju bli bra, verkligen... Önskar att jag hade någon som bara kunde göra allt bra..

Amsterdam...

Nu är hotellet bokat... bara flygbiljetterna kvar sen åker vi till Amsterdam i Juni!



Mmm..

Marabou.. Jag kan verkligen inte få nog av Marabou Polka.. Jag ÄLSKAR den!
Jag är fortfarande hemma hos Anna och vi PLANerar lite saker.. Jag får inte skriva det för Anna än, för hon är helt enkelt en dumming!

Jag blir nog här på middag också, och nu ska jag faktiskt spela för jag skjuter bara upp det hela tiden..




Värme..

Äntligen så kom det lite värme till Slöddertälje, riktigt trevligt måste jag säga!
Jag hade ingen frulle hemma så jag åkte ner till Willys och sen gick jag upp till Kackah och passade på att väcka henne, så nu sitter jag här och snackar lite skit..

Nej fan jag ska nog spela Mario istället...

God natt...

eller vad man nu säger såhär när klockan nästan är 1 på natten..
Idag bidde det en trevlig dag.. Jag pratade med Kackah vid 13 tiden och hon frågade om jag ville följa med till Norrtan för att se på Fia's dansuppvisning, vilket jag också gjorde.. Det var egentligen Jonny som skulle ha biljetten, men han fick jobb så det kändes som att det var bättre att prioritera det faktiskt!

Men då fick jag mig en liten utflykt iaf, vi tryckte i oss Thaimat också, riktigt gott.. Men min favorit är fortfarande mongoliskt, jag är inte så jätteförtjust i thai, alltså jag kan äta det och det är gott.. Men det är inget jag suktar efter!

Skolan var väl mindre skoj idag, men dagen vände som sagt till det bättre sen på eftermiddagen.. På måndag måste jag vara i skolan redan klockan 8 för att träffa Johannes, min lärare, och hänga upp det som ska hängas!

Jag orkar inte skriva något bautainlägg heller, jag ska kolla på Desperate Housewives och sen sova.. Det blir mer imorrn!
And I'm off to bed..




Jag var inte så aktiv med kameran idag så det får helt enkelt bara bli denna bild... Kycklingspett med Jordnötssås och wokad biff med något mer, haha..

SMS-inlägg

20100503491 (MMS)


Film..

Jag och Anna har hunnit kolla på två riktigt bra filmer, den ena filmen har jag iof redan sett 1 ½ gång, Men den är bra så då går det att kika fler gånger.. Jag talar om filmen "Prinsessa"..
Jag tycker att den är grymt bra och det skadar verkligen inte att lammköttet Anastasios Soulis är med i den heller.. Det är något med den karln som får mig att smälta, haha...


Den andra filmen gott folk är "Shutter Island", den är så grymt bra att jag inte ens har ord för det.. Jag vet inte om jag höjer den till skyarna nu.. Den är seg i början, ja det är den verkligen och jag kan förstå att folk stänger av den.. men det tar ett tag innan den kommer igång och för att förstå filmen så MÅSTE man se slutet.. Det är då den blir brilliant!
Det jag kan säga är: SE DEN!!
Leonardo DiCaprio är ju en sån jäkla bra skådespelare... Jag förvånas varje gång!

Födelsedagsfirande nummer 2...

Nu har jag precis kommit hem ifrån Gnesta, känns skönt att vara hemma och bara ta det lugnt.. Vi blev en hel del där nere.. Jag, Mamma, Pappa, Jessica, Hanna, Mollie, Isac, Neo, Ove, Irene, Ingrid, Jessica, Niklas, Albin och Sebastian - Tack alla!
Jag lämnar er med lite bilder från dagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


I väntans tider...

Sitter och väntar på allt folk som ska komma, det ska bli riktigt trevligt!
Jag fryser som en gnu dock, vilket är mindre kul.. Vart fan tog våren vägen?? Va??
Nej jag ska trycka i mig något att äta snabbt, misstänker att det tar ett tag innan jag får käka..

Betala..

Ska man verkligen behöva betala på pendeln när den är över en kvart sen? NEJ JAG TYCKER INTE DET!!

Åååh!

Dagen blev plötsligt mycket mycket bättre...

Svanbo..

Men gud, jag tittade precis ut igenom fönstret här på tåget och ser att en svan ligger i värsta nästet och typ "ruvar" eller vad dom nu gör.. har nog aldrig i mitt liv sett det förut.. Coolt!

Vattendroppar...

Jag var ute med Kevin i parken och såg att dom här bladen hade riktigt fina vattendroppar på sig.. Kameran var med så jag kunde inte låta bli att huka mig ner och se helt sjuk i huvudet ut för att ta dom här bilderna!

 


Min vän...

.. Catta gör underbart snygga smycken och jag fick välja ett utav tre smycken (Anna knep såklart det snyggaste..haha, fast snyggast på henne, jag tror inte att det skulle passa lika bra på mig).. Jag älskar själva designen på smycket och jag ska direkt beställa fler hos henne.. På en gång!

Me like!

Tågåk..

Jag sitter på tåget ner till Gnesta, men det har inte börjat rulla en... Det är lite halvirriterande att ingen buss riktigt passar in på kvart i tågen till Gnesta.. morr!
Men sånt som händer, eftersom att jag är fet och inte orkar gå ner på stan så tog jag en buss som gör att jag får vänta på tåget i en halvtimme, haha.. Yes I know I'm lazy!



Eftersom att det känns ganska larvigt att ta kort på sig själv i webcamen på ett tåg så får ni nöja er med en "Shit hoppas ingen kommer nu och ser hur patetisk jag är"-min..


Födelsedagsfirande..

Oj, gårdagen började verkligen mindre bra, jag tror jag inte har bölat eller varken sett personer som står mig närmast böla så mycket på mycket länge! Det kändes som att man fyllde upp hela mälaren..

Men vi lyckades vända om dagen till en riktigt trevlig dag..

Jag och Kevin tog en långpromenad ner till stan och sen var vi lata och tog bussen upp, och där dök Jonny upp, Efter en stund gick vi till Anna och där satt vi och pratade från typ klockan 13 till klockan 17..
Dom följde med mig hem och sen hjälpte Jonny mig att laga maten medans Anna gick och mötte Catta... Maten blev verkligen jättegod, den blev inte alls så stark som den var när jag åt den hos syster och mums vad gott det var!

Vi intog drinkar och snackade en massa skit och tiden rann iväg så snabbt och tillslut var det dags för Catta att åka hem.. vi följde med henne till bussen och sen tog vi en liten promenix med Kevin, haha.. plaskade i vattenpölar, Kevin gungade och Anna gick balansgång... Jo rent ut sagt var det en lagom sjuk promenad..

När vi kom upp så fick jag en bölattack och sen tryckte vi oss chips och dip.. Jag introducerade dom för Ticket to Ride och jag hoppas att dom tyckte att det var lika roligt som jag..fast det verkade så..

Jag hoppas innerligt att alla hade en lika trevlig kväll som jag hade, trots att det var som det var... Love you guys!


Etiopisk kycklinggryta med ris

 


Jag tror inte att Catta vill ha upp smygbilderna vi tog på henne, fan kvinnan är ju omöjlig att fota!
Anna tog fina bilder också, som jag hoppas att hon lägger upp snarast!

Glass stånd...

20100508500 (MMS)

anna säljer glass... När hon ska där ifrån så säger hon back back back....


Citat...

20100508499 (MMS)

"Han ser ledsen ut... han har påssjukan"...hahahahahaha


Team Damon..

Hahahaha... Såg precis ett avsnitt av Vampire Diaries och do I need to tell you that I'm rooting for the bad boy.. Eller the bad boy with a soft heart deep down?



Damn!


Städa much?

Jo det var ju det också.. städa städa städa, alltid lika kul!
Men istället så hamnade jag i sängen med min lilla mini lappis. Nej det är inte så porrigt som det låter, jag städade och sen stod den bara där på nattduksbordet och nu sitter jag här och bloggar.. Visserligen så tvättar jag och jag har fixat det mesta runt omkring.. eller inte, men det ska jag göra nu!

Håller på och väntar på mail ifrån min pengagubbe (my pimp, haha) så jag får reda på vart fan mina pengar har tagit vägen! Det hänger liksom lite på det om det blir någon födelsedagsfirande imorrn eller inte..

Nu.. städa!

Det här har kommit till och blivit min webcam min a la "Jag vill inte göra vad det nu är jag har planerat men jag måste".. Plus, how do you like my unbrushed hair och min snebena, raooour.. so 90´s.. eller inte!

Nästan på pricken...

Lite komiskt att jag lyckades att pricka in det förra inlägget nästan exakt på tolvslaget, 13 sekunder för sent bara, haha...
Nu blir det sängen. Soooova!

Happy Birthday..

to me... eller nåt! 26 år gammal... Jag börjar verkligen få åldersnoja!

Skola skola skola...

Huvudvärk huvudvärk huvudvärk... Jag blir tokig, när jag vaknade imorse så dunkade huvudet igen.. Det är INTE kul, speciellt inte när man kommer till skolan och där sitter typ 10 stycken SFI elever som av någon underlig anledning alltid ska skrika, kan någon förklara det för mig? Varför ska alltid invandrare skrika när dom pratar? Jag förstår inte...

Det är mycket som ska göras till helgen..

  • Städa städa städa!!
  • Handla
  • Laga kycklinggryta
  • Tvätta

Idag och imorrn städar jag, förhoppningsvis handlar jag imorrn, jag hoppas att mina pengar kommer in imorrn annars vet jag inte vad jag ska göra!

Nej nu ska jag hasa mig ner till källaren och käka lite lera, haha..




 


Just det... Sova...

Så fanns det visst en liten grej som kallas att sova, jag ska fan upp om 7 timmar... dags att sussa lite kudde då? Jo men visst!

Kategorier..

Jo och så fanns det något som kallas kategorier, om man kanske ska ta och ordna lite bland kategorierna här inne på bloggen? Jo det känns som det!
Men just nu orkar jag inte, det får helt enkelt bli en annan dag när jag orkar gå igenom alla 1249 1250 inlägg..!

Dagens bilder...

Det här är några utav dom bilder som jag fotade ute hos syrran..

 

















Örhänge..

Nu har jag äntligen bytt örhänge till äkta silver, nu får dom minsann sitta i ett bra tag så att det hinner läka ordentligt. (Nu Anna kan du sluta tjata, hihi)


Albin fotar...

Albin gick loss med kameran och här kommer resultatet :)

 

 

 

 

 

 


Jag och Albin...

Meine sötnos till systerson Albin..

 


Speeeel!

Nu blir det jag och syster och världens roligaste spel...



Systra mi...

Nu sitter jag ute i Cutgrove, social som bara den.. Vi tog en mini promenad ner till hästarna, som praktiskt nog skulle gå in i stallet så Jessica tog Zenda (den finaste) i kopplet (grimskaftet) och ledde henne till sin box, jag bidde lite rädd så jag gjorde en avvikning och tittade till Emils grav, som faktiskt såg jättefin ut med tanke på hur mycket snö som har varit där i vinter.

Nu är schmester klar så vi ska spela Ticket tooooo ride!


 

 

 

 


Pendelsurf...

Sitter på pendeltåget och surfar..I know, pathetic.. Men roligare än att sitta och titta ut genom fönstret och längta tills man kommer fram. Jag ska möta Jessica i Östertälje vid 17.15.. sen blir det ut till Skarlunda och lalla där!

Det här var nog inget för mig tror jag, att surfa på tåget... mår lite illa av det! Då lär det ju definitivt inte gå på en buss om man åker långt, fy fan!

Nej nu lämnar jag den här obrillianta idén och tar fram en bok.
So long..



Tatuering..

Vet ni vaaaaaad? Jag önskar mig en tatueringstid i present, hos min tatuerare och jo självklart en tatuering då också.. haha ;) Maaaaaaaaaamma :P

Egoism..

Jag kan vara riktigt egoistisk, riktigt..Det är jag medveten om, men jag tänker inte trycka ner dina problem till pytteproblem för att jag har mycket värre problem just nu. Jag har en vän som inte mår bra alls just nu (tänker på dig gumman, du vet vem du är) och ibland känns det fel att ta upp mina problem med henne då jag känner att "herregud, hur kan jag va så egoistisk att tycka att mitt problem är stort när hon mår som hon gör"..
Men jag tror att det var i höstas då hon sa något som att det inte spelar någon roll, för jag mår dåligt över det och det är en jätte jobbig sak för mig, därför kanske det är lika jobbigt som den saken som hon gick igenom då.
Det fick mig verkligen att tänka..

Ett exempel bara..
Jag kanske mår dåligt över att jag är singel, att jag inte har något jobb etc. och en annan kompis mår kanske dåligt över att hans/hennes pojkvän har gjort slut eller att dom ska flytta ifrån varandra.. Det värsta är då när den såkallade vännen tycker att det jag mår dåligt över är skitlarvigt för att hans/hennes problem är så mycket större. Det gör mig så jävla ledsen.. Alla har olika problem och alla har olika saker som gör att man blir ledsen, det handlar inte om hur stort problemet egentligen är. Du blir av med en lägenhet, jag förlorar mitt husdjur. Skitsamma om det är en större grej att förlora lägenheten för DIG, det är lika jobbigt för MIG att förlora mitt husdjur, även om du tycker att det är en pissliten grej. Det som är en stor grej för mig kanske inte är en lika stor grej för dig!

Förstår ni hur jag menar? Allt handlar inte om en själv..
SJÄLVKLART ska man prioritera sig själv ibland, till och med ofta. Men det handlar inte om det.. det handlar om att man faktiskt kan upplysa världen om att man mår dåligt och inte frysa ut vissa personer och trycka ner deras anledningar till att dom mår dåligt bara för att "det jag mår dåligt över är så mycket värre och det borde du förstå".

Nej jag vet inte..

Det känns liksom inte som att folk inte förstår vad jag menar när jag skriver, antagligen för att jag formulerar mig helt åt pipsvängen med det. Men jag klargör för sista gången:
JAG TÄNKER INTE TVINGA NÅGON ATT KOMMA PÅ MIN FÖDELSEDAG, JAG VET ATT VISSA PERSONER HAR ANNAT ATT GÖRA OCH FAKTISKT INTE MÅR BRA, DET HANDLAR OM ATT MAN SOM VUXEN MÄNNISKA KAN VARA SÅ PASS SJYSST ATT SKICKA ETT SMS OCH SÄGA EN ENKEL SAK SOM "TACK FÖR INBJUDAN, MEN JAG MÅR SKIT OCH DET ÄR JÄTTEMYCKET JUST NU" ELLER "TYVÄRR JAG JOBBAR".

Det handlar inte om att jag inte förstår att folk har planer, mår skit eller liknande. Det handlar om att jag vet att man fan inte har så mycket att göra att man kan plita iväg ett litet sms och skriva att man inte kan komma, har man tid att vara inne på facebook och lalla så har man väl tid att skriva ett litet mail där. Det går liksom inte ihop!

Det jag blir ledsen över är att jag har pratat med folk om att jag ska ha fest och t om rättat mig efter vissa personer för att dom ska kunna komma, och sen bangar dom bara för att dom ska egentligen komma till Stockholm den helgen festen var planerad att hållas på från början.

Så, nu har jag klargjort mig ganska tydligt tycker jag. Har jag inte det så fråga vad fan jag menar...

Jag vill inte låta som någon bortskämd snorvalp som ska få allt som jag ska ha,
det handlar bara om att jag trodde att jag var värd så pass mycket för folk att dom åtminstonde kunde svara på ett ynket sms.

Spela spel...

Idag ska jag tvinga min syster att spela spel med mig, Jag ska nämligen ut och hämta recept och lite kryddor från syrran till en supergod kycklinggryta som jag funderar på att bjuda mina söta vänner på när jag ska firas på lördag.
Jag ska även försöka övertala henne att få låna det i helgen och sen blir det "övertyga Anna att spela spel på fredag"-mission, beroende på om hon får sällskap eller inte..





Dumma..

..huvudvärk, jag blir tokig.. Den vill verkligen inte försvinna utan förpesta min dag med sitt dunkande. Usch!
Jag var ute och gick med hundarna och Mamma, passade på att ta med mig kameran för jag såg att vattnet var helt spegelblankt, men jo.. tar upp kameran och ska ta första bilden, "Inget kort finns i kameran" - HELVETES J**LA SKIT!
Jag knäppte iaf ett kort så att man skulle se hur spegelblankt det var, men med mobilkameran.. Det får duga helt enkelt!



Huvudvärk...

Jag vaknade typ halv 8 imorse och hade sån jävla huvudvärk, jag trodde aldriga tt jag skulle somna om... men tillslut gjorde jag det iaf och vaknade för en halvtimme sen. Usch det är fan något utav det värsta jag vet, att vakna med huvudvärk..! Men men nu sitter jag här och huvudvärken har släppt lite iaf.
Jag har tryckt i mig tre rostade skogaholmskivor och ett glas mjölk så nu börjar väl dagen?


Toasurf...

Haha hur patetisk är inte jag som har datorn med mig in på toaletten, vad jag gör här är en annan fråga..!

Rutiner...

Det är något med mig när jag är hemma hos andra, jag blir trött i normal tid och jag vaknar i normal tid.. Jag äter frukost, lunch och middag.. eller kanske inte lunch.. Men ändå! Samma sak gäller när jag har andra hos mig..
Skärpning, det ska väl inte vara så svårt att få ordning på så pyttiga rutiner som att faktikst äta och sova som man ska? Mat och sovklocka kanske?



Ja du...

Ibland känns det som att folk borde vara lika starka som den här kvinnan och lämna såna här idioter till karlar eller kvinnor.. Idiotiskt att folk står ut med såna egoistiska människor.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7073139.ab

Fint väder?



Hmm.. Det känns som att regnet är på ingående i Gnesta?


Min älskling...

Som jag har saknat Kevin, det har verkligen dragit i min Kevin nerv den senaste veckan.. Nu är det bara någon vecka kvar och sen kan jag ha honom hela tiden igen utan att behöva åka fram och tillbaka till Gnesta.
torsdag så åker jag ner och hämtar honom och har honom över helgen för att mysa massor!


 

 

 

My little ball of fur ;)

Webcam..

 

Jo men visst sörrni, nu har jag webcam också så jag kan porra mig med sexiga gamla gubbar från typ finland som sitter i Bastun och dricker koskenkorva och slår varandra med björkris, raoooour ;)


Minneskortsläsare...

Yaaay.. Hur glad blev jag inte nu när datorn min har en minneskortsläsare som fungerar för mitt minneskort till Canonen! Visserligen fungerar det på den stationära, men blev lite orolig att det inte skulle fungera på den här av någon anledning..

Baby...

Nu har jag min nya baby så nu blir det uppdateringar så att det heter duga...
Jag åkte ner till Gnesta på mitt busiga lilla sätt, lagade lite mat och sen kom pappa och Nicke med min söta lilla dator, den är ju hur söt som helst!
Jag är riktigt nöjd..

 

 

Min superpyttegullinuttiga Acer Aspire One..


Isac

Mina tankar går till min underbara brorson Isac  inte för att han läser men om han motförmodan skulle göra det så: JAG ÄLSKAR DIG GUBBEN!


Tjat tjat tjat...

"Åh det känns som att jag börjar bli sjuk".. Har ni hört det förut? Jo.. Om inte annat så har ni säkerligen läst det förut, X antal gånger i den här bloggen.
Okej, grejen är den att det känns verkligen som att jag håller på att bli sjuk, sen vaknar jag och vips så är allt borta.. Det går några dagar, och vips så ligger jag där igen!
MEN jag måste pallra mig iväg till läkaren för jag misstänker att min låga blodvärde har med att göra att jag är så satans trött HELA tiden..
Jag har fortfarande inte kommit iväg sen jag skrev om det sist och det var säkert några veckor sen.

Så nu ska jag sluta tjata och sluta klaga på att jag känner mig sjuk och trött hela tiden, för jag är inte sjuk och har inte varit ordentligt sjuk på flera flera månader. "Peppar peppar ta i trä" så har jag faktiskt undkommit influensan sen 2008 going on 2009. Dvs under nyårshelgen.. Om jag inte minns helt fel..
Jag fick något virus i höst när jag inte kunde äta och spydde, men jag mådde inte illa. Magen spökade ordentligt!

Japp det var det.. Slå mig gärna om orden "Jag tror fan att jag börjar bli sjuk" kommer ur min mun igen.. (Nu blir nog Kackah glad då jag säger det minst 3 gånger per vecka, hahaha)

Valentine's Day..



Jag tog ner Valentine's Day för ett tag sen och har precis kollat klart på den... Den var riktigt bra faktiskt, fast jag trodde inte heller något annat.. En sådär sockersöt film fullspäckat med kändisar.. Vad sägs som Ashton Kutcher (dreggel), Topher Grace (DREGGEL), Bradley Cooper (lite mer dreggel), Taylor Lautner (dreggel för fjortisarna); Patrick Dempsey och Eric Dane.. and for the gent's så har vi Anne Hathaway. Julia Roberts, Emma Roberts, Taylor Swift, Jessica Biel och Jessica Alba.. och självklart massa fler!
Se den!


Vaknat bra?

Inte mycket... Jag vaknade av att jag grät!
Vi var i Canada, en naturkatastrof hade slagit till och alla människor fick vara i en park så länge, don't as me why! Men hur som så träffade jag på min bror där, ja men typ alla som jag har haft i mitt liv var där. Jag skulle gå förbi en lekpark och där sitter en liten kille och leker med plastbilar, jag tittar till och ser att det är L.. Jag tittar och säger hej och han ropar Siiisa! (det skulle han definitivt inte göra idagens läge, han vet nog inte ens vem jag är längre). Sisåädr nån minut senare så hör jag hur Leija ropar Lisa och kommer springandes och hoppar upp i min famn, jag började gråta och ah..

Nu sitter jag här, med tårarna i halsen och hatar det här!

Sova?

Nu tror jag minsann att det är dags att sova.. Jag längtar så jäkla mycket tills datorn kommer så att jag kan börja fungera igen ordentligt!

Citat..

Det var jävlar vad Anna spottar ur sig roliga citat nu för tiden, hur som.. detta inspelar sig idag när Jonny och Anna sitter i soffan och Jonny ska klia sig på benet och råkar komma åt Annas knäveck...

"Men sluta kittla mig... i benhålorna"



Upprepande..

Men risk för att bli lite upprepande just nu så kommer jag åter igen ta upp det här med min födelsedag.. Och ett "tycka synd om mig själv" - inlägg
Det känns inte som att folk riktigt har förstått vad jag menar.

Jag är extremt tacksam över dom personerna som vill komma på lördag och det betyder oerhört mycket.
Det problemet jag har är att jag alltid ser det negativa, så som nu i fredags.. Jag skickade ut sms till folk 2 ggr och människor behagar inte att svara. Vad är problemet?
Jag sket i att ha evenemanget på facebook för det är helt enkelt bara 4 personer som har tackat ja och genuint verkar intresserade av att komma så då tog jag bort det och har kontakt med dom via telefon eller liknande.

Jag vet inte vad jag ska säga heller, jag blir så oerhört besviken bara, att det gång på gång alltid bevisas att jag uppenbarligen inte betyder lika mycket för dom som dom gör för mig.. (blev det rätt nu?)
Det handlar inte om att folk MÅSTE komma, det är absolut inte det jag försöker få fram utan det handlar om att man kan väl åtminstonde ta sitt arsle ur vagnen och bara ge ett gensvar, som att "Nej tyvärr jag jobbar, eller jag vet inte osv osv". Men inte ens det.. Nej jag blir bara ledsen.. riktigt ledsen!

Det som gör ondast är när folk säger först att dom kan komma och  påstår att dom inte har råd eller tid och så görs det andra saker som kostar pengar och tar upp tid, och att dom inte ens hör av sig eller förstår att man blir ledsen, för helt bortom flötet är dom inte.
Nej eh skitsamma!
Jag ska skita i det negativa och se det positiva.. Jag kommer hur som helst få en helt jävla underbar helg med Anna, Jonny, Catta och Anna... och det är jag glad över!

Mums!

 

Det här gott folk är något som dom på mongoliska restaurangen här i Södertälje kallar "Avskalat ris", jag skiter i vad det heter men det är såååå gott.. När man plockar det på tallriken så är det kritvitt och hårt, men när dom steker det så blir det mjukt och gummiliknande, det varken låter eller ser gott ut men jag kan verkligen få sug efter såna här, haha...

Söndag.

Jag har varit usel på att uppdatera den senaste tiden men datorn vill inte att jag ska blogga (för övrigt så tror jag inte att någon annan vill det heller förutom jag själv och de patetiska människor som fortfarande upprepar flera ggr dagligen att gå in på den gamla bloggen ihop om uppdatering).. Well well, nu är jag i allafall här och helgen har varit upp och ner som jag sa tidigare... Men jag hoppas att det kommer att bli bättre, mycket av det ligger i mina händer så det gäller att jobba på just nu!

Idag så tassade jag över till Anna eftersom att jag glömde mitt smör och min ost där hemma igår, så jag, Anna och Jonny käkade frulle och snackade skit.. Sen begav vi oss ner på stan och kikade in nya Clas Ohlson och sen bjöd Jonny mig och Anna på Lurre, mumsigt värre. Halloumi och kyckling - Toast. MUMS!

Vi vinkade av Jonny och sen tog vi bussen hem till Anna för att spela Wii, sen ner på stan igen för att äta på underbara Asien Roxy nere på stan, mongolisk buffé all the way..
Hem igen och nu sitter jag här... samtidigt som att jag känner mig riktigt trött så känner jag mig riktigt pigg också.. What the?

Och på första gången på länge så känner jag mig stressad, jag HATAR att vara stressad. Ingenting fungerar som det ska när jag är stressad, men andas och ta det lugnt!

Vilken dag..

Det har varit upp och ner hela dagen känns det som...
Nu så hoppas jag att det känns lite bättre iaf.. Efter att jag och Anna hade ätit nere på stan så tog jag tåget till Östertälje, där hoppade jag på igen för att åka med Jonny upp till Anna.. Don't ask me why!
Hur som så slutade det i tårar, skratt och en massa Wii spel.. Nu sitter jag här och det är verkligen dags för att sussa kudden!

RSS 2.0