And I'm off..

..to Fröken Gustavsson för att snacka skit innan vi drar ut till syster yster :)

Planer inför morgondagen..

Det blir lugnt imorgon.. Det var bara Anna och Jonny som svarade på min inbjudan ang. Valborg..Jo Catta också som inte kunde.. Blir så trött på allt det här, jag har skickat ut och ingen svarar.. Man kan väl åtminstonde svara, även om man inte kan/vill/orkar gå?!
Eh från och med nu så kör jag med samma grej.
Samma sak gäller min födelsedag, det är ALLTID såhär, varenda jävla år så ska jag behöva DRA hit folk. Men nu tar jag hinten, dom är uppenbarligen inte ett dugg intresserad av att umgås med mig och jag är inte värd så mycket för dom att man ens kan ge ett litet jävla OSA om man kommer eller inte. Även om det är så att dom inte menar det så är det så jag tar det, och det borde fan vara ganska uppenbart.. Blir så oerhört besviken!

Jonny fick jobb imorrn ,och det får han fan inte missa för då blir jag sur, så han kommer inte imorrn utan på lördag istället, så kanske man kunde hitta på något då istället. Men jag och Anna åker till syster för att grilla och ha det trevligt. Kameran åker självklart med så det blir nog supertrevligt!
Om vi har tid så kommer jag nog att tvinga syrran att spela Ticket to ride så att Anna får prova det! Det är ju sååå kul!

Bacardi..

Jag älskar Bacardi, favoriterna är Bacardi Apple och Bacardi Razz... mycket mycket mumsigt. Så jag fick 2 stycken flaskor av Ove och Irene som dom hade handlat på båten åt mig. Me like! Nu behöver jag inte oroa mig för att inte ha alkohol på ett tag i allafall!



Skarrelurre..

Jag vet inte varför men så fort jag är hemma hos syrran så snackar vi alltid på det här sättet: "Tarre du fram glarren, chirren och lärren, ta med dig garren (gaffeln!!) och skårren så gör vi dirre".. Helt idiotiskt.. men så pratar vi med varandra där hemma, kanske inte hela tiden men ni förstår.

Jag åkte med Anna till Östertälje sen hon skulle hem och sen kom Niklas och hämtade mig i Östertälje det var så satans varmt när jag väntade.. Det måste ha varit mer än 15 grader, och kvavt var det!
Hur som så åkte vi hem och Jessica och Albin dök upp en stund senare!
Vi käkade firrepirre (Fiskpinnar) och sen spelade jag och syrran "Ticket to ride".
När vi skulle åka och hämta Sebbe och lämna av mig så märker vi hur det mullrar, ÅSKA (!!!) Me do NOT like. Eftersom syrran alltid ska stå och röka innan vi ska gå så står vi på farstubron och ser verkligen hur regnet rör sig närmre och närmre, det var helt sjukt.. Vi hinner precis kuta till bilen innan det värsta kommer, blixtar och dunder, regn så att det bara smattrar på rutorna.. Helt enormt.
Albin och Niklas som hade varit hos grannen kommer springades, helt dyblöta så vi skjutsar hem dom och ser att Niklas bilalarm har gått igång av regnet, haha. Helt sjukt!

Solen trängde igenom och det var något utav det häftigaste jag har sett, jag försökte fota men jag hade bara mobilkameran och den ger inte ens i närheten av hur det såg ut.. Men det får duga.




Pakeeeet...

Ni som känner mig vet hur jag är med väskor, Jag älskar väskor men jag försöker att hålla mig till att köpa en väska då och då, men nu.. för första gången på länge så behöver jag faktiskt en ny väska och jag har nog inte köpt någon väska på riktigt länge.. Om man inte räknar strandväskan i Grekland så, haha.

Men hur som så skulle jag ner på stan med Anna (W) för att hämta sprit av Faster och Morbror och sen för att kolla på en väska, det fattas 500:- på mitt konto och typ hela dagen förstörs.. Hela dagen hade gått åt helvete, ingenting gick som det ska och lobotimerade (?) idioter skriker med sin hemska röst i klassrummet, fejk-cancerpatienter skriker i klassrummet och en annan brud är så jävla kåt på läraren att hon bokstavligt talat lämnar snigelspår så fort hon rör sig i rummet.. Hur som, det var alltså en mindre bra skoldag.

Jag letade och letade efter en väska i min prisklass (sisådär snålis 149:- ) men jag hittade verkligen ingen som jag fastnade för, in på Accent och kikade och jag blev kär i en underbar "liten" sak.. men 399:- var alldeles för dyrt... Då tar Anna väskan och går till kassan och betalar (!!!!) tokiga människa, så jag fick den i födelsedagspresent... Jag bidde såååå glad (Tack tack tack tack tack)..
Den är i perfekt storlek då jag får plats med både kameran och det viktigaste och sen sist men inte minst mini-lappisen när den kommer!


 

 


Onsdag? Neeej!

Jag insåg precis att det är Onsdag, vilket innebär att det är skola imorgon. NEEEEEEJ! Jag orkar inte, jag har ingen inspiration. Med min tur så går hela lerklumpen sönder imorrn när jag ska bära den till min plats eller nåt sånt. MORR!
Nej jag ska tänka positivt! Ååååh Imorrn är det.....skola.....

Min min...


Eftersom att min dator inte vill leva mer så får det helt enkelt bli en sådan här fram över, jag håller tummarna att Anna kan fixa den i helgen.. Men hur som helst så kommer den här snyggingen på posten om någon vecka!
En Acer Aspire One D250.. Alltså en Mini-laptop, jag känner att jag klarar mig med en sån tillsvidare iaf, huvudsaken är att jag kan surfa och så!




Busskort och Guldfynd..

Vi får se hur lång tid det här inlägget tar att lägga upp.. Min dator har nämligen bestämt sig för att gå sönder i ett tag.. Jag hoppas innerligt att jag får i gång den, men jag misstänker starkt att den inte går att rädda. Men gör den det så blir jag en glad glad tjej igen! Thank god for Wifi på mobilen..

Jag åkte med Anna ner på stan, hon skulle ta med sig käk från Nancy's som färdmedel på tåget till Gustavsberg, medans jag satte mig i min ensamhet för att trycka i mig en pastasallad med Kyckling!
Jag gick runt på stan i ett tag och hann med att handla ett paket till Leija, jag köpte ett jättesött halsband och ett jättesött armband, till det så fick man ett smyckeskrin, Nu var jag dum nog att inte fota det innan jag skickade det men jag hoppas att hon kommer att bli nöjd i allafall.

Jag gick in på Akademibokhandeln för att köpa en penna för 5kr (värsta kapet) och då hittade jag en ny bussficka, kanske inte den snyggaste i världen men klart snyggare än SL's asfula röda!

Nu sitter jag här och har äntligen kommit på hur jag ska få den där lilla piffen på mina "vardags" bilder som jag har försökt att få fram nu i ett par dagar. So - Me happy!


"Plånka" på akademibokhanden för 39:-


Vuxenpoäng?

20100427480 (MMS)

Det första jag någonsin planterat...vuxenpoäng!


Hundrumpa..

20100427479 (MMS)

Han har det bra...han där bak i bilen... Såhär stod Kevin i bilen i ca 2km... Puckohund!


Nyköpings takdekoration..

20100427478 (MMS)

Jag är i Nyköping och vi åkte förbi jysk... Kolla vem som pryder taket till leksaksaffären? Min bästa vän... Whom I miss very much!


Glassläsk?

20100427476 (MMS)

Jag har alltid velat testa Cream soda och nu slank det ner en burk i mammas kasse, haha... Det smakade inte så värst gott... Utan mest som vaniljglass.. Så det gör jag inte om...


Nagellack...

Jag har börjat blivit besatt av nagellack den senaste tiden, speciellt Depend's.. billigt och bra!
När jag råkar springa förbi nagellackshyllan på typ Åhléns eller som i detta fall Ica Maxi så kan jag inte låta bli.. två lack fick det bli..

 

 

Från vänster gott golk: Nummer 187 och Nummer 36...

 

Det här är nog mitt favorit nagellack hittills.. Numero 36.. Och Ja jag vet.. måste lära mig att måla naglarna "jämnare", haha.. är lagom dålig på det!

Bacardi Mojito...



Hur god ser inte den här ut? Jag bara måste köpa en sån till helgen!
Den kostar 169kr på systemet så systemet nästa...

Sällsis!

20100427471 (MMS)

Jag har fått lite sällskap i soffan.. Och åh så härliga dofter han utsöndrar...


Ögonen falleraller ihop...

Jag har haft bättre dagar... men även sämre, skolan var sådär.. Det kändes som att det rent ut sagt gick åt helvete och att jag inte riktigt kom någonstans i mitt projekt trots att jag vet att jag gjorde det. Jag har kommit mycket längre än vad jag trodde att jag skulle göra så det är väl positivt förutom att jag inte alls är nöjd. Men jag tror att det är för att jag HATAR att lämna saker för att det ska bli gjort senare så jag stressar på som fan istället...
Man lär sig väl det också kan jag tro...

Mamma och Pappa kom och hämtade mig efter skolan, trots att jag egentligen inte behövde hämtning.. Vi åkte till Maxi, skopunkten och sen ner till Gnesta, dom ska till Mormor imorrn så jag tänkte att jag skulle hänga med!

Nu ska jag kura upp i sängen, får se om jag får sova någorlunda... Jum-Jum och Kevin ska alltid ligga hos mig i en 120cm säng.. sådär lagom trångt!
Sist så låg Kevin på golvet och Jum-Jum i sängen.. helt plötsligt så vaknar jag för att jag har en mardröm och försöker kalla upp min teddybjörn Kevin, Jum-Jum som måste ha sovit och typ gått i sömnen började skälla och morra på stackars Kevin så han vågade inte komma upp.. haha.. riktigt skoj! Jag fick kasta ner Jummis för att sen locka upp Kevin och då hoppade Jummis upp för att lägga sig som att inget hade hänt, sjuk hund!

Ögonen faller ihop nu så nu ska jag sussa..

Dagens skönaste..



Dagens skönaste kommentar utspelade sig på Max i Södertälje..
Jag skulle beställa en maxbox, kommer fram till kassan.

Max-anställd: Vill du ha leksaken?

Jag: Nää... det spelar ingen roll, jag är inte så hungrig bara...

Max-anställd: Jo men då har vi Lilla menyn...

Jag: Eeh.. Okej, då tar jag en sån...

Lite långsökt kanske, men jag tycker att det var riktigt roligt att han refererade till McDonalds meny istället för sitt eget, haha..



Inte färdig..

20100426464 (MMS)

Såhär lämnade jag den.. Jag är inte nöjd men det kan bero på att jag är trött på den, vi får se vad som händer på torsdag..


Det börjar ta form...

20100426462 (MMS)

Det börjar ta form...


Skaparprocessen...

20100426461 (MMS)

Nu har jag "skissat" upp det jag ska göra i leran...


Projekt..

20100426460 (MMS)

Jag håller på med ett nytt projekt i skolan... är inte riktigt nöjd men det får duga tills på torsdag då jag får börja med detaljerna... Här är iaf första bilden...


I found it... Yaaay!

20100426465 (MMS)

I found it... Yaaay!


Pang!

Jag skjuter mig själv... jag kom på att jag mimade på bussen... Lagom pinsamt!


Olämpligt..

Det kunde inte komma mer olämpligt men jag är helt slut och känner mig febrig och frossig vartannat... Jag skiter i vilket, jag ska till skolan hur som! Jag måste fixa projektet och satsa 100% på reliefen, så imorrn kommer Mampap och hämtar mig i skolan så att jag får hem allt och slipper ta bussen..

Nej jag ska nog gå och lägga mig istället för att sitta här och skriva ett helt meningslöst inlägg..

30 Juni - NU TACK!

 

Jag misstänker att det inte bara är jag som längtar tills den 30 Juni..

 


Underbart, Genialt, Makalöst?

Det finns inga ord att beskriva hur jävla brilliant den här föreställningen var, jag hoppas att Anna laddar upp filmerna på Youtube snart så att jag kan lägga upp dom här, det var grymt!
Ni som inte ska gå: NI MISSAR NÅGOT!

Pinsamt nog så var det folk som grät efter att Bounce hade gått av scenen.. Fast jag måste erkänna att det kändes lite i hjärtat att det inte blir något mer Bounce, någonsin. Men tåra behöver jag inte göra..

Alvaro hade gjort illa benet så han kunde inte vara med, det måste kännas riktigt surt att inte kunna uppträda den sista föreställningen med gruppen, men i slutet så var han med på en "sitt-dans"..
Som jag sa tidigare, efter igår så har min favoritföreställning ändrats markant. Det här var något utav det bästa jag har sett, att man kan förmedla så mycket känsla med dans är helt otroligt!


 



Wunderbar

Dagen har varit underbar, jag iaf njutit till fullo av allt som har hänt.
Jag gick över till Anna för att snacka skit och typ hålla henne sällskap medans hon gjorde i ordning sig och så passade jag självklart på att spela lite Wii.. Jag har haft abstinens nu i ett tag.

Vi tog tåget upp till Södra för att ta den oerhört långa promenixen till Medis för att att träffa Jonny och trycka i oss Taco Bar.. åååh så gott!
Men först så hejjade vi på några utav Jonnys polare som satt på en uteservering, vi stannade till och hällde i oss en varsin öl/cider och sen bar det av mot middagen.

Gulliga Jonny skjutsade oss till Globen sen och sen blev det 2,5 timmes njutning...

Jag säger bara en sak

20100424455 (MMS)

Jag säger bara en sak: WOW!!


And we're off...

20100424453 (MMS)

And we're off... Nu blir det dansa av...


En Anna & Jonny..

20100424447 (MMS)

Vi hittade en Jonny också...


Bounce...

20100424452 (MMS)

...baby boooounce!


Citat..

"Ibland undrade man om den var där eller inte...." Hahahaha


Andy Samberg...

Jag kollar ju på SNL och där finns Andy Samberg... riktigt rolig kille som har varit där i ett par år nu!
Hur som, han är väl mest känd för "Dick in a Box ft Justin Timberlake"  eller "Im on a Boat ft. T-Pain" med "The lonely Island"
Dom här kortfilmerna som the Lonely Island har på sin kanal på Youtube visas ju i SNL... vill dela med mig av några här..

Jizz in my pants..



Boombox

 

 

Like a boss


Maj månad..



Under Maj månad så kommer jag att köra igång med att besvara frågor på 118100 igen och därmed tjäna ihop en sjuhelvetes massa presentkort.
Mina planer just nu är att köpa en bra kompaktkamera då jag inte riktigt trivs med den jag har nu.. Sen blir det en blixt och ett till objektiv.
Jag är däremot osäker på vilket objektiv jag ska köpa... så det får jag forska lite mer om.. Samma sak med kameran, men dom här tre är dom jag suktar efter just nu iallafall.. Men just nu så ser min "Att köpa med presentkorts"-lista ut såhär.


The last Bounce



Som jag skrev igår så ska jag och Anna på The last Bounce ikväll, det ska bli grymt kul.. Vi skaffade oss VIP-biljetter så vi har väldigt bra ståplatser, hoppas jag!
När vi var på Justin Timberlake så hade vi riktigt tur med vårat "ståval", vi hade biljetter till "The sexy dance floor" alltså VIP biljetter som var snuskigt dyra, vi betalade 1800:- för våra, men då köpte vi dom på en annan sida än arrangörens sida.
Hur som så ställde vi oss precis så att vi såg ALLT, vi hade scenen precis 10 cm ifrån våra ansikten och dom 10 cm bestod av en stålhylla där man kunde ha sina drinkar på.
På den konserten så fälldes det ner stora dukar (typ filmdukar gånger 1000) och dom som hade betalat typ 4000:- för sina biljetter för att sitta i baren såg typ ingenting. Så vi hade riktigt tur där. Dom som stod bredvid oss fick den där duken nedhissad rätt ofta precis framför ögonen, thihi.. Skadeglädje at It's best!
Justin var för övrigt den bästa konserten jag någonsin har varit på.. Den hade ALLT!

Men åter till Bounce, jag har sätt de flesta "nya" föreställningar förutom Gökboet.. Min favorit var nog The Score, som även var den första jag såg... Eller den som var förra året; Caution! Men jag har starka misstankar om att det kommer att ändras nu efter ikväll!

Så ha en superbra kväll, för det ska jag minsann ha...

OSA much?





En sak som verkligen irriterar mig är när folk inte svarar på om dom kan komma på fester m.m.

Ska det vara så svårt att skicka ett enkelt sms eller ringa ett samtal och säga "Nej du tyvärr jag kan inte" eller kanske "Jo det skulle va trevligt men jag vet inte om jag kan än, jag hör av mig när jag vet mer om det är okej?".
Det känns som att det är en stor brist på sånt folk nu för tiden!

Den grejen jag har i tankarna nu är att jag har skickat ut ett sms till ca 12 personer ang. att hitta på något på valborg.. Jag har fått 4 svar.. 4!! Varav ett svar fick jag under samma dag, resten fick jag muntligt när vi pratade på telefon.. Men vad är grejen? Jag kan förstå att man inte vet när man väl får meddelandet, men det är väl inte så svårt att skicka ett svar och säga att man "ska kolla, jag hör av mig"? Är det så för er också? Nej jag blir trött på det hur som helst iaf..



Facebook spel..

Treasure Isle, Vampire Wars, Mafia Wars, Sorority Life, Farmville, Cafe World, Fishville... herregud, you name it, det finns hur många spel på Facebook som möjligt.
Senaste i "svängen" är ju Treasure Isle, jag tycker fan att varenda människa verkar spela det här spelet.. okej, inklusive jag.

Men hur kul är det egentligen? Det man gör är att trycka på olika rutor för att ens gumma ska gräva där och förhoppningsvis hitta en skatt som gör att man kan få mer XP och sen gå upp i Levels. Är det verkligen idealspelet?
Jag är en utav dom som har fastnat i det, om man tänker efter så kommer iaf jag fram till att det är skittråkigt.. Gör du? Men.. jag väntar fortfarande på att folk ska skicka Energy Packs, Mangos och Gems så att jag kan fortsätta gräva skatter runt om på öarna.
Get a life? Jo kanske.. Eller?




Önskelista..

En liten önskelista till min födelsedag:

1. Spel, alltså bordsspel... B la detta: http://www.worldofboardgames.com/boardgame-info.php?boardgameID=109&page=2
2. Örhängen (ÄKTA SILVER) eller Blomdahl's krokar..
3. Presentkort på LINDEX
4. Lush grejer.. (Dusch-version alltså)..


Ah jag kommer inte på något mer...


Haha!

Jag pratade med Anna nyss och så ska vi lägga på, jag brukar oftast vänta på att den andra ska lägga på för att jag inte ska råka skita i att säga hej då m.m. så jag väntar men det är fortfarande tyst i luren, jag tror ju självklart att hon har lagt på men att det fortfarande brusar lite i telefonen (kan ju göra så ibland) så efter en stund så hör jag "Ska ru lägga på eller?" hahahaha... Båda är alltså lika jävla lata och orkar inte trycka på knappen för att lägga på utan väntar på att den andra ska göra det, haha.

Ticket to ride..

Syrran kom och hämtade mig tidigare idag och vi skulle på jakt efter den nya Marabou Polka - No luck btw, Efter en visit på Willys så åkte vi ut till Skarlunda för att umgås och snacka skit... men mest för att jag skulle laga mat åt dom tror jag, haha. Tyvärr tyckte inte jag att maten blev god, men syrran och Niklas smaskade i sig i allafall.

Jessica har pratat om ett spel som heter "Ticket to ride" hur länge som helst och nu har dom äntligen köpt det, först spelade jag, Jessica och Niklas och sen så spelade jag och Jessica med Sebbe. Spelet var hur som helst URSKOJ så det ska spelas ordentligt i sommar.. Ska låna det någon gång så att jag kan spela med typ Anna och Jonny..

Vi hann även med en liten promenix i den "fina" vädret med kameran, blev hemskutsad vid 22.30 om inte ens lite senare, så nu är jag riktigt trött... Ville bara skriva ett snabbt inlägg och sen ladda upp bilderna på Facebook.


Tottohästen...

Inbakad fläskfilé med paprika & lök smakande Philadelphiaost..

 

 

 

 

 

 




 

 

Efterrätt... Fruktsallad, mycket mumsigt!

 





Sorkar har varit igång hemma hos syrran, det har blviit värsta mönstret..riktigt coolt!

Citat...

Haha, pratade med Anna i telefonen förut om att hon hade pratat med sitt "åh så idiotiska ex" och då kom det störtsköna kommentaren: "Eh jag måste fan ha varit full under hela förhållandet", hahahaha!

Bounce baby...Bounce!

Tiden har gått så satans snabbt, Imorrn är det Bounce på Globen och det känns som att det var jättelänge sen vi beställde biljetterna och att det är flera månader kvar tills dom ska uppträda, men nej då! Imorrn står jag och Anna inne på Globen (VIP-plats I might add) för att dansa och njuta till Sveriges i särklass bästa dansgrupp!




Heavenly... Så jäkla gott!

20100423438 (MMS)

Heavenly... Så jäkla gott!


Bloggkoll

Följ min blogg med bloglovin

1171

Herregud, jag har suttit och kopierat - Klistra in 1171 stycken blogginlägg från mina gamla bloggar till den här..

Nu är jag här i allafall och anledning till att jag har bytt ännu en gång denna månad är för att det helt enkelt är vissa personer som inte kan sluta låta mig vara ifred.
Okej, jag är mycket väl medveten om att det här är en offentlig blogg och vem som helst kan läsa detta, så varför egentligen haka upp sig på att 2 idioter har adressen?
Anledningen?  Jag kan inte koppla av när jag vet att dom springer runt och snokar hela tiden, jag vill hela tiden vara den personen som bara borstar av skiten från axlarna och går vidare, skriver på och inte bryr mig om att dom fortfarande inte kan släppa att läsa om mig och mitt liv.
Men jag kan inte, det irriterar mig så fruktansvärt mycket att jag snart spricker och därav bytet..

Att påstå att man inte är ett dugg intresserad av någons liv och gång på gång visa att man inte betyder något och sen gå in på den personens blogg flera gånger om dagen är sjukligt.
Varför då inte bara erkänna att "Kan vi prata, jag vill fortfarande veta vad som händer i ditt liv?" Det här handlar inte om att den personen behöver veta om jag skriver något hemskt om hennes barn (vilket jag ALDRIG någonsin skulle kunna göra) utan det här handlar om ett sådant kraftigt sjukt kontrollbehov att det inte ens finns några ord att beskriva det.

Så jag hoppas att jag kommer att få vara någorlunda ifred från dom här två personerna nu.
Jag är inte intresserad av att ha dom här personerna i mitt liv och jag vill inte att dom ska veta vad som händer i mitt liv!

Så jo jag smickrar mig själv, för jag vet att det handlar om att hon måste ha kontroll över vad som händer i mitt liv och det handlar inte ett skit om något annat. Herregud, var vuxen för en gångs skull!
Så nu släpper jag det här en gång för alla!

Zakynthos

Jag och min bästaste vän Anna var på Zakynthos i somras, det var första gången jag åkte till ett varmt land och det var helt underbart. Tyvärr är jag en sån person som fastnar för ett ställe, så jag vill dit igen.. Men jag misstänker att jag får nöja mig med något annat ställe nästa gång jag åker utomlands.



 


Det finns ju X antal bilder på Facebook för er som är några utav dom lyckliga som har tillgång till den skiten, haha.
Men det var ju inte bara bilder som fanns, jag fick äntligen klartecken från Anna... sisådär 8 månader efter att vi kom hem, jag har glömt bort det liiiite..







Vi åkte båt runt Zante och innan båten tuffade ut på havet så hann jag filma Zante stad...




Haha, det var en skitsnygg målare som målade bredvid våran favoritrestaurang... jag filmade lite i smyg, vågade inte gå fram - tönt! Däremot gick Anna fram till honom och han babblade länge om hur mycket han ville måla av henne för att hon var så vacker.. Så varje gång efter det så hamnade vi där snackandes med honom...




What do I say, haha...





 

Efter en fishbowl så mår man mycket bra och har väldigt roligt...haha..


Emil

Jag satt och tittade igenom min mapp på datorn och hittade lite gamla filmer, under kategorin djuren så hittade jag två filmer på Emil som spelar fotboll, underbara vovve! Han älskade verkligen bollar och gick verkligen in i spelet..


Emil.. sov sött gubbe lilla..!

 

 


Middag och tv-serier..

Äntligen hemma igen.. har varit i skolan som sagt och sen åkte jag ner på stan för att träffa Anna för middag och skitsnack.. Alltid trevligt!
Nu blir det tv-serier och sen bara ta det lugnt..

Sen ska jag försöka mig på att fixa Hanna och Mollies bloggar som jag har sagt i en vecka nu!

Härliga skola..

Eller inte, ironi är min bäste vän... Jag ska alldeles strax ha ett möte med min lärare för att se hur duktig jag har varit! Jag har 2 veckor innan projektet är slut... Så jag kommer att ta hem lera för att fortsätta ordentligt hemma... Plus att jag måste prata med Anna och Jonny om en bra tid för fotografering... nu kommer läraren.. Byyyye

Skola

Jaha, så var det dags för skolan för första gången på länge... kanske ska sätta på sig strumpor och tassa ner mot bussen? åååååh jag har verkligen inte någon inspiration idag. BLÄ!

Jag och mina TV-serier..

Mina tv-serier och jag...
Okej, jag kan nog erkänna att den här gången har det gått lite för långt... Jag är en sån som måste kolla klart på alla säsonger även fast serien är ganska usel..

Jag har kollat igenom "The secret life of an american teenager" som är okej i krig.. Nu har jag börjat med... wait for it... "Degrassi: The next generation" , den serien har gått på 5:an och när jag gick i gymnasiet eller högstadiet (tror att det var gymnasiet) så fick vi kolla på orginalserien "Degrassi high", uruselt och vi skrattade ordentligt när vi kollade på den.
Det roliga är att det är 9 jäkla säsonger på den här serien.. så nu har jag något att kika på här framöver, har kollat till och från på femman, så vi får väl se... det är tydligen mycket drama i det!

Som sagt; No life.. haha!

Äntligen..

 




Äntligen så är jag på väg hem... Har dragit mig lite för att åka hem, samtidigt som jag vill vara hemma så pallar jag inte... Kanske handlar det om att jag inte pallar att vara ensam just nu!

Nej så jag tar på mig mina asbra nokia hörlurar och sätter på Hero of war och diggar vidare här på tåget... Imorgon blir det skola för första gången på länge, sen på torsdag så blir det ännu ett underbart studiebesök med muppklassen, det positiva med det är att vi oftast får käka på en riktigt god restaurang.. Me like!

Vi ska på berwaldhallen (?) och se när dom har genrep där... jag hoppas att det är vacker musik ala soundtrack och inte en massa mozart typ.. Misstänker dock det sistnämnda!

På tisdag ska jag storstäda och tvätta tänkte jag, Det ska faktiskt bli rätt skönt att få det fixat i garderoben. Nej jag ska räkna pengarna jag kidnappade från Nicke.. Buuuh bye!


(uppdaterat mobilinlägg)

Avatar

Jag, Pappa och Nicke sitter och kollar på Avatar just nu... Den är lika bra som jag kom ihåg att den var... Helt magisk! Jag älskar den och vill flytta till Pandora genast,haha.

Strandsatt

Det skulle inte sitta helt fel att vara strandsatt på typ Kreta nu med sisådär 10000 och bara njuta och softa, ååh jag vill till grekland igen. Nu. På en gång. Eller i slutet av Augusti kanske. Yes. Please.

Iscensatt? Nää

Okej, första bilden är INTE iscensatt... Men lika söt ändå, haha.. Den andra bilden däremot, där kom jag in och skulle mixtra lite!





Mina små..

..sötnosar!
Jag skulle försöka mig på att göra en väldigt snabbt uppsatt fotostudio hemma hos Mampap, det gick väl mer eller mindre åt helvete, med tanke på att belysningen inte är den bästa eller ja, jag har helt enkelt inte utrustningen för att göra en egen fotostudio, haha men man kan alltid försöka!
Well well, här är iaf resultatet och det får helt enkelt duga för tillfället.. Enjoy!



Valborg

Det är ju valborg om 2 veckor.. Vill hitta på något, grilla.. dricka lite gott, snacka massa skit och bara ha det supertrevligt... Hmm..

Whooao (spökljud)

Det är så svårt att skriva ett läskigt ljud, men det får duga... wooooaahhoaaaoo...!
Jag har en läskig känsla, att något som inte är så kul ska hända... jag kan inte sätta fingret på vad, det är iaf jobbigt och jag tänker på det hela tiden... Jag känner på mig att det är någon av mina vänner som mår dåligt men jag vet inte!
Jag tror inte att det är Anna, för det hade jag nog känt på ett annat sätt... men men, vad ska man göra..

Jag kan inte trakassera alla mina nära och kära för att se hur alla mår, nej..

När det gäller Anna så har jag ofta rätt.. Jag kan sitta och få en stor jävla klump i magen, skicka ett sms eller ringa och då stämmer det.. typ när hon bodde tillsammans med sitt ex, många gånger då dom bråkade så fick jag en äcklig känsla i magen och direkt när jag skickade ett sms så fick jag svar (oftast när dom hade slutat att bråka) att jag fan inte var klok som kände på mig allt det där... scary!

Hur som så är iaf känslan något utav det läskigaste jag vet... att känna på sig att någon man älskar inte mår bra!

Åldernoja? Jag?

Herregud, den senaste veckan har jag 2 (snart 3) inlägg som handlar om att jag håller på att bli gammal.. och Ja, jag har lite åldersnoja!
Jag vill bilda familj och få ett bra arbete, utbilda mig m.m. men jag tänker inte gå på världens första tönt och ploppa ut en massa ungar och sen vara olycklig resten av mitt liv för det... utan det tar den tid det tar, jag trivs med att vara singel, visst saknar man närheten men det är sånt som man får ändå liksom...

Shit the same, det jag skulle komma till var att i inlägget nedan så skrev jag "vi kan leka att det var en 25-32 årig karl istället"..  Shit, nu börjar jag bli gammal. för ett par år sen så var det så jäkla gammalt med 30, när ens gamla kompisar och så vidare fyllde 30 så kändes det som att dom blev jättegamla, och tankarna när man var sådär 20-23 var väl "herregud, aldrig en 30-åring fy fan vad gammalt", men nu är det till och med över 30..
Shit, 78:orna är 32 och 79:orna 31.. och inte på tala om 77:orna... 3 fucking 3.. Herregud! (okej jag vet att åldern är ganska obvious om man räknar men jag vill försöka mig på ett statement här så shut the f*** up och läs vidare) Jag kommer ihåg när 78:orna var 23-24.. Jag kommer ihåg när en gammal polare fyllde 25 (visserligen 80:a) det kändes riktigt gammalt, nej fy fan!

Dags att vakna upp Lisa.. du börjar bli gammal... Gammal som gatan, du är född 1984 och det är INTE långt kvar till det hemska 30 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Lisa bakar..

Jag fick för mig att baka igår, jag är en sån som kör i lite allt möjligt för att se om det blir gott.. Grunden var Kladdkakemuffins, varav jag hittade ett superbra recept på Tasteline, men ville tillföra det lilla extra... Vi hade Apelsinkrokant (maraboooou) och marschmellow fluff tillgängligt, vad gör vi då? Jo vi experimenterar lite..

Här är receptet... det som är tjockt är det jag har lagt till...


Kladdkakemuffins

12-15 st
100 g margarin
2 ägg
2 1/2 dl socker (tog ca 2 dl socker med tanke på att chokladen och fluffet är så sött)
1 1/2 tsk vaniljesocker
1 krm salt
4 msk kakao (liiite mindre kakao med tanke på chokladen, men gillar man choklad? go for it)
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
ca. 2-3 msk (kör på om du gillar kladd) marschmellowfluff
ca ½ 200grams Apelsinkrokant (även här, kör på om du gillar choklad)



Smält margarin och låt svalna.
Vispa ägg och soker poröst, tillsätt de torra ingredienserna bakpulvret blandat med mjölet. rör ner det avsvalnande smöret. Hacka chokladen till relativt små bitar, inte pyttesmått.. man ska känna dom i muffinsarna.
Häll i marschmellowfluffet.. (vanliga marschmellows funkar utmärkt..)

fyll muffinsformar till ungefär hälften med smet.
grädda i 200 grader i ca 10-12 minuter.






4/5 möjliga... Fick kommentaren "Gift dig med mig?" När dom hade smakats på... (okej, sen att det var mammas 50+ väninna som sa det kan vi ju stryka och leka att det var en typ 25 till 32 årig karl...haha... )

Tjockiskläder

När jag handlar kläder så brukar jag oftast handla på Ellos, där finns det största utbudet av snygga kläder för oss tjockisar som inte vill se ut som tanter... Var precis inne på deras sida och satan vad besviken jag vart.. Det fanns nog ingenting som riktigt brände fast i näthinnan och ingen "ÅH DEN VILL JAG HA" - känsla.
Jag tassade in på Lindex sida och oj, där fanns det massor av grejer som inte var tantiga.. det känns som att dom äntligen har fattat att det inte bara är gamla tanter som är feta (det är inte okej att vara fet alls med tanke på hälsan men kanske inte det lättaste att gå ner i vikt)..

Inne på Lindex finns det hur snygga leggins som helst, t om såna som finns för smala och normalstorlekade människor, lackade, skinnimitation, nitar m.m. 
Okej, vad vet jag... vissa verkar tycka att leggins är "soooo last season", men eftersom att jag får hålla mig till tjockisavdelningen så kommer tyvärr "sooo last season"- kläderna till oss sisådär 1-2 år efter att det har varit inne på smalisavdelningen.. Men jag tycker mig ha sett liknande leggins på Gina b la..
Plus att leggins måste vara något utav det skönaste plagget som finns, jag HATAR Jeans, förut älskade jag Jeans... sen öppnades mina ögon för leggins.. hahahaha.. okej jag överdriver, men det är sällan, VÄLDIGT sällan jag har på mig jeans nu för tiden.
Det var ett jävla tjat om leggins... Ska hålla käften om det nu..


Hur som så hittade jag iaf en riktigt snygg "outfit" till min födelsedag, ska se om jag kanske har råd att handla det denna månad, beroende på.. Plus att jag MÅSTE skaffa nya örhängen, det här funkar inte längre!

Tant?

Jo jag är nog en gammal tant.. Jag sitter hemma hos Mamma och Pappa en fredags kväll och kollar på så ska det låta och pratar med Mamma hur charmig Alexander Rybak (?) är.. Haha.. I know! Jag skyller på att jag är pank och att mina vänner är upptagna på annat håll!

Seg vecka..

Det har varit en riktigt seg vecka och jag har varken varit i skolan eller gjort så mycket annat heller för den delen, några möten hit och dit är väl ungefär det man har hunnit med..

Tog tåget ner till Gnesta och jag funderar antingen på att gå ut och gå själv eller tvinga med Mamma eller nån så att jag kan fota lite... Jag är riktigt sugen på att leka lite med kameran, det var faktiskt ett tag sen nu.

Jag var jättesugen på att blogga och hade massor att skriva om - trodde jag.. nu när jag väl sitter här så känner jag hur blogglusten försvinner ut fingertopparna, fan vad trist!
Jag ska försöka fixa min design, är inte alls nöjd och känner att det är mycket som behövs ordnas till.. Sen ska jag fixa till Hanna och Mollies bloggar också, men det får jag göra när jag är hemma.. Jag har alla bilder m.m. på min dator.

Nästa vecka blir det åtminstonde skola och några möten på det.. Plus att den 24:e (?) så är det BOUNCE... det ska bli så jäkla skoj! Vi har VIP också, hmm... undrar lite om man får ta med sig systemkameran?

Underbar

Sitter på bussen hem och tänker otroligt mycket just nu, imorrn ska jag till läkaren och prata.. skönt!

Gammal




Jag känner mig riktigt gammal idag, min läkare (som för övrigt är skitsnygg) ringde mig imorse för att tjata lite på mig! Jag har fortfarande inte lämnat dom proverna jag ska, jag har lågt blodvärde och dom vill följa upp det.
Nu kollade jag och några av orsakerna kan vara leukemi, ja men bra där! Jag sa precis till Anna  "Ah men det är säkert cancer eller nåt"! Eh tvivlar starkt på att det är något allvarligt iallafall.

Men hur som så sa han uttryckligen "Det är väldigt vanligt hos kvinnor i din ålder" - WHAT THE???
Inte okej, även om han menade att "det är vanligt hos unga kvinnor" så kände jag ett litet sting i hjärtat.
Men men, man blir väl inte yngre med åren så det är väl bara att vänja sig.. snart kommer väl någon snorunge och kallar en tant, haha!


Skola

Det känns som att jag inte har varit i skolan på evigheter, jag var hemma idag och veckan innan påsklovet så var jag hemma.. Attans! Men men.. Jag vet iaf om det så det är bara att ta tag i det.. På torsdag blir det skola och då börjar jag på projektet ordentligt.. Jag måste prata med Jonny som ska hjälpa mig när det gäller projektet som jag ska ha hemma, och plus att jag måste till clas ohlson för att köpa några lampor som behövs.. och sist men inte minst se till att Anna är ledig!

Tröttsamt

Jag känner att jag inte orkar med den här skiten och allt kontrollbehov, det känns så satans patetiskt att folk måste kolla vad fan som händer i ens liv mer än 1 gång per dag..! Att folk påstår att dom inte alls himdrar är ju så jävla mycket skitsnack att det inte är sant.. Tycker då att när man påminns om det att man kanske gör något åt det istället för att fortsätta låta andra lida.. Jaja! Jag är trött på att vissa äckel kan bete sig på ett visst sätt och när jag gör det så blir jag en sån hemsk människa... Trots att den personen precis har gjort samma sak!

Nej nu lägger jag ner det här, det är inte värt att ödsla mer energi på hemska människor!

9/11

Jag och tjejerna satt och snackade och kom på något sätt in på 9/11...Håll i er.. Mollie visste inte vad det var för det var eller vad det handlade om, helt sjukt! Vilken jävla skola...dom har alltså inte tagit upp det alls.. Men hur som så fick jag detta sms av Mollie idag,hahaha..lägligt?



Happy Birthday

Fan jag fyller år om mindre än en månad... Shit! Jag får se hur jag firar.. Är det så att det inte kommer så många så tänkte jag ha typ en middag bara, kanske bio också... Btw. När fan ska "Remember me" komma ut på PB? Nu tack!

Kreta

Jag är grymt sugen på att åka till Grekland och typ Kreta dårå.. Men det är lite dyrt att dra iväg sådär impulsivt liksom! Italien lockar extremt mycket, jag vill typ till Rom..ååh, jag vill resa!

Sommarplaner

Oooh jag VILL göra mycket i sommar men jag vet inte hur mycket jag kommer hinna med och ha råd med..
Det som har kommit upp på tal är: Roadtrip, Dublin, Kryssning, Sista minuten... Ja, det är mycket.. Det krävs och tåls att tänkas på, jag vill så gärna till Grekland igen.

En sak som är helt säker är iaf att jag ska följa med Mamma, Pappa, Mormor och Nicke ut till Vibäck i några dagar.. Dom ska vara där i en hel vecka, men jag vet inte hur länge jag blir där.. Kevin älskar stället och det är så satans avkopplande att vara där, så det ska bli skitmysigt med en massa grillningar och promenader runt omkring.. Bäst av allt? Me have my camera now.. det lär bli en del foton.
Syrran m familj är där samtidigt också, det ska bli kul... kommer nog kräva en kväll med piggelindrinkar och skitsnack. Ett måste!
Jag längtar fakitskt lite.


Hemma

Jag blev hemma från skolan idag, utan att berätta för mycket så har jag inte sovit för att jag har haft ont i magen.. Aj aj aj!
Jag somnade ordentligt runt 6 imorse och sen vaknade jag halv 11.. Men nu är jag i allafall bra igen.

Nej nu ska jag fixa lite, ska åker ner till Gnesta sen och hämta Kevin..

Skorpa

Jag skulle ta håret bakom öronen och fick med denna lilla grej i handen, haha. Skorpan från tatueringen i örat har tydligen ramlat av hel, och inte då och då som dom andra jag har haft.



Kalaspuffar..


Jag är riktigt sötsugen och jag har ingen frukt och inget godis, och vem orkar gå och handla nu? Inte jag iaf... Så jag letade i skafferiet och hittade kalaspuffar, haha.. Det stillar sötsugen iaf!

Vackert..

Solen går ner utanför mitt fönster och idag lyckades jag fånga det ganska bra på bild :)

Skit

Det funkade tydligen inte...

Lösning

Hmm... jag tror att jag kanske har hittat en lösning.. Det finns nämligen något som gör att man kan ta bort vissa IP-adresser från bloggen, den personen kan alltså inte komma in på bloggen via en specifik IP-adress! Tråkigt nog så kan jag inte luska till mig alla IP-adresser den där människan använder sig av, men iaf den vanligaste... Vi får väl se hur länge det håller!

Hemska

Vissa människor är rent ut sagt hemska... och hur i helvete gör man för att bli av med dom? Ska man ta det som en komplimang att dom är så pass patetiska att dom inte kan låta en vara i fred?
Jag vet inte ens vad jag ska säga... Det är så jäkla sjukt att det inte ens går att beskriva.

Kontrollbehov? Nej.. vad är det?

Videoblogg





Jag och tjejerna hade tråkigt och ville göra ett hej då - videoinlägg, haha..

Appar

Efter att Anna köpte sin supermobil.. (jag är bara liiite avis) så fick jag för mig att verkligen utforska min mobil, så jag gick direkt till ovi-store och fixade ner X antal appar till min E71, det finns hur mycket som helst... Så nu ska det installeras och lekas lite...

Tomt

Satan vad tomt det är nu när tjejerna har åkt hem.. Men det blir ju lätt så när man umgås i en hel vecka med någon!
Konstigt nog så har vi inte råkat i luven på varandra någon gång, vilket är riktigt skönt... jag tycker att vi kommer skitbra överrens och jag har iaf haft jätteskoj, vilket jag tror att dom också har.

Jag och Hanna låg uppe till 5 härom natten och bara pratade om allt möjligt och skrattade tills vi grät.
Jag hoppas verkligen att dom känner att dom kan prata om vad som helst med mig, men med tanke på allt vi har pratat om den här veckan så känns det som det.. Underbara tjejer.

Vi pratade om att dom ville komma hit för att bada i sydpoolen, så det vore ju skoj om både Hanna, Isac och Mollie kan komma typ en helg bara och umgås och bada m.m

Igår satte vi uppe till 2 för att fixa både Hanna och Mollie's bloggar, dom blev iaf nöjda, jag ska finjustera lite någon dag med några saker som fattas..

Nej nu har jag sisådär 10 stycken avsnitt av olika program som jag har missat, så jag har iaf något att göra idag.

Hanna gästbloggar

Lisa och Mollie är ute och går med Kevin.. och jag tänker ladda upp lite bilder från när Mollie och jag klär Kevin i går ^^
Det var asså jäte kul.. Mollie och jag satt och skrattade i flera minuter medans Lisa var i duschen!

Visste ni att hon duschar typ jätte snabbt? :o ^^

Fin bild va?


Han hade byxor oxå..




Haha, Mollies min!
















Hahah, sååå himla kul det var :D

Men då..

Fortfarande så har inte Leija ringt... jag blir så ledsen, funderar verkligen på om T säger att Leija ska ringa bara för att knäcka och strö salt i såren ännu mer... idioti!

Visit

(skrivet för ett par dagar sen men blev aldrig publicerat för det var fel på datorn tydligen)


Jag, Hanna och Mollie gick ner på stan för att möta Anna.. Vi gick in på The phone house och kikade lite, Anna fick sig ett litet kap och jag måste erkänna att jag är liiite avis trots att jag ändå älskar min nya mobil..

Hanna och Mollie springer runt med min kamera nonstop och det är riktigt skoj faktiskt, dom använder dom manuella inställningarna och sitter inte med auto, vilket jag tycker är superskoj. Det är väl åldern kan jag tro.. när man är ung så vill man kanske lära sig mer och tar till sig det nya istället för att vara i säkerhetsbubblan liksom, jag menar båda tjejerna har fått skitfina bilder på olika saker och fotograferar bättre än folk som har haft systemkamera i flera år..
Å andra sidan så kan vem som helst fotografera bra med en systemkamera, använder man auto eller typ porträtt/sport/natt funktionerna non-stop så blir det lätt så att bilderna blir "perfekta".. Men själv tycker jag inte att det handlar om perfektion, det är ju kul att kunna se vad som behövs för att bilden ska bli perfekt och inte bara press and shoot typ.. Övning ger verkligen färdighet och genom att ha för kort eller för lång slutartid, för hög eller för låg bländare m.m och verkligen lista ut vad som behövs, det är det som är charmen i fotografering... inte någon satans autofunktion..seh man behöver ju definivt inte ha någon systemkamera

Nej man kanske ska vara lite social nu och hjälpa till med maten, hihi..

Roadtrip

Gårdagen var en bra dag.. Jag, Hanna och Mollie gick över för att äta frukost med Anna och Jonny och sen bestämde vi oss för att åka till Nyköping för att äta på Max och gå ut och gå lite... Vi parkerade utanför mormor så vi hann säga hej till henne, Mamma och Pappa var tydligen där också så vi passade på att hämta Kevin.. Prima Balleringa! Det var hur som riktigt trevligt och jag låter helt enkelt bilderna berätta istället för att göra jordens inlägg om hur kul eller inte kul vi hade, hihi!

Efter Nyköping så lekte vi med Anna och hade riktigt trevligt.. Gick till Willys och sen åkte vi hem och nu väntar förhoppningsvis en riktigt trevlig dag med Anna, Hanna och Mollie :) Lite tjejkvälls time..


First stop... Max Nyköping.

 



Haha Mollie hittade en hatt...

 


Här blir folk tvingade att vara med på kort...

 


Det sista gruppkortet.. märks det att folket börjar bli irriterade på alla gruppfoton?

 


Haha Kevin skulle verkligen upp..

 


Finaste Kackah!

 


BFF forever, hahahaha..

 


Vid Laxtrappan i Nyköping..

 


Anna är mästerfotograf...

 


Haha skönaste bilden..

 


Utanför Mormor...

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Den här bilder ser ut som en människa står naken på händerna.. helt sjukt!

 


 


Babbel..

Jag tänkte vara lite osocial och skriva ett inlägg om dagens bravader, men jag orkar inte... tar det imorrn medans tjejerna sover istället.

Onsdag

Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt, vi tassade över till Anna för att umgås med henne och Jonny, det var riktigt trevligt.. en tripp ner på stan, lite Willys för att handla massa gott och sen supergod Tacos..

Vi försökte oss på att spela TP men vi tröttnade och snackade en massa skit istället.. Jag och tjejerna gick hem vid halv 1 tiden för att sussa kudde men det slutade med lite babbel.. eller lite och lite, haha..
Tack alla underbara för en bra dag!

 

 

^^

 

µµ

 

Underbaraste!

Frulle

Nu blir det frulle tajm hemma hos Anna med Hanna, Mollie, Jonny och självklart Anna.. träääävligt värre!
Kanske ska klä på sig?

Satans huvud..

..värk, igen... blir tokig!
Jag, Anna, Hanna, Mollie och Jonny ska ner på stan och sen blir det iväg för att handla middag till att äta Tacos... MUMS!

Finbesök..

Igår så fick vi ett ryck och åkte ner och träffade Anna och Jonny nere på stan och sen tassade dom med oss upp för att snacka skit i några timmar, riktigt trevligt faktiskt..
Efter ett par suckar från mig, Hanna och Mollie så klapprade dom hem..




Hoppla Jonny-Ponny

Sister sister

Igår tog vi en tripp ut till Skarlunda för att hälsa på The Wirsands, trevligt trevligt.. det bidde lite korvgryta, studsmattehoppning, lite titt på hästar,  Wii och skitsnack...












Hahaha...



Jag älskar Mollie's ansiktsuttryck..



Rob har varit i farten..











Det är ingen fara Jessica, luftgevär..;)



Mollie var stencool med bössan, haha..

BuddahBubbahBullar

Vi vet fortfarande inte hur vi kom fram till namnet, men hur som så har det blivit lite utav en tradition att baka bullar när tjejerna är över.. och Igår var det dags igen. Dom blev mer än bara bra, dom blev uuuunderbara!











Lite jäst..




Lite mjöl...



Lite socker..




Jag kavlade och kavlade... ser ni vad det blev? hihi! (okej, ön brevid är liiite iscensatt..)


Trött? Jag??

Satan vad trött jag är... Jag och Hanna låg och babblade ett "Lisa och Hanna" - snack igår och jag fick inte sluta prata, tillslut slutade jag och prata och då märkte hon inte det, är jag så tråkig? haha..

Jag har precis satt en deg i bakmaskinen så det blir mumsig frukost med nybakat bröd.

Ska försöka hinna med ett avsnitt av Life unexpected innan tjejerna vaknar..

Falis

Oj vad trött jag är... Vi kom hem runt 20 och bara tog det lugnt.
Vi åkte ner till Gnesta för att träffa Mamma och Pappa och Nicke, vi bidde bjudna på falukorv och mackisar.. Mumsigt fullibiblan, imorrn blir det som sagt buddhabubbabullar och sen blir det troligtvis att hälsa på Jessica med familj!
På onsdag ska vi leka med Anna och Jonny, Twilight kväll all the way, OCH Dirty Dancing och Pearl Harbor... sova? Nej vad är det?

 

 

Duktiga Mollie fotograferar!

Testkörning av det nya stativet jag fick av Pappa


Söta Mollie

:D

hejhej! jag har oxå en egen kategori nu, men Lisa kommer att ta bort både min och Hannas :(


/ Mollie*

Måndag

Eftersom att Hanna-panna inte ville följa med ut och gå så tog jag och Mollie bussen ner till Willys för att handla ingredienser till BuddhaBubbaBullar.. Muuuums! Det blir väl bak imorrn kan jag tro... får se hur många som blir kvar när Mollie har varit i farten ;)

Nu ska vi jetta ner till Gnerre och hälsa på..

Hanna



Haha, första är tagen idag.. och den andra är tagen i december!

"Hanna." är en kategori bara för mig, asså hanna.
Jag kommer att skriva typ om att jag är mycket snyggare än mina syskon ;)
Visa bilder på BARA mig. Fast jag tror att Lisa hinner ta bort kategorin och låta det typ stå att det är gästbloggare.

Men whatever.. 
Min blogg är HHANNANIILSSON.BLOGG.SE




X

Citat

Hanna: Gud vad ful Mollie är..
Lisa: Men sluta.. du är också ful ibland...

Impulsåk..

Jag och tjejerna tog oss en vända ner till Gnerre för att hämta Kevin efter en middag på donken..
Har haft en riktigt bra dag och misstänker att det blir ett par till, imorrn ska jag och Mollie (fröken Hanna ville sova vidare)











Påskmiddag..

Lite sen uppdatering men igår fick jag migrän på kvällen vilket gjorde att jag kurade upp mig till en boll i sängen och grät mig till sömns innan 22.30.. Idag är första huvudvärksfria dagen på länge - SKÖNT!

Gårdagen var iaf jättetrevlig, vi åkte hem till Syster och vi blev runt en 18 pers.. Kommer inte ihåg och orkar inte räkna just nu, men först blev det sill och nubbe.. dvs en köttbulle och ägg för barnbordet.. där jag så fint ingår vid såna här tillställningar, haha.
Efter sillen så blev det världens godaste kycklinggryta... Den var riktigt god och jag måste skaffa receptet på den snarast.
Vi drack lite cider, snackade lite skit, spelade lite wii... Sen bidde hem i sängen.


Albin balbin kraxmaskin..

Irene, Mormor, Jessica, Ove och Nicke..





Ägg ägg ägg...Ysch!


Mamma,Jag, Mormor och Jessica... (Gud vad mormor har blivit gammal..)



Försökte få Nicke på bild.. icke sa Nicke, hahaha..



MUMS!

Niklas och så Robert nere i hörnet..

Min snart 40-åriga storasyster...vi? barnsliga? näääää...

Städa och diska..

Jag är helt slut, jag har diskat och bytt sängkläder, tvättat och plockat undan... det ska dammas,  dammsugas, diskas lite till och torkas golv..!
Storstädning på gång.. får nämligen storfrämmande idag, underbara Hanna och Mollie kommer över på besök... dom blir här tills dom åker hem..haha, jag ska nog sätta mig och skriva ner en liten inköpslista för att tvinga tjejerna att följa med till Willys sen och handla!

Hero of war..

Det är inte ofta jag hittar en låt som får mig att rysa, en låt som kan få mig att börja gråta.. Jag kan inte sätta fingret på varför vissa låtar får mig så himla känslig.. Men jag bara ryser när jag hör den här låten. Underbara Anna visade den för mig igår och sen dess har jag tårat en gång och ryst X antal ggr när jag har haft den på repeat. Hon sa att den går på radio hela tiden, men jag lyssnar inte på radio så jag får min uppdatering av musik från henne, haha. Snälla ta er tid att lyssna på hela och lyssna på texten!!

Så gott folk - Hero of war med Rise Against!



Frukost i solen..

Jag vaknade verkligen med ett leende på läpparna imorse, jag vet inte varför.. men det känns verkligen som att den här dagen kommer att bli bra.

Jag försökte sprida min glädje genom att gå ner och handla frukost för att äta frukost ute på terrassen, riktigt varmt ute idag. ME LIKE!
Det var hur som riktigt trevligt, nu ska jag tvinga med Mamma på systemet, haha.. Jag vet inte om jag har mitt legg med mig heller så då får hon minsann köpa ut, hihi!


Hittade JumJum såhär, haha.. inte friskt.

Underbara lilla vovvsing..

Huvudvärk much?

Satan vad ont i huvudet jag har haft idag, när jag var på väg ner till Gnesta (där jag är nu) för att äta middag så höll jag nästan på att börja grina på tåget för att jag hade så ont, jag kände att jag ville slå till den äckliga tonåringen som vägrade stänga av ljudet på mobilen och fick sisådär 15 sms under tågresan. Orka flytta på mig gjorde jag inte heller...

Hade köpt med mig grejer för att äta fajitas, alltid lika gott. Mumsigt värre..
Imorgon blir det middag hos syster och trevlig sällskap, hoppas jag iaf.
Jag ska faktiskt köpa med mig några cider och festa till det lite tänkte jag, dom där nya xide spring är mumsiga och passar säkerligen till kycklingen imorrn, visst gör den? Joooo..

Nu ska jag fan sova, jag är snortrött och huvudvärken har tagit kål på mig..
Leija skulleha ringt här i tisdags, men hon har fortfarande inte ringt.. saknar ju sötnöten så att det gör ont i hela kroppen. Jag saknar nog henne 100 ggr mer än vanligt nu också när jag vet att jag inte får ha henne sova över och umgås.. men men, what's a girl to do?

Nickelallergi

Jag har riktig jävla hemsk nickelallergi, jag måste köpa mig ett par riktigt bra örhängen som inte gör att jag får utslag osv. Sökte lite på nätet och hittade b la såna där krokar som man bara fäster i dom andra örhängena från typ Glitter eller nåt annat skit så kan man ha dom även fast det inte är ett dugg nickelfritt... lite lurigt! Måste inköpas så fort som..

Blomdahl's har tydligen såna här krokar i medicinskt titan (!?) som är helt nickelfria. TJO! Finns tydligen att köpa på guldaffärer m.m.

Schmester

Jag åkte ner till Willys och handlade frallor och sen dess har jag typ kollat på tv-serier och tagit det lugnt - Yes me don't have no life!

Syrran kommer och hämtar mig efter jobbet och sen åker jag med ut dit, det vore ju trevligt om solen ville kika fram, men jag misstänker att det blir mulen, tänker nog tvinga med dom ut på en promenix.. Kameran följer ju självklart med..

Oh nej men på som beställning... solen tittar fram mellan molnen.. there is a god!

Cougar Town




Haha den här serien är ju riktigt rolig.. Den går tydligen på 5:an också..

Elin Kling..

Jag köpte bilagorna till Expressen och Aftonbladet, jag kommer inte riktigt ihåg i vilken som Elin Kling gör något slags moderepotage i varje vecka. Hur som så irriterar jag mig en hel del på hur hon då tar typ "låtsas paparazzi" bilder på sig själv i olika outfits för att disskutera i Expressen (tror jag att det var). Herregud, så intressant är hon väl inte? Är det bara jag som helt och hållet typ har missat henne (okej, jag har vetat vem det är.. men inte mer än så).

 

 

Bilden är tagen ifrån stureplan.se


Mot Willys

Jag är verkligen inte sugen på nybakat bröd, "hemmabakat" dvs.. Så jag tänkte att jag ska ta bussen i det här underbara vädret för att åka ner och handla frallor...
Det blir bara att jetta in snabbt för att hinna tillbaka med samma buss.. Jag hoppas att det inte är så mycket folk, inte vid den här tiden va? Neeej..

Sleepytime..

Oj vad trött jag blev, jag tog mig ner till Annas jobb för att möta henne som sagt, sen tvingade jag med henne på Maccedonken. Mumma! Fast nu mår jag illa som bara den, inte för att jag åt mycket utan för att jag ännu en gång har inbillat mig att McDonalds mat är god!

Den satans finnen jag har på kinden/hakan vill inte försvinna, det gör bara ondare och ondare för varje dag som går och den vill liksom inte "titta ut" heller, jag blir tokig!

Fick ett sms här igår om att Leija skulle ringa igår kväll, får se om hon kommer att göra det någon dag här.. hon har inte gjort det än.. hoppas verkligen att hon ringer, saknar det lilla grynet så mycket som det bara går!

Just fan, tänker vara busig och vara hemma ifrån skolan imorrn... det är nämligen så att vi ska gå halvdag, men den halvdagen består av besök i kyrkan för gudstjänst och fika.. möjligtvis en halvtimmes lektion. Inte riktigt min grej att gå till skolan i nån timme för att sitta i kyrkan och lyssna på fäbojäntan skråla som en idiot!

Cheeseburgare..

20100331057 (MMS)

Nej.. För det är såhär dom ser ut i verkligheten...


Jäklar..

20100331058 (MMS)

Jäklar... Me like!


AnnaPanna

20100331061 (MMS)

Hittade en Kackah på stan...


Donken..

Jag fick visst ett litet ryck och ska tassa ner till Anna's jobb sen för att gå till McDonalds, blev skitsugen på en cheeseburgare. MUMS!


Inte för att dom någonsin ser ut såhär, men ändå.. haha!


Bebis..

Min nya lilla bebis kom igår, yaaay.
Min nya men ändå "gamla" bebis dvs. min Canon (som jag ALDRIG kommer att överge... tills döden skiljer oss åt, haha) fick göra sitt jobb och fota den nya medlemmen i familjen..
Här kommer hon, eller han... känns nog bättre med en han.. så här kommer HAN... Dum dudduuuum...


Mr Nokia E71...

 

Nej den är inte sliten utan bara lite "fingeravtryckig" ;)

Tradera är bäst.. me like.

Får man?

20100331045 (MMS)

Får man vara så söt?


Mumisgt..(mobilblogg)

20100331032 (MMS)

Jag provade den nya chokladen från werthers orginal.. Mycket mumsigt!


Just det...(Mobilblogg)

Nu kon jag på att man inte behöver skicka en meningslös bild varje gång man ska skicka till bloggen, det finns ju sms också!

Tänker... (Mobilblogg)

20100330028 (MMS)

Jag ligger i sängen mch tänker.. Jag tänker massor och inser att morgondagen kommer att bli tuff, mest för att jag inte kan förklara..! Men jag skiter fullständigt i hur det känns för mig nu.. Jag är inte i "center of attention" hela tiden och det finns männniskor som lider mer av allt det här! SKÄRPNING!


Heart (mobilblogg)

20100330023 (MMS)

Att det ska vara så jävla svårt att få en bra bild på hjärtat.. Men men.. testar iaf att mobilblogga med den nya telefonen..


Fan Lisa..

Stanna upp och andas... what the?

Har pratat med min samtalskontakt idag och fick 2 timmar imorrn istället för bara 1 timme, hur skönt känns inte det?
Känns liksom som att det går lite åt helvete allt så nu får det hända nåt.

Pappa och Nicke åkte upp och mötte mig nere på stan för att lämna mobilen..  Jag låste upp den och sen åkte jag med ner till Gnesta. Träffade Syrran på stan också.

Nu sitter jag här och är riktigt sur på mig själv..!

Min älskling..(Mobilblogg)

20100330006 (MMS)

min älskling!


Bad romance..

Något bättre än orginalet måste jag säga...(man kan ju undra vad Jared gjorde kvällen innan, haha)


...

"This isn't burger king - you don't get everything your way"



Mobil..

Idag hoppas jag verkligen att min mobil dyker upp, det börjar bli lite frustrerande nu faktiskt..

Idag eller imorgon är det nog en vecka sen Leija fick mitt vykort.. undrar om hon fick det eller inte...

TV-serier..

Jag älskar tv-serier.. jag är en total tv-serie nörd! Jag följer de flesta serierna och det mest sjuka är att är serien inte så värst bra, så måste jag ändå kolla klart på säsong 1 för att se om den är någorlunda okej.. Jag vet, patetiskt!
Just nu sitter jag och kikar på den nya tv-serien "Life unexpected", den är faktiskt bra och den kommer nog till 5:an snart kan jag tro..
Men jag fick iaf för mig att skriva ner dom tv-serierna jag inte missar ett avsnitt på, pinsamt, patetiskt och ja..


90210 , Americas Next Top Model, The Big Bang Theory, Bones, The Ciy,  Desperate Housewives ,Entourage
Fringe, Glee ,Gossip Girl, Greek, Greys Anatomy, Hells Kitchen, The Hills, House, How I met your mother
Life Unexpected , Lost, NCIS, NCIS LA, The New Adventures Of Old Christine, One tree hill, Private Practice,
Project Runway, The Real WorldSNL, The secret life of an american teenager, Scrubs, Secret diary of a call girl, Supernatural, Top chef, True blood, The Tudors, Vampire Diaries och sist men inte minst Weeds.

Sen finns det ju dom serierna som är bra, men jag orkar helt enkelt inte följa dom avsnitt efter avsnitt, så som CSI, Ghostwisperer (För rädd, haha) med många många många många fler..

I know. No fucking life what so ever!


Har jag missat någon viktig? Hmm.. aja, något tips på någon annan serie kanske?

Perkele..

...eller hur man nu stavar till det, men jag har gått och fått en äcklig jävla innefinne lite snett ovanför hakan, jag vill inte riktigt säga kinden.. Men hur som.. det gör så satans jävla ont att det inte är sant. Det gör t om ont när jag pratar, gäspar eller liknande.. what the? Jag blir tokig!

What the?

Nu blir jag fan irriterad... personen som födde upp Kevin skickade bara ett surt mail tillbaka om att "hon faktiskt hade försökt att kontakta mig ang. parning med Kevin men jag minsann inte hade svarat på varken mail, telefon eller mobil"...


  1. Hon har inte mitt hemnummer (som inte finns kvar längre)

  2. I kontraktet så står det klart och tydligt att Kevin blir min när han fyller 6 år eller när han har gjort en parning. Dvs att även om jag då hade fått alla hennes mail som hon då hade skickat och bestämt mig för att para honom, så är han då min och det ingår inte i mitt kontrakt att hon ska få gratis valpar från honom.. Okej nu är jag girig, men rätt ska vara rätt... Han är fan en champion och hans sperma kostar massor.. *skrattar*
Hon sket alltså totalt i att svara på frågor ang. den andra hunden från samma kennel.. det är inte första ggn hon skiter i att svara på frågor.. jag har försökt att få lite information och kanske till och med bilder på honom när han var liten.. men inte ett skit. *morrar*



Ögonbrynen..

Jo men det känns som att det är dags för det.. fan jag låter det gå alldeles för lång tid och sen gör det apont igen.. Måste försöka få in en rutin på skiten, men det är väl ingen som gillar att plocka ögonbrynen?

I see you..*scary voice* Inser nu när jag ser bilden att jag har rätt mycket brunt i mina ögon, eller mer än vad jag trodde.. Vem fan gav mig dom? Brevbäraren?? MAMMA??

Heal...

Tatueringarna läker fint... Däremot kom jag på mig själv i natt att klia på ängeln, dumt gjort.. riktigt dumt gjort! Men no harm done.. fotade den nyss och den såg helt okej ut, fast jag får verkligen inte någon bild på hjärtat.. Jag blir tokig! Så svårt ska det väl inte vara?


Nöt-Creme..

Fy fan vad gott det är med Nöt-Creme.. Jag kunde inte låta bli utan var tvungen att köpa Nöt-creme för Gigantors på Willys.. Mumsigt fullibiblan, det är visserligen "bara" 6 stycken små i en sån stor förpackning.. Det är verkligen ingenting jämnfört med hur många jag och Anna tryckte i oss när vi bodde ihop... helt sjukt!





Haha, kommer ihåg när man var liten och alltid påpekade att det såg ut som bajs, eller liten och liten... tanken dyker ju fortfarande upp så fort man trycker i sig en såndär.. haha! När jag var liten kostade dom 1.10kr, det var viktigt med 10-öringen..

Nyköping..

I Lördags följde jag med Mampap till Nyköping för att träffa Mormor, det var helt okej.. nu på senare dagar så känns det faktiskt lite skoj att träffa tanten. Det är ju inte så många som tar sig tid för att åka och hälsa på henne.. Jag tror att jag är det barnbarnet som träffar mormor mest, och John kanske, vet inte hur ofta han är där...
Men hur som så blev det handling på Coop, lunch och fika med Ingrid, sen gick jag och Pappa ut för att fotografera runt ån där.. Riktig fin väg där..

När vi kom tillbaka så träffade vi på en Amris, en svart... likadan som Kevin nästan, Mamma och Pappa träffade den när den var valp.. Hur som så följde dom med för att träffa på Kevin, när vi kommer dit så är det en tjej där som också har en svart amris, en kopia av Kevin.. Det kommer iaf fram att den hunden är från samma kull, så nu har jag kontaktat Kevins uppfödare för att se om det möjligtvis kan va ur hans kull... hur kul vore inte det?

Vi åkte hem sen och kollade på "En natt på museét".. Somnade sött innan 23...



Laxtrappan som ligger bara några 100 meter ifrån Mormor..

 

 

Vet tyvärr inte vad det är för "blomma"...

 

 

Lite halvsuddigt... men det får duga..

 

Han bidde lite sur på mig när jag verkligen gick upp i ansiktet med kameran på stackarn..

 

 

Här kommer jag och stör medans dom typ disskuterar hur långt dom har kommit i förhållandet ;)

Nu har jag lagt upp bilden ganska liten, men på fejjan så syns det att det ser ut som att tjejankan faktiskt ler..

 

 

Anka nr 1 joinade kärleksparet och sen gick dom kacklandes därifrån, skitsura var dom..otrevliga satar...

 

 

Här är Kevin och en av hans polare... hann tyvärr inte ta kort på alla tre samtidigt..riktigt synd!

 



Ola och äcklig mat...

Jag har inte haft sån stor lust att blogga i helgen alls, så jag kör uppdatering nu istället..!
I fredags var jag som sagt nere på stan för att träffa Mamma och Carina, det var trevligt... Gjorde det dumma valet att äta på kringlan - ALDRIG MER, påminn mig - ALDRIG MER!
När vi går ut för att smita in på Lindex så står det massa snorvalpar (fjortistjejer) vid ett kravallstaket och väntade på nån.. Mamma sa direkt " Eh d e väl den där Ola eller nåt"... Haha, direkt när vi kom ut från Lindex så står det nån pajas och presenterar dagens artist "Ola", haha.. Det var lite skoj faktiskt.. var ju tvungen att ta nåt kort bara för att, jag hade ju kameran med mig...



Lite fika minsann..





Lite Ola också.. haha..





Haha pinsamt värre att stå där med systemkamera.. haha!

Idag..

Idag är det väl en sisådär dag... dum i huvudet som jag är så gick det åt helvete idag nere på stan, eller på väg från stan kan man väl säga.. blir så jäkla trött på mig själv också.. usch, ska vissa saker va så svårt att förstå? Ibland vill jag bara slå in information i skallen på mig så att det verkligen stannar där.. BLÄ!

Satte mig på tåget och tänkte som bara den, skämdes som bara den.. tänkte att jag skulle åka ner och träffa Mamma och Carina på tåget istället för att sitta i Södertälje och vänta, när jag ringer så får jag reda på att min ska åka med dom upp också. Yay! Jag har inte träffat honom sedan Hannas konfirmation i maj förra året, men då pratade vi inte ens... innan det så tror jag att det är 3 år sen kanske vi pratade sist. Kändes mindre skoj!
Men det gick faktiskt "bra".. "över förväntan" kan man väl säga... vi pratade faktiskt med varandra och låtsades inte som att den ena inte fanns... ah jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det..

Dagen har alltså inte direkt varit på top...




Spontanitet..

Det fick bli en liten spontan lunch med Anna nere på stan innan hon åker till sin syster och sina föräldrar över helgen..
Frågan är vad det blir för mumsigt.. Nancys? Ceasars? You'll never know..


Jag vaknade typ halv 10 idag, dvs kraftig sovmorgon för fröken Nilsson, det var ett tag sen jag sov så länge.. eller var det?
Det blir nog ett tag nere på stan för jag ska träffa Mamma och Carina där sen, sen följer jag nog med Mamma ner till Gnesta igen, ska kramas med Kevin lite.. på tosdag nästa vecka kommer han hem igen, eftersom att vi förmodligen ska träffa Catta nästa vecka så känns det dumt att hatta fram och tillbaka till Gnesta för att lämna Kevin och hämta Kevin när jag bara får ha honom i typ en dag då..
Men veckan efter nästa så har jag påsklov..Sweet, då blir det massa Kevin hemma...
Nej men om man kanske ska börja fixa i ordning sig?


Gågatan i S(l)öd(d)ertälje

Så söt...

Fler bilder hittar du här: http://www.flickr.com/photos/65668398@N00/

Man blir inte lite sugen på att baka cupcakes när man ser den här? Inte för att mina någinsin kommer att likna det här underverket.. what the..?

Härliga SL.. (mobilblogg)

foto077 (MMS)

härliga Sl.. Hur många ursäkter finns det egentligen i deras handbok för förseningar?


Aaatjoo..

Det var satan vad jag nyser helt plötsligt... Jag vill verkligen inte bli sjuk nu heller, men det tvivlar jag faktiskt på!

Jag är riktigt trött så jag ska nog gå och lägga mig redan nu, känns lite larvigt egentligen.. men ögonlocken är typ nere vid tårna och huvudvärken har inte lagt sig så det blir att släcka ner och sova bort skiten istället!
Imorrn kommer förhoppningsvis min mobil, annars dyker den nog upp på måndag.

Nej, kudden nästa.

Det kliar..

Fan nu börjar det klia och jag tänker liksom inte på att jag har tatuerat mig i örat.. så jag kommer på mig själv att vilja klia där hela tiden, men men... det går över snart!

Pannkaksdagen...

Jag mötte upp Kackah för att lämna hennes busskort som jag snällt har fått lånat över dagen vilket slutade med att jag följde med henne och hämtade hennes kamera och sen följde jag med henne hem och vi trotsade våffeldagen och käkade pannkakor istället.. mycket godare!
Dom bidde så goda så.. Tack Anna för maten - Mycket godare än buffé ;)

Snark..

det var ungefär det ljudet som lät på nationalmuseeumet idag, vad i helvete... hur tråkig får man egentligen vara som guide?
Vissa kan tycka att det är kul att få en halvtimmes extra guidning men icke, det här var fan tortyr..


Anna och jag försökte vårt bästa att komma undan LK3:arna, lyckades vi? Njaa..

 

Alltså, när vi gick av i kungsan så tyckte Anna att jag var pinsam med min kamera, men det var typ 4-6 stycken systemare till runt om kring tunnelbanestationen, herregud.. så jävla fint är det väl inte att fota en tunnelbanestation...shit!

Grand hotell..

 

 

 



Stockholm i mitt hjärta...

Skitiga skor..



Det känns som att det kanske är dags att tvätta av skorna, men å andra sidan så är det nog ganska mycket gegg fram över så det kommer bli skitigt direkt igen ändå.. Yeah I'm a true fashonista.. eller inte!

Gäsp..

Jag vaknade fan 20 över 7 i morse, söta Anna sprang förbi med sitt busskort innan jobbet så att jag slapp stressa fram och tillbaka till skolan innan jag sak åka till stan..

Jag vill verkligen hitta på något i helgen... Skansen kanske, eller gamla stan.. hmm.. får tänka på det helt enkelt.

Sweet little lies...

Håller på att läsa boken "Sweet little lies" av Lauren Conrad, ni vet L.C från The Hills, Laguna Beach och fan alla dom där..
Jag älskar ju dom där serierna, fejk eller inte fejk. Drama är alltid kul att kolla på.. Så länge det inte är drama i mitt liv så älskar jag det..

Den är iaf riktigt bra, gillar man chick lit så tror jag att man gillar den här också.. Jag trodde inte att dom skulle vara så bra, men två tummar upp..
Den första boken heter "L.A. Candy"





Jag hatar böcker som har "fodral" (vad fan heter det?), så när jag läser en sån bok så brukar jag kasta bort det för stunden, det går alltid sönder om man ska ha med sig boken i väskan eller så, hur som, oftast så brukar böckerna se för jävliga ut under... Men den här är supersöt, rosa och ett litet hjärta minsann..

 

En såndär klassisk bild, var bara tvungen att testa..

Första...Andra...

Såld till den tjocka överexalterade kvinnan i hörnet...
Idag ropade jag hem en alldeles underbar och vacker liten telefon på Tradera, nämligen så att min har gått och blivit helt pucko, folk hör inte mig, jag hör inte folk... osv osv.




Den här underbara Nokia E71:an kammade jag hem, eller Maria (tack Maria).. Förhoppningsvis får jag den innan helgen, annars blir det på måndag.. Är en stor tjej nu så jag behöver inte blir helt hysterisk för att jag inte får grejerna direkt, inte jag inte... absolut inte....

Ceasar's

Träffade ju Anna nere på stan och det slutade med att vi hamnade på Ceasar's.. Kan säga såhär, deras lunch där är skitgod... men middagen kan jag hoppa över, i allafall köttet. Det var typ 60% fett och 40% ätbart kött.. Men men, man vet inte förrän man har testat.





Annas mat såg mycket godare ut än vad min gjorde...



Satans linsskydd...

Jag blir tokig av att alltid springa runt och leta efter linsskyddet, okej.. jag är väldigt noga med att sätta på det efter att jag är klar med kamera (mer nogrann än vad jag trodde faktiskt) men jag önskar att det fanns en litet snöra som höll fast linsskyddet på kameran under tiden man tog av det, visserligen skulle jag säkert irritera mig på att det alltid är i vägen när jag ska fota något uppifrån, haha. Aldrig blir man nöjd! Nu får jag fan hålla käften, jag har min systemkamera nu...



Hjärtat..

 

Såpp... där fick jag en bättre bild på hjärtat iaf... ska be Anna ta en bättre bild på Ängeln imorrn..!

Middagstime..

Ska springa till tåget och åka hem, men först blir det ett stopp nere på stan för att leka lite med världens absolut bästaste Kackah... vi passar på att trycka i oss middag när vi ändå är på upptåg där :D

Nagellack..

Jo men är det verkligen såhär det ska se ut när man lackar naglarna? I don't think so... haha.. men det får helt enkelt duga.

 


hahaha.. kan det bli kladdigare...

Drog..

Den här finingen gjorde jag i Dublin, ganska impulsivt...haha.. Men jag är supernöjd!

 

Den här gjorde jag i september förra året tror jag, eller var det oktober? Aja... jag tror att det är min absoluta favorit..

 

Det är verkligen en drog att tatuera sig, jag vill mer... och nu.. helst på en gång!
Men det kostar visst pengar har jag hört..
Får helt enkelt sälja mig själv för att få lite pengar, inte för att jag skulle få ihop till en tatuering, men kanske till något annat... ett paket mjölk kanske, Jackpot!

Nytatuerad

Hoppsan hejsan... blev en liten impulsvisit upp till C, som jag helt enkelt tar och kallar min tatuerare istället..
Ängeln skulle kostat 150:- men eftersom att jag bara hade 200:- och han inte hade någon växel så fick jag ett hjärta i örat för 50:-, haha. Är faktiskt supernöjd och det gjorde inte ett dugg ont den här gången. Så nu är jag uppe i... 10 tatueringar. Oj!

Stensilen redo... Lisa redo?? Jaoo..

Done.. 3 minuter tog den, haha. Helt sjukt!

Bzzz... Jag har redan tinitus så varför inte köra på, haha.



Fääärdigt.. (lagom svårt att fota sig själv...)



Så.. lite bättre kanske... men igen, fortfarande svårt att fota sig själv.. ANNA I NEED HELP!

Bzzz

Jag säger bara... bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Min älskling..

Jag och min Canon... Canon och jag!
Nu känner jag mig lite extra glad i magen idag för Anna får sin kamera imorrn och då blir det fota av, jag menar då har min Canon fått sig en bästis.. hur bra är inte det?


Hår..

Jag HATAR mitt hår... när jag vaknar på morgonen ser det ungefär ut såhär:




Ser fan ut som ett fågelbo eller något liknande, okej.. jag ska inte ljuga, bilden är iscensatt... - chocker. Nej men jag blir tokig.. antingen ser det ut sådär, eller jättestripigt, eller när jag precis har tvättat håret så står det åt alla håll och kanter.. Jäkla skithår!

Någon dag..

Så tog det någon dag innan det andra dregget luskade sig in på bloggen.. försvinn!

Unfit parent..

En utav mina föredetta bästa vänner ska bli pappa (ni som vet vem jag pratar om... jag ger er en stund att skratta lite..................... Så.. färdig? Nehe... lite till................. NU? Okej..)... jag är inte ett dugg chockad, personen ifråga har varit på hans ex konstant om att bli gravid men hon ville inte och kände innerst inne att han inte var rätt för henne och hon ville inte ha barn med honom.. Men herregud! Den här människan är en utav dom mest "unfit" att bli förälder.. Haha, aja.. vad ska man säga? Det är deras problem iof...
Det sjuka är att han gång på jävla gång, under upprepade tillfällen klagade på tjocka människor och folk som rushade allt in i ett förhållande, att man är sjuk i huvudet om man blir tillsammans med folk och flyttar ihop med pojkvän/flickvän så snabbt... Okej, på ett år har snubben köpt hus, flyttat ihop med en tjock människa (det gjorde dom iof inom 3 månader) och blivit gravida... ja men visst! Snubben är schizofren. LÄSKIGT!
Som jag sa tidigare... vissa personer behöver ta något slags körkort för att bli föräldrar..

Sveriges sötaste..

Ja... finns ingen sötare Kevin, inte någonstans... inte ens Kevin i BSB *asgarv*


Jum-Jum

Älskade lilla Jummis..  Han är en hund i sitt eget slag alltså, haha.. hundjäkeln burrar in sig under filten och sen hittar vi honom såhär:

Gnestas största pungråtta..;)

 

Blixten var tydligen inte så rolig så då vaknade han självklart...

Åhléns..

Hade ett presentkort på 150:-Åhléns, tänkte först köpa en almenacka, men med tanke på att jag redan drunknar i såna så fick det helt enkelt bli ett läppglas, för jag menar... läppglans kan man väl aldrig ha för många? Eller? Känner redan på mig hur mycket Anna suckar när hon läser det här, hahaha..

Jag älskar L'oreal Glam Shine..

Mongolisk Buffé

Jag, Mamma, Pappa och Nicke gick ner och käkade på Asien Roxy, Södertäljes absolut i särklass bästa restaurang, Asiatisk mat då självklart! Mongolisk buffé för att vara exakt.. Det är riktigt gott och väldigt värt dom 138:- det kostar för att trycka i sig oändligt med mat så att man nästan rullar därifrån..(iof gör jag redan det, haha)

Efter middagen så bestämde jag mig för att följa med ner till Mamma och Pappa för att kolla på nya Wallander - Vålnaden.. Det är inte så kul att kolla på dom filmerna själv.. Så nu blir det film för hela slanten.



Kyrkan i södertälje, på väg mot bilen.. Stress stress stress...



Restaurang Asien Roxy... TESTA!!












Mamsen...:)



Så gott så, funderar starkt på att ha min födelsedagsmiddag där :)

Vad ska man säga?

Det är helt sjukt att det inte tar mer än några timmar innan folk (som inte har ett skit här inne att göra) patetiskt nog har letat upp den nya bloggen, herre min gud...

Fast forward..

Skulle bara vilja spola fram tiden till sådär... ja den 30 Juni maybe?



Youtube..

Ray William Johnson & Shane Dawson...

 

Det är helt sjukt hur många roliga "youtube-kändisar" det finns där ute... När Hanna och Mollie (Ja, jag får mina tips från 14 och 15 åriga tjejer, haha) var över i höstas så visade dom mig Shane Dawson, den här snubben är verkligen rolig..
Men nu så gick jag in på en snubbe som heter Ray William Johnson, herregud... jag kan inte sluta skratta.. HÖGT.. ENSAM! Ja, jag vet..
Men hur som, ni borde titta på hans videor om ni har tråkigt...

Here's the link: http://www.youtube.com/user/RayWilliamJohnson

Oh what the hell... här är Shane Dawsons länk också: http://www.youtube.com/shanedawsontv

I natt jag drömde..

 

Något som jag aldrig drömt förut... herregud, jag drömde att Joel Kinnaman började på Hagaberg på SP linjen, haha. Helt sjukt.. hur som iaf så började vi snacka och bli skitbra polare.. tillslut så utvecklades det och imorse när jag vaknade så pirrade det i hela magen, hahahaha. Helt jäkla sjukt! Vad drömmar kan göra med en egentligen...


New Moon




Äntligen så kom den i brevlådan.. Tjoooo!

Ringsignal..

Det kändes lite fel när jag skulle på möte härom dagen och min mobil (som uppenbarligen har bestämt sig för att låta skithögt just då) börjar bräka ut "Who says I can't get stoned?"... Hmm... dags att byta ringsignal kanske? Jo det känns som det..

Låten är ju helt underbar. John Mayers röst får mig att rysa av välbehag..

Music Maestro..

Jag är faktiskt lite chockad över hur bra jag tycker att den här låten är, det spritter i hela kroppen när jag lyssnar på den...

 


Hemma..

Idag är jag hemma från skolan för andra gången på terminen, känns helt sjukt.. orkade verkligen inte pallra mig iväg imorse, ville egentligen bara sova vidare.. Men klockan 9 så började några byggarbetare banka och borra precis utanför mitt sovrumsfönster, yaay... karma's a bitch!

Den skadade ju inte direkt humöret när man vaknar upp och går ut i vardagsrummet öppnar balkongdörren och hör fågelsång och ser det här fina vädret..

Måste ju säga att det här är den bästa bilden jag har tagit.. (ironi)

Kommentarer...

Jag gillar att jag blir lika glad varje gång jag får ett mail från blogg.se för att någon har kommenterar, men inser snabbt att det är bara jag själv som har svarat på kommentarerna.. Hjärncellerna jobbar frenetiskt.. haha!

Föräldrar...

Jag tror att det är väldigt lätt att som "barnlös" kommentera föräldrars sätt att uppfostra sina barn... Men ibland undrar jag vilka idioter som få ungar egentligen..
Det borde fan finnas ett slags körkort på det, helt jävla sjukt vilka människor det finns.
Jag var nämligen på Willys idag.. Willys i Södertälje är inte på något sätt som någon annan Willys i landet. Folk skriker, springer och hojar och fan t om jojkar inne i butiken.. Okej jag överdriver lite.. Men det är hemskt.
Först och främst så var det en ungjävel som skriker rakt ut, ni vet sådär "iiiiiiiiiiiiiiiiih", för att dom typ precis har upptäckt att man kan skrika extremt jävla högt så att det skär sig i öronen..

Sen börjar resan hemåt.. det är typ lätt snöstorm kan vi väl kalla det... det piskar i ansiktet och folk vill så mycket som möjligt trängas i busskuren. Självklart är det då en hel jävla släkt som står i den där kuren och skriker fullt ut så gott som tappar tålamoden bara av det, nej då ska självklart deras oförskämda ungjävlar springa runt och leka, skrika och tränga sig emellan folk för att kunna skrika lite till.. Herregud, min fråga är då: Skiter man i hur ens barn beter sig bland folk efter ett tag? Orkar man liksom inte bry sig längre?

Jag kan känna såhär, visst jag har en hund, han är gullilull osv osv. men när jag var liten så lärde min mamma mig att man inte skulle gå fram till främmande hundar utan att fråga...
I söndags så sitter jag och Anna på bussen på väg hem och det sitter två tjejer i ca 4 och 6 års åldern med sin mamma och pappa.. Kevin sitter med Anna på golvet nedanför, precis vid "dragspelet" i bussen.
Dom här snorungarna sitter och gör ljud och ropar konstant "hunden, hallå... iiiiiiiih, tjooooo, iiiiiiih" med samma jäkla röst som snorungen på Willys gjorde... föräldrarna säger inte till en gång ens.. vad fan är det för fel på folk? Herregud!

Landet... jag bor...

..inte på landet..
Det var snack om att jag kanske skulle följa med till Norrtälje i helgen.. men jag vet inte riktigt om jag orkar det.. så jag och Anna bestämde oss för att ta nån dag och åka ut till Norrtan en annan gång för att bara springa runt och fota lite på landet... hennes föräldrar har ju flyttat ut på landet..

Funderar på att kanske kolla, beroende på väder, om syrran vill åka någonstans och fotografera lite, kanske Hågelby eller nåt.. eller Gripsholm.. åh det skulle vara kul eller Nyköpings hus..!
Nej nu ska jag gå och lägga mig, fast jag misstänker att jag fastnar i boken.. eller så fastnar jag i ett avsnitt av en serie som jag har tagit upp igen.. "The secret life of an american teenager".. halvkass men bättre än ingenting!

Intresse..


Inte för att det kommer som en jävla chock direkt

Sjuksyster...

Idag vid fyra tiden så ringde Anna och lät så himla uppgiven och ville ha våfflor... jag ville ha mat, what's a girl to do? "springer" ner på Willys för att köpa grejer till våffel-smeten och sen upp till Anna..
Fick agera lite sjuksyster, stackarn är ju sjuker och var helt slut..
Det roliga är att vi nog har smittat varandra typ sisådär 2ggr under alla våra 11 år som vänner.. vi har då alltså bott ihop i flera år också.. helt sjukt. Det är en specifik gång jag kommer ihåg och det var när vi bodde hemma hos Mampap, jag hade halsfluss och efter en dag fick Anna det också, dock med typ lindrigare symtom.. men ändå..
Helt sjukt. Sen tror jag fan inte att jag kan komma på någon mer gång som vi har smittat varandra, haha.

Soppan var supergod och är väl inte så jätte förtjust i våfflor men dom gick ner..

Råkade visst attackera Annas tv-spel också, haha... I looove it.. Men innan det så satte vi oss ner för att kolla lite resor, vi snöade visst in oss på Thailand och Karon Beach.. whoopsie.. haha!

 

 

 



Fick inte lägga upp någon bild på sjuka Anna i morgonrocken, haha... men jag sparar för framtida bruk.. mwohaha!

Vinter..

Bäcken som rinner ut i Frösjön i Gnesta..

 

När fan ska det ta och bli vår? Det var väl inte direkt roligt att vakna och se att det snöade imorse.. Dumma dumma! Nej, nästa helg vill jag ha värme, eller mer än 0 gradigt och sol vore ju kanon.
Jag ska kanske till Norrtälje i helgen och det vore ju trevligt med lite värme, speciellt eftersom att Anna har fått sin kamera så jag misstänker starkt promenixer ute på landet isf.. Me like.

Vykort..

Posten.se har en funktion där man kan ladda upp en bild och sen blir det ett vykort.. 17,50 kostar det och så skickas det iväg till mottagaren pronto och finns i brevlådan inom ett par dagar.

En sån stor saknad av Leija svepte bara igenom mig imorse så jag gick in på posten.se,laddade upp en bild på oss och skickade iväg det... hoppas det kommer fram och att Leija kommer att få det, det är väl det som är frågan.. fram kommer det, men enda fram... det vet man aldrig!

Har varit i Gnesta igår och idag, nu är jag hemma efter att vi åkte förbi Sebbe för att fira honom en snabbis...
Jag har tagit ner "Alice i underlandet" och funderar på att kika på den... eller lägga mig och läsa uppföljningen till Lauren Conrads "L.A. Candy" som heter "Sweet little lies".. streck läste den första igår och blev riktigt sur på mig själv över att jag inte hade tagit med mig uppföljaren som jag hade planerat. Aja.. that's life!

Gnesta by night..

 

 




Thursday..

Torsdag mina vänner, det är fan torsdag idag... Den här veckan har gått i rapidfart.. Verkligen helt overkligt fort.
Var i skolan idag som vanligt på torsdagar... Nästa vecka börjar vårat projekt, dvs. att landskapsidén sätts igång på allvar.. Jag har iaf lyckats övertala Anna att jag ska få använda henne som mitt projekt i foto.. "kroppen som landskap", jag tror verkligen att det kommer att bli jättefint. Har ju pratat om det rätt länge och idag hörde jag av en utav mina klass"kompisar" att det tydligen finns en sån fotoutställning, blä. Känns som att jag gör en "rip-off" även fast jag tänkt så länge på det.. Men men.

Jag åkte ner på stan direkt efter skolan, eller först fick jag pengar av Anna och sen åkte jag ner... Tog med mig mat till mig, Anna och Jonny från Donken, ville bjuda för att visa uppskattning för all hjälp.
Jonny åkte hem efter ett tag och jag och Anna tassade ner till Willys för att handla lite... ÄNTLIGEN är det öppnat. Så jävla skönt att ha ett willys här i närheten igen.

Vi skulle egentligen ha kollat på "New Moon" som skulle ha legat i min brevlåda, men tydligen så var paketet för stort för att få plats.

Well. Imorrn blir det att hämta ut paketet iaf :)

Försöker mig på att testa dom manuella inställningarna på kameran, när jag gör min "kroppen som landskap" fotogrej så vill jag fota i motljus så att man bara ser konturerna liksom. Nu har jag kommit på hur jag ska göra!

Kärleksgodis...

 

Min underbar underbara sötnos...

 

Raoooour..

 

Lipa betyder kärlekspipa...

 

Kackah i oskärpa..

 

Suddig Anna...

 

Anna silouette..(?)

Min tass...


Min lampa... första ggn jag provar manuellt..

Underbara vänner..

Måste bara säga att jag har två helt underbara vänner som har hjälpt till den här veckan med Kevin, klippning och passning m.m.... Anna och Jonny.. Me loooove you guys.



Proemnix..

Jag har sovit skitdåligt inatt... vaknade iaf vid 9, satte en deg och ringde Jonny, som är hos Anna, för att fråga om vi skulle gå ut och gå... Så vid 10.30 tiden så tog vi en långpromenix med Kevin.
Runt Brunnsäng och sen tillbaka. Det var riktigt skönt faktiskt.. bara gå och snacka lite..

Sen hängde jag med honom upp och vi spelade Wii och städade lite efter festen så att Anna skulle slippa det..
Anna kom hem och vi snackade skit, försökte spela wii och sen tassade jag ut med Kevin för att springa hem en snabbis.. Vi gick ner till Willys för att se den hysteriska öppningen, herre jävla gud!
Folk var helt sjuka.. Vi lämnade grejerna och sket i att stå i kön som säkerligen skulle ta några timmar.

Nu sitter jag här, är jättetrött men är Café-vakt åt Anna som skulle sova lite tidigt idag.. stackarn.

Under tiden så ska jag läsa min nya bok som kom på posten idag... Plus att jag hittade 3 st "Digital foto"-tidningar som jag ska kika lite på..

Lauren Conrads - "L.A. Candy"... Hennes andra bok "Sweet little lies" skickades idag från CDON så jag har den nog imorrn eller på fredag.. samtidigt som.. WAIT FOR IT.... NEW MOON :D
Älskar mina härliga presentkort..

Mjöl..

Fan jag har snart gjort slut på ett helt paket mjöl, när jag får pengar så får jag handla upp mig på lite grejer till bakningen så att jag har...
Jag ska nog även göra marmelad tror jag.. och sen efter det bröd.. ååh så gott! :) Nybakat bröd med marme på...*mmmm*

Sovit ut..

Äntligen har jag sovit ut... Ni anar inte hur trött jag har varit dom senaste dagarna... kanske t om veckan, folk har sms:at och ringt innan 7 på morgonen och jag kan ju inte somna om när jag väl blir väckt.

Idag mår jag mycket bättre iaf och det känns skönt.. Vet inte alls vad det var med mig igår, men men.. ibland får man ha såna dagar också..
Färgade håret igår också, resultat nedan. Är nöjd faktiskt, men det satte sig så jävla hårt och så jävla snabbt så jag har röda fläckar i pannan, assnyggt.. haha.


 

 

 


Bitterfitta..

Idag har jag varit en riktig bitterfitta... Jag har bara varit hemma, tagit det lugnt och inte gjort någonting ungefär..
Hatar såna dagar. Skolan sög idag, jag kom inte på något att göra och jag höll på att börja gråta så fort Johannes frågade varför jag inte hade någon inspiration... Varför? I DON'T FUCKING KNOW.. Helt sjukt! Det var väääääldigt länge sen jag kände såhär, grejen är den att jag inte alls mår dåligt... utan jag bara mår piss.

Men jag tog saken i egna händer, gjorde mig på bättre humör... började pilla lite på min kamera och insåg hur skoj det är att fota manuellt och hur dumt det är att fota auto.
Jag känner att det finns liksom inte någon mening med en systemkamera om man bara ska använda autofunktionerna hela tiden... Okej i början, men efter ett tag så borde man ha klurat ut det ena och det andra för att kunna använda kameran på riktigt.
Ja och självklart när man inte har tid att stå och knappa in exponeringstid och bländartal och tjotaskit. vem fan orkar hålla på med sånt när man ska fota en liten grej liksom..

Men hur som, så jag längtar lite tills den här hala skiten försvinner så att man kan gå ut och gå utan att vara rädd för att ramla och krossa kameran liksom..
Plus att jag nu sitter med en färg i håret som jag hoppas blir bra, det var länge sen jag kände sån stark ammoniak (?) i hårfärgen. Luktade verkligen apa och fick svårt att andas... Men nu sitter jag här och om en kvart så ska skiten ur... ska bli spännande.

Så nu känns iaf dagen liite bättre... det gäller att inte fastna i skiten och ta sig upp..


 

 

Joråsåatt.....Jag färgade själv, do not judge!

 

 


Nästa projekt..

 

Mitt nästa projekt.. Hatar att måla egentligen men måste försöka.. Den är inte alls klar alltså, elefanten ska inte vara vit...


Kevin..

-f0e95ec0d6d7ad79c3353d8a8b5fd7a.png

 

Kevin är tydligen med på ett hörn också..


Hittade visst...

0-65484268f9cd0a7b1d8b4c69309d87db.png

 

Hittade visst några bilder på mobilen.. Har inget minne av att jag använde den..


Underbar helg...

Det har verkligen varit en jättebra helg... Kevin har varit hemma hela helgen, det var länge sen han var hemma... har saknat honom så fruktansvärt! Nu när det börjar bli vår igen (peppar peppar) så kommer det att bli enklare att ha honom... dom saltar vägarna runt om här så när han går på snön så gör det så ont för honom... så man blir så himla begränsad till att gå ut just här, vilket är lite tråkigt.

Jag gick över till Anna i lördags så att jag var där runt halv 6, Jonny lagade supergod mat - Fläskfilé och pommes. Köttet bara smälte i munnen.
Efter ett tag så kom Andreja och Carre, sen tippade Helle in och sist men inte minst Tobbe. Det var verkligen superskoj... det kändes som att de flesta var på en jämn nivå när det gällde alkoholen och att det inte var någon som var mycket mer full än vad den andra var liksom. Sådär så att det blir obehagligt.
Till och med Tobbe släppte loss och det var inte igår han släppte loss så på en av våra fester...

Jag och Andreja gick hem för att sussa kudden vid halv 4.. och jag vaknade vackert halv 9. Kul! JÄTTEKUL!
Anna och Jonny kom över och vi käkade nybakat bröd, mumsigt värre.

Vi drog över en snabbis till Ove och Irene för att hälsa på och sen hem till Anna igen för att äta grekiskt.. - tack söt!
Vinkade av Anna och Jonny som tog Kevin (gullunge/ar) och sen hem igen... sussa rejäl kudde fick det bli.. Men som vanligt tvingade jag folket att skicka sms när dom var framme, så typ när jag låg och sov som skönast (typ halv tolv) så fick jag ett sms från fröken Gustavsson som var framme.. Självklart skulle jag svara också!

Vaknade kvart i 7 imorse av ett sms, jag börjar bli lite trött på det och funderar helt enkelt på att stänga av ljudet på natten nu... har inte sovit ut på skitlänge och nu börjar det faktiskt påverka mitt humör lite... Eller om folk bara skulle kunna sluta skicka sms innan klockan 8 på morgonen... what the fuck!!





































Det fick bli ett hastigt urval av alla bilder, men de finns fler på fejjan.

Baka baka..

 



Baka baka liten... brödbit? Andreja har sovit här inatt och Jonny och Anna kommer över på frukost sen och förväntar sig nybakat bröd..(Kanske för att jag har sagt typ "KOM OCH ÄT FRUKOST IMORRN JAG HAR BAAAAAKMASKIIIIIIIIN) jag hoppas att det lyckas den här gången... nyss så misslyckades jag genom att glömma att hälla i degvätskan, jo men det är bra... Jag drack inte alls igår, haha.

Gårdagen var jättebra, kan skriva mer om det senare... tänkte bara skriva ett snabbt inlägg!

What to do...

Känner mig lite uttråkad.. Jag har plockat ögonbrynen, plockat undan, diskat och svurit för att det ännu en gång är stopp i min diskho.. plus att jag har dammsugit lite lätt!

Jag är så jäääävla trött just nu, Jag skulle egentligen behöva ta en powernap, men känner jag mig själv rätt så blir jag nog riktigt riktigt seg av det så jag struntar nog i det!
Har John Mayer på högst volym och njuter gärnet. Älskar den här låten...


 

 


Diska..

Jag kanske borde ta tag i disken istället för att sitta här..
Tog kameran med mig och gick ut och mötte Anna & Jonny för att åka ner till stan, in på systemet och sen hem igen... Hann med att sitta på alkoholist-bänken i ett par minuter också för att sola oss lite...
Nu ska jag plocka det sista, diska och sen dammsuga kanske...


High five ;)

 


Någon har...

 

Någon har blivit kär i min kamera..

 


Mormor lilla...

Idag så åkte jag, Jessica och Mamma ner till Nyköping för att umgås lite med Mormor.. det märktes att hon tyckte att det var trevligt att vi var där iaf..
Fick skjuts hem ifrån syster, lagom skönt.. men skulle springa upp till Anna för att lämna skitsnygga wallstickers som jag hittade i Nyköping... Jonny var där också så både han och Anna hjälpte mig att fixa Kevin och klippa honom... helt underbart... ännu en gång - TACK!

Alla lekte med kameran lite, Anna var först med att öppna den, hahaha... alltså ni anar inte hur länge jag har drömt om en systemkamera, så länge jag har velat haft en... så jag tror inte riktigt att jag har fattat att jag har en nu... vilket gjorde att jag bara stod och tittade på när Anna öppnade allt... haha...

Imorrn blir det upp tidigt (Jääävla Jonny som ska va envis) för vi ska på systemet och handla spliiiiit...
Sen hem igen och städa städa... :)

Lägger upp några bilder, blir av blandade fotografer, både jag, Anna och Jonny var där med kameran...

Klipp klipp

Jonny och Kevin...

 

Nej... alltså Kevin har absolut inte Jonny som favorit...hahahaha

 

 

Underbara Kackahs tatuering...

 

Jo d skulle kunna vara en till Kevin som ligger bredvid... så mycket hår var det..



Haha fick rensa bilder, dom bilderna som fanns på Anna var nog inget hon ville ha uppe här, någon went crazy med kameran och försökte få Anna att göra en Paris Hilton...

Min lilla baby

 

Äntligen äntligen äntligen... vet inte ens vad jag ska säga... känns fortfarande overkligt, men äntligen så har jag en... åååh!

Jag är..

4d4352e55198a10016b894aa5fac4c61.png

 

jag är verkligen konstnärlig....


Vad i helvete

Nu börjar jag bli trött på att jag har vänt på dygnet... i mångas ögon är det till det positiva, jag går och lägger mig mellan 22.30 - 00.00 och vaknar mellan 7-8. VA FAN????
Jag blir tokig... jag vaknade kvart i 8 imorse och kunde verkligen inte somna om, vad är problemet?
Nej istället blir jag som en zombie resten av dagen, gäspar hela tiden och klagar på att jag är trött. Hmm...

Jag behöver verkligen städa idag, imorrn blir det hotell östergatan14 här hemma, visserligen är det bara 2 personer som ska sova över. Hoppas dom inser att det inte ingår room service? haha nu var jag rolig. (Ännu en negativ effekt av att jag vaknar tidigt... EXTRA torr humor. )

Har iaf satt på tvättmaskinen så jag har kommit nånvart igen (hahahaha satt på... Nej nu får jag ge mig).
Kör nog en snabbis här sen så jag får det mesta undanröjt... orkar verkligen inte storstäda gärnet... lite damm får fröknarna tåla. (hihihi snabbis... vart är mitt huvud idag egentligen?)

BTW var ju på 30 seconds to mars i onsdags, showen var helt jäääävla grym... vi kom in runt 14 tiden... det var visst signering också så det var ju kul.. eller inte, who gives a fuck these days... det positiva med signeringen var väl att vi kom ganska mycket längre fram pga det.. folk lämnade sina platser för att få ett litet kallt "thank you" från Jared som dom sen stod och klagade på i resterande 4 timmarna som var kvar..

Jag fick så jäääävla ont i fötterna, och eftersom att medparten av folken som stod där var fjortisar och emos, ni vet Kent och typ paramore fans... såna som tycker att Paramore är hårdrock, hur som så bestämde jag mig för att sitta på läktaren istället.. Tog Annas Jacka så att hon fick stå där framme istället. Kände mig som ett jävla mongo där på läktaren, sitter/står och lyssnar på mitt favoritband men jag vågar liksom inte digga riktigt... hahaha.. såg säkert asroligt ut.
Arenan hade återigen inte tänkt någonting (ja, jag menar personerna som har hand om säkerheten), På Jason Mraz så hade dom 2 st kravallstaket, men dom släppte in så jävla mycket folk innanför det första staketet så att det knappt gick att stå där.
Okej, jag har varit på en del konserter i mitt liv och jag har ALDRIG sett det här... dom hade ett kravallstaket. Folket som stod längst fram var helt jävla mosade... Anna sa att vakterna längst fram var bra och hade koll, men folk svimmade som bara den, det var så jävla varmt i lokalen att det osade där inne. Helt jävla sjukt! Jag har aldrig varit på en konsert där det va så varmt.

Well. Konserten var så jävla bra iaf, och jag ångrar verkligen inte att jag inte stod längst fram.


Och Anna står lääängst fram. Herregud!

 

Det fortsätter så packat tills det finns typ 3-5 meter att typ kunna gå ut om man vill... helt jävla sjukt!

Zombie

Jag känner mig som en Zombie, jag har knappt sovit inatt... Plus att jag börjar tidigare idag.. yay..eller inte!
Gårdagen var grym till slut.. konserten var skitbra!

Idag åker jag ner till Mampap och hämtar min nya kamera :) wiiiie!

Aj

 

Efter rejäla isfötter så har jag bestämt mig för att sitta istället.. Anna står längst fram, man ser henne... om man tittar noga, en tjej som står upp i linne :D


Supergott

 

Brödet blev helt klart lyckat... det kunde kanske ha sett liiite bättre ut, hade visst i lite för mkt jäst eftersom att jag inte hade något recept på just bakmaskin, så den reste ordentligt.. Men det smakade iaf bra.. det är väl det som är det viktiga?

 

Det är nog en bra vecka det här, Imorrn rockas det loss ordentligt på Arenan och på torsdag blir det visst en liten grej som ska göras efter skolan... På fredag blir det att åka t systemet och så ska jag kolla om Anna behöver hjälp kanske med handling.. På lördag smäller det och det blir kalajs för hela tjotaballongen.. (!???)
Hoppas verkligen att festen blir lyckad men det tror jag verkligen att den blir :)

 

Min leverans på CDON är nu på väg, så då har jag minneskort, högtalare och lite smått och gott till kameran... dvs ett bra minneskort som inte är så segt på 4gb..(behöver nog ett till när det blir utlandssemester) och kameraväska... tjohej, om jag har tur så har jag kameran i min hand på torsdag eller fredag. Hur guld vore inte det... om det ska fotas på festen då!

 

Och dessutom så sprang (läs pappa skjutsade) jag ner till SIBA och köpte mig en alldeles ny och fin bakmaskin idag, det fanns inget annat jag kände att jag ville ha, jag hade ett presentkort för 1000:- och när jag gick där så fick jag syn på den och slog till!


Plus att det känns som att nåt bra kommer att hända snart... jag bara känner det på mig... många tecken som tyder på det!

 


Gummistövlar

Jag har alltid velat veta hur man gör att det blir färg på något i ett svartvitt foto... voila!
Nu längtar jag ännu mer efter min nya kamera..

My love

 

 

Här gott folk har ni min underbara och pålitliga bakmaskin, eller jag ska inte säga nåt än för jag har inte smakat brödet... men as we speak så ligger det en massa deg i den här och jäser och ungefär vid 21.30 ikväll så kommer jag att kunna köra premiär smaket på mitt franska lantbröd som bakas och luktar så juvligt..:)

Hur enkelt som helst! Man kan t om göra sylt i den, helt sjukt!

Jag hoppas att brödet blir mumsigt, men jag tvivlar inte och jag är redan nu nöjd och ser framför mig hur jag sätter in timern på lördag natt (natten till söndag) och gör så att mitt herrskap som ska sova över här, vaknar till nybakat bröd... ME LIKE!

 


Internet

Äntligen fungerar internet som det ska igen och jag slipper förlita mig på ett sketet mobilt bredband som kostar en massa pengar.. Idiotiska Comviq Surf.

Har haft en okej dag hittills.. var över hos Anna i morse och käkade frukost, passade på att spela en hel del också, yay!
Snart kommer Pappa upp och ska hjälpa mig att få ner en massa grejer i källaren, men först ska vi åka till Siba och kolla lite, har 1000:- där som jag ska se om jag hittar något roligt.
Kanske ska klä på sig något annat än mysbyxor dååårååå...

Skoldag

Kändes verkligen som evigheter sedan sen jag var i skolan, helt sjukt!
Ännu en gång som det bara kändes som att jag lallade runt och inte gjorde någonting... Men i slutet så satte sig min lärare vid mig och pratade lite om varför jag kände mig "fast"... kändes mycket bättre och tankarna började flyga rätt mycket runt i skallen, så nu har jag en idé om vad jag vill göra på torsdag.

Självklart har vi temadag på torsdag, Zinat (komiker/skådespelerska) ska komma dit, det kommer bli lite skoj faktiskt... men samtidigt lite surt eftersom att vi inte har så mycket tid att sitta där nere och jag har inte tid att stanna kvar eftersom jag ska ner t Gnesta.

Ja ja, min Buddha-tavla hade iaf blivit färdigbränd och klar... blev lite glad för den är inte högbränd så det bruna stannade kvar i leran, annars brukar det bli helt svart! Förhandlade mig till att få min elefant-tavla i brunt också ;)


Blev erbjuden att köpa sperma idag från en gammal klasskompis, hahahahaha... kanske inte på fullaste allvar, eller jo skulle inte förvåna mig om han menade lite allvar ändå, hahaha... han tyckte att jag skulle skaffa barn och jag får gärna köpa hans sperma om jag vill *asgarv* Jag sätter nog ribban liiiite högre och tar och skaffar mig en karl istället..

Nej, vad ska man göra nu då... hur fan blev klockan 16.24?!?!?!

Fääärdig

 

 

Färdig!


And she's baaack..

http://annaalfons.blogg.se - Enjoy era små snokare..;)

Våren..

0-4ed5bf1c95a878f29a5dff9d7dee1b31.png

 

Våren är på väg.. Äntligen!

 


Idag

är det inte bara en bra dag... utan en jättebra dag! :)

Det är fuffens på gång och jag blir nyfiken.. men men!

Sitter och funderar starkt på vad man ska äta till middag idag, jag har tagit fram fläskfilé så jag funderar på att trycka i mig det med stekt lök, sky, beasås och lite grönsaker och potatis!
Fan nu blev jag riktigt sugen på Anna & Jonnys hasselbackspotatis, fy satan vad goda dom är, riktigt krispiga.. mmm..!
Men orka hålla på med sånt, tar ju sån tid och aldrig kul att äta sån mat själv.. det får helt enkelt bli det förstnämnda. Får tassa ner på turken för att handla görk!

I veckan händer det mycket, först och främst så är det skola i morrn och jag har faktiskt längtat jättemycket att komma tillbaka och hålla på med leran.. Hoppas innerligt att mina grejer är brända nu, det börjar bli lite frustrerande att det aldrig blir bränt.
Sen är det rätt lugnt resten av veckan fram till onsdag, då blir det åka av... 30 seconds to mars spelar på Arenan (?!) och jag ska njuta som faaan!

På torsdag är det skola och sen blir den en snabbis ner till Gnesta för att fixa en sak och sen hem igen... På lördag blir det feeeest! Det var skitlänge sen och det ska bli så satans kul att fira fröken G..:)

Känner du att jag är..

hahahahaha...
Har haft en väldans trevlig dag hemma hos Anna...Vi har spelat och snackat skit och käkat hembakad pizza..!
Tog ner några av alla mina serier, misstänker dock att jag blir väckt klockan 6 imorrn av ett sms om att d e tävling..*snark*

Pathetic

Känns lagom patetiskt att alla idiotiska tidningar har gått och "bevakat" Niclas Wahlgren och Laila Bagges bröllop... hur jävla intressant är det?! Herre jäkla gud... get a life!

Mums

 

underbart gott!


Gott gott

1a0384dcfc83fe1d565ed5cc0a0249bf.png

 

gott gott i gott gott..

 


Spår av

1a2bcc53e7fcfa3a89bcea817518e3f6.png

 

kan finnas spår av kärlek..


Frökusar

2adbcf1d9cfedfcfb496de4f38ea77cc.png

 

 

 

 

 

 

 

 

haha ett internt skämt..

 


Fredag...

Freitag (?)... orkar inte googla och se om det är rätt, haha..
Fick presentkorten imorse, riktigt skoj!
Eftersom att jag har mobilt internet så får jag strunta i att ladda upp bilder på bloggen i typ en vecka...

Var över en snabbis hos Kackah igår, kollade på när hon spelade New Super Mario Bros.. Så jävla kul verkar det vara.. hennes andra kontroll var tyvärr urladdad så imorrn så kanske dom är uppladdade :)

Syrran ville ha sällskap att handla, får se om jag hänger med då kanske... Nej nu ska jag spela avatar lr nåt..

Tårar...

Inatt drömde jag att jag hade utställning i skolan och Ove & Irene kom med Leija, fy vad jag grät... som jag saknar den lilla sötnosen så mycket, det gör verkligen ont i varenda liten jävla cell i min kropp när jag tänker på henne..! Vill bara ge henne en stor kram...

Kommer ni ihåg...

7c4a2913886a09272d059aaaecfa2724.png

 

Haha kommer ni ihåg?


Fy fan

0-27932c13c30c4038a242ac789ddb5324.png

 

fy fan.. Vill också ha ett wii..


Vilken härlig dag...

Igår var det en superbra dag, verkligen... Jag har varit hos Mamma och Pappa i ett par dagar för att jobba gärnet på alla mina frågor, internet slutade ju att fungera här i torsdags.
Sammanlagt har jag vunnit 3300:- men 600:- gick tyvärr åt idag då jag var tvungen att köpa ett mobilt bredband tills mitt internet kommer igång igen.

Vid 10.15 tåget igår så dök Anna och Jonny upp, snackade lite skit innan vi begav oss till Vita villan för världens godaste Kebabpizza... mmm.. den är ju så satans god, finns ingen godare pizza.
Vid 12 så var det dags för fröken Anna att bli tatuerad, och om den blev fin... så jävla snygg blev den!
Ska fråga om jag får lägga upp en bild här, men jag förstår verkligen att hon är nöjd.

Jonny vek av vid Södertälje Hamn och vi fortsatte mot Anna för att fota lite och sen fick vi ett ryck att äta på Asian Roxy.. MUMS!
Somnade vid 23 som en stock..
Vaknade tidigt imorse med inget att göra, läste ut boken "Bubbeldrottningen" och sen bidde det utflykt t Moraberg med Kackah för att köpa skruv, plugg och mobilt bredband.. :)
Nu ska jag över och lämna tidning och så kika på hennes nya Super Mario.. :D

På återseende...

Döva grannar...

Det har "nyligen" flyttat in nya grannar ovanför mig... dom har uppenbarligen sämre hörsel än vad min mormor har... det är så satans högt på tv:n att snart kastar ut mig själv från min franska balkong.

Tatueringstime...

Men inte för mig dock :( Men söta Anna ska ÄNTLIGEN få sin tatuering.. ska bli sååå kul! Den är verkligen skitfin också... väntar in Fröken Gustavsson och Herr Andersson och sen blir det vita villan & sist men inte minst... tatueraren :D Jag kommer bli helt tokig av att höra ljudet och se blodet droppa...haha! Åh vad jag vill... kommer typ bli sliten därifrån medan jag skriker "VAD FÅR JAG FÖR 50kr??"..hahaha Nej... ska väl klä på mig!

Sportlov...

Jag har sportlov den här veckan... och för första gången på länge så vill jag verkligen till skolan och fortsätta att skapa, jag blir tokig av att inte skapa! Jag hade "utvecklingssamtal" i veckan och vi pratade om att jag kan (om jag vill) få ta hem lera och verktyg för att fortsätta på något hemma och sen bränna i skolan. Så jag lär ju garanterat börja med det... Ååååh nu kommer min pizza...MUMS!

Nöjd...

Fan vad nöjd jag är just nu, har kammat hem 800kr till idag så nu är summan uppe i 2900:-. Systemkameran är nära nu...

Tokig

Jag tror att jag blir ännu mer tokig än vad jag redan är, jag gick upp 06.08 i morse igen. Exakt samma jävla tid.. satte mig och svarade på frågor (har inget liv) och det är någon jäkla idiot som sitter och skickar in frågor som "Vad är nivea for men" m.m Jag blir helt tokig... idioten har säkert skickat 100frågor med "vad är X?" X=En skönhetsprodukt. BAAAAAAAAAAH!

Trött

Jag är riktigt riktigt trött just nu, helst av allt så vill jag bara lägga mig i sängen och låta John Blund göra sina under. Men icke sa Nicke... måste vara vaken till klockan 23.59. Då får jag reda på vem som vinner månadstävlingen.. Fan det känns som att det är det enda jag har pratat om den senaste tiden, 118100. Herregud! Need to get a life! På onsdag ska Anna tatuera sig, tror att tösen börjar bli lite nervös också... Men både jag och Jonny följer med som stöd så det blir nog jättebra :) Väldigt fint motiv också, det kan ju vara en bra början.. haha! Nej nu funderar jag på att lägga mig och läsa lite... Sov gott!

Morrn morrn

Jag vaknade av ett sms 06.08 (!!!!!!!!) av 118100 som tyckte att det var vettigt att väcka folk så tidigt för att svara på frågor, jag som har svårt att somna om också.. jag bestämde mig för att gå på och svara på frågor eftersom att jag tänkte att det är stor chans att jag vinner tävlingen eftersom att ingen är vaken så tidigt! Jag hade så sant så, 300:- rikare på presentkort och sen såg jag att jag hade vunnit gårdagens tävling så 200:- till.. Nu är jag uppe i 1100:- i presentkort och idag avgörs månadstävlingen så då vinner jag förhoppningsvis några kronor till. Jag var så jäkla trött igår kväll, jag hade skitont i huvudet och kunde knappt röra kroppen. Det är så det går när man sitter typ 6 timmar i streck framför datorn. Shit!

Superbra vecka...

Den här veckan har varit riktigt bra... Hanna och Mollie kom som bekant i tisdags! Vi gick över till Anna som hade Jonny där och så käkade vi Tacos - MUMS!
Vi kollade på film och snackade en massa skit.. Kollade på videor från Grekland och skrattade så att vi nästan kissade på oss..

På onsdagen åkte jag och tjejerna ner på stan och kollade lite.. hittade ett par nya leggins iaf.. har hål i alla mina andra, så det fick helt enkelt offras några kronor för att inte frysa.
Vi mumsade köttfärssås och babblade en sjuhelvetes massa skit. På torsdag var det skola för min del..efter skolan så mötte tjejerna upp mig på bussen och vi åkte till Ica Maxi och handlade middag och snask inför kvällen.. Anna dök upp efter jobbet och vi hade riktigt riktigt trevligt.

Igår så tog vi med oss Anna ner på stan och kollade på lite kläder och sånt.. Käkade kyckling med pommes till middag.. mumsigt värre! Vi lärde känna Bruuudy och jag var social och läste min nya bok "Elsas Mode"..

Det är alltid lika kul när tjejerna kommer över...:) Snackade om att dom skulle komma en liten längre period i sommar också, det blir skoj!

Jag håller på att svara gärnet på frågor på 118100 så att jag ska komma bland dom 5 bästa.. ligger 4, men jag vill kunna behålla platsen så jag måste svara hela tiden.
Så off I go..

The girls...

1a80fb1541e5f89321df6817eb5a671e.png

 


Steg 4

2fc6a197372ad5f68f31053d19a5e06f.png

 

Steg 4.. Fortsättning följer..


Steg 3

1a626d199fe2887a6232f6ffda0b9f6a.png

 

steg 3


Steg 2

2d19d620b87e7a4408dcbbc3ab46b5f1.png

 

steg 2


Steg 1

1e2b3e62169899d3af679bc8fc9002e8.png

 

steg 1


Pengar

Motorvägen är avstängd eller så kör dom bara ett körfält just pga en lastbil har kört in i bron.. Roligt värre.. Det är verkligen trafik här utanför.. Skitlång kö ner på stan för bilarna.. Skolan igår var piss... Det kändes inte som att jag fick något gjort och när jag väl fick det gjort så gick det åt helvete... En utav mina grejer hade tappats så då blir man lagom glad. Hoppas innerligt att min tavla håller sig iaf.. Underbara Anna lånade ut pengar åt mig så att vi kunde åka och storhandla och syster kom och hämtade upp oss så att vi slapp ta kommunalt hem. Skulle egentligen fått pengar så att jag kunde handla, men nej då... klart man inte kan lita på det! *morr* Gick och la mig vid tio tiden igår, helt sjukt.. visserligen somnade jag inte förrän kvart i tolv.. läser "En shopoholic går i väntans tider" eller vad den nu heter. Jag blir så irriterad på huvudrollsinnehavaren att det inte är sant.. men ändå så tvingar jag mig själv att läsa hela serien. Det kan ju för fan inte finnas någon så jäkla blåst brud som Becky Bloomwood/Brandon. Helt sinnessjukt! Nej nu får dom fan komma tycker jag... börjar bli riktigt riktigt hungrig nu!

Besök

Usch, min rygg gör så jäkla ont just nu.. Men men.. Det är iaf städat nu! Sitter och väntar in Hanna och Mollie som bestämde sig för att komma hit :D Ska bli jättekul, d e alltid lika kul när dom är här.. Saknar Isac jättemycket dock.. ska se till att han kommer hit någon helg, så kanske man kan gå på tom tits eller något sånt med typ honom och Sebastian.. När tjejerna har kommit så ska vi över till Anna.. Jonny är där så det blir många vid middagen :D Trevligt trevligt! Nu ska jag bara klä på mig efter en varm dusch och sen hoppas att tjejerna kommer snart, börjar bli lite hungrig.

Min absolut

0-758952635dfc3af5a7100594ccf9c195.png

 

min absoluta favorit..


Mamma och Pappa

Sitter och väntar på Ove och Irene som kommer alldeles strax.. Vi ska åka ner till Gnesta för att fira Mamma och Pappa.. blir nog inte där länge alls.. Sen blir det hem igen.. Får se vad man ska hitta på för sattyg sen då..
Imorrn är det skola igen.. jag kommer fan börja gråta om min buddah har spruckit i ugnen. Känner mig väl mindre motiverad att vi har bytit grupper nu, så 2 av dom jag tycker minst om kommer att gå i gruppen. Yay! Eller inte.

Supertrött

Jag är verkligen supertrött just nu... men ändå så inbillar jag mig att jag inte kan sova, hmm.. kanske mindre smart!
Jag håller på att läsa "En shopoholic får en syster".. så jag kanske ska lägga mig i sängen och läsa istället för att sitta vid internet.. aja!

Har diskat och plockat i hallen idag... Jo och tvättat.. resten får tas i morrn...
Åkte över till Syster och käkade middag och tittade på melodifestivalen.. Darin och Elin Lanto var klart bäst.. inga artister jag lyssnar på i vanliga fall sådär, men jag gillade låtarna.
Var lite orolig över att jag skulle komma hem, men Jessica skjutsade mig ändå i det läskiga vädret, fick gå av vid kyrkogården.. Det var SVINKALLT.. Anna ringde precis också och självklart har jag inga vantar, jag tror aldrig att jag har frysit så mycket om mina fötter och mina händer som jag gjorde nu.. inte ens utanför WL vid klubben.. fy faaaan vad mina fötter gjorde ont nu, och ändå gick jag bara typ på sin höjd 300 meter..
Jag är fortfarande röd om händerna, fast nu har dom gått över till att bli kokheta, ni vet sådär som det blir när man har frusit som bara den..

Aja.. har väl inte så mycket mer att skriva.. Ska egentligen ner till Mamma och Pappa imorrn för att fira dom, men är det såhär så vette faen om jag vågar åka ner... vill inte bli ståendes i Järna för att tågen inte går eller liknande.. nej fy helvete!

Steg 4

0-5f68a05dd636ab1028937798e784d5e0.png

Lagt till hår och jämnat ut "ramen" lite.. färdig för bränning!


Steg 3

15c2d398dd61781f9ce7b54968843e47.png

Ger ansiktet lite former genom att bygga på och ta bort lera...


Steg 2

41cab6afa6382571caafff767f887219.png

Karvade ut ansiktet...


Steg 1

0-301b27c1fe06ed8fd5fc9ae7d4aee53f.png

Prickade leran för att få ut hur jag skulle karva ut allt..


Tisdag

Det har varit en riktigt bra dag idag, först har jag numera 300:- i min lilla presentkortskorg till min nya systemkamera. Jag håller varenda tumme jag har att jag kommer att vinna månadspengen också... jag kämpar kämpar och kämpar lite till.. Känns som att det enda jag gör om dagarna är att svara på frågor, haha.

Anna ringde vid 14 tiden och frågade om jag ville med ner på stan för att hämta Jonnys klocka, trevligt med lite spontanitet så vi åkte ner på stan och gick runt och kikade lite... Anna hittade en jättefin klänning till hennes födelsedagsfest också, vi ska ner på stan imorrn och hämta den eftersom att hon la undan den.. Prima ballerina.
När vi ändå var nere på stan så gick vi till blodgivarcentralen, Anna gav blod... men jag får tydligen inte pga att jag har lågt blodvärde.. Ska kolla med läkaren på fredag om det finns något man kan göra åt det!

Imorrn ska jag kolla hörseln också... ska bli spännande och se om jag har märkbara fel... Jag säger ju va extremt ofta och när jag säger det så skriker jag helst det... Jag pendlar väldigt mycket i nivån på rösten också... Jag har ju tinnitus sen tidigare, men bra att veta iaf.. då vet man att det finns en orsak till varför jag "va:ar" så mycket.. haha!

Well well... längtar faktiskt till på torsdag.. vill fortsätta med mina grejer i skolan, hittade ett buddahuvud som jag ska ge mig på! Vi får se helt enkelt..
Det var fan ett tag sen jag bloggade ordentligt.. skärpning för fan! Inte för att nån riktigt bryr sig om jag bloggar eller inte, haha.

Sprickfatet

4a98a240811f16cef1928b62f5ca5da4.png

 

sprickfatet obränt!


Och en

4d56c5c3808abc3469f54fe90320d9aa.png

 

Och en skål fick det bli.. Obränd här då!


Visste inte

50c0a6a2175b4c84bcc45a4d2ddccf9e.png

 

visste inte vad jag skulle göra m min mask så jag limmade fast skiten på en planka!


Jag är

3674d2b4b342eebcbf9f89b224437099.png

 

Jag är så trött.. Åker ner till gnesta för att lämna kevin och nu kom jag precis på att jag glömde ställa in smörpaketet innan jag gick,smart Lisa.

 


Snabba cash

Har precis kikat klart på Snabba Cash, den var skitbra.. men absolut inte lik boken.. eller jo karaktärerna fanns ju där och storyn fanns... men det var mycket som saknades, och det gjorde att det blev en självständig film liksom! Joel Kinnaman's prestation var ju helt enorm! Så jäkla duktig skådespelare så att det inte är sant.. Ska kolla på den en gång till när en dvdrip kommer ut också... kändes lite B att kolla på telesync men jag har inte råd att gå på bio..!

GRATTIS

Ett stoooooooort GRATTIS till världens bästa vän som fyller hela 26 år idag.. Hipp hipp hurra hurra hurra!

Jag sitter

0-61f2f94be5a242eced72d3eecb179509.png

 

Jag sitter i Niklas bil och väntar på honom, albin och jessica.. Vi har roat oss med att skicka in frågor till 118100.. Självklart så blev det ju en tävling direkt när jag var inne på maxi.. Så jag kunde inte tävla.. Men men!


Herregud

Ååååh! Satt på facebook och kollade lite och så kommer Anna in på chatten och berättar att Lifehouse's nya album finns på Spotify! Som jag har längtat... så underbara! Nya albumet finns att lyssna på här: spotify:user:qwirwa:playlist:61Mk481SOMGP21GHwXQjyE för att öppna den i spotify, kopiera texten och klistra in i adressfältet där uppe och tryck ENTER! :)

presentkort

Sådär, nu fick jag 100kr till och en trisslott som tack för att jag svarade på så många frågor på supersvararna.. Skitbra! Jag ligger 7:a på hela grejen och jag ska se till att kämpa kämpa kämpa nu så att jag får ihop en utav dom 5 vinsterna i slutet av månaden, och sen börjas det om... så förhoppningsvis har jag alla pengar i slutet av mars till min nya systemkamera :) Tjooo!

30 seconds to mars

Det är inte långt kvar tills jag och Anna dregglar längst fram på 30 seconds to mars konserten... Jared Leto, need I say more?

Ännu en lista

Namn jag lyssnar till: Lisa, Lisabet
Din ålder: 25
Födelsedag: 7 Maj
Syskon: En syster men tydligen en bror också om man ska lyssna på mamma...:S
Hårfärg: Min orginalfärg är nog rödblond, men nu är jag rödrbrun..
Längd: 176cm kanske?
Ögonfärg:
Sådär meleeerade dårå.. men grönt med brunt i.. för det mesta :)

Favorittidning: Jag läser det mesta förutom allers och sånt skit, men cosmopolitan e ju bra, sen läser jag väl vecko Revyn också :)
Bästa saken som händer i sommar: Jag hoppas innerligt på att det har blivit bättre och att jag tutar utomlands med Anna + några till förhoppningsvis?
Favoritplagg i garderoben just nu: Hmm.. ja du.. Jo min svarta klänning som har lila och rosa "mönster"...
Byter gärna garderob med: Först vill jag byta kropp med någon, sen kanske garderob ;)
Vanligaste färgen på mina kläder: svart, vitt, grått, rosa, lila.. hmm.. ah och lite annat där emellan ;)
I sommar kommer jag att gå klädd i: Kjolar och klänningar när det är varmt och sköööönt!
Men absolut inte i: Stringbikini!
Byxa eller kjol: Leggins med kjol :)

Mig själv med tre ord
: Envis, stark, ironisk
Morgon- eller kvällsmänniska: Morgonmänniska... men på sommaren är d ju urmysigt att sitta ute på t ex en balkong hela natten och bara snacka skit.. inte för att det har hänt så många ggr, men ändå ;)
Sparare eller slösare: Sparare..(nämnde jag att jag är vääääldigt ironisk)
Vad vill du jobba som? Oj.. Guide kanske, på nåt museeum eller liknande... eller historielärare...
Har du en besatthet? Hmm.. Cola? mina vänner...
Hur många skor har du? Inte så många som jag skulle vilja..
Hur många par byxor har du? Typ 2 Jeans och en massa Leggins
Sport: Tittar jag nästan aldrig på, men när jag väl kollar så blir det fotboll och då när sverige spelar... men brukar bli så frustrerad att jag inte kan titta klart...

Favoritord: Hasch!
Vad är du mest rädd för? Döden!
Någonting jag tycker om med mig själv: Mina ögon då kanske..
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag har en tendens att vara liiiite negativ ibland :P

Tre saker jag vill varje dag: Veta att alla underbara är okej.. hmm.. äta och dricka :P
Tre saker jag absolut inte kan göra: Dra in barn i mina egna dispyter med folk, ta ut mina åsikter på barn.. hmm..

Detta tycker jag om att göra: Umgås, skratta, festa, resa, titta på serier...

Bästa känslan: Att veta att ens nära mår bra.. att veta att någon som står en nära mår skit får mig att må apa!
Värsta känslan: Att veta att någon som man står nära mår skit och det inte finns något man kan göra åt det!
Följande musikstilar tilltalar mig mest: Rock, RnB och hmm.. Pop? Eller ah jag vet inte..
Tre av mina favoritlåtar just nu: Just nu är det Closer - Kings of Leon, Jay sean - Do you remember.. hmm? Eh jag vet inte...

Stjärntecken:
Oxe.
En bok jag gillar: Denise rudbergs böcker.. Älskar: Twilight Serien, Harry potter
Detta äter jag gärna: Tacos, Pizza, Fajitas, Asiatiskt (EJ SUSHI)
Dricker helst:
CocaCola, Vatten, Cider + Smirre + Bacardi, Fat frog, Appletini, Sprit!
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ögon
Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Fötterna och ja fettet :P

Vad skulle filmen om ditt liv heta?
Ha Det Gött, Hej. Nej, jag vet inte… ”Down Here On Magic Street” är min favoritfras, så kanske något sådant. Men det blir väl kanske väldigt djupt å andra sidan.
Vem skulle spela dig? Emma Watson, snälla (:
…och vilka skulle spela personerna i din omgivning? Det är så många… Men Ellinor får Kristen Stewart, Erika får Hilary Burton. Resten får jag nog fundera över… (;

Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan? Engelska, Svenska, Media
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan? Idrott, Matte och Bild
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Högstadiet så har jag några på fejjan, men inte kontakt på det sättet... Gymnasiet så har jag nån på fejjan tror jag :) Hörs då och då med en annan kompis också!
Har du brutit något någon gång? Nope!
Vad är den värsta sjukdom du haft? Gallstens skiten... fy fan, d va det värsta!

Har du blivit sövd någon gång? Japp, very nice faktiskt.. trodde att jag skulle va skiträdd, men d va skönt att somna in så.. däremot blev jag riktigt illamående när det gick ur liksom..
Är du en Besserwisser? Nja.. Nej d tycker jag inte... det beror helt och hållet på vem jag disskuterar med.. När jag VET att jag har rätt så hatar jag att ge mig... men jag ser d mer som envishet... När d gäller t ex att jag pratar med Anna så har jag lärt mig att ge mig då Anna är snäppet envisare än mig! Men jag kan ha riktigt svårt att ge mig i diskussioner då jag vet att jag har rätt.. speciellt med besserwissrar själv...
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? Om den inte är öppnad så ja!
Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Det beror på vad det är för såpa, men ja... typ the biggest loser vore coolt!
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar, vår och höst! Vinter är vackert och det kan var mysigt om man kan klä sig efter vädret.. vilket är lite svårt!

Puss puss

0-528f8cff73e930b014ee1438767ffb37.png

 

puss puss..


Jag älskar

153f9cbfc920de175141535614bd4894.png

 

jag älskar när det blir sånt ljus..


Fejjan

Nu ska jag klaga lite... Jag har absolut inte något emot den nya designen, blir såå jävla trött på alla som går med i 1000 olika grupper som "Vi vill ha tillbaka den gamla designen" osv. Herregud... Varje gång det byts plats på något där inne så blir det hysteri... skärp er för fan! Men det jag ska klaga på är att fan inget funkar.. Ska dom släppa en ny design så släpp den så att skiten fungerar... Chatten loggas ut och in, man loggas själv ut och in... det går inte att skriva, det går inte att göra en sjuhelvetes massa på varken chatten eller i olika loggar, inkorgar m.m. Riktigt irriterande faktiskt... Men jag har hört att det finns mer att göra här i världen än att sitta på facebook.. haha!

Torsdag

Torsdag, hääärliga torsdag? Nja, jag vette fan om den är så härlig riktigt.. Mamma och Pappa kom över med Kevin förut och egentligen skulle dom hjälpa mig att få ner lite grejer i förrådet, men det gick åt helvete då det är låst och bla bla bla.. Så jag fick skjuta upp det lite! Men vi åkte över till Syrran och käkade middag, innan det så åkte vi ner till Åhlens för att köpa en liten present till Anna... något litet iaf, så att hon får nåt på söndag när hon fyller... Annars får hon ju sin present den 3:e mars klockan 12 :) Det är verkligen jättemysigt att ha Kevin hemma igen.. det var allt för länge sen! Hur som så blir det tidigt ikväll, är skittrött och dessutom lär sötnöten vakna för att få sin promenix imorrn, vilket jag gladeligen tar honom ut på... *suck!*

Aj

Fy satan vad ont i ryggen jag har idag!
Igår när jag skulle plocka undan och städa så slog jag i huvudet på vägen "upp" igen efter att jag böjde mig, vilket resulterade i att jag hoppade till.. vilket i sin tur ledde till att min rygg knäckte till och sen dess har jag knappt kunnat gå!
Idag känns det mycket bättre iof, men det ser fortfarande ut som att jag har skitit på mig när jag går, haha!

Självklart så hade jag läkartid i morse också, TACK TACK TACK! klockan 8.. kul, eller inte. Måste tillbaka också för provtagning i morrn eller på måndag, om jag känner mig själv rätt så blir det nog på måndag ;)
Självklart när man går dit så har man fått sig en underbart härlig ST läkare.. snygg.. absolut! Varför? VARFÖR? när man ska disskutera något "pinsamt", så är det alltid en snygg läkare!
Självklart så var det prat om min mage och allt den håller på med, så jag satt och försökte undvika orden avföring i en hel jävla halvtimme.. Haha..

Skolan gick bra iaf.. gick väl mindre bra att hantera leran med tanke på ryggen... gick åt helvete att kavla, men sånt som händer.. Tänkte göra något lite mer avancerat den här gången, men jag satt och kletade och kladdade och det fick bli lite smågrejer istället, en fönsterlampa, en ljushållare, 2 magneter/nyckelringar t Hanna & Mollie (Hanna och Mollie.. ni kommer att älska dom, hahahaha), ett fat och något mer som jag inte kommer ihåg just nu!

Idag kommer Kevin hem... min älskade älskade underbara vovve!
Vi åker över till Jessica och äter middag, men först ska vi ta över mitt nya vardagsrumsbord som jag har snott av Anna...

Drömmar

Shit.. I natt drömde jag att jag var på 30 seconds to mars konsert... det var bara 50 pers i lokalen och jag tyckte att det var skitpinsamt att dom skulle behöva uppträda för 50 personer liksom..Plus att jag mitt i ser att jag står längst fram och självklart inte har någon kamera, visst visst... det är absolut inte det viktigaste och det klarar jag mig verkligen utan... men just då så fick jag panik!
Förbandet var Plan Three, oj vad glad jag skulle bli om det var sant... Dom e ju grymt bra!

För första

64a4081d205122db690136508d746c79.png

 

för första gången någonsin så tror jag att jag har halsbränna.. Det känns väldigt konstigt! Hade keramik idag.. Mindre kul.. Min mask gick åt helvete som ni ser på bilden.. Det e meningen att den ska vara trasig och ha sprickor, men jag fick inte till så många ja ville ha.. Nu måste jag sova. Ska möta Anna imorgon och åka t rusta.. Way! Natti


Resa

Jag skulle sååå gärna vilja åka utomlands i år... till ett varmt land! Det skulle vara askul att åka ett gäng.. ja alltifrån 4 - ?? stycken.. så att man inte går i taket på varandra! Killar och tjejer, eller bara tjejer.. :) Åh vad sugen jag blev på det nu... ååh! Typ nåt varmt, i slutet på augusti kanske..! Who's with me?

Är hemma

6e6c81b3814430412d042abb3984b9a3.png

 

Är hemma hos syster och Vässar pennor.. Skoj! kollar resor och vill åka till thailand..


118100

Jag gick med och är supersvarare där nu... har nog nämnt det förut, men hur som iaf så har dom tävlingar då och då.. man kan vinna ett superpresentkort... oftast är det "den som svarar på flest frågor under x antal timmar vinner xxxkr" I förra veckan så vann jag 200:- i presentkort.. Tjooohooo! Vad fanns det att välja mellan? MASSOR... men vad väljer jag? Jo! 100:- på McDonalds och 100:- på Åhlens.. hahahaha! Jag bidde lite mobbad av Anna för det.. Observera att jag var skithungrig när jag valde presentkorten.. haha! Jag ska se till att vinna ett nytt snart :) Då ska jag nog välja siba.. tillslut kanske jag har råd att köpa en kamera :D

Lördag

Har precis kommit hem ifrån att ha varit hos Anna i ett par timmar, trevligt trevligt.. Vi käkade pizza, åt morötter och tittade på melodifestivalen... Alla våra chansningar gick vidare till andra omgången eller vad fan det nu heter! Salem var bäst, absolut.. och sen gillade jag den där "rockgruppen"... låten hette Road Salt.. Fin fin! Vi fick ett litet ryck och drog på kvällspromenix till 7eleven. Nu e jag hemma.. kollar på BB och sen ska jag sussa lite kudde tror jag!

Vad fan..

0-4b5eb6fc2ad2b43eae34cdab3d1163ac.png

 

vad fan har ola ätit för piller för att bli sådär stor?


Melodifestivalen

Jag är väl inte jordens melodifestival nörd, men det kan va kul att kolla på det ibland, beroende på vilka som ska uppträda... Snart ska jag pysa över till fina Anna för att kolla på melodifestivalen, dela på en mozarella pizza och sen trycka i oss dip med grönsaker - MUMS! Nej nu ska jag plocka ihop och gå över t Kackah!

Drama

Som att jag inte har tillräckligt med drama i mitt liv? Näää då.. inte alls..*host* Har tagit ner en massa roliga säsonger av Big Brother för att ha något att kika på, hihi! Nu kollar jag på USA's BB och det är helt underligt.. Där är det folket inne i huset som bestämmer m.m Men men.. nu ska jag kolla på det, sen ska jag gå över till Anna och äta middag och titta på Melodifestivalen.. Ska bli spännade att se hur hon har fått det hemma hos sig.. hon har ju varit på IKEA... Byyye byyyye

Long time no..

nothing..

Godmorgon!
Allt känns bara underligt just nu.. Det är väl det jag kan säga..

Igår var jag på akuten också, mindre kul.. fick sitta där i 3 jävla timmar och dom kunde fortfrarande inte lista ut vad det var, självklart så mådde jag bättre när jag väl kom till läkaren efter 2 timmar och 50 minuter.. Och då känner man sig ju som en hypokondriker som åker in för vad som helst. Well, jag fick citodon iaf så vi får väl se om det hjälper när det kommer igen.
Jag hade Anna W med mig iaf för hon skulle ändå till läkaren, så det kändes väl bättre... annars skulle jag aldrig ha stannat kvar.

Skolan har börjat ju, det har jag väl skrivit om tror jag? Eller har jag inte det?
Hur som, så var jag hemma i måndags och igår fick jag gå tidigare pga att jag måste till akuten. Känns som en bra början på andra veckan. Men finns inte så mkt man kan göra åt det iaf!

Jag hoppas att dagen blir någorlunda bra iaf.. så bra som den kan bli.. tänker på dig gums!
Hatar när nära och kära mår dåligt..

Trött

Satan vad trött jag är... Mammas snarkningar har hållt mig vaken hela natten och när jag har påpekat att hon har snarkat så "Men jag har ju inte ens somnat"...
Nu tänkte jag försöka äta frulle och sen kolla på One tree Hill :)

Sova?

Kanske ska sova nu... Skulle ha köpt öronproppar för mamma snarkar som bara den men självklart så glömde jag det!
Får se om jag kommer somna nu då...

Pratade med min gamla bästa kompis Ida förut på Fejjan... och fick reda på att hon är gravid... så grattis till henne :) Skojsigt!! Nu känner jag mig ännu mer gammal...!

Måste hitta en karl.. kanske ska ta första bästa och skaffa barn och sånt... har hört att det är sååå bra att springa fram i förhållanden när man inte känner folk! Absolut... That's so me.. ELLER INTE!

Haha kom i håg att jag hade det här fina lilla beviset på mamsen snarkningar:





Amsterdam

Jag och Anna snackar om att åka till Amsterdam över natten den 24:e februari... haha! Ja vi är patetiska och ja jag vill se Lifehouse till varje pris... ah okej jag överdriver.. flygbiljetten kostar 400:- och konsertbiljetten typ 20 euro med alla avgifter! Amsterdam av alla ställen, haha.. Spännande! Vi får se vad som händer, måste se hur det ser ut med pengar osv.

Komplimang

Jag tror att jag fick en komplimang idag.. Jag vet inte hur jag ska tolka det, men jag tror att jag väljer att ta det som en komplimang!
Ni vet när man börjar i en ny klass på muppiga hagaberg så ska man göra alla olika lekar för att lära känna varandra, idag så skulle vi ställa oss på en linje... nyansera (?) färgerna från blå till brun... Jag har ju melerade ögon, tjohoo...
Men hur som, en kille i klassen var skulle kika på mina ögon för att se vad jag hade för färg och han utbrast bara "OJ! WOOOOOW"... jag stannade bara upp och typ jaha ja... "Ja woow" sa han bara och inget mer, hahaha..
Jag vet inte om mina ögon var extra gröna idag och just i det ljuset.. tydligen så hade jag ganska mycket brunt i dom idag :)




Jag vill ha tillbaka den där färgen... måste färga om håret!


Blåsor

Jag har fått blåsor i munnen, dom små brukar ju göra ondast... Nu har jag gått och fått en liten jävel på tungspetsen och sen typ 8st små små jäklar på samma ställe på insidan av underläppen! Kul? NEJ!
Det gör så satans ont att det inte är sant...



Haha.. min hemska blåsa som jag hade i Grekland, slutade inte tjata så Anna fotade tillslut ;)


Lifehouse

Gick in på Lifehouse hemsida... dom kommer till Amsterdam den 24:e februari! Jag var bara tvungen att kolla hur mycket det kostar att åka dit.. 404:- t/r och biljetten till konserten 15 euro!! Åh vad jag vill åka, jag vill.. jag vill... jag vill... JAG VILL!!!

Första dagen

Idag var det första dagen i skolan den här terminen.. Jag kom in på skaparkursen och det var första dagen idag! Det var inte alls lika pirrigt som jag trodde att det skulle vara, antagligen för att jag hade Anna där.. Jag ser fram emot den här terminen iaf och det ska bli riktigt kul..

Nästa vecka börjar skapandet och då ska vi välja vilka grupper man vill gå i, Första perioden kommer jag att välja keramik, och sen andra perioden så kommer jag att välja Teckning.. Vi ska få rita av en krokimodell då, haha... ska bli spännande att lära sig olika svart och vitt tekniker liksom..

Sen blir det projekt i X antal veckor... som slutar i en vernissage, hahaha.. jag ska alltså ställa ut all min skit inför hela jäkla skolan och nära och ska komma och titta..

Förutom det så har det varit riktigt upp och ner, mycket mycket mycket att tänka på.. Väldigt mycket!

Hundvakt

Jag är i Gnesta just nu, jag börjar i skolan imorrn och Mamma hinner gå till jobbet innan jag kommer tillbaka så jag fick åka hit idag istället... Har tryckt i mig fiskpinnar, remouladsås, potatis, spenat och gräddfilssås... Så jäkla gott! Eh jag försöker fixa voddler men det vill inte riktigt fungera... ska försöka mer nu!

Tatueringar

Min favorit av alla mina 8:a... Sen älskar ju denna också:

 


Torsdag

God förmiddag, eller eftermiddag kanske man ska säga...! Kollar på Lost som vanligt.. är inne på säsong 3 nu så nu börjar det hända lite grejer igen, eller det händer väl alltid något.. jag är riktigt glad över att jag kollar i streck på just den här serien... Det var därför jag slutade kolla för att det var såna jäkla jobbiga cliffhangers. Idag blir det middag med Anna och snacka en massa skit.. Det blir roxy, sååå gott! Ska äta lunch nu och kolla vidare på lost :)

Födelsedagspresent

Idag bokade jag Annas födelsedagspresent... efter lite hit och dit så bestämde jag mig iaf tillslut för att jag skulle ge henne pengar till en tatuering.. Jag har bokat tid och datum så nu kan hon inte backa ur den lilla filuren... Ja alltså hon är medveten om vad hon ska få, man kanske vill hinna förbereda sig på en tatuering så att man inte bara får komma dit och sen har man typ 10 min på sig att välja motiv.. haha! Alla är inte som jag när det gäller tatueringar. Det kommer dock att bli sååå jobbigt att höra ljudet och själv inte bli tatuerad... jag kanske kan tigga till mig två ^^ tecken för några kronor ;) haha! Jag hoppas iaf verkligen att du är nöjd med presenten gumsan?

Blä

Hela min kropp är matt, jag har legat på soffan i typ 5 timmar kanske.. Nu har jag äntligen orkat mig upp för att laga mat.. Det gick i etapper, orkade verkligen inte woka kycklingen, så jag la in den i en form i ugnen och nu har jag precis skurit upp den och lagt den i wokpannan, haha.. ja jag fuskade lite. Kollade om jag hade feber nyss.. 37,5... inte feber direkt.. men det känns som att det kommer krypandes. BLÄ!!!!! Nu ska jag äta min wok och tycka synd om mig själv!

Godmorgon

Under 2009 så har jag inte varit sjuk många ggr, jag fick någon slags maginfluensa och jag har gått och kännt mig seg många ggr, som att jag är på väg att bli sjuk! Nu känner jag samma sak men att nu har smaken och luktsinnet förändrats till mina sjuklukter, haha.. svårt att förklara men när jag är sjuk så luktar vissa saker på ett speciellt sätt.. t ex cigarettrök... jag känner direkt om jag börjar bli sjuk när jag är runt en rökare! Men det vore väl typiskt... Jag kommer att ha typ gestapo på mig under första månaden för att förbättra min närvaro i skolan och det finns väl inget bättre sätt än att börja skolstarten med en vecka borta för sjukdom? Tjohoo! Just my luck... Håller tummarna iaf.. finns ingen chans att jag ska bli sjuk nu.. Aldrig i livet!

Big Brother

Haha, jag kollar på Big Brother Celebrity som går i England... allas våran sommarplåga Basshunter (fan vad dom spelade hans låter i Zante btw) är ju med där.. Han och Lady Sovereign fick ta ett straff för att Jonas (BH) hade gjort en grej han inte fick... haha deras straff var att sitta i ett rum, instängda.. och hans låt spelades om och om och om igen... Ni vet "All I ever Wanted.." kommer inte ihåg vad den hette på svenska.. men hur som, fan det var riktigt skoj! Tycker att dom kan ta in Big brother i svensk tv igen... och big brother celeb... vore ju askul ju.. se massa avdankade idioter som springer runt instängda i ett hus med en massa drama..! (som att jag inte har tillräckligt med drama i mitt liv as it is..)

Migrän

Drog iväg till syrran, skulle ju egentligen göra Taco paj där, åt det igår... Men jag vill så gärna bjuda på den där pajdegen som Anna tipsade om... helt underbart god var den - Tack hjärtat för tipset! Men syrran vad skithungrig så jag ,som vikarierar som deras kock när jag besöker dom, fick leta upp något gott i frysen, det fick bli ost och bacon sås.. mumsigt värre, fast jag blev inte helt nöjd med såsen den här ggn. Men men man kan inte alltid vara perfekt, haha. Jag fick skjuts hem av gulliga Carina som svängde förbi Lidl för att jag skulle kunna handla risifrutti och lite godis, hade sånt jäkla sötsug. När jag sätter med ner vid datorn så smäller det till, mitt huvud... Jag mår illa, jag får huvudvärk. Jag kallade det migrän, men det här var något jag aldrig har känt förut... jag hittade inga tabletter så jag sprang ner på affären, inga tabletter där heller.. kutade över till Anna som hade alvedon. När jag kommer in, har tagit 2 alvedon så försvinner skiten. Helt sjukt! Jag har aldrig varit med om något liknande, och speciellt inte att det försvinner med alvedon! I vanliga fall när jag får migrän så måste jag ligga i ett mörkt rum och i värsta fall så spyr jag.. Oftast känner jag av innan det hinner komma så jag trycker i mig en eller två voltaren och då hinner jag förhindra anfallet. Men det här var något läskigt.. Det önskar jag inte ens min värsta fiende, eller jo kanske..

Jag vill bara skrika

Jag vill bara gå ut någonstans och skrika ut all ilska..
Jag blir så trött när folk skriver ut en massa skit om det jag har gjort och sen inte ens kan ha en liten uns av dignity (kommer inte på det svenska ordet) att säga något om att det den personen har gjort är precis lika jävla hemskt. Usch... Jag blir så ledsen, så trött och känner mig bortdomnad i hela kroppen...
Sen sitta och hitta på att jag ljuger? Det känns mer som att personen i fråga förtränger allt som den alltid har gjort och sen låtsas som att allt är bra, när jag precis efter att jag fick informationen som jag då påstås ljuga om, sms:ade och berättade det för att hon kanske skulle hålla koll så att hon inte babblar till fel person t ex. dagis (som var fallet då).. Och då var svaret att hon inte tänker hindra hennes dotter att prata utan det är bra att hon pratar, kommer exakt ihåg det.. Jag satt i soffan, Anna satt vid datorn för att hon hade sovit över... Anna sa att det kanske är bra om jag skickar ett sms till personen i fråga för att berätta att hon pratar en massa.. Då fick ett svaret efter nån minut.. Jag blir så arg!!
När hon berättade allt det där för mig var när hon satt i min säng, hon hade precis väckt Anna för hon sov och då frågade jag henne om hon saknade sin lillebror... och då började hon babbla vilt om vilka hon saknade och vilka hon älskade och allt det där..

Fan jag vet och är jävla medveten om att jag har gått till överdrivt genom att skriva det jag skrev, men det kommer inte fram någonstans att hon vet att hon har gått till överdrivt, för hon gör ALDRIG fel... repeat.. ALDRIG någonsin!!

Hur sur jag är på människor, när jag och M smsbråkade t ex, hur mycket jag än avskyr K.. så sitter jag verkligen inte och matar information till ett barn... Jag har ALDRIG någonsin låtit min ilska, mitt hat och mina känlsor över någon annan person gå ut över ett barn... Jag skulle inte kunna stå ut med mig själv...
Att ta ut något som man själv tycker om en annan person på ett barn är fan det hemskaste jag vet.

Det värsta jag vet är när en förälder pratar illa om den andra föräldern inför barnen (i ett separerat förhållande alltså).. Typ "Ja men du har ingen pappa, pappa bryr sig inte...Mamma bryr sig inte om dig, hon vill bara göra si och så".. Det är fan det värsta man kan göra... pränta in information som man själv tycker om andra i stackars små barns tankar..

Jag har inte haft kontakt med min "bror" på över 4 år, han & hans ex ville då inte pga jag skulle träffa mina syskonbarn, Idag verkar det inte som att han har något emot att jag träffar Hanna, Mollie & Isac iaf...Men tack och lov för Jessica.. Jag vet inte hur jag skulle klarat mig om jag inte hade haft Jessica, som såg att jag inte har gjort något för att skada barnen (TACK TACK TACK).. Och hon lät mig träffa Hanna, Mollie och Isac ändå.. Jag har aldrig någonsin yttrat mig illa om min bror eller hans ex inför barnen, jag har alltid velat att dom inte ska känna sig obekväma i att prata om deras helg hos Pappa, vad dom har gjort med Pappa osv.
Dom har inte något emot deras pappas ex och självklart inte deras pappa heller, och varför ska jag gå in och plantera små små tankar i deras huvud om vad som har hänt mellan oss... och jag hoppas att dom känner att jag absolut inte har försökt att tvinga på dom några tankar, eller känt att jag har snackat skit om deras pappa, för jag vet att dom älskar honom mest av allt i hela världen, det gjorde jag också en gång..

Nu är Hanna och Mollie 15 och 14 år gamla och i somras så frågade dom för första ggn om dom fick veta vad som hade hänt mellan mig och deras pappa, varför vi var sura på varandra.. Först ville jag inte berätta.. jag tror att jag började med något som "Det här är min version, och jag vill inte att det jag säger ska påverka det ni tycker om Kicki.." Dom är så pass stora nu, herregud.. när jag var 15 så.. Ja..Skitsamma..!
Jag berättade iaf det som gjorde att jag blev arg, bråket på krogen och bråket hemma hos Ove och Irene.. Inget mer än så!
Aldrig någonsin skulle jag berätta det för Isac som är 11.

Aldrig någonsin skulle jag plantera tankar om folk jag inte tycker om i en 6årings huvud.. Fråga sjuka frågor om något för att få det svaret jag egentligen vill ha.. Och just efter det här med Matte och hur jag har pratat med den här personen om det och hur hon har pratat med mig om det och uppmuntrat mig om att jag gör det rätta genom att inte prata med barnen om det... så tror hon att jag skulle göra precis tvärtom mot hennes dotter, min ögonsten, för att jag inte tycker om hennes man! Det gör så satans jävla ont i hela kroppen, för det enda jag vill är att min lilla älskling ska må bra, och mår hon bra så mår jag bra, jag tänker inte försöka skapa något som gör att hon mår dåligt för att jag ska må bra. Aldrig i mitt liv.

Det är jobbigt med folk som är rädda för sanningen och därför låter alla andra lida..

Hur mycket jag vill förtränga allt så kan jag inte förneka att det här knäcker mig..

Bussa

Nu ska jag bussa iväg ner på stan, gå på ett möte med en utav världens tråkigaste och "dummaste" personer... Man kan väl säga så att "hjulet snurrar men hamstern är död".. Buh bye!

Morrn Morrn

Jag vaknade 8.30 av att telefonen ringde, Anna som ville ta hämnd på alla dom ggr jag har ringt och väckt henne misstänker jag starkt. Men jag hade bett henne... hon sa att hon hade tänkt ringa klockan 7 (!!!).. Som jag sa igår så har jag totalt vänt på dygnet, vilket är skitjobbigt. Jag kunde inte somna alls igår utan jag låg och vred och vända på mig.. Tänkte på taxichaufförer (!?).. Tänkte på att det skulle nog vara ett perfekt jobb för mig, jag som har väldigt bra lokalsinne.. Jag har iof inte något körkort, men det spelar väl ingen roll? ;) Jag tänkte också på hur jobbigt det är när man sätter sig i en taxi och chauffören babblar hela tiden, men sen tänkte jag på när man sätter sig i taxin och chauffören är helt tyst. Vilket föredrar man egentligen? Båda är ju skitjobbiga. När man är full och glad så vill man väl ändå helst ha en pratglad chaufför som ställer in vår favorit radiokanal m.m. Som sagt, jag har verkligen svårt att sova... helt sjukt att tankarna går till taxichaufförer.

Änglar och demoner

Jag kan vara så satans jävla barnslig... men jag kan iaf erkänna när och att jag har gjort fel, jag har så himla svårt för personer och enbart ser det felet den andra personen har gjort.. Inte kan erkänna att "ja nu beter jag mig som en barnruma, men jag orkar inte vara vuxen".. Nej det är alltid den andra personen som är barnslig!
Jag blir så trött bara, på folk som skäller ut en efter noter för att sen tycka att precis samma sak är okej när dom själv gör det! Usch....




Visst blev den snygg? eller inte... Jaja.. 5 minuters photoshop när det är som snyggast. HAHA!


17 %

17 procent kvar tills jag äntligen fått ner säsong 3,4 och 5 av Lost.. 17 % kan va allt i från en dag till 7... men jag närmar mig 100 iaf!
Jag älskar serien men samtidigt hatar jag den, jag blir så jäkla tokig när man inte vet allt det ologiska som händer på den där ön, fast det är ju också det som är charmen ;)


Klippa Kevin

Fan jag satt och tänkte på att jag verkligen måste klippa Kevin den här månaden... ska nog sätta mig och ringa runt lite imorrn för att se om det finns något hyffsat billigt ställe, han ska ju trimmas ner helt eftersom att han har såna stora tovar.



Min sötnos i augusti när han var en vecka hos Jonny när vi var i Grekland..
Stormtrivs någon? Jonny och Anna är Kevins absoluta favoriter, så fort han kommer upp till Anna och har hälsat på henne så springer han och letar efter Jonny om han inte är där ;)


Måndag

Härliga måndag? Eller inte... Idag har det varit en sådär dag... Jag hade först tänkt att ha bloggen lösenordsskyddad... men insåg sen att jag bryr mig inte ett piss om vem i helvete som läser min blogg. I morrn ska jag ner på möte och lämna papper, vill verkligen inte gå upp tidigt! Jag har kommit in i en dålig cirkel och somnar inte förrän 2 på nätterna, nu är jag riktigt trött så har vi tur så somnar jag tidigare i natt. Måndag = Paradise Hotel = Lisa sitter bänkad framför sin gryniga 28tums tjocktv... Spänningen tätnar, älskar såna där program.. såg att man kunde kolla Big Brohter på TV4Anytime, det lär bli min nya sysselsättning på kvällarna..

En "liten" lista

Namn: Lisabet Mikaela Nilsson
Piercingar: Nope, har hål i öronen & jag har HAFT hål i tungan & näsan..
Tatueringar: Japp, 8 stycken & fler lär det bli :)
Längd: Jag är osäker men ca 176cm kanske..
Skostorlek: Beroende på skor; 39-41
Hårfärg: Orginal: Rödblond Nu: Brunröd typ!
Fräknar: Japp.. på sommaren kommer dom små rackarna fram ;)
Kär? Nope!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej jag trivs konstigt nog i Södertälje, däremot så vill jag flytta t Dublin lite senare i livet.. skulle inte va dumt med ett landställe & ett hur i Thailand.. :)
Tycker du att du är attraktiv? Jag har dagar då jag kan känna att jag ser bättre ut än andra dagar...
Dricker du? Tar för givet att d är om alkohol.. och ja jag dricker, Groggar med äpple, päron och hallonvodka/Baccardi står oftast på menyn.
Röker du? Nope!
Vilket schampo använder du? Sorgligt nog något som har en röd flaska för att d ska matcha mitt badrum ;)
Vilken parfym använder du? Den glamourösa kopian av CK one som kostade 3 euro i Grekland!
Vad är du rädd för? Grodor, Döden och förlora mina nära & lära...
Gillar du att tvätta? Ja faktiskt... kan va avkopplande!
Gillar du berg- och dalbanor? Japp...

Senaste…

Filmen du hyrde? Det var nog ett par år sen, hyr inte film... men senaste filmen jag såg var "Sommaren med Göran"
Filmen du köpte? Det var nog också X antal år sen.. Jag kommer inte ens ihåg..
Låten du hörde: Life after you - Daughtry
Låten du laddade ner? Det var någon låt åt Catta...
Personen du ringde? A
Personen som ringde dig? A
TV-program du såg? Big Brother UK
Person du tänkte på? Leija

 

Favorit…

Låt: Everything med Lifehouse
Sak att göra: Umgås med mina nära & kära, fotografera... hmm...
Sport: Simma om d räknas?
Dryck: Coca Cola´
Kläder: Klänningar & leggins
Film: Avatar
Bil: öööh En röd?
Serie: OJ! Kan nog inte ens nämna alla!

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke?
Oh ja...
Gråtit över en flicka? Ja, d har ju blivit en del bråk å sånt genom tiderna..
Varit i slagsmål? Japp, dock inte så allvarligt.
Blivit arresterad? Nope
Träffat någon från internet IRL? Japp...


Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? Jag vill nog säga 1 ordentligt...
Hjärtan brustet på grund av dig? Dunno!
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Oj jag vet inte.. lärde känna min bästa vän i 8:an och vi har fotfarande kontakt.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Kanske 3..

 

Senaste…

Boken du läste? Breaking Dawn - Stephenie meyer
Personen du fick e-mail av? Min bästa vän
Personen du fick brev av? Skolan
Personen du fick sms av? En idiot
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Oj.. ett par år sen, en viss person är ju liiiite barnslig dårå..!
Saken du köpte? Ett par örhängen

Vad har du gjort idag? Inte mkt... vaknat, suttit vid datorn.. tjurat typ!
Brukar du svära mycket? Helvete heller ;)
När stiger du upp på morgonen? Mellan 8-10
Vad har du på dig? Gröna mysbyxor och en rosa t-shirt.. sexy!
Vad ska du göra ikväll? Inget.
Vad är du allergisk mot? Nickel
Använder du hårspray? Nja.. ibland
Kan du stå på händer? Haha nej!
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan isf..
Salt eller socker? Socker och Salt!
Gillar du ketchup? Ja men inte mkt!
Är du glad nu? Nej snarare tvärtom!
Var du glad igår? Ja!
Vad dansar du till? Mestadels RnB
Stockholm är… ? Underbart..
Göteborg är… ? Väldigt mysigt!
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? USA, Thailand


Favoriter

Idag ringde två utav mina favoriter.. Hanna och Mollie, Dom var vid Telgehallen och kollade på Isac när han spelade basket, men dom tog sig hit istället.. eller ah jag mötte dom!
Alltid lika skoj att ses!
Jag var tvungen att handla pluppar till mina hål i öronen, så vi drog ner på stan och handlade!


Jag ska nog fortsätta spela lite nu..


Syskonkärlek at it's best på bussen upp t telgehallen :)

Girls vs. boys

Är det bara jag som tröttnar på dom här jävla lekarna alla skickar runt på fejjan? Blir trött på alla siffror, färger, lång, stor, kort och sjuka meningar som sätts ihop hit och dit... Kan någon förklara för mig varför det är roligt? Alla vet ju att det alltid är någon som tycker det är skittråkigt och därför berättar det för sin partner..! Det var kul första ggn, men nu efter det 10:e e-mailet är det mer patetiskt... kanske växa upp?

Sova?

Jag inbillar mig verkligen att jag inte är trött även fast jag känner hur ögonlocken är nere vid fotknölarna... envis? me?... näää aldrig! Anna W skulle egentligen ha kommit hit idag, men jag mådde piss och d e inte förrän typ vid 8 som jag började känna mig någorlunda okej igen... Jag ska påminna mig själv att kolla upp en annan dag som vi kanske kan leka på istället! Anna har äntligen bestämt dag för inflyttningsfest och födelsedagsfirande... vet inte alls vad jag ska köpa till kvinnan... Det märks! Men den 6:e februari så slår vi klackarna i taket och dansar gärnet.. Ska bli så jäkla skoj faktiskt! Det var länge sen vi var ute på krogen också, så det blir ju kul det med.. Nej fan... nu ska jag inse att jag faktiskt måste sova... Fan Helle fyller ju 30 i år... satan vad skoj! Kanske min tur att hitta nån på en 30-års fest i år ;) Sleep tight and don't let the bed bugs bite..

Det var på tiden

Det var satan vad svårt det ska vara att skriva ett inlägg på blogg.se idag då... dumma dumma! Jag har sovit max 3 hela timmar i natt... men ändå så är jag hyffsat pigg... somnade vid 3 tiden och sen vaknade jag typ 2 ggr varje timme och var vaken i ett tag och tillslut så vaknade jag vid 10 och gav upp om att försöka få en hel timmes sömn. Har hostat som bara den och har mått piss i magen..På måndag ska jag ju till läkaren iaf så då kanske d händer något på den fronten. Nästa vecka börjar alla mina serier också.. wiiie! Vissa har iof lite längre uppehåll... men om jag inte har helt fel så börjar supernatural igen och jag kan äntligen bli en hel människa :P haha! Nej nu ska jag kolla på film :) Har bränt klart nu!

Bästaste vännen

Sitter precis och tänker på hur tråkigt jag har det just nu, vill vänta lite med Lost så att jag kan ta upp det när jag kan börja kolla på säsong 3 och inte behöver vänta i 2 veckor på att den ska bli klar.. Hur som så ringer Anna hipp som happ och frågar om jag vill komma över och titta på Brothers med dom... misstänker att den e grymt bra... så nu pyser jag över dit med Kevin.. ska väcka honom först ;)

I'm rich

Okej jag överdriver lite...
Jonny var över och kidnappade Kevin för en långpromenad medans Anna gjorde mat och när han kom tillbaka så stod vi i hallen och snackade, skulle kolla efter ett klockslag på ett papper i min väska, men hörde hur det klirrade, tänkte att det bara var typ 4kr men icke sa nicke... 60 jäkla kronor.. Japp det var det mest spännande som hände idag, förutom att en gubbe kom och fixade stoppet i avloppet i köket! Det var ungefär lika spännande..

Har druckit en 33cl cola på 9 dagar (!!) who's counting..? haha!
Nej men nu har jag iof saft... vilket inte är så jävla mycket bättre inte, men däremot så är det inte koffein i skiten... får sån jävla huvudvärk om jag slutar med cola... Känns ju jäkla puckat att börja med den skiten igen!

Nu ska jag gå ner och kolla om jag hittar något gott för mina 60kr... Vad sur jag blir på mig själv... jag är inte sugen på någonting alls.. men vetskapen om att jag har 60kr, och jag har varit sugen på godis... gör att jag måste gå ner och köpa något ifall att jag blir sugen... bad habit? Noooo! eller JOOOOOOOO! Gör inte som jag... aldrig! Köp INTE godis i förebyggande syfte.. never! ;)



Haha... sååå rik så!

Möte

Har varit på möte idag, kändes skönt.. Lämnade Kevin hos Anna under tiden, så han bidde väl glader kan jag tro..
Är uttråkad... Måste dammsuga och torka golven.. vilket är något utav det tråkigaste som finns!

Sitter och kollar på LOST, jag har äntligen kommit till där jag inte har sett förut... Nu börjar jag bli tokig... lika tokig som jag var när jag slutade titta på det, fan jag vill veta vad det är med den där jäkla ön.. blir ju knäpp!
Kanske ska ta fram köttfärs så att man kan laga mat lr nåt..

 

 

 

Min lilla älskling är äntligen hemma igen :)

Blodpudding

Stekte lite blodpudding när jag kom hem till Mampap, mumsigt värre.. Hur gott som helst, med jordgubbsylt självklart, inget annat! Ska åka hem sen också.. Imorrn ska Anna vara hundvakt åt Kevin, så då blir han nog jätteglad... Jonny är tydligen där också så då blir han nog extra glad att han får busa lite med dom :) Ska på möte vid 11.30 och sen blir det hem direkt och hämta Kevin! På fredag får jag middagsbesök, på lördag får jag också besök :) Lite roligt att det händer saker iaf :) Ska fortsätta diska när jag kommer hem så imorrn är det bara damma, torka golven och dammsuga!

Host

Jag träffade Anna igår & iförrgår en snabbis och självklart, självklart så har hon hostat på mig så att jag har fått hosta... din lilla snigel! Torrhosta också, vilket tillslut kommer göra så att jag har ont när jag hostar! Men nu ser vi saken och säger: Bättre nu än precis i början på skolstarten! Det har varit en seg dag idag... har inte orkat göra mycket alls! Har spenderat en halvtimme med att diska, vänta på att stoppet i avloppet ska göra så att vattnet rinner undan, sen gå tillbaka och diska, vänta osv. Är fortfarande inte klar.. Får försöka hitta en ny disktaktik. Jag vill egentligen ner och hämta Kevin idag, han fyller år och jag saknar honom så himla mycket.. det känns så jäkla tomt här utan honom, okej jag ska inte säga att det har varit skönt att slippa gå ut i 20 - och vänta tills han bestämmer sig för att bajsa.. Men åh. Kanske åker ner bara och tar samma tåg hem? Japp så får det bli helt enkelt... See you!

Tisdag

Ingen bättre rubrik på lager..
Fan jag har börjat med att vända på dygnet, inte dagen efter jag slutade skolan inte... nej fan heller... nej jag börjar typ 1 vecka innan jag börjar.. (okej 2 veckor) men ändå! Fan jag hatar det, visst jag är rätt bra på att vända tillbaka men men...
Somnar inte innan 00, oftast runt 01 och vaknar mellan 10-11... Det var LÄNGE sen jag gjorde det.

Det har varit en lugnt dag idag, Anna Panna har ju tagit bort sina fettknölar i nacken (aaaaaaaj) så jag gick över dit med lite krya på dig tv-serier, det bidde LOST. Så att hon har något att titta på medans hon ligger och har ont. Stackars sate, vet precis hur det känns när dom har varit och rotat och hållt på någonstans och sen när bedövningen går bort. Fy helvete... Har "opererat" tån för nageltrång 2 ggr (nej det räckte tydligen inte med 1ggn..) och fy helvete vad ont jag hade i tån.. och nu har hon tagit bort grejer i nacken.. så det lär ju göra i helvete ont.. d lär ju liksom bli en slags huvudvärk och nej fy fan! Jag lider verkligen med dig gumman..

Efter en stunds skitsnack, ganska bildligt talat.. jag sitter på toa hon står utanför och snackar med mig.. (Nej jag har aldrig påstått att vi har en normal vänskap, hahaha), hur som.. så tassade jag över till mig och en stund senare så kom Schmester och hämtade mig för att åka hem till henne och äta fisk med potatis, spenat och remouladsås.. Åååååh så gott det var..
Vi fastnade framför House och sen sällskapade jag henne med storhandling, som en ängel som min syster ibland (OBSERVERA IBLAND) kan vara, hihi.. så fick jag handla frukost också, så nu kan jag äta lite frukost tills pengarna dyker in...

Så frustrerande, jag har alla basvaror, proteinet liksom... köttfärs, kyckling, fisk m.m.m men ingen potatis, pasta eller ris... Kändes mindre kul.. Men nu har jag iaf spaghetti :) Waaay!

Nej om jag kanske ska ta och lägga mig i säng lite tidigare... Jag har ju läst ut Breaking Dawn igen för ett par dagar sen.. ska man börja på Twilight nu igen då ;) hahaha...
Nej.. jag väntar i ett tag med den igen, tills Eclipse kommer ut... Fan man kanske ska börja med Harry Potter igen.. Har ju inte läst 1 & 2:an på engelska utan svenska.. Kanske vore en grej att börja med det!

Fy fan vilket ointressant inlägg... Men men.. nu kan alla söta läsa och alla ickesöta fortsätta snoka..
Btw: Sarah.. Har absoooooolut inte problem med att du är här inne och läser :) Så skoj så.. undrade bara vem från malmö som va inne :) Hoppas allt e bra med dig, prinsessan och mannen din :)

Nya påslakan

Jotex rockar... ibland iaf ;)



Fan vad jag har varit dålig på att skriva.. men har skrivit i dagboken istället, och tänkt mycket den här veckan... så jag har inte riktigt haft tid att sitta och blogga..!
Var uppe hos Anna en snabbis förut och då fick jag ta hem mina nya påslakan :) I looooove them! Jag är så jäkla nöjd.. Dom passar perfekt i rummet!
Jag har hittat lite smått och gott på indiska som jag tänkte köpa till sovrummet också, när jag har råd dvs.
Plus att jag måste köpa blommor till mina fönster, ser så satans tomt ut!

Nu ska jag kolla på lite film, håller egentligen på att kolla igenom alla LOST avsnitt, har bara sett 1 ½ säsong tror jag.. Så jag tänkte att jag kunde börja följa den skiten nu när man äntligen ska få reda på varför dom är där... Men det tar så satans lång tid att få ner skiten!
Så jag ska kolla på nån film men först baka en sockerkaka och sen Desperate housewives..! :)

RSS 2.0