Adressändring...

http://qwirwas.wordpress.com

Jag vill passa på att påpeka att klarar du inte av det jag skriver i den här bloggen utan att lägga dig i så finns det absolut ingen anledning att flytta med över till den nya då jag kommer skriva ännu mer öppet där..

Blogg.se

Jag har tröttnat på blogg.se och tagit mitt pick och pack till en annan bloggportal... Adress kommer senare, så andas mellan panikattackerna, ni kommer fortfarande att kunna ha koll på vad som händer i mitt "åååh så underbara liv"...

Vissa ordspråk...

..stämmer visst speciellt att äpplet inte faller långt från trädet...


Vacker!


This is war!


Qwirwa.

Namnet Qwirwa är ett helt påhittat namn som jag kom på under lunartiden då jag bytte lunarkonton lika ofta som jag bytte trosor, ah kanske inte lika ofta... men på ett ungefär.

Det finns ingen annan som heter Qwirwa och finns det så har dom snott det utav yours truly, det är helt absurt att någon använder att "jag trodde att våran blogg som alltid har hetat något med "blombacka" egentligen hette qwirwa" Allvarligt!

Vår släkt är väldigt berikad med att folk har ganska bra minnen, jag har väldigt bra sifferminne t ex. Jag kommer ihåg datum, telefonnummer m.m. Likaså har jag ett väldigt bra lokalsinne.
Den här personen är en sådan person som har ett bra minne, kommer ihåg det mesta och håller koll på det ena och det andra. Och sen ursäktar sig med att det skulle vara dennes blogg som heter qwirwa. Nej... bättre lögner finns det

En förklaring!

Det finns en funktion man kan lägga till på bloggen som gör att jag ser vem du är, okej... inte precis vem du är... Men ditt lilla idkort här på intranätet.. det är också känt som IP-adress.
Med din IP-adress kan jag se någorlunda vart i landet du befinner dig m.m. men jag kan även se vilken operatör du använder såsom telia, tele2, ephone... ja ni fattar vinken.
Jag kan ju självklart inte säga att det är just DU som har varit inne på min blogg, men din dator har iallafall varit inne och tassat här inne, och i fall där jag känner personen i fråga kan jag ju slå ihop ett och annat och lista ut att det är just du som har varit inne.

Det jag även ser med den här funktionen är vad du använder för slags dator, dvs en mac eller en PC, vad du har för operativsystem: Windows Vista, Windows 7, Apple's operativsystem (som jag inte kommer ihåg vad den heter).
Jag ser även vad du har använt för Internet browser: Explorer, Mozilla eller kanske safari... eller som någon stackare använder; Google Chrome.. (WTF?).

Vad ser jag mer? Jag ser hur många gånger du är inne på min blogg per dag
(vissa är något mer patetiska än andra och är inne inte bar en gång utan upp till 10!) , jag ser även om du kommer in via en direktlänk eller om du kommer in via facebook, google... Jag ser om du försvinner via min blogg till en Annan's blogg, kanske Anna's blogg.. Då kommer det upp!

Jag ser även vilken tid du har varit inne på bloggen, så Jo... allt det här ser jag och allt det här gör så att jag får reda på hur ofta ni besöker, jag ser alltså att tre personer som inte har fått min blogg adress roligt nog tassade in på min blogg bara med minuter/timmar's mellanrum. För att alla konstigt nog fick för sig att söka på min blogg samma dag! Fishy? Yeees!



Oh Amsterdam...


De underbara som blir mitt sällskap i Amsterdam!




Om en vecka är vi i Amsterdam, flyget lyfter klockan 13.55fredag.. Vi åker från Nyköping och den här gången så känner jag mig faktiskt riktigt orolig för själva flygningen.. Jag tror att det är för att sist så var det riktigt turbulent och det kändes som att vi skulle störta när vi landade på Arlanda.

Men nu får personen som sitter bredvid mig hålla mig hårt i handen, i detta fall tror jag nog att det blir Jonny.. Stackarn, hans händer kommer att vara sönderklämda.



Aj!

Jag har riktigt riktigt ont i min mage, vill inte ge mer information om det utan att ge er men för livet, haha.

Plus att jag tror att jag börjar få en vagel i ögat, hur snyggt är inte det och väldigt passande tills vi drar till Amsterdam.. Very sexy och jag tror inte att jag får många kunder då inte. Anna och Jonny har ju tvingat mig att sälja mig i red light district för att betala skulden till själva resan, ganska smart inte sant?

Radera...

En vän ringde till mig i natt och sa en ganska smart sak.. H*n ska radera alla personer i dennes liv som suger energi ut ur en.
Ibland önskar jag att man kan radera personer ur ens förflutna som har sugit så mycket energi. Jag sitter och tänker på en person specifikt. Jag tänker på hur mycket jag har ställt upp för den personen, och försöker minnas specifika gånger då den personen har ställt upp på mig och jag kan verkligen inte komma på något specifikt.
Jag kanske är så pass arg och upprörd just nu som får mig att inte komma ihåg de specifika tillfällen som denne har riktigt ställt upp på mig, men det var verkligen en sån relation som suger energi ur en.



Prinsdrömmar...




Allt jäkla bröllopstittande igår slutade i att jag i natt drömde att jag hade världens bästa förhållande med
Prins Carl Philip.. Haha!

Jag erkänner...

 Bild från Aftonbladet.se



Jag är en tönt, jag har suttit och kollat på Kronprinsessans bröllop trots att jag för några dagar sen undrade hur fan man kunde göra det, haha.
Och hur vackra var dom inte? Klänningen var helt underbar och deras blickar mot varandra och tårarna i kyrkan, I know... I'm a geek!
Men jag kollade var som var på alla kanaler och jag fastnade, och det är sjukt hur deras kärlek syns bara när dom tittar på varandra...

Harry Potter





Jag tänkte att jag skulle ta och läsa igenom alla Harry-böcker nu när jag ändå inte har något att läsa..
Det blir en riktigt seg dag idag, jag är fortfarande hemma hos Mamma och Pappa, jag vet inte hur länge jag blir kvar!

Nu ska jaa kura upp i soffan med Kevin nere vid fötterna och kolla på Bratz the Movie som går på TV1000, haha...

Tatuering..

Här är ifrån senaste ggn jag blev tatuerad..



Nu blev jag sådär jättesugen på att tatuera in "Vännerna är familjen du själv väljer" någonstans på kroppen, men vart? Mellan valkarna? Foten kanske? Neee... Det tåls att tänkas på... Ben-tatueringen är iaf också en prioritering... Vill få i ordning den ordentligt sen!

Jag ska nog höra av mig till C och fråga om man kan komma över för att prata om hur jag vill göra tatueringen... har ju ändå inte råd att börja nu så det får vänta.. men det skulle vara kul att veta vad och hur jag ska göra den!
Vill ha mycket färger men jag vet inte hur mycket det går att ha färg över sjävla Tweety:n, hmm...



Då gjorde jag denna....

 

 

Och denna...


Är blod tjockare än vatten?




Det finns många många disskusioner om det här och jag tycker att det spelar ingen roll om man är "bloodrelated" (jag är såå internationell, haha) eller inte.. Vissa saker gör man bara inte.. Vissa saker kan man inte förlåta och det värsta jag vet är när folk kommer med ursäkter som "Men jag menar ni är ju syskon, ni kommer förlåta varandra" Jag känner nog ganska starkt att det är väl ändå åt andra hållet " Det är ju för fan ditt syskon, hur i helvete kan du bete dig så?"

Det spelar ingen roll om vi har samma Mamma, Samma mormor, Samma farmor, samma kusiner, samma what the fuck. Det spelar ingen roll... Behandlar du mig som skit så behandlar jag dig som skit tillbaka, det finns inga jävla undantag!

Nu låter det som att jag inte bryr mig ett dugg om min familj, så är det absolut inte.. Både mina vänner och min familj vet att jag aldrig någonsin tänker välja antingen eller.. Och min familj vet att jag älskar dom massor (Ibland, hihi).

Jag avslutar med:
Dina vänner är den familjen du själv väljer...

Önskan...


Ska man släppa eller hålla kvar?




Jag har en önskan... Jag har en önskan att jag bara skulle kunna trycka på en knapp och stänga av alla mina känslor för en person bara sådär, radera människor från ens liv bara sådär men det går inte!

Speciellt när det gäller barn, uppenbarligen är jag under pågående radering av en 6-åring's minne...
Det hade varit så enkelt om det här barnet hade varit en sån där unge som man bara vill komma ifrån för att hon är så jäkla jobbig...
Men nu råkar det vara världens mest underbara lilla tjej och jag vill inte trycka på delete knappen, jag vill bara inte  och jag vet inte hur länge jag orkar hålla fingret från knappet för att kunna orka med livet.

Det är det jobbig aste jag har varit med om, när ett barn så nära mitt hjärta och som är så jäkla speciell inte längre får vara delaktig i mitt liv pga att föräldrarna ska blanda in dom i ett bråk.
Jag kommer ALDRIG någonsin förstå hur man kan ta en liten oskyldig flicka eller pojke och dra in dom i ett bråk mellan två "vuxna" människor, det är som när man ser mammor eller pappor som vägrar låta barnen träffa den ena eller den andra parten bara för att man är arg på denne.. Utan att den parten någonsin har gjort barnet illa.  Hur kan man då kalla sig bra förälder? Jag förstår inte och kommer aldrig någonsin förstå!
Att en förälder skyddar sitt barn för att den andre har gjort illa barnen psykiskt eller fysiskt, det har jag 170% förståelse för! Hur kan man pracka på barn sina egna åsikter?


Eftersom att jag är då under pågående radering av en 6-åring's minne så kan jag inte göra något annat än att försöka radera själv, att antingen som jag gör nu försöka ha så mycket hopp kvar i kroppen att jag någongång kommer att få träffa henne igen och ha en kontakt med henne genom att skicka brev, presenter m.m som föräldern antingen inte ger till henne eller inte tillåter henne att ens skriva ett brev tillbaka och tacka, ringa och tacka ingenting.. Eller ska jag helt enkelt trycka på delete knappen som om jag drar bort ett plåster som har suttit hårt på ett varigt sår, för att rädda mig själv?
Jag vet varken eller längre, jag är tömd och jag vill bara kunna gå vidare utan att behöva känna den enorma längtan den tösen får mig att känna. Jag vill bara glömma just nu!

Jag önskar att folk kanske kunde förstå att jag vill ha den här bloggen för att ventilera mig, för att andas och för att skriva... som det tillochmed står i min lilla ruta om mig.
Jag tänker inte lösenordsskydda bloggen för att jag ska inte behöva varken skämmas för mina åsikter eller behöva dölja dom.






Trött på folk!

Jag blir så satans trött folk som inte kan svara på frågor när man ställer de rakt ut, utan ignorerar frågeställningen och skriver någon töntig mening...
Det bevisar bara för mig att jag har rätt och att jag är inne på rätt spår när folk undviker att svara på frågor..

Exempel:
"Du har sagt att du inte vill läsa min blogg, ändå så slutar du inte och letar upp skiten.. varför?"
"Du har snackat så jävla mycket skit om X för att han betedde sig på det viset, och nu beter du dig exakt likadant.. varför är det okej?"
"Du tycker inte att det är okej att jag gör så men du gör ju likadant om inte värre, är det mer okej för dig?"


Sen att erkänna att man faktiskt har gjort fel, ett ynket jävla ursäkt vore ju nåt och inte en sjuhelvetes massa jäkla bortförklaringar.


Underbart..

Jag åkte ner till Gnesta förut och nu sitter jag här hemma och har kollat på lite tv-serier som jag har missat att kika på!

När jag kom upp till lägenheten blev både Jummis och Kevin så glada att dom inte visste vart dom skulle ta vägen, Kevin la sig på rygg och hoppade som aldrig förr och Jum-Jum hoppade och ylade och skällde.. Då kände jag mig lite älskad iaf ;)

Nu ska jag kolla på ett till avsnitt av Hell's Kitchen..



 

 


Supertrevlig dag!

Idag har det varit en riktigt trevlig dag... nu är jag bara riktigt trött och ska snart snusa lite kudde!
Det tar ju inte så värst lång tid från Sollentuna till Södertälje, men det känns som en evighet när man sitter på det där tåget... Jag tror att det tar ganska precis en timme med pendeln och kanske 1 timme 20 minuter med bussarna - alltså inte alls lång tid egentligen!

Jag tog bussen ner på stan och där hoppade Anna på och vi tågade vidare upp till Catta, vi mötte henne nere vid hennes centrum och handlade lite grädde och dricka till middagen! Det bidde köttfärssås och spaghetti och en jäkla massa skitsnack och skratt. Det var en supertrevlig dag alltså!
Vi tog 22 bussen ifrån henne och sen kom vi hem 23.35... (1,35h alltså, haha exkl. väntetider) och nu sitter jag här och bloggar!

Vi bestämde oss för att ta en liknande kväll snarast.. Filmkväll eller alkoholkväll eller både och kanske, you'll never know!
Imorrn tror jag att jag tar tåget ner till Gnesta för att hämta Kevin, han har varit i Gnesta sen i fredags för att jag skulle på fest och hinna städa, nu har jag gjort både.

Nästa vecka måste jag tvätta och fixa inför AMSTERDAM... Imorrn är det en vecka kvar! EN VECKA tills jag, Anna och Jonny sitter i Amsterdam (och leker haschtomtar) och förhoppningsvis har det superduper trevligt! Vilket jag inte direkt tvivlar på!



Mmm.. Jordgubbar med gammal grädde, hihi!

 

Eftersom att det bara var jag som hade kamera med mig så får ni nöja er på en bild på fina Kackah och en jooordgybbe haha!


Middagsplaner!

Gäääääsp - ursäkta.. var tvungen att gäspa, haha..

Jag pratade med Catta i förrgår och hon undrade om jag ville komma upp till henne igår, men då var det redan bestämt att Anna och Jonny skulle komma så vi sköt upp det till idag istället... så jag och Anna tågar upp till Sollentuna lite senare idag och ska äta köttfärssås och spaghetti, riktigt gott och trevligt!

Igår hade jag ju middagsgäster, vi provade att göra langos för första gången själva, oj så gott det var! Man skulle nog inte ha tryckt i sig så mycket och så snabbt. Haha! Nästa gång så fler och mindre portioner, magen mådde inte riktigt bra efter middagen, hos varken mig, Anna eller Jonny.. haha.. I'll leave it at that.





 

 










Boknörd!

Jag är en såndär boknörd..kanske inte överdrivet boknördig men jag har en del böcker och så fort jag får några kronor över så hamnar det oftast på "tag 4 betala för 3" -pockets eller när jag är på underbara loppisar så fyller jag gärna påsen med en massa jäkla böcker när dom kostar 5kr styck.

En liten sidenote: Min absoluta favoritfilm den senaste tiden är "Shutter Island"

Hur som... under åren här så har jag tydligen samlat på mig en del.. Igår skulle Jonny kolla igenom mitt bibliotek och sa "Men Lisa va fan!!" så började han läsa baksidan på boken "På mentalfängelset Shutter Island har en utav fångarna just rymt......" WTF?! Jag har alltså gått och haft boken på mig utan att veta om det... Herregud!



Uppenbarligen har jag tyckt att den verkar bra redan för ett bra tag sen, haha! Ska läsa den så fort jag får
tillbaka den från Jonny!

Facebook grupp!

Jag hittade en riktigt söt facebook grupp vid namnet: Some people just seem like they were made for each other..
Gillar frasen... Det stämmer då gaaaaaanska väl må jag säga!

Städat..

Nu har jag städat...*suck*
Det är inte alls i närheten av storstädat men det får helt enkelt duga... Jonny och Anna kommer lite senare och vi ska äta Langos tillsammans.. det ska bli såå gott!

Jag ska hoppa på bussen som kommer om 5 minuter... springa springa..!

Inatt..

Inatt drömde jag en riktigt läskig dröm faktiskt, jag drömde att jag fick reda på att en gammal kompis hade dött i cancer... jag var tillbaka till frejaskolan men jag var 26.. Jag var den som fick gå runt och berätta för alla att hon hade dött.. Det var skitobehagligt och så verkligt.. Jag kommer verkligen ihåg att Martin, Lars N och Johan K satt runt ett bort och spelade kort och jag fick gå fram och berätta att den här personen tyvärr inte kunde komma på festen för hon dog förra helgen...och att vi kanske kunde ha en liten minnestund... Usch!

Även om vi inte har någon kontakt alls nu så kändes det så verkligt och riktigt riktigt svettigt på nåt sätt...

Skratta eller gråta?

Ibland undrar jag om jag ska skratta eller gråta åt denna persons ytterst pinsamma och patetiska behov över att hela tiden hålla koll på en, jag vill inte ha med henne att göra men ändå ska hon åter igen gång på gång lägga ner flera timmar på att leta upp min blogg, LETA UPP DEN!!! Det är helt jävla sjukt!

Dra härifrån, du är inte välkommen och du har inget här att göra!!!!! Du kan gå tillbaka och låtsas att du lever ditt perfekta liv.. gå tillbaka in i mörkret där du så vackert passar in! Dra åt helvete...

Carpark North...

När jag och Anna var på 30 seconds to mars konserten i mars så var det ena förbandet skitbra (dom brukar ju verkligen suga i vanliga fall)... Nu var det iaf Carpark North som spelade..
Här är ett klipp som en kille har filmat, han har grymt snygga videos från 30 seconds to mars när dom spelade på Arenan.. enjoy!



Langos!

 

 

Jag tvingade Anna och Jonny att äta Langos med mig någon dag i veckan, det var verkligen skitlänge sen jag gjorde det och ååh så gott det ska bli! Me like!

Ljudböcker..

 

 

Jag läser mycket böcker, men jag går i perioder.. Ibland läser jag inget på flera månader och ibland kan jag inte få nog.
Grejen med att läsa själv är ju det (som många andra säker också håller med mig om) att man får en egen bild framför sig om hur karaktärerna ser ut, låter när dom pratar osv.
Eftersom att det kostar en del att köpa böcker och att lämna tillbaka böcker glömmer jag alltid, så har jag kommit fram till att man kan "hyra" böcker på nätet... alltså ljudböcker..
Men grejen är den att det finns bra inläsare och dåliga inläsare (uppläsare)...

En bra upp/inläsare ska inte göra röster på karaktärerna och vara relativt neutral tycker jag iaf..
Ett dåligt exempel på detta är "Åse" av Denise Rudberg.. där Rachel Mohlin läser.. hon gör röster till varje karaktär och förstör i stort sätt hela boken, När jag hade lyssnat på boken så blev jag riktigt riktigt besviken men jag tänkte att jag senare skulle köpa pocketboken och ge det en chans, men det enda jag hörde i huvudet var den där jäkla Rachel's röster på Disa och Casemir (?) och jag kunde inte släppa det... Hade jag läst den där själv så hade jag förmodligen tyckt att den där Disa hade varit en ganska cool och rolig människa istället för att se henne som Lena Nyman och se en alkoholiserad gammal kärring framför mig.

Nu lyssnar jag på "Först när givaren är död" och det är Marie Richardsson som läser upp den, hon gör ett riktigt bra jobb och låter en själv få bilder framför sig utan en massa tillgjorda röster!




Greekmat!

Just nu sitter jag hemma hos Anna och vi kör vårat vanliga race, hon vid datorn - jag vid tvspelet och sen avbyte.. haha!
Men det är så satans skönt att man kan "umgås" på det sättet... Man behöver inte alltid ha något att göra eller hitta på något utan vi bara är liksom.. Visst kan man ha dom dagarna då man blir tokig av att bara sitta och inte göra nåt.. och det är ju inte direkt bara det vi gör när vi umgås, haha..

Anna bjussade på grekmat och snart ska vi kolla på "Dear John" och moffa i oss popcorn, mumsigt!

Gäsp!

Hjälp vad trött jag är, jag brukar normalt vis inte ha något problem med att pendla..men igår var det verkligen hemskt. Jag gick ifrån Catta igår vid 23 tiden och kom inte hem förrän 2 på natten, det är 3 timmar från Sollentuna till Södertälje, inte normalt!
Jag hade iaf sällskap med Andreja till T-centralen och resten av tågresan hade jag Machmud, Muhammed och Muhammad.. (internt skämt som var mycket roligare med x antal dl sprit i sig).

Det var iaf jättetrevligt hos Catta, jag var skiiitblyg i början som vanligt, var nog inte riktigt mig själv.. Men men jag hade iaf skitskoj sen när jag fick i mig lite alkohol.
Ett stort tack till Catta för trevlig fest, även fast jag inte stannade så värst länge..



 

 

 

 

Detta är då kroatien gott folk.. nere vid öppningen ska det tydligen vara bra att vara på sommaren, vid havet..haha!

 

 

 

 

 

 

 

 


Fääärdig!

Såpp nu e jag färdig... eftersom att jag inte har såååå mycket kläder så fick det helt enkelt bli samma outfit som jag hade på kryssningen minus tantskorna ;)


Det var den städningen del 2..

Haha... det känns som att det hela tiden dyker upp saker att göra som gör att jag skjuter upp städningen...men men!

Idag åker jag upp till Catta på fest, själv... Jag vet inte hur länge sen det var jag var på en fest utan någon som jag riktigt känner... Det ska bli kul men samtidigt lite läskigt.. Jag känner typ bara Catta.. Andreja skulle också komma så det känns ju superskönt, sen vet jag inte om det dyker upp folk som jag känner..

Jag ska hoppa in i duschen och sen fxa mig så att jag har det gjort, jag hatar att vara ute i sista sekunden. I'll be back!

Det var den städningen...

Ja jag kom visst inte så långt i att städa lägenheten som jag hade tänkt från början.. utan jag råkade visst sätta mig på bussen ner till stationen och sen på tåget för att ta mig ner till Gnesta.. Men nu är jag hemma igen iaf!

Jag, Mamma och Carina åt jättepirog till middag och sen bakade jag kladdkakemuffins, herregud så goda dom blev!
Jag fick skjuts hem av Nicke tillslut  (Tack) och nu sitter jag framför datorn och funderar på att gå och lägga mig för att komma upp i någorlunda tid imorrn bitti!

Sov gott!

Tom Cruise


Det är väl ingen som har missat Tom Cruise's medverkan på MTV Movie Awards?
Jag trodde verkligen inte att han hade den rytmen han har...



Myggbett..

Jag är suuuuperkänslig mot myggor, eller myggbett? Eeeh... skitsamma, saken är den att när en liten myggjäkel få för sig att bita mig (dvs där det finns en Lisa, finns det myggor) så blir myggbetten gigantiska!
Jag ljuger inte när jag säger att jag kan få upp till 15cm stora myggbett på t ex låren.

Som tur är så finns det inte så mycket mygg i närheten av mig så har jag öppet fönster så slinker rackarna inte in igenom fönstret, men hemma hos Mamma och Pappa.. där frodas dom och igår när vi var ute med hundarna och gick igenom parken så höll jag på att få panik.. Det har hänt flera gånger att jag och några kompisar har varit någonstans på kvällen och jag håller på att få panik pga att alla mygg flockas kring mig... Medans mina kompisar sitter där och inte har en myggjäkel runt sig. Helt sjukt!

Hur som, poängen i det här var att jag skulle berätta att inatt så sov jag hos Mamma och pappa i Gnesta, det är så himla varmt i deras lägenhet så smarta jag ställer upp balkongdörren för att få lite kyla. Jo men tjena...bzzzzzzzzz bzzzzzzz bzzzzzz... hela natten, men det gick liksom inte att stänga för då kunde man inte sova. Imorse när jag vaknade räknade jag till 13stycken myggbett, några till har jag hittat nu lite senare, som på RYGGEN (!!!), armbågen, tån, fingret, skinkan. Ja.. det är helt sjukt!

Visserligen har svullnaden på fingret gått ner men det är så stelt och jag kan inte böja fingret ordentligt..
Men det är så jobbigt.. Det är ju något av det mysigaste som finns att sitta ute på sommarkvällarna och snacka skit.. men jag får helt enkelt pina mig!

Ja men det här var ju ett riktigt intressant inlägg om myggor. Eller inte...haha!





Vi kan väl ignorera att min nagel ser för taskig ut... avskalat nagellack och inte direkt någon manikyr så långt ögat kan nå...  Nu har svullnaden lagt sig lite men förut var det mycket mycket värre...

Ljud..





Jag är ganska känslig för ljud
, eller jag har svårt att blockera ljud... Vi säger att jag sitter på tåget och ett gäng snorungar sitter med sin mobil och spelar musiken högt (varför i helvete gör ni det??? har ni ingen hyfs någonstans??? Okej, ert musikval kan vara bra men jag vill inte höra det ur en usel sony ericson w595's högtalar funktion. ).. Eller så har vi också den grejen med folk som äter på tåg och tunnelbanor, helt okej... OM DU KAN HANTERA ATT TUGGA MED STÅNGD MUN UTAN ATT GÖRA LJUD!!!

Varför sätter man sig med en påse plommon/persikor eller liknande för att ta en tugga samtidigt som dom suger saften så att hela tåget hör, själklart så ska dom suga av och skrapa rent kärnan från allt kött också, who does that?? Allvarligt!

(Jag vill passa på att påpeka att jag irriterar mig onödigt mycket på folk som sitter på tåget utan att själv refklektera över att någon stackare kanske blir lika tokig över att höra mitt smattrande på tangenterna, haha)


Jag kan väl erkänna att jag har lite förståelse för folk som inte vet om att dom smackar när dom käkar, fine. Så jag kan ta det.
Men ska det verkligen vara så att jag ska behöva sätta på mig en MP3 spelare med mitt musikval för att slippa hör andras musik? Jag menar vill jag lyssna på musik så lyssnar jag på musik, men snälla tvinga inte mig att lyssna på din musik ofrivilligt... Visa lite respekt nästa gång!

Tankar på ett tåg..

Mina tankar flyger i väg just nu.. Det känns som att vid varje station när dörrarna öppnas så flyger det in 100 tankar till i skallen.
Jag har en klump i magen som inte riktigt vill försvinna, jag kan inte riktigt förklara det... Oftast när jag har en "klump" så brukar jag veta vad det är... Kanske att jag är orolig för en vän, skolan.. allt möjligt. Men just nu så kan jag inte komma på varför klumpen är där, och det irriterar mig så fruktansvärt mycket..


Min underbara!



Haha Kevin verkligen hängde ut med huvudet ur fönstret när Pappa körde i 80km/h... svalkande antar jag ;)

Sova lite?

Det känns som att det är dags att sova lite.. Det bidde en dag över hos fröken Kackah, först skulle vi trycka i oss våfflor som slutade i grekmat.. haha, så kan det gå!
Jag kände att jag var tvungen att tvinga henne att kolla på Remember me, jag visste att hon ville se den, men jag kände att jag hade varit lite väl tjatig på den fronten men fick henne tillslut att sätta sig ned och kolla på den...
Och jag tror inte att hon ångrade sig!

Det var riktigt kul att ha sett den innan och se hur det går upp för henne i slutet att det är 2001 och inte nutid... och att han faktiskt står i WTC och är på väg att få ett plan inflygande i hans pappas kontor..

Nej jag ska nog gå och lägga mig nu... lyssna på lite bok och somna in!
Sleep tight!

Cinderella med LK8...

Jag har inte haft varken tid, lust eller bilder till att orka skriva en liten "recap" om vad som hände på båten.. Vi kan väl rent ut sagt summera hela kryssningen med att "Det som händer på båten... stannar på båten", men jag ska inte lämna er helt i sticket... Jag hade så jäkla kul under den här båtresan så att det finns inte. För en gångs skull var jag en sån person som sket fullkomligt i vad alla "grannar" tyckte och skrattade, pratade högt och klappade händer... Ja, allt! För vill man ha det lugnt och skönt på en kryssning så tycker jag nog inte att Cinderella är det alternativet. Båtjäkeln är en PARTYBÅT, den kör inte ens reguljärt och vill du sova klockan 23 och ligga i hytten och läsa korsord så åk Gabriella eller nån annan skitbåt.

Vi stod i korridoren och pratade i en stund och då kommer en gammal gubbe och säger "nu är det nog dags att gå och lägga sig va?" Klockan var fan inte ens 1 på natten, what the??
Ah nej, då kände jag att jag skiter fullständigt i om du ska sova eller inte, jag ska ha kul! Jag det är första gången någonsin jag har känt den känslan, att inte vara den personen som säger "sänker du musiken, klockan börjar bli mycket"..

Jag tappade bort Anna i sisådär 15 minuter, vi hittade varandra tillslut och då kom hon gåendes med en räkmacka i högsta hugg, haha.. sötnöt!
Efter det blev det lite mer partyhytt och lite mer dricka och sen körde vi dansgolvet i någon timme till. Satan vad vi dansade... Vilken DJ det var, det var sådan grym musik att det inte gick att sluta att dansa... Så fort man gick av dansgolvet, ja men då kom Justin Timberlake på... Eller summer of 69, då fick man kuta in igen och dansa gärnet. Eller Grease... Oj oj oj!

Summan av kardemumman är och var iaf att jag hade det så satans skoj och jag hoppas att resten av alla hade det också?




 



Härlig värme..





Jag är något utav en sån person som alltid klagar på vädret, inte alltid kanske men ofta!
"Fan vad varmt det är, fan vad kallt det är".. Jag är nästan aldrig nöjd..
Men idag är en utav dom få dagarna då jag känner att vädret är perfekt.. inte för varmt och inte för kallt!

Jag har precis kommit hem, jag var nere på stan och träffade Anna och snackade skit.. Nu ska jag ta det lugnt i ett tag, min mage har sagt i från och det är lika bra att lyda, haha!


Remember me..

Okej, nu har jag äntligen sett den! Likt en fjortis har jag suttit och väntat på att den ska ploppa upp på diverse "uthyrningsställen" på nätet och igår upptäckte jag att den ÄNTLIGEN har kommit ut.. Jonny var dock inte sugen på att kolla på den med mig och Anna  (wonder why.. geek!) så jag fick vänta..

Nu har jag precis kollat klart på den, med en stor klump i halsen så sitter jag här och faktiskt förvånas över att Robert Pattinson kan skådespela och inte bara har "the looks"..
Filmen är grymt bra och har ett riktigt sjuhelvetes bra slut... Och jag ska inte sticka under kudden med att det inte skadar att Robert och Emelie DeRavin (?), Australiensiska bruden från Lost, har en ganska steamy sexscen.. Vilken jäkla rygg han har... och armar..
Nej just det... jag var 26.. Nu är jag åter tillbaka till verkligheten.

Men som sagt, jag kan inte göra mer än att tipsa er att se den, och se den NU!






Apelsinmarmelad...

Idag har jag varit en riktigt husmor och gjort egen apelsinmarmelad i min bakmaskin, den håller på att stelna nu, men det smakar riktigt gott faktiskt! Ikväll blir det till att baka bröd och provsmaka marmen på nybakat... Mumsigt värre!


 

 

 


 

 

 

 


Som ny...

Jag är nere och klipper Kevin i Gnesta, egentligen skulle pappa göra allt men han kunde inte hantera själva trimmern så jag fick ta över och klippa honom... vilket resulterade i lite ojämnheter, men jag tycker att det gick fin fint!
Jag blir här på middag iaf, vet inte ännu om jag sover över...






















Gnestadagen..

Idag var det den "underbara" och årliga traditionen: GNESTADAGEN.. Alltid lyckas man pricka in så att man är helt pank också, så det är väl egentligen mindre kul att gå på dom där marknaderna, men men.. förhoppningsvis kanske man kan åka till Malma i sommar och då kanske ha lite pengar på sig!

Planen var att jag, Anna och Jonny skulle åka ner men igår visade det sig att Jonny skulle jobba som idag.. men imorse ringde Anna och sa glatt att han ändå skulle med för jobbet hade blivit inställt, sköjs! Men självklart har det varit problem på SL hela fucking jävla dagen så Jonnys tåg var försenat, men Gnerre tåget stannade och väntade in det som tur var. Upp hem till Mampap för att trycka i oss frukost och sen ut på bravader för att kika om man hitta nåt skoj!

Vi åt langos och sen åt vi Pizza från Vita Villan.. sen fick det bli buss hem vid 7 tiden!
Jag är nyss hemkommen från Anna efter att vi har kollat på film, "Unthinkable".. den var faktiskt bra.. Helt sjukt att tortyr fortfarande andvänds och för övrigt behövs användas för att få psykopater att prata..



Längst Torggatan i Gnesta..



Kackah fyndar kryddor...




Kön till Langosvagnen var ett par meter... det gick inte direkt fort att komma fram till mål ;)




Mumsigt värre!




Jonny mumsar Langos..




En spikjävel ;)



Kackah hoppar lite :)

Det här jäkla bröllopet..

Är det verkligen någon som tycker att det ska bli kul att se att prinsessan gifter sig? Who gives a fuck? Alla företag mjölkar så satans mycket pengar ur deras bröllop så att det inte är sant. Hur häftigt hade det inte varit om dom bara hade samlat sina nära och kära och dragit ut i skärgården och gift sig någonstans i hemlighet. Får dom ens göra det?

Det verkar ju inte som att varken Victoria eller Daniel har någonting att säga till om när det gäller det här bröllopet, jag tror aldrig att jag har sett något så opersonligt.
Ja det är väl tur att man inte är prinsessa.

Btw.. Såg inte Westling mycket bättre ut förut innan han blev "prinsifierad?"


När vi ändå snackar vampyrer...

...så hittade Anna den här bilden och jag var bara tvungen att sno den, satan vad Ian somerhalder är snygg.. Tänka sig att han är snyggare nu än för typ 9-10 år sen när man kollade på Young Americans..

Skulle då inte tacka nej till att byta plats med hon som spelar huvudrollen (orkar inte kolla upp vad hon heter eller försöka minnas vad hon heter)...


Säsong 3!

 

Jag hade helt glömt bort att True Blood startar sin tredje säsong den 13:e juni.. Jag kan nog inte riktigt låta bli att vara lite stolt att Alexander Skarsgård har en sån pass stor och viktig roll.. Sådär typiskt svensk att känna så, haha..


Vilket båtåk!

Fy fasiken vilken rolig kryssning det blev, jag tror inte att jag har dansat så mycket någonsin på en kryssning som jag gjorde på den här, det var en grym DJ. Grym förfest i hytten. Grymt folk. Mindre grym mat (ALDRIG MER BUFFÈ). Grym räkmacka. Grymt mycket foton. GRYMT SKOJ HELT ENKELT!

Jag återkommer med en mer detaljerad version imorrn inklusive några bilder.. på systemkameran blev det över 500 bilder (sortera sortera sortera) och på Annas kompakta bidde det över 100.. Shit!



Bååååt!

Nu tassar jag och Kackah snart ner på stan för att fixa lite innan vi ska åka buss till Viking terminalen :)
Tjooooo!




Matprogram..

Jag älskar att kolla på matprogram.. Nu såg jag att Hell's Kitchen har börjat med en ny säsong och jag skulle inte bli förvånad om Top Chef börjar snart, nu kollade jag upp det och självklart börjar det om 2 veckor.. Haha!

Hur som iaf så är jag alltid dum nog att kolla på matprogram när jag är skithungrig, det gör en ju inte direkt mindre hungrig.
Nej nu ska jag packa det jag ska ha till båten, över till Anna och sen försöka få tag på Anna och se vad som händer...
So long!



What a day...

Jag är så jävla trött just nu och jag vill bara sova, men jag måste försöka hålla mig vaken lite längre så att jag orkar vara uppe imorrn om vi ska åka båt..

Jag sitter och kollar på The Hills säsong 1, haha... satan vad Heidi har förändrats, det ser inte ens ut som samma person.. hon var ju riktigt söt innan hon gjorde alla operationer. Stackars människa!



Mardröm..

Usch jag drömde en mardröm inatt, riktigt läskigt var det och jag sprang runt hela lägenheten och tände varenda lampa som gick att tända.
För att koppla av så fick jag helt enkelt sätta mig vid datorn i en timme sen var mardrömmen ur skallen.

Nu sitter jag här, jag vaknade halv 11 och jag är skittrött..
Jag ska möta Anna nere på stan senare för att kolla lite kläder åt henne, funderar på om jag ska försöka sova lite till, jag är så jäkla trött!

RSS 2.0